- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Ewet suan araştırdım okudum aynı babadan olmadığı sürece üvey olarak geciyor.doğruluğu kanitlanmamis bi bilgiyi başkalarıyla paylasmayin lutfen.açın okuyun sizde öğrenin tavsiyem.iyi akşamlarAçıkladım zaten. Sadece babanızdan gelen hücreyle oluşmadığınızı söyledim. Dolayısıyla anne aynı olunca sizi ve kardeşinizi oluşturan yumurta hücreleri aynı kişiye ait olduğu için kardeş oluyorsunuz. Baba aynı oluncada sizi ve kardeşinizi oluşturan sperm hücreleri aynı kişiye ait olduğu için yine kardeş oluyorsunuz. Aynı hesap yani. Bu tarla tohum hesabı bizim ataerkil toplumumuzun getirdiği cahilce bir düşünce. Ama bilim böyle söylemiyor. Medeni kanundada bu böyledir. Anne yahut babadan birinin aynı olması durumunda öz kardeş oluyorsunuz. Üvey kardeş değil. Üvey kardeşlik bir kadının ve erkeğin evlenmesiyle birlikte önceki eşlerinden doğan çocuklarının arasında oluşan durumdur. Dediğim gibi açın okuyun. Böyle cahil düşüncelerden arının.
cok uzuldum durumunuza.Allah yardimcin olsun senin ve babanin...Babam şeker hastası ve stres yaptığında komalık oluyor.
Sadece babama üzülüyorum zaten.
Ya sa çekip vurmasından korkuyorum annem için değil ama babam için üzülüyorum. Kör ölür badem gözlü olır demişler.
Allah annnene akil fikir versin..İnanın konuşmaya o kadar çok denedim ki. Ama insan biraz utanır dimi? Öyle bi şey olmadı hiç. Hep üste çıkmaya hep inkar etmeye çalıştı. Karşımda konuşacaklarımdan anlayacak biri olsa inanın konuşurum. Gönlü kaymış kendini düzeltsin diye belki olgunlukla bile karşılayabilirim. Ama ha duvar ha annem.
Yine de bebeğin suçu yok. Anne babamızı seçmeden geliyoruz bu dünyaya. Ben şuan babamdan bile olmayan bi çocuğun benim babama "baba" deyişini izliyorum. Emin ol bu daha çok koyuyor. O en azından senin kanından, senin kardeşin. Ve günahsız bir melek.Şöyle düşünün. Anneniz babanızı aldatıyor ve bu kişi babanızın yakın arkadaşı evinize giren çıkan, ailecek görüştüğünüz birisi. Yoldan geçen biri olsa böyle koymazdı belki. Ama hem evli kadınla beraber hem en yakın arkadaşının karısıyla.
bosanmiyorsa niye adam olmuyor bu kadin..Annem boşanmaz. Adam da yüz vermiyor belli gidicek yeri bile yok. Kalakalır ortada.
karfesinden emin olmak istiyorsan DNA testi ysp canim ..Küçücük bi can'a napabilirim ki. Ama elimde olmadan eskisi kadar içten olamıyorum ona. Sevemiyorum. Kin duymuyorum tabi ki bi anda onun doğuşuyla gelen sevgimi biri söndürdü sanki. İçim alev alev ama o minik canın suçu yok biliyorum
Ewet suan araştırdım okudum aynı babadan olmadığı sürece üvey olarak geciyor.doğruluğu kanitlanmamis bi bilgiyi başkalarıyla paylasmayin lutfen.açın okuyun sizde öğrenin tavsiyem.iyi akşamlar
Çok zor ve iğrenç bir durumÇok önceden bu siteye üyeydim. Bigün buraya böyle bir konu açacağımo tahmin edemezdim ama hayatta her şey olabiliyormuş.
Ben bundan 2-3 yıl evvel annemin babamı aldattığını öğrendim. Hemde babamın yakın arkadaşıyla. Birkaç kez annemin telefonunda, facebookunda mesaj yakaladım. Yıkıldım. Gerçekten yıkıldım. Benim için annem çok özeldi. Çocukluğum, gençliğim öldü sanki. Uyardım annemi. Utanmadan üste çıkmaya bile çalıştığı oldu. Küçük de değilim 24 yaşımdayım. Her şeye aklım eriyor anlayamıyorum. Böyle bikaç kez yakaladım hep mesajları. Artık adam cevap vermiyodu belliki ama annem mesajlarla adama yalvarıyordu en son mesajlarda. En son mesajını 1 sene önce falan görüp cinnet geçirmiştim. Annem yeminler etti bizim üzerimize bi daha olmıycak diye. Tamam dedim ama olursa babama söylerim. Bu arada yeni bi kardeşim oldu bikaç gün önce. Dün de annemin telefonunda o adama yazdığı mesajı gördüm. Yaklaşık 1 ay önce yazmış. Yine yalvarmış engelimi kaldır diye. Başımdan aşağıya kaynat sular döküldü yine. Napacağımı bilmiyorum artık. İçime bir kurt düştü acaba yeni doğan kardeşim gerçekten öz kardeşim mi diye. Şüphe içimi kemiriyor. Annemle konuşsam da artık bi şey değişmiycek biliyorum. Annem ölsün diye bile dua ediyorum artık düşünün.
Çok uzun oldu ama okuyup ne yapmam konusunda fikir verir misiniz?
Bütün kadınları hiçe sayiyorsunuz derken???bence suan olay cıkartmaya burdaki insanların uzerinde algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Maksat suan herkesi arkanıza almak beğeni almak.ama ben bu tür oyunlara gelmiyorum.hicbir kadinida asla hiçe saymiyorum.sizin amacınız farkli.oncelikle başkalarının dusuncelerine saygili olmayı ogrenmelisiniz.Benim açıp okuduğumdan emin olabilirsiniz hanımefendi paylaştığım bilgi doğru bilgidir. Sanırım yanlış araştırmış ve yanlış bir sonuca ulaşmışsınız. Mantıkende düşünmenizi ve değerlendirmenizi tavsiye ederim. Çünkü savunduğunuz şey mantığa ve bilime uygun değil. Siz toplumun görüşüne göre bu sonucu çıkarıyorsunuz ben bilime ve kanuna göre söylüyorum. Bu şekilde düşünerek önce kendinizi sonrada sizi doğuran anneniz başta olmak üzere bütün kadınları doğurdukları çocuklar üzerinde hiçe sayıyorsunuz. Ne demek tarla önemli değil tohum önemli. Benzetmeniz eksik malesef. Kadın hem o tohumu oluşturuyor erkekle birlikte hemde onun filizlenmesini sağlıyor. Sizin benzetmenizin doğru olanı budur. Kardeşlikte dediğim gibi kanunda belirtilmiş nasıl olduğu. Söylediğim şekilde anne bir öz kardeş olarak sayılıyor.
Baksana o bebegin ne günahi varÖyle iğrenç kansız bi heriftense doğan çocuk. Ona öz kardeşim diyemeyeceğim üzgünüm
Bütün kadınları hiçe sayiyorsunuz derken???bence suan olay cıkartmaya burdaki insanların uzerinde algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Maksat suan herkesi arkanıza almak beğeni almak.ama ben bu tür oyunlara gelmiyorum.hicbir kadinida asla hiçe saymiyorum.sizin amacınız farkli.oncelikle başkalarının dusuncelerine saygili olmayı ogrenmelisiniz.Mune
Bu ne korkunc yorum ya lafa bak tarla tohumAynı anneden dogunca kardes olmuyor aynı babadan olunca kardeş olunuyor.tarlanın önemi yok tohumun aynı olması lazım oncelikle belirteyimm...konu sahibi anneni bi sekilde bosanmaya ikna et.yazık gunah babana.aldattığını soyleme cinnet gecirebilir.ama bosansin.eğer bosanmazsan soylerim babama diye tehdit et
Ilk begenide benden gelsin kiz aman boswer ne demisler cahille kavga etme kybeden sen olursunBen herkese karşı gayet saygılı bir şekilde konuşuyorum hanımefendi. Ben oyun oynamıyorum. Beğeni almak gibi bir derdimde yok. Amacım size yanlış düşündüğünüzü göstermekti sadece. Polemik çıkarmak değil. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp derler. Ben size bildiklerimi paylaştım. Kabul edip etmemek size kalmış.
Biz olusurken baba Dan sperm geliyorsa annedende yumurta geliyo kuzum yani sperm tek basina grip bebe olmuyo annede de bi parca oluyo ve annenin karninda büyüyo canlaniyo kanlaniyo etleniyo annem baska bi adamla evlenseydi ondan olan cocuk öz kardesimdir benim üvey kardes annenin evlendigi adamin öbür karisindan olandir kapis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?