'O' gerçekten benim kardeşim mi?

Yanlış biliyorsunuz canikom.

Mal sahibi her zaman asıl sahiptir. Siz başkasının tarlasına ev yaparsanız mesela, belediye gelip o evi yıkar tarla sahibi isterse, istemezse de ev tarla sahibine kalır.

Siz başka birinin tarlasına elinizdeki tohumu ekerseniz , o tarlanın sahibi o ekini toplayıp evine götürürse bir hak iddia edemezsiniz. Tohumunu elin arazisine niye ektin gerizekalı derler.

Oturma organlarınızdan uydurmayın. Farklı farklı kadınlarla düşüp kalksın erkekler çocuk yapsın, cariyeleri ses etmesin ama aynı şeyleri kadınlar yapmasın diye uydurulmuş saçmalıklar yazdıklarınız. Bir kadın olarak bunları benimsemeniz dehşet verici.

Tohum tarla diyerek meseleyi iğrençleştirmeniz bir yana, annesi aynı çocukları üvey etmeniz ayrı yana bir hukuk kitabı okuyun cahil kalmayın. Bilmediğiniz konularda fetva dağıtmayın.

Gerçekten çok zor. Ben olsam ben de çocuğu kardeş olarak kabullenemezdim sanırsam.

Oturma organları ????

U upton
Annenin hatasına devam etmesine mani ol...
Babana şu an söyleme.
Anneni bu konuda uyar tekrarı halinde affetmeyecegini ve sonucuna katlanmasi gerektiğini söyle...

DNA testi yapmak yahut yapmamak senin kararın..
Bana göre kardes can o...
Masum melek....

O adamın evinize girmesine babanizla dostluğuna dışarda dahi müsade etmeyin

Bu durumda cocugunuz sizin cocugunuz değil eşinizin çocuğu,siz sadece tarlasiniz..

Her zamanki gibi uyarıcam annemi ama ne değişicek ya da değişicek mi bilemiyorum sanmıyorum da. Olay iğrençleşti artık. Düşünün annem ölsün diye dua ediyorum ben. Ne hale geldim.

Hanımlar konu özlük, üveylik, kardeşlik değil. Tabiki benim kardeşim o bunu biliyorum. Kardeş demek karındaş demek aynı karındanız. Mesele bunu yediremem eğer öyle bi durum söz konusuysa.
Daha önce de belirttim eğer annem babamdan boşanmış başka biriyle evlenmiş olsa ve bi çocuğu olsa o çocuk benim öz mü öz kardeşimdir. Ama mesele annem babamı aldattı veya hala aldatıyo ve bir kardeşim oldu. Bu benim babamdan mı yoksa o kansızdan mı? Her türlü onun benim kardeşim olduğunu zaten biliyorum.
Ama kendinizi benim yerime koyun ve düşünün minicik bi kardeşiniz var onu karşınıza koyup acaba babama mı benziyo yoksa o kansıza mı diye düşündüğünüzü...

Her zamanki gibi uyarıcam annemi ama ne değişicek ya da değişicek mi bilemiyorum sanmıyorum da. Olay iğrençleşti artık. Düşünün annem ölsün diye dua ediyorum ben. Ne hale geldim.
İnşallah babandandir...
Sakin olun...
Empati yapıyorum çok çok zor bir durum.
Allah sabır versin...
Aldatmasina devam edecekse babanla konuş dışarda sakin şekilde delili ispatı olan ve avukat yanında olmak koşuluyla aynı zamanda bir hemşire...

Teyzem falan mı konuşsa annemle diyorum. Teyzem halden anlayam bize anneme düşkün biridir. Yargılamaz dışlamaz annemi. Belki annem bize anlatamadığını anlatır ona. Ya da yaptığından utanır eğer ufakta olsa utanma duygusu kaldıysa.

Aferin sana ne güzel düşündün...
Takdir ettim seni..
Teyzenle konuş evet..
Yanlış yolda olduğunu bilsin .
Eminim etkili olacaktır.
Anneannen hayatta ise o da bulunsun konuşma anında

Aferin sana ne güzel düşündün...
Takdir ettim seni..
Teyzenle konuş evet..
Yanlış yolda olduğunu bilsin .
Eminim etkili olacaktır.
Anneannen hayatta ise o da bulunsun konuşma anında
Teşekkür ederim öncelikle. Anneannem hayatta değil ama keşke olsa. Ona anlatırdım zaten eğer yaşıyor olsaydı. Bunu enine boyuna düşünüp, nasıl konuşmam anlatmam gerektiğine karar verip teyzeme açıyım bu durumu.

U upton konuyla ilgili merakta bırakma...
Allah yardimcin olsun...
Umarım bu işin üstesinden gelirsin...
Tekrar ediyorum kendini lütfen fazla hirpalama...
Bazen hayatı akışına bırakmak gerekiyor

U upton konuyla ilgili merakta bırakma...
Allah yardimcin olsun...
Umarım bu işin üstesinden gelirsin...
Tekrar ediyorum kendini lütfen fazla hirpalama...
Bazen hayatı akışına bırakmak gerekiyor
Haberdar ederim tabiki. Teşekkür ederim tekrar. Umarım akışına bırakırken her şey düzelmiş olur. Bu yaşımda uğraştığım, dert sahibi olduğum durumlara üzülmem artık.

Canim kendimi yerine koydum haklisin dediklerinde ama kardesin insallah babandandir ki buyuk ihtimal oyle ama o sabi senin kadar masum ve sucsuz annen madem laftan anlamiyo teyzeni falan buyuklerini topla hepsinin icinde soyle anneni baban bosasin yazik size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…