- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
yok canım ben düğün kıyafetini sordum
ayrıca tek özen gösteren o mu merak ettim yoksa herkes giyiniyo da bu kız mı dikkat çekiyo
ayrıca da damat görmediyse sinirlenmiştir canım sonuçta o kadar süs püs boşa gitti
ama ben ailesinin azarladığı için surat astığını düşünüyorum
keşke gelin laf vursaydı neydi o halin ben bile bu kadar özenmedim düğüne senin bi duvağın eksikti amacın ne filan deseydi
o diyemiyosa ablası desin ağızlarına kilit vuran mı var
o nasıl düğünü rezil etiyse bunlar da kızı rezil etsin yani bi daha o eve giremesin
ama diğer kızın giydiği elbise örneği daha gösterişli sanki
bi de bunun kolları kapalı haliymiş
bi de dağınık topuz demişsin
diğer kızın saçına verdiğin örnekte baya güzeldi
demek ki kıyafette saçta daha iyimiş gelinden
verdiğin örneklere bakılırsa gelinden daha abartılı diğer hatun ve elbisesi daha hoş ne diyelim o da onun görgüsüzlüğü olmuş hayatta böyle bişey yapmam yapamam çok şaşırdım yaa
en mutlu günümü nie zehir edim ki isteyen istediği rengi giyebilir sonucta gelin belli damat belli star olma cabası ne o kızıda anlamdım :) aksinee daha fazla oynardım eşimle fln sonucta o gün star ben olurdum istersem cuval giyim yani sonucta benim düğün merasimimi ben olsam böyle dşünürdüm belliki gelin hanım fln diyosunsen pek sevmıosun galiba bu arkadası ablasıyla samimiyim fln demişşisnn dorumu acaba
kızlar aynen bu eklediğim resimdeki gibi bi topuz yaptırmış tacı da buna benziyordu hatta daha büyüktü bundan...yorum sizin artık....
Eki Görüntüle 634856
evet sade bi elbiseydi ama şıktı...gerçekten güzeldi, saçları dağınık topuz da çok yakışmıştı ama bu kız nasıl becerdiyse gelin vasfına oturtmuş kendini...
biz kızlarla bi topluluk şeklinde oturmuştuk bi süre, sonra o kızda geldi...dedi ki hadi kızlar oturmaya mı geldiniz dedi,
ben tesettürlüyüm ve asla erkekli ortamda oynamam... diğer iki arkadaş da kapalılar..onlarda biz oynamayız dediler...
kız diyor ki aman nolcak bu kalabalıkta araya kaynarsınız, cenazede ağlanır düğünde oynanır hadi gelin dedi, hayır dedik siz buyurun baya döktürüyorsunuz dedi bi arkadaş, gel beraber döktürelim dedi...yok deyince gitti...
orda lafı soksaydı ya arkadaşın ne bu halin kendini gelin mi sanıyosun gibi birşey deseydi ya daha düzgün bi dille
ben gelinin üzgün halini sonradan gördüm...
eğer daha önce görseydim eğer kesin orda kıza bişey söylerdim...
şimdi gelinin üzüldüğünü bilmeden durduk yere bişey söylesem bu sefer sanane der geçer....ama eğer gelinin üzüldüğünü görmüş olsaydım önceden , o kıza da lafı yapıştırırdım oda bana sanane gibi bişey söyleseydi ozaman derdim, banane değil gelinin haline bak düğünü reizl etmeye hakkınyoktu derdim...ama durduk yere haddim değildi..keşke gelinin halini önce görseydim...biz taa gelin ve damat takıları çıkarmaya gittiğinde gitmiştik yanlarına...ozaman gördüm...
hımm yapabileceğiniz birşey yokmuş
ama ben o kızın ablasının yerinde olsam çeker kenara yapıştırırım lafı
hatta gider o kızın ailesine çemkiririm bu ne böyle utanmıyo musunuz bu halde düğüne getirmeye diye
kendini gelin sanıyo kızınıza bi çeki düzen verin derdim
düğünü zehir etti kızınız filan derdim
bi de ben dobrayımdır söylerim yani
biri çekip konuşsa o kız geçer bi kenara otururdu gelin de bu kadar sinir olmazdı
ayrıca madem komşuları gelinliği filan önceden hiç görmediler mi
az önce bi arkadaş sormuş o kızın giydiği kıyafeti ve saçını, eklemiştim ama tekrar ekleyim...bu elbisenin dekoltesiz haliydi...saçıda aynen bu gibiydi hatta tacı daha büyüktü..
Eki Görüntüle 635238 Eki Görüntüle 635239
gelinliği görmüşler canım...çünkü onların adetinde damat tarafının aldığı herşey bi odaya serilir gelen gidene gösteriliyor...
bu kızda zaten hem komşuları hem akrabaları olarak gördü tabiki gelinliği....
gelinin ablası dedi ki, gelinliği görünce çok güzelmiş çok şıkmış demiş ablasına...
birde yorum yapıyor bu gelinliğe..o kızın giydiği elbise bilinçli yapılmış bişey canım..ben bunu duyduktan sonra emin oldum zaten...yoksa tesadüfen bilmeden olmuştur diyecektim ama biliyor gelinliği görmüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?