o gelinin yerinde olmak istemezdim....

aynısını diyecektim, keşke birileri üzerine birşeyler dökseydi ohh miss. bence damattan hoşlanıyor olabilir o kız.
bir de kıyafeti paylaşmışsın ya merak ettim kaçıncı sayfada?

bunlar ayrı oturmuyolar mı ya
ne işleri var ilk günden keşke balayına filan çıksalardı

gelinin yerinde olsam o kızın suratına bile bakmazdım
herkese selam verip onu esgeçerdim konuşmazdım

büyük ihtimalle biri azarlamıştır onu düğünde yaptıklarından dolayı
yoksa düğünde oynamaktan neşeden kuduran kız sabahında niye asık surat dolaşsın ki

ayrıca kız sabah ta çok güzel miymiş geline göre

canım herkes sanki öyle düşünüyor kızın damada ilgisi falanmı var diye, bi ara nerdeyse bende öyle düşnecektim ama sanki eminim olmadığına...
çünkü damat benim arkadaşımla evlenebilmek için çok uğraştı ailesi de çok istedi ama arkadaşım yeni boşandığı için istemedi...
sonra damat kızın gönlünü yaptı ve evlendiler... hani zoraki bi evlilik olmadı ne bileyim aileler zorlasa falan belki diyecem ama...
birde bu kız zaten hem komşuları hemde uzaktan akrabası damadın...yani sürekli gidip gelirler evlerine, eğer kızın damada ilgisi olsaydı neden bu zamana kadar hiç dile getirmedi...
eğer damat istemedi de kızın platonik bi ilgisi varsa onu bilemiyorum fakat damat da boşanmış yani, kaç sene olmuş hemde, bi ilgisi varsa söylerdi eminim...
birde bu kız hep gözlerinin önünde zaten, olsaydı olurdu, imkansız bişey değildi ki...
üff bilemiyorum valla...ama ben çok üzüldüm arkadaşıma...ablası telefonda ağladı gelinin...düğünümüz zehir oldu diyo....sandığınız gibi basit bi durum değil kızlar...
yani aman nolmuş beyaz giydiyse gelin gibi olduysa neden bukadar uzatmışlar boşversin falan diyeceksiniz ama gerçekten düğünden kimse bişey anlamadı...resmen gelin bu kız gibiydi ve asıl gelini hep geri planda bıraktı....biraz hayalinizde canlandırın gerçekten geline çok acıdım ben...

bi kıyafet yüzünden mi günü berbat oldu, inşallah yüzünede böyle dememiştir kimse, erkeklerin gözü ondaydı falan, gelin hanımda mı olsaydı erkeklerin gözü?
çıkıp kendi de oynasaydı surat asmasaydı herkes o kıskanç kızı garipserdi gelini değil

Bence de çok sinir bozucu bir durum. Düğününü hep böyle hatırlayacak...

canım zaten damat istese o kızı alırdı heralde demek ki öyle bi düşüncesi olmamış
ama kızın ilgisi olabilir damat tan da hiç öyle bir adım görmeyince birşey yapamamıştır ne diycek ben aşığım bi söyleyin de beni istesinler mi dicek sanki
evlenince de kıskançlıktan sinirinden böyle birşey yapmıştır hem gelini ezmek hem de damada kendini göstermek için
ama rezil oldu işte biz neler düşünüyoruz bizim düşündüğümüzü akrabaları çevresi düşünüyodur ne dedikodular yapıyodur
kız kendini de ailesini de rezil etti bence

ayrıca ablasına söyleseydin kız evliliğine baksın bu olayı büyütüp eşiyle arasını bozmasın soğuk davranmasın bu sinir kız yüzünden

ayrıca da gelinde de suç var kendi çıkıp oynasaydı güzel bi gelinlik giyseydi bu kadar üzülmezdi herkeste damatla gelini izlerdi
meydanı o kıza bırakıp geri çekilmiş resmen

Son düzenleme:

tahmininde yanılmıyorsam damatta gözü olan biri. daha önceki yorumumdada yazmıştım bunu.

düğndeki kadar değilmiş, ama yine de güzeldi diyo gelinin ablası...ne giymiş dedim dizboyu bi etek ve siyah platform touk varmış...üzerinde de kırmızı bi gömlek ama çok güzeldi dedi...
saçını da maşa yaptırmış sade makyajlı dedi...dedim bu ne böyle resmen düğüne gider gibi nasıl bi kahvaltı bu dedim, bizde adet önce kahvaltı yapılır sonra genç kızlar eğlenir oynarlar, hatta kına gecesinden farksız olur baya güzel olur dedi...
gelin ne giydi dedim, oda siyah abiyeliymiş....güzelmiş oda...

En iyisi bu kizla aralarina mesafe koysunlar damadin akrabasi diye cat pat evine gidecek hali yok heralde.

kız giyinip kuşanıp geliyo adet böyleyse birşey denemez
ama gelin kendine dikkat edip çok güzel giyinecek saçını başını güzel yapacak
iyi hissetmek istiyosa özenecek yani

Bu kizin guzelligi Allah vergisi o zaman cuvalda giyse yakisir yani dugunde beyaz degil morda giyse kirmizida giyse dikkat cekecekti o zaman.

Bu kizin guzelligi Allah vergisi o zaman cuvalda giyse yakisir yani dugunde beyaz degil morda giyse kirmizida giyse dikkat cekecekti o zaman.

ama gelin de çok güzelmiş sorun orda
o kız dikkat çekiyosa gelin de dikkat çekerdi niye böyle olmuş anlamadım

konu sahibi gelinin giydiği şey nasıldı netten benzer örnek bulabilir misin

Son düzenleme:
ben sadece kıyafetle dikkat çekileceğine inanmıyorum, karizma diye bişey vardır kimi insanlar nereye girse dikkat çeker

o doğru ama bazılarında da kendini ortaya atma durumu da vardır
herkes bana baksın benimle ilgilensin diye bi sürü çaba sarfedenler
bu kız da iki durum da var heralde

bu kız sürekli oynayıp herkesle dans etmese bu denli ilgi çekmeyebilirdi

bakk beni kaçırdın işte diyo aklınca

zaten takı sırasında geline hiç pas vermeden geçmiş damadın elini sıkmış tuhaf
insan nezaketen de olsa doğru düzgün tebrik eder yani

Hmmmm , var bir şey kesin diyorsun

Yahu zaten olsa da , belli ki platonikmiş .Ya da daha fena senaryo , hislerini açıklamış ama reddedilmiş

Bu arada gazelcim , konuyu yeni bir üye takip ediyor ; ister misin senin bahsettiğin kız olsun

DÜZENLEME:Hislerini yazacağıma , hisselerini yazmışım , aklımdan ne geçiyorsa artık

Son düzenleme:

olabilir ahretlik :) ama o olsaydı bukadar şeye sessiz kalamazdı patlardı heralde bomba gibi..:)

ama gelin de çok güzelmiş sorun orda
o kız dikkat çekiyosa gelin de dikkat çekerdi niye böyle olmuş anlamadım

konu sahibi gelinin giydiği şey nasıldı netten benzer örnek bulabilir misin

gelinin bugünkü giydiğini soruyorsan canım ben görmedim, bugün gitmedim ben...ablasının dediği kadarıyla yazdım zaten...güzeldi dedi ama bilemiyorum tabi...
ama şu dikkatimi çekti, bu kız neden bugün tekrar giyim kuşamına özen gösterdi acaba saçlarını maşa falan yaptırmış, kuaföre gittiği belli...evde yapılan bi bayan eğlencesine bu kadar özenti neden acaba...
gerçi alt katta damat ve arkadaşları eğlenmişler ama :)
acaba damadı göremedim çabalarım boşa gitti diyemi astı suratını :) tövbe tövbe paranoyak gibi hissettim kendimi...

canım mesele kıyfet değil, güzellik de değil...
mesele bu kızın gelini arka plana atıcı tavırları...
görmediğiniz için size saçma geliyor ne var bunda diyebilirsiniz ama, ortamdaki herkes terslik olduğunu anladılar...
yani pek basit bişey değildi bu durum...

yok canım ben düğün kıyafetini sordum

ayrıca tek özen gösteren o mu merak ettim yoksa herkes giyiniyo da bu kız mı dikkat çekiyo

ayrıca da damat görmediyse sinirlenmiştir canım sonuçta o kadar süs püs boşa gitti

ama ben ailesinin azarladığı için surat astığını düşünüyorum
keşke gelin laf vursaydı neydi o halin ben bile bu kadar özenmedim düğüne senin bi duvağın eksikti amacın ne filan deseydi
o diyemiyosa ablası desin ağızlarına kilit vuran mı var
o nasıl düğünü rezil etiyse bunlar da kızı rezil etsin yani bi daha o eve giremesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…