O Hayvan Değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu üyeye ceza vericekseler umarım polemik olusturup

Şu bel altından vurma olaylarını bu forum ne zaman bırakıcsk ya. Eski konular için kimse kimseye satasmasa olmaz mi
Burada yazdığı iğrenç mesajlardan yola çıkıp önceki konuları hakkında çıkarım yaparken kimseden izin almama gerek yok. Şövalyeliğini başka yerde yap.

Burada yazdığı iğrenç mesajlardan yola çıkıp önceki konuları hakkında çıkarım yaparken kimseden izin almama gerek yok. Şövalyeliğini başka yerde yap.
İğrenç mesaj derken?? Yok mu bu ülkede hayvanlara tecavüz edenler? Ben dile getirince mi suç oldu?

Ünlü düşünür @witch hunt ın dediği gibi aklını kuşa taksak ters uçar
Kazen falan kim ilgileniyorsa üyeye ceza vericekleri zaman böyle hakaret içerikli yorumları da göz önünde bulundursunlar. Üye banlaniyor sonra bu insanlar da polemiğe ve aynı hakaretlere devam ediyor. Olan sadece ilk taşı atana oluyor. Bu son yorumum bu başlıkta. Umarım bu forumda bisiler degisir

İğrenç mesaj derken?? Yok mu bu ülkede hayvanlara tecavüz edenler? Ben dile getirince mi suç oldu?
Duyar kasmaya çalışma konu orada bile değilken oraya çeken sensin. Senin huyun bu zaten her konuda saçma bir kısmı tutup sündürüp başka yere çekip sonra da bütün bunları başkası yazmış gibi duyar kasmaya çalışıyorsun

Ne tesadüf,ben de sizi.

Sen merak etme cicim ben banlanıcağımı bilerek o yorumu yaptım yenisin ya bilmezsin ben 10 yıllık üyeyim biliyorum

Duyar kasmak?? Bu tabiri 18 yaşında olan ben bile kullanmıyorum. Ergensiniz sanırım. Ya da ergen ruhlu.

"Bu gruptan" diyerek tüm hayvan sahiplerini zan altında bıraktığınızdan oldu. Dile getirmek var, dile getirememek var, sizinki dile getirememek kısmına giriyor.

Araya girmeye çalıştılar yatıştırmaya çalıştılar.

Sizi mi, kadını mı, köpeği mi?

Şurada yaptığınız veya yapmayı hayal ettiğiniz şeyi savunuyorsunuz hala. Olayın hayvanlara tecavüz edenlerle ne alakası var? Bu nasıl bir manipülasyon? İnsanlara nasıl bir hakaret ettiğinizin farkında mısınız?

"Bu gruptan" diyerek tüm hayvan sahiplerini zan altında bıraktığınızdan oldu. Dile getirmek var, dile getirememek var, sizinki dile getirememek kısmına giriyor.
Bu ülkede bebeklere de tecavüz edenler var, ama her anne babaya sapık mı diyoruz?

Duyar kasmak?? Bu tabiri 18 yaşında olan ben bile kullanmıyorum. Ergensiniz sanırım. Ya da ergen ruhlu.
Bu tabir tam senin gibi tatlı su feministlerine ve duyarcılarına çok yakışıyor ondan kullanıyorum. Ergen ya da değilim hiç de utanmam bundan ama 18 yaşındaki sen yazdığın bu mesajlardan utansan keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…