'O' gerçekten benim kardeşim mi?

Baba aldatmis olsaydı, söyleme ortada bir bebek var denirdi herzamanki gibi

Kadın aldatti ya babana söyle, boşansinlar deniyor. .

Ben de buraya takildim nedense.

Konuya gelirsek tabiki senin kardeşin diyeceğim sadece.

Demek öz kardeşi oluyor oyle mi???aciklar mısınız biraz nasil öz kardeşi oluyor merak ettim

Ewet suan araştırdım okudum aynı babadan olmadığı sürece üvey olarak geciyor.doğruluğu kanitlanmamis bi bilgiyi başkalarıyla paylasmayin lutfen.açın okuyun sizde öğrenin tavsiyem.iyi akşamlar

"Kardeş (< kardaş < karındaş), anne veyababadan en az birinin ortak olduğu kişilerin birbirlerine göre durumuna verilen addır.
Aynı anababadan olanlara öz kardeşdenir. Kısmen aynı kısmen farklı anababadan olanlar, ana bir kardeş(anaları aynı, babaları farklı) ya da baba bir kardeş (babaları aynı, anaları farklı) olarak adlandırılır. (Yani nihayetinde kardeş.) Farklı anababadan olanlara ise üvey kardeş denir. "

İslami olarak da ayni bilgi veriliyor bu arada sadece bilimsel olarak da değil araştırın bence. Tartışılacak bir konu değil aslında.

Kadın cinayetlerinin bu kadar yaygın olduğu bir toplumda babam da ataerkil biriyse sakin söyleme.
Annenin yaptığını doğru bulmuyorum ama seni biraz acımasız buldum.Babam annemi oldurse annem için üzülmem sadece babam için üzülürüm demişsin. Ama eşini aldattı diye kimse cinayete kurban gitmeyi haketmez. Burada birsürü kocası aldatan kadın var hepsi çeksin vursun o zaman.

Annem babam 2007 yılından beri ayrılar. Fakat dostlukları baki, herhangi bir aldatma, sadakatsizlik sebebi ile değildi.

Bu konu hakkında çok mantıklı bir yorumum yok aslında sana. En başta babanız bir ya da değil bebek senin kardeşin ve ufacık suçu günahı olmayan habersiz bir yavru. Birine sinirleneceksen annene sinirlen.

Annenin yaptığını yadırgamak, ya da onun onuruna şerefine hakaret etmek, yorum yapmak ne benim ne de burdaki kimsenin haddi değil bence.

Böyle birşey yapmışsa eğer evet çok çok yanlış, çok çirkin bir davranış, babanı sevmiyor ise boşanmalıydı, o şekilde istediği gibi bir ilişki yaşayabilirdi.

Lakin yinede ne olursa olsun bu kadın seni besledi büyüttü gün oldu yemedi yedirdi giymedi giydirdi en iyi şekilde anneliğini yapmaya çalıştı. Sinirin geçtikten sonra biraz böyle düşün, annen o senin bugün istemesen reddetsen kılına zarar gelse ne kadar pişman olacağını ve yaşayacağın vicdan azabını düşün. Sadakatsizlik sana değil, babana yapılmış neticede.

Tekrarlıyorum, lütfen dikkate al bunu. İkinci üçüncü kişilere anneni anlatıp annenin ailenin şerefine onuruna haysiyetine laf söyletme, her ne olursa olsun.

Nacizane önerim babana söylememen yönünde, babanın nasıl biri olduğunu sen bilirsin tabi ama babanı korumak isterken bir aile felaketine sebep olabilir bu mesela..

Al karşına anneni anlayana emin olana kadar konuş, gerekirse teyzen var ise onlara aç konuyu. Birinci derece yakınlarınız haricinde kimseye güvenip bunu anlatma,şüpheni belli etme..

Doğru ya da yanlış, bunlar benim düşüncelerim..

Ayrıca 24 yaşındasın, mantıklı ol biraz. Annemin ölmesi için dua ediyorum ne demek? Ne kadar çirkin, düşüncesiz bir durum bu. Aldattı sadakatsizlik etti diye ölmeyide haketmiyor, kocası aldatan kadınlar çeksin vursun öyleyse..
Aldatan herkes ölse, dünyada kalan insanlar 2 elin parmağını geçmez heralde..

Ayrıca evet anneni yakalamışsın, peki bu kadar yıllık bir evlilikte babanın hiç hatası olmamışmıdır? Sen görmedin diye yapmadı diyemezsin.. Günahını almak değil, bu da bir ihtimal..

Konu sahibi dün üye olmuş . .
Konu fake geldi. .

Babana söylememekle hata etmişsiniz. .

Kesinlikle ka-tı-lı-yo-rummmmmmmm

Öyle iğrenç kansız bi heriftense doğan çocuk. Ona öz kardeşim diyemeyeceğim üzgünüm

Kusura bakmayında arkadaşını esıyle aldatmak mı? Yoksa esini esinin arkadasiyla mi aldatmak mi daha serefsizce? O bebek gunah bebegiyse sizde oylesiniz o zaman. Onu kucaginiza almdiginiz gibi kendinizde aynlra bakmaktan utanın kendinizi de sevmeyin. Sonucta ikinizde ayni yanlistaki annenin cocugusunuz. Yahu mantikli olun sizin bi sucunuz olmadigi gibi o bebeginde bir sucu yok. Aksine daha cok sarip sarmalayin sahip cikin. Bunca yuzune tukurulcek insan varken siz gidip bebeden mi sogudunuz. Zaten sacma sapan bi hayata dogmus kiyamam. Babandan bile olsa boyle bi annesi oldugu icin. Bence soylemeyin babaniza. Sagligi soz konusu. Annenizi tehdit edin. Ya bosanirsin yada sulaleye yayarim diye en kotu psikolog destegiyle babanizin ogrenmesini falan saglayin kismen de olsa. Mesala suresini bilmesin kimle oldugunu bilmesin. Suphe sokun akl

Baba aldatmis olsaydı, söyleme ortada bir bebek var denirdi herzamanki gibi

Kadın aldatti ya babana söyle, boşansinlar deniyor. .

Ben de buraya takildim nedense.

Konuya gelirsek tabiki senin kardeşin diyeceğim sadece.

Bunun sebebi biraz da şu bence; mesala konu babanın anneyi aldatması olsaydı sorardım anne ayakları üzerinde durabilecek mi, isi gucu var mı, bosanmaya niyeti olur mu yoksa öğrenip acı çektigiyle mi kalır.
Çünkü malumunuz bu ulkede calismayan kadın hala cok fazla. Hakli olarak siginacak bi aileye ihtiyaclari oluyor. E cocuk onda kaliyor. Calissa bakicisi is saatleri vs yine bi destege ihtiyacı var. Ha bi de en azindan onceki nesile gore soyleyebilirim egitim olarak da erkeklerin egitimine daha cok verilmis vs. Kisaca erkek bosanınca ceketini alıp cikabildigi icin kadinla erkgin bosanmasi ayni zorlukta olmuyor.
Eger kadin bosanmayacaksa yada bosanip cok zor seyler yasayacaksa 'bosa gitsin' diye rahat soyleyemem.
Am bu durumda gayet rahat soylerim. Cunku adam bunu bilip susup oturmayacak yada gecim sıkintisina dusmeyecek.
Oy ne kadar karisik anlatmisim :)

Bende seni izliyorum bacım yaa pek bi cebelleştin ard arda bosveeeerrrrr kim kimi düdüklerse düdüklesin.kadında rahat dursaymış. yinede konu sahibi babasına soylemesin tabi sakın ha

Zaten sen 24 yasindasin neden dert ediyorsun ki? Babana soylesen aile faciasi yasanir, bu yasta o evde oturmak zorunda degilsin bence cik ve git naparlarsa yapsinlar

:) bu şekilde düşünen de vardir tabiki de bu sitede bile sadece erkek bayan olarak ayrımcılık yapan çok var. Ondan dolayı gözüme çarptı. Yoksa erkek bayan farketmez kim yapsa kötü bir şey tabi

:) bu şekilde düşünen de vardir tabiki de bu sitede bile sadece erkek bayan olarak ayrımcılık yapan çok var. Ondan dolayı gözüme çarptı. Yoksa erkek bayan farketmez kim yapsa kötü bir şey tabi

Vardır , var olmaz olurmu. zaten erkekleri üstün varlık gibi yetiştiren biz kadınlar degil miyiz :/

en sonunda kadınlarda çıldırdır ....hep babalar duyardık ama artık anneleride duymaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…