'O' gerçekten benim kardeşim mi?

Ewet suan araştırdım okudum aynı babadan olmadığı sürece üvey olarak geciyor.doğruluğu kanitlanmamis bi bilgiyi başkalarıyla paylasmayin lutfen.açın okuyun sizde öğrenin tavsiyem.iyi akşamlar

cok uzuldum durumunuza.Allah yardimcin olsun senin ve babanin...
babana soylemesen isler daha kotu boyutlara ulasabilir..
bence babanin bilmeye hakki var...
sende delil topla..
annen kabul etmezsse ortada kalirsin..
boyle durumlara cok uzuluyorumm ben..

Allah annnene akil fikir versin..
bence cevrende senin aile buyuklerin yok mu ??
akilli bu isi cozexek onlara soyle babana soyleyemiyorsan..
bu isi coz annene birisi ders vermeli ama geç olmadan..

Yine de bebeğin suçu yok. Anne babamızı seçmeden geliyoruz bu dünyaya. Ben şuan babamdan bile olmayan bi çocuğun benim babama "baba" deyişini izliyorum. Emin ol bu daha çok koyuyor. O en azından senin kanından, senin kardeşin. Ve günahsız bir melek.

Annem boşanmaz. Adam da yüz vermiyor belli gidicek yeri bile yok. Kalakalır ortada.
bosanmiyorsa niye adam olmuyor bu kadin..
anneni tehdit etsene canim...
babama soyleyecem de..
herkese soyleyecem de..
belki korkar..

karfesinden emin olmak istiyorsan DNA testi ysp canim ..
zor mu??
al annenin babanin saç telini yaptir yani neyi bekliyorsun anlamadim ki ben?????

Ewet suan araştırdım okudum aynı babadan olmadığı sürece üvey olarak geciyor.doğruluğu kanitlanmamis bi bilgiyi başkalarıyla paylasmayin lutfen.açın okuyun sizde öğrenin tavsiyem.iyi akşamlar

Benim açıp okuduğumdan emin olabilirsiniz hanımefendi paylaştığım bilgi doğru bilgidir. Sanırım yanlış araştırmış ve yanlış bir sonuca ulaşmışsınız. Mantıkende düşünmenizi ve değerlendirmenizi tavsiye ederim. Çünkü savunduğunuz şey mantığa ve bilime uygun değil. Siz toplumun görüşüne göre bu sonucu çıkarıyorsunuz ben bilime ve kanuna göre söylüyorum. Bu şekilde düşünerek önce kendinizi sonrada sizi doğuran anneniz başta olmak üzere bütün kadınları doğurdukları çocuklar üzerinde hiçe sayıyorsunuz. Ne demek tarla önemli değil tohum önemli. Benzetmeniz eksik malesef. Kadın hem o tohumu oluşturuyor erkekle birlikte hemde onun filizlenmesini sağlıyor. Sizin benzetmenizin doğru olanı budur. Kardeşlikte dediğim gibi kanunda belirtilmiş nasıl olduğu. Söylediğim şekilde anne bir öz kardeş olarak sayılıyor.

Çok zor ve iğrenç bir durum

Bütün kadınları hiçe sayiyorsunuz derken???bence suan olay cıkartmaya burdaki insanların uzerinde algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Maksat suan herkesi arkanıza almak beğeni almak.ama ben bu tür oyunlara gelmiyorum.hicbir kadinida asla hiçe saymiyorum.sizin amacınız farkli.oncelikle başkalarının dusuncelerine saygili olmayı ogrenmelisiniz. Mune

Ben herkese karşı gayet saygılı bir şekilde konuşuyorum hanımefendi. Ben oyun oynamıyorum. Beğeni almak gibi bir derdimde yok. Amacım size yanlış düşündüğünüzü göstermekti sadece. Polemik çıkarmak değil. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp derler. Ben size bildiklerimi paylaştım. Kabul edip etmemek size kalmış.

Bu ne korkunc yorum ya lafa bak tarla tohum

Ilk begenide benden gelsin kiz aman boswer ne demisler cahille kavga etme kybeden sen olursun

Biz olusurken baba Dan sperm geliyorsa annedende yumurta geliyo kuzum yani sperm tek basina grip bebe olmuyo annede de bi parca oluyo ve annenin karninda büyüyo canlaniyo kanlaniyo etleniyo annem baska bi adamla evlenseydi ondan olan cocuk öz kardesimdir benim üvey kardes annenin evlendigi adamin öbür karisindan olandir kapis

Of isiniz zor babaniza soyleyememenizi de anliyorum.ama bilmemesi de cok aci.en azindan bundan sonra birseyler yasanmasina engel ol.bence o adamla konus bildigini soyle eger annenle birsey olursa babana hatta herkese soyleyecegini soyle.gorusme ihtimalleri varsa da korksun iletisimi kessin .annen de en azindan belki pesini birakir adamin boylece.ama tabi yasananlar silinmez

Of isiniz zor babaniza soyleyememenizi de anliyorum.ama bilmemesi de cok aci.en azindan bundan sonra birseyler yasanmasina engel ol.bence o adamla konus bildigini soyle eger annenle birsey olursa babana hatta herkese soyleyecegini soyle.gorusme ihtimalleri varsa da korksun iletisimi kessin .annen de en azindan belki pesini birakir adamin boylece.ama tabi yasananlar silinmez

İşte bende aynen bunu anlatmaya çalıştım. Ancak kabul edilmedi söylediklerim. Üstünede olay çıkartmaya çalışmakla suçlandım. Bu arada konu sahibi kusura bakmayın lütfen bu öz kardeş üvey kardeş tarla tohum mevzusu yüzünden konu dağıldı biraz.

tarla tohum boş mesele... çocuk öz kardeşiniz anneniz doğurmuş, ve günahsız bir masum... öfkenizi ona yüklemeyin imtihanınız zor Allah yardımınız olsun.

Herkesi tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın.
Öncelikle adamla şu an bir irtibatları yok galiba çünkü annem yalvarıyodu mesajda engeli kaldırması için. İnanın annem o kadar yüzsüz ki inkar ediyor sürekli. Adamın adını bir bayan arkadaşı gibi kaydetmiş telefona zaten. Yalvarmış. Muhtemelen başka mesajlarda var ama silmiş bunu unutmuştu bence çünkü illaki daha önce de mesaj yazmıştır.
Babama söylemem söz konusu değil. İnanın bende söylemeyi çok isterdim hem sağlık sorunlarından ötürü hem de bir şey yapmasından. Anneme bir şey olur diye değil ama alçakça bi ihanet yüzünden suç babamda olucak. Belki sadece anneme değil o adama da bi şey yapıcak. Babam namusuna düşkün ataerkil bi ev babası çünkü. Ben hep belki annemin davranışlarından şüphelenir diyodum ama annemi görseniz aldatan o değil sanki bilmesem babama hala aşık, seviyo falan sanarım.
Annem evini kocasını hiç ihmal etmez çünkü belki gören ne iyi anne diyo bile olabilir içini bilmesem, yaptıklarını görmesem bende öyle derim çünkü.
Bebeğe gelirsek aslında sorun öz ya da üvey olması değil. Annemle babam boşanmış olsaydı ve annem başka biriyle evlenmiş olsaydı böyle hissetmezdim biliyorum. Ama bir şüphe var içimde ya diyorum annemin iğrenç anlarından birinin sonucuysa. Onu suçladığımdan değil kimseye anne babası tercih hakko verilmiyo. Ama lütfen yorum yaparken sadece 30 saniye kendinizi benim yerime koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…