- 3 Ağustos 2012
- 1.050
- 192
- 73
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
akrabalık derecelerine tam emin değilim ama hem yakın komşular hemde birinci derece olmamakla beraber akrabalar...
bu kızın annesi damadın annesiyle teyze çocukları sanırım... dayı çocuklarıda olabilir...yanlış olmasın...
Bu kiz damadin nesi oluyor canim tam olarak akrabalik baglari nedir.Bunlar daha dun evlendi niye kahvaltiya gidiyorlar.Hani daha once demistin ya gelin hanim bosanmak isteyen bir cifti baristirdi bence olay bununla sinirli degil .Bu kiz evlimi canim benim aklima gelen bu kiz damata asikmiydi yoksa.
canım herkes sanki öyle düşünüyor kızın damada ilgisi falanmı var diye, bi ara nerdeyse bende öyle düşnecektim ama sanki eminim olmadığına...
çünkü damat benim arkadaşımla evlenebilmek için çok uğraştı ailesi de çok istedi ama arkadaşım yeni boşandığı için istemedi...
sonra damat kızın gönlünü yaptı ve evlendiler... hani zoraki bi evlilik olmadı ne bileyim aileler zorlasa falan belki diyecem ama...
birde bu kız zaten hem komşuları hemde uzaktan akrabası damadın...yani sürekli gidip gelirler evlerine, eğer kızın damada ilgisi olsaydı neden bu zamana kadar hiç dile getirmedi...
eğer damat istemedi de kızın platonik bi ilgisi varsa onu bilemiyorum fakat damat da boşanmış yani, kaç sene olmuş hemde, bi ilgisi varsa söylerdi eminim...
birde bu kız hep gözlerinin önünde zaten, olsaydı olurdu, imkansız bişey değildi ki...
üff bilemiyorum valla...ama ben çok üzüldüm arkadaşıma...ablası telefonda ağladı gelinin...düğünümüz zehir oldu diyo....sandığınız gibi basit bi durum değil kızlar...
yani aman nolmuş beyaz giydiyse gelin gibi olduysa neden bukadar uzatmışlar boşversin falan diyeceksiniz ama gerçekten düğünden kimse bişey anlamadı...resmen gelin bu kız gibiydi ve asıl gelini hep geri planda bıraktı....biraz hayalinizde canlandırın gerçekten geline çok acıdım ben...
canım herkes sanki öyle düşünüyor kızın damada ilgisi falanmı var diye, bi ara nerdeyse bende öyle düşnecektim ama sanki eminim olmadığına...
çünkü damat benim arkadaşımla evlenebilmek için çok uğraştı ailesi de çok istedi ama arkadaşım yeni boşandığı için istemedi...
sonra damat kızın gönlünü yaptı ve evlendiler... hani zoraki bi evlilik olmadı ne bileyim aileler zorlasa falan belki diyecem ama...
birde bu kız zaten hem komşuları hemde uzaktan akrabası damadın...yani sürekli gidip gelirler evlerine, eğer kızın damada ilgisi olsaydı neden bu zamana kadar hiç dile getirmedi...
eğer damat istemedi de kızın platonik bi ilgisi varsa onu bilemiyorum fakat damat da boşanmış yani, kaç sene olmuş hemde, bi ilgisi varsa söylerdi eminim...
birde bu kız hep gözlerinin önünde zaten, olsaydı olurdu, imkansız bişey değildi ki...
üff bilemiyorum valla...ama ben çok üzüldüm arkadaşıma...ablası telefonda ağladı gelinin...düğünümüz zehir oldu diyo....sandığınız gibi basit bi durum değil kızlar...
yani aman nolmuş beyaz giydiyse gelin gibi olduysa neden bukadar uzatmışlar boşversin falan diyeceksiniz ama gerçekten düğünden kimse bişey anlamadı...resmen gelin bu kız gibiydi ve asıl gelini hep geri planda bıraktı....biraz hayalinizde canlandırın gerçekten geline çok acıdım ben...
kızlar bugün öğrendim gelinin ablasıyla çok samimiyiz demiştim ya, ablasıyla tel de görüştük, ona anlattım önemsemesin uzatmasın bu gzel günlerini zehir etmesin dedim...
bugün sabah kahvaltı da damat tarafı toplanırmış onların adetlerinde, o kız gene gelmiş...
bu sefer nasıldı dedim, dünkü kadar şatafatlı değildi ama suratı çok asıktı diyor...
inşallah herkesten kötü yorumlar almıştır ondan asılmıştır dedim yok değil başka bi sebep var belli dedi...
damat nerde dedim arkadaşlarıyla alt katta toplanmışlar eğleniyorlarmış....
bi mana veremedik...ama dün etrafa gülücükler saçan kız bugün nolduysa suratı asık gezmiş...
bu kız ne ayaksa ben anlamadım kızlar... yorum sizin artık...
bunlar ayrı oturmuyolar mı ya
ne işleri var ilk günden keşke balayına filan çıksalardı
gelinin yerinde olsam o kızın suratına bile bakmazdım
herkese selam verip onu esgeçerdim konuşmazdım
büyük ihtimalle biri azarlamıştır onu düğünde yaptıklarından dolayı
yoksa düğünde oynamaktan neşeden kuduran kız sabahında niye asık surat dolaşsın ki
ayrıca kız sabah ta çok güzel miymiş geline göre
düğndeki kadar değilmiş, ama yine de güzeldi diyo gelinin ablası...ne giymiş dedim dizboyu bi etek ve siyah platform touk varmış...üzerinde de kırmızı bi gömlek ama çok güzeldi dedi...
saçını da maşa yaptırmış sade makyajlı dedi...dedim bu ne böyle resmen düğüne gider gibi nasıl bi kahvaltı bu dedim, bizde adet önce kahvaltı yapılır sonra genç kızlar eğlenir oynarlar, hatta kına gecesinden farksız olur baya güzel olur dedi...
gelin ne giydi dedim, oda siyah abiyeliymiş....güzelmiş oda...
Bu kizin guzelligi Allah vergisi o zaman cuvalda giyse yakisir yani dugunde beyaz degil morda giyse kirmizida giyse dikkat cekecekti o zaman.düğndeki kadar değilmiş, ama yine de güzeldi diyo gelinin ablası...ne giymiş dedim dizboyu bi etek ve siyah platform touk varmış...üzerinde de kırmızı bi gömlek ama çok güzeldi dedi...
saçını da maşa yaptırmış sade makyajlı dedi...dedim bu ne böyle resmen düğüne gider gibi nasıl bi kahvaltı bu dedim, bizde adet önce kahvaltı yapılır sonra genç kızlar eğlenir oynarlar, hatta kına gecesinden farksız olur baya güzel olur dedi...
gelin ne giydi dedim, oda siyah abiyeliymiş....güzelmiş oda...
Bu kizin guzelligi Allah vergisi o zaman cuvalda giyse yakisir yani dugunde beyaz degil morda giyse kirmizida giyse dikkat cekecekti o zaman.
ben sadece kıyafetle dikkat çekileceğine inanmıyorum, karizma diye bişey vardır kimi insanlar nereye girse dikkat çeker
bakk beni kaçırdın işte diyo aklınca
zaten takı sırasında geline hiç pas vermeden geçmiş damadın elini sıkmış tuhaf
insan nezaketen de olsa doğru düzgün tebrik eder yani
Hmmmm , var bir şey kesin diyorsun
Yahu zaten olsa da , belli ki platonikmiş .Ya da daha fena senaryo , hisselerini açıklamış ama reddedilmiş
Bu arada gazelcim , konuyu yeni bir üye takip ediyor ; ister misin senin bahsettiğin kız olsun
ama gelin de çok güzelmiş sorun orda
o kız dikkat çekiyosa gelin de dikkat çekerdi niye böyle olmuş anlamadım
konu sahibi gelinin giydiği şey nasıldı netten benzer örnek bulabilir misin
bi kıyafet yüzünden mi günü berbat oldu, inşallah yüzünede böyle dememiştir kimse, erkeklerin gözü ondaydı falan, gelin hanımda mı olsaydı erkeklerin gözü?
çıkıp kendi de oynasaydı surat asmasaydı herkes o kıskanç kızı garipserdi gelini değil
gelinin bugünkü giydiğini soruyorsan canım ben görmedim, bugün gitmedim ben...ablasının dediği kadarıyla yazdım zaten...güzeldi dedi ama bilemiyorum tabi...
ama şu dikkatimi çekti, bu kız neden bugün tekrar giyim kuşamına özen gösterdi acaba saçlarını maşa falan yaptırmış, kuaföre gittiği belli...evde yapılan bi bayan eğlencesine bu kadar özenti neden acaba...
gerçi alt katta damat ve arkadaşları eğlenmişler ama :)
acaba damadı göremedim çabalarım boşa gitti diyemi astı suratını :) tövbe tövbe paranoyak gibi hissettim kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?