- 23 Ağustos 2012
- 51.906
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.797
- 898
Aynı anneden dogunca kardes olmuyor aynı babadan olunca kardeş olunuyor.tarlanın önemi yok tohumun aynı olması lazım oncelikle belirteyimm...konu sahibi anneni bi sekilde bosanmaya ikna et.yazık gunah babana.aldattığını soyleme cinnet gecirebilir.ama bosansin.eğer bosanmazsan soylerim babama diye tehdit et
Herkesi tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın.
Öncelikle adamla şu an bir irtibatları yok galiba çünkü annem yalvarıyodu mesajda engeli kaldırması için. İnanın annem o kadar yüzsüz ki inkar ediyor sürekli. Adamın adını bir bayan arkadaşı gibi kaydetmiş telefona zaten. Yalvarmış. Muhtemelen başka mesajlarda var ama silmiş bunu unutmuştu bence çünkü illaki daha önce de mesaj yazmıştır.
Babama söylemem söz konusu değil. İnanın bende söylemeyi çok isterdim hem sağlık sorunlarından ötürü hem de bir şey yapmasından. Anneme bir şey olur diye değil ama alçakça bi ihanet yüzünden suç babamda olucak. Belki sadece anneme değil o adama da bi şey yapıcak. Babam namusuna düşkün ataerkil bi ev babası çünkü. Ben hep belki annemin davranışlarından şüphelenir diyodum ama annemi görseniz aldatan o değil sanki bilmesem babama hala aşık, seviyo falan sanarım.
Annem evini kocasını hiç ihmal etmez çünkü belki gören ne iyi anne diyo bile olabilir içini bilmesem, yaptıklarını görmesem bende öyle derim çünkü.
Bebeğe gelirsek aslında sorun öz ya da üvey olması değil. Annemle babam boşanmış olsaydı ve annem başka biriyle evlenmiş olsaydı böyle hissetmezdim biliyorum. Ama bir şüphe var içimde ya diyorum annemin iğrenç anlarından birinin sonucuysa. Onu suçladığımdan değil kimseye anne babası tercih hakko verilmiyo. Ama lütfen yorum yaparken sadece 30 saniye kendinizi benim yerime koyun.
Oturma organları ????Yanlış biliyorsunuz canikom.
Mal sahibi her zaman asıl sahiptir. Siz başkasının tarlasına ev yaparsanız mesela, belediye gelip o evi yıkar tarla sahibi isterse, istemezse de ev tarla sahibine kalır.
Siz başka birinin tarlasına elinizdeki tohumu ekerseniz , o tarlanın sahibi o ekini toplayıp evine götürürse bir hak iddia edemezsiniz. Tohumunu elin arazisine niye ektin gerizekalı derler.
Oturma organlarınızdan uydurmayın. Farklı farklı kadınlarla düşüp kalksın erkekler çocuk yapsın, cariyeleri ses etmesin ama aynı şeyleri kadınlar yapmasın diye uydurulmuş saçmalıklar yazdıklarınız. Bir kadın olarak bunları benimsemeniz dehşet verici.
Tohum tarla diyerek meseleyi iğrençleştirmeniz bir yana, annesi aynı çocukları üvey etmeniz ayrı yana bir hukuk kitabı okuyun cahil kalmayın.
O yorumu yaparken kulladigin organin utanma utanmaOturma organları ????
Polemiğe girmeyelim, tohum tarla kavgası olmasın rica ediyorum.
Bu durumda cocugunuz sizin cocugunuz değil eşinizin çocuğu,siz sadece tarlasiniz..Aynı anneden dogunca kardes olmuyor aynı babadan olunca kardeş olunuyor.tarlanın önemi yok tohumun aynı olması lazım oncelikle belirteyimm...konu sahibi anneni bi sekilde bosanmaya ikna et.yazık gunah babana.aldattığını soyleme cinnet gecirebilir.ama bosansin.eğer bosanmazsan soylerim babama diye tehdit et
+1Bu durumda cocugunuz sizin cocugunuz değil eşinizin çocuğu,siz sadece tarlasiniz..
Her zamanki gibi uyarıcam annemi ama ne değişicek ya da değişicek mi bilemiyorum sanmıyorum da. Olay iğrençleşti artık. Düşünün annem ölsün diye dua ediyorum ben. Ne hale geldim.U upton
Annenin hatasına devam etmesine mani ol...
Babana şu an söyleme.
Anneni bu konuda uyar tekrarı halinde affetmeyecegini ve sonucuna katlanmasi gerektiğini söyle...
DNA testi yapmak yahut yapmamak senin kararın..
Bana göre kardes can o...
Masum melek....
O adamın evinize girmesine babanizla dostluğuna dışarda dahi müsade etmeyin
İnşallah babandandir...Her zamanki gibi uyarıcam annemi ama ne değişicek ya da değişicek mi bilemiyorum sanmıyorum da. Olay iğrençleşti artık. Düşünün annem ölsün diye dua ediyorum ben. Ne hale geldim.
Teyzem falan mı konuşsa annemle diyorum. Teyzem halden anlayam bize anneme düşkün biridir. Yargılamaz dışlamaz annemi. Belki annem bize anlatamadığını anlatır ona. Ya da yaptığından utanır eğer ufakta olsa utanma duygusu kaldıysa.İnşallah babandandir...
Sakin olun...
Empati yapıyorum çok çok zor bir durum.
Allah sabır versin...
Aldatmasina devam edecekse babanla konuş dışarda sakin şekilde delili ispatı olan ve avukat yanında olmak koşuluyla aynı zamanda bir hemşire...
Aferin sana ne güzel düşündün...Teyzem falan mı konuşsa annemle diyorum. Teyzem halden anlayam bize anneme düşkün biridir. Yargılamaz dışlamaz annemi. Belki annem bize anlatamadığını anlatır ona. Ya da yaptığından utanır eğer ufakta olsa utanma duygusu kaldıysa.
Teşekkür ederim öncelikle. Anneannem hayatta değil ama keşke olsa. Ona anlatırdım zaten eğer yaşıyor olsaydı. Bunu enine boyuna düşünüp, nasıl konuşmam anlatmam gerektiğine karar verip teyzeme açıyım bu durumu.Aferin sana ne güzel düşündün...
Takdir ettim seni..
Teyzenle konuş evet..
Yanlış yolda olduğunu bilsin .
Eminim etkili olacaktır.
Anneannen hayatta ise o da bulunsun konuşma anında
Teşekkür ederim öncelikle. Anneannem hayatta değil ama keşke olsa. Ona anlatırdım zaten eğer yaşıyor olsaydı. Bunu enine boyuna düşünüp, nasıl konuşmam anlatmam gerektiğine karar verip teyzeme açıyım bu durumu.
Haberdar ederim tabiki. Teşekkür ederim tekrar. Umarım akışına bırakırken her şey düzelmiş olur. Bu yaşımda uğraştığım, dert sahibi olduğum durumlara üzülmem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?