- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
damat dünya ahiret kardeşim olsun gerçekten çok yakışıklı bi çocuk...
hatta biz kızlarla şöyle bi şey demiştik gülüştük falan...bukadar yakışıklı bi eşim olsun istemezdim, kıskançlık yer bitiri insanı, eşin sana sadık bile olsa etraftaki kızlar rahat bırakmaz ki bukadar yakışıklı birini demiştik...:)
ama ben hala o kızın damada bi ilgisi olduğunu sanmıyorum, yani ne bileyim sevgilisi varmış zaten üniversitel o kız sevgiliside üniversitedenmiş...damada ilgisi olsa neden sevgilisi olsunki...
bilemiyorum ben çözemedim, şuda kafamı kurcaladı, sevgilisi olan bi kız neden birçok erkekle dans ederki??
onuda anlamış değilim...ya sevgilisi çok geniş biri, yada sevgilisine sadık değil bilemedim...
aynen canım dünden beri aklıma geldikçe sinir oluyorum kıza....ben gelinin yerinde olsam napardım diye düşünüyorum ama o an insan napar bilemiyorum...
o kız evet çok güzeldi, normalde de gzeldir belli oluyor ama neden böyle bi yarışa girmek istedi anlayamadık...
yani güzelsen ve güzelliğinden eminsen neden çabaya girersin ki...
güzel değilsen kendini eksik hissediyorsan belki hasetinden yapar diyecem ama gerçekten güzel bi kız...gencecik çıtır desem yalan olmaz...
boylu poslu...yani erkekleri etkileme gayesinde olsa inan hiçbir erkeğin hayır diyemeyeceği bi güzellik...
söyelmesi ayıp olacak biz bile kıskandık kızın güzelliğini :) o derece yani...
birde bu güzelliğin üzerine, bembeyaz bir abiye ve gelin başı gibi bir baş, düşün artık sen gelin hanım neler hissetti kimbilir..kesin kendini ezik hissetmiştir...
geçmiş sayfaları gördüysen gelin başını ve elbisesinin benzerini paylaştım resmini..o şekilde hayal ederseniz hak verirsiniz bana, gerçekten arkadaşım adına çok üzüldüm...
birinci evliliği de aldatılma durumları olmuştu zaten....sonra yalanlandı falan aslı yokmuş dediler...epey bişeyler dolaştı ortada....
bunları yaşamış biri olarak bu gelinin o andaki psikolojisini düşünün..ben çok acıdım...
Besbelli evcilik oynamış orda, kendi gelin olmuş ama damadı da bol tutmuş, bir tekiyle yetinmemiş. Çok seviyesizce bir davranış.
Ben size katılmıyuorum, belki de eskiden bir ilgisi vardı ama kendisi yüz bulamayınca geri çekildi, başka sevgili buldu. Kendini bu kadar ortalara atma sebebi de damada "bak da ne kaçırdığını gör" mesajını vermek olabilir.
işin garib tarafı kaynana şeçmiş kızının kıyafetinin rengini beraber kararlaştırmışlarayyyyy görümce nefretim depreşti...
Ben anlamıyorum bunu gören kaynana kayınpeder ya da her hangi biri
nasıl müdahale etmez. Ayıp giyilmez demez yaaa..
Pufff ben görseydim yedi yabancı halimle ohaaaa
kıskanç mısın yakışık almaz derimm
damat da demiştir DELİDİR NE YAPSA YERİDİR diye önemsememiştirbenim asıl anlam veremediğim damat neden görmezden geldi??en azından gelini teselli edebilirdi, boşver üzülme hayatım, takma kafana biz düğünümüze bakalım oynayalım eğlenelim diyebilirdi....
neden önemsemedi...sanki kızı görmemiş gibi davrandı...
gelin birazda buna kırıldı sanırım...
sizce neden damat böyle yapmış olabilir bi fikri olan varmı???
Besbelli evcilik oynamış orda, kendi gelin olmuş ama damadı da bol tutmuş, bir tekiyle yetinmemiş. Çok seviyesizce bir davranış.
Ben size katılmıyuorum, belki de eskiden bir ilgisi vardı ama kendisi yüz bulamayınca geri çekildi, başka sevgili buldu. Kendini bu kadar ortalara atma sebebi de damada "bak da ne kaçırdığını gör" mesajını vermek olabilir.
Benimde okuduğum andan beri aklımda bu düşünce var aslında.
Gelincik hanımın damada ilgisi ya da yarası gibi bir durum ???
Gazel yoktur dediği için yazmadım ama , başka türlü birilerinin aralarını yaptılar diye çıkmış bir husumetten bu şekilde bir olay çıkmaz.
Onun o gösterişi geline değil , damada bence de .
aynen canım dünden beri aklıma geldikçe sinir oluyorum kıza....ben gelinin yerinde olsam napardım diye düşünüyorum ama o an insan napar bilemiyorum...
o kız evet çok güzeldi, normalde de gzeldir belli oluyor ama neden böyle bi yarışa girmek istedi anlayamadık...
yani güzelsen ve güzelliğinden eminsen neden çabaya girersin ki...
güzel değilsen kendini eksik hissediyorsan belki hasetinden yapar diyecem ama gerçekten güzel bi kız...gencecik çıtır desem yalan olmaz...
boylu poslu...yani erkekleri etkileme gayesinde olsa inan hiçbir erkeğin hayır diyemeyeceği bi güzellik...
söyelmesi ayıp olacak biz bile kıskandık kızın güzelliğini :) o derece yani...
birde bu güzelliğin üzerine, bembeyaz bir abiye ve gelin başı gibi bir baş, düşün artık sen gelin hanım neler hissetti kimbilir..kesin kendini ezik hissetmiştir...
geçmiş sayfaları gördüysen gelin başını ve elbisesinin benzerini paylaştım resmini..o şekilde hayal ederseniz hak verirsiniz bana, gerçekten arkadaşım adına çok üzüldüm...
birinci evliliği de aldatılma durumları olmuştu zaten....sonra yalanlandı falan aslı yokmuş dediler...epey bişeyler dolaştı ortada....
bunları yaşamış biri olarak bu gelinin o andaki psikolojisini düşünün..ben çok acıdım...
benim asıl anlam veremediğim damat neden görmezden geldi??en azından gelini teselli edebilirdi, boşver üzülme hayatım, takma kafana biz düğünümüze bakalım oynayalım eğlenelim diyebilirdi....
neden önemsemedi...sanki kızı görmemiş gibi davrandı...
gelin birazda buna kırıldı sanırım...
sizce neden damat böyle yapmış olabilir bi fikri olan varmı???
bu arada damadın da mı ikinci evliliği bu
bu arada damadın da mı ikinci evliliği bu
birincisi ailesinden azar işitmiş olabilir kız
ya da kıskançlıktan çatlamaya devam ediyodur kesin damada ilgisi var buna inanıyorum
arkadaşın onu umursamadan mutluluğunu sergilemiştir inşallah
ayrıca bunların akrabalık derecesi ne
Bu kiz damadin nesi oluyor canim tam olarak akrabalik baglari nedir.Bunlar daha dun evlendi niye kahvaltiya gidiyorlar.Hani daha once demistin ya gelin hanim bosanmak isteyen bir cifti baristirdi bence olay bununla sinirli degil .Bu kiz evlimi canim benim aklima gelen bu kiz damata asikmiydi yoksa.kızlar bugün öğrendim gelinin ablasıyla çok samimiyiz demiştim ya, ablasıyla tel de görüştük, ona anlattım önemsemesin uzatmasın bu gzel günlerini zehir etmesin dedim...
bugün sabah kahvaltı da damat tarafı toplanırmış onların adetlerinde, o kız gene gelmiş...
bu sefer nasıldı dedim, dünkü kadar şatafatlı değildi ama suratı çok asıktı diyor...
inşallah herkesten kötü yorumlar almıştır ondan asılmıştır dedim yok değil başka bi sebep var belli dedi...
damat nerde dedim arkadaşlarıyla alt katta toplanmışlar eğleniyorlarmış....
bi mana veremedik...ama dün etrafa gülücükler saçan kız bugün nolduysa suratı asık gezmiş...
bu kız ne ayaksa ben anlamadım kızlar... yorum sizin artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?