- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
Oha. Üye böyle bı laf mı etti birineO kadina da dediniz mi cocugunuz gibi mi goruyorsunuz yada iliskiye giriyormusunuz diye sordun mu belki ondan laf atmistira
3 defa üst üste canım noldu iyi misin diye mi sordun?Evet son derece kibar konuşmama rağmen bana hakaret etti.
Cok mu kiskandin cocugum?Ne alakası var? Siz önce şu çok ünlü (!) olan anne babanızla övünmeyi bırakın. Hayvanların haklarını savunmak size kalmadı.
Ya zaten burda konu acip dislandim diyenlerin hepsinin arkadasi hakliHmmm şimdi arkadaşlarin tarafindan neden sürekli dışlandığını anladim ve onlara hak verdim.
Niye kıskanayım ki. Benim annem babam gayet eğitimli ve kültürlü insanlar. Ayrıca cahil de olsa anne annedir baba babadır herkesin anne babası kendine özeldir!Cok mu kiskandin cocugum?
O zamqn neden laf sokuyorsun baska uyeye anne babasi uzerinden?Niye kıskanayım ki. Benim annem babam gayet eğitimli ve kültürlü insanlar. Ayrıca cahil de olsa anne annedir baba babadır herkesin anne babası kendine özeldir!
:) :) :)Ya zaten burda konu acip dislandim diyenlerin hepsinin arkadasi hakli
Insan dayanamaz ki boylesine
Hmmm şimdi arkadaşlarin tarafindan neden sürekli dışlandığını anladim ve onlara hak verdim.
Hayvanlarla ilişkiye giren ..... lar da bu gruptan işte.
O da benim eski konularımı araya soktu çünkü. O dediğim müvekkiliniz yani :)O zamqn neden laf sokuyorsun baska uyeye anne babasi uzerinden?
Bu ne tutarsizlik
Muvekkilim degil manevi kizimO da benim eski konularımı araya soktu çünkü. O dediğim müvekkiliniz yani :)
Yok mu böyle şerefsizler? Her duyduğumda içimden parçalar kopuyor.
Ünlü düşünürHmmm şimdi arkadaşlarin tarafindan neden sürekli dışlandığını anladim ve onlara hak verdim.
Niye kıskanayım ki. Benim annem babam gayet eğitimli ve kültürlü insanlar. Ayrıca cahil de olsa anne annedir baba babadır herkesin anne babası kendine özeldir!
Bizzat tanışıyorsunuz sanırım?Muvekkilim degil manevi kizim
Evet , kimi ne ilgilendiriyor??Bizzat tanışıyorsunuz sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?