o gelinin yerinde olmak istemezdim....

Besbelli evcilik oynamış orda, kendi gelin olmuş ama damadı da bol tutmuş, bir tekiyle yetinmemiş. Çok seviyesizce bir davranış.

Ben size katılmıyuorum, belki de eskiden bir ilgisi vardı ama kendisi yüz bulamayınca geri çekildi, başka sevgili buldu. Kendini bu kadar ortalara atma sebebi de damada "bak da ne kaçırdığını gör" mesajını vermek olabilir.

Son düzenleme:
Benim bi arkadaşımın abisinin düğününde gelinin kuzenleri beyaz abiye giymiş 5-6 kişilerdi toplam çok saçma bide bunu gelin istemiş. Komiklerdi bence

Dügün de gelin disinda bembeyaz giyen kisi tamamen görgüsüzdür!
Bu olay benim basima gelse susup oturmazdim, o kizin yakinlarindan rica eder
gelin taklidi yapmamasi gerektigini söyler, kiyafetini degistirmesini isterdim.
Ha orada nerede degistirecek derseniz de o da benim problemim degil.
Kiz bilerek yapmis bunu neden sessiz kalinsin ki, surat asip prim vermemek gerek
tabi ki olayin gerginligini gelen konuklara asla belli ettirmemeli.

Halamin kizi da dügünüm icin beyaz kiyafet bakiyordu, kötü niyeti yoktu aslinda kasti degildi
ama ben öncesinden kendisine kibarca o rengin uygun kacmadigini söylemistim.. .

benim asıl anlam veremediğim damat neden görmezden geldi??en azından gelini teselli edebilirdi, boşver üzülme hayatım, takma kafana biz düğünümüze bakalım oynayalım eğlenelim diyebilirdi....
neden önemsemedi...sanki kızı görmemiş gibi davrandı...
gelin birazda buna kırıldı sanırım...
sizce neden damat böyle yapmış olabilir bi fikri olan varmı???

ama gelin normalde ondan güzel demiştin sanki
kendini güzellik açısından niye eksik hissettin ki
sade bi kıyafet giydiği için kötü hissetmiş olabilir

ayrıca güzelliğine çok güvenen bi insan da akbasının düğünü için bi ton harcamaz sade bi kıyafetle de gitse dikkat çekeceğini bilir
demek ki herkesin onu konuşmasını istedi

aynen senin gibi düşünüyorum bunun altında damada olan ilgisi var

konu sahibi acaba damat da öncesinde bu kızla takılmış filan olabilir miki
görmezden gelmesi teselli etmemesi ilginç
yanındaki eşinin düğünde yüzü düşüyo damat hiç teselli etmiyo ilginç geldi bana
belki de akrabası olduğundan birşey demek istememiştir ama yine annesine filan söyleyip uyarabilirlerdi bence
en azından söylerlerdi ortada sürekli oynicana usturuplu bi şekilde ailesiyle oturmasını sağlayabilirlerdi.

Son düzenleme:
işin garib tarafı kaynana şeçmiş kızının kıyafetinin rengini beraber kararlaştırmışlar
damat da demiştir DELİDİR NE YAPSA YERİDİR diye önemsememiştir

Benimde okuduğum andan beri aklımda bu düşünce var aslında.

Gelincik hanımın damada ilgisi ya da yarası gibi bir durum ???

Gazel yoktur dediği için yazmadım ama , başka türlü birilerinin aralarını yaptılar diye çıkmış bir husumetten bu şekilde bir olay çıkmaz.

Onun o gösterişi geline değil , damada bence de .

tüm yorumları okumadım ama eğer damadın ilgisi için yaptıysa bunu, o kız birçok erkekle dans ederek kendini zaten yeterince rezil etmiş.damat kesin demiştir iyi kide olmamış diye. gelinin üzülmesine hiç gerek yokmuş ama en özel günü çok incinmiş olmalı

bakk beni kaçırdın işte diyo aklınca

zaten takı sırasında geline hiç pas vermeden geçmiş damadın elini sıkmış tuhaf
insan nezaketen de olsa doğru düzgün tebrik eder yani

canım, bu kız isterse dünya güzeli olsun, inan bu konuma kendini sokuyorsa benim gözümde hiçtir. güzelliği Allah vergisi, onun için de kıskanmaya değmez, maşallah der geçerdim ben...
sen lütfen arkadaşının içini rahatlat, bizim yorumlarımızdan çıkardıklarını ona da söyle istersen okut buradaki yorumları. o kız kendini basitleştirmiş inan. gelinle yarıştığı için sadece bu yorumu yapıyorum. bana göre dans etmesinde, ortalarda dolanmasında vs pek problem yok. gereksiz yere o kadar abartması yanlış olmuş... elbisesi abartılı olmasa beyaz olması bile sorun olmayacaktı belki... geçmiş gitmiş artık. arkadaşının yerinde olsam önceki önerimi yerine getirirdim. başka da hiç canımı sıkmazdım.

erkekler bu kadar detaycı değil, umursamamasının tek nedeni budur. kızı görmemiş gibi davranması, verebileceği en güzel mesajdı bence...
sen arkadaşını rahatlat mutlaka. baştan kötü başlamasın evliliğine. 2.kez evlenmiş, bu güzel gider inş. güzel bir kız belki ama biraz daha özgüvenli olması daha iyi olur. herşeye böyle kafasını takmasın...

hehe :) bende bilirim o duyguyu benimde görümcem düğünümde beyaz bi elbise giymişti.. altınada benim gelinlkik ayakkabılarıma cok cok benzeyen bi ayakkabı almıştı :)) hatta komsuları alma bu elbiseyi gelin senmisin demişler :) ne alaka diyodu bi tek gelin mi giyermiş bu ayakkabıdan bu elsbiseden falan diyodu.. ama benim önüme gecemedi tabi en güzel bendim hahayytt

kızlar bugün öğrendim gelinin ablasıyla çok samimiyiz demiştim ya, ablasıyla tel de görüştük, ona anlattım önemsemesin uzatmasın bu gzel günlerini zehir etmesin dedim...
bugün sabah kahvaltı da damat tarafı toplanırmış onların adetlerinde, o kız gene gelmiş...
bu sefer nasıldı dedim, dünkü kadar şatafatlı değildi ama suratı çok asıktı diyor...
inşallah herkesten kötü yorumlar almıştır ondan asılmıştır dedim yok değil başka bi sebep var belli dedi...
damat nerde dedim arkadaşlarıyla alt katta toplanmışlar eğleniyorlarmış....
bi mana veremedik...ama dün etrafa gülücükler saçan kız bugün nolduysa suratı asık gezmiş...
bu kız ne ayaksa ben anlamadım kızlar... yorum sizin artık...

bu arada damadın da mı ikinci evliliği bu

birincisi ailesinden azar işitmiş olabilir kız
ya da kıskançlıktan çatlamaya devam ediyodur kesin damada ilgisi var buna inanıyorum

arkadaşın onu umursamadan mutluluğunu sergilemiştir inşallah

ayrıca bunların akrabalık derecesi ne

Son düzenleme:
Ağzını burnunu dağıtırdım Şaka bir yana gönderirdim düğünden o kadar da değil yaniii

akrabalık derecelerine tam emin değilim ama hem yakın komşular hemde birinci derece olmamakla beraber akrabalar...
bu kızın annesi damadın annesiyle teyze çocukları sanırım... dayı çocuklarıda olabilir...yanlış olmasın...

Bu kiz damadin nesi oluyor canim tam olarak akrabalik baglari nedir.Bunlar daha dun evlendi niye kahvaltiya gidiyorlar.Hani daha once demistin ya gelin hanim bosanmak isteyen bir cifti baristirdi bence olay bununla sinirli degil .Bu kiz evlimi canim benim aklima gelen bu kiz damata asikmiydi yoksa.

Valla ben burda gıcık oldum gelini düşünemiyorum. Ben olsam bir arkadaşıma derdim şunun üstüne birşey dökün diye (benden önce de kaç kişi demiş aklın yolu bir ), dans pistinde karambole gelirdi kimin döktüğü de belli olmazdı, öyle başa böyle tarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…