o ilkokul ben üniversite mezunu...

Meseke ne mezunu olduğu değil, denk olmalari

Her konuda konuşabiliyor mu,anlayabiliyor mu seni?
Ayrıca bu sebepten ayrıldıysan demek ki senin için ciddi sorun.
Barışmak için ne diyeceksin ki hem.Adam hala ilkokul mezunu ,sorun ederek ayrıldığın nokta değişmiş olmayacak sonuçta.

Kesinlikle canım bu hava kime aferdersin ama ne üniversite mezunları var işsiz onu bırak üniversite mezunu olup eşini döven aynı masada yemek yemeyen insanlar var anlamıyorum bu sadece bizim insanımıza has bir huy yabancılarda böyle birşey Yok

Kardeş sayısı fazla olunca çalışmak zorunda kalmış, küçük kardeşlerini okutmak istemişler. Kendisini geliştirmiş işini kurmuş. Çok çalışkan ve azimli. Ben çok kararsız kaldım.

Doğru dedin bak bu devirde herkes üniversite mezunu. O yüzden ilkokulda kalakalmak abes. Hayatın gerçeklerini görmemiş bir insan. Oxford Harvard mezunu değilim. Keske olsaydım. Dlsadece gercekciyim

İnsan olduesine gerek yok. Bu devirde ilkokul mezunu kalmış bir insanin nedeni olamaz. Evlendiler diyelim arkadaş çevreleri, kültür seviyeleri herşey farklı olacak. Hayata pembe gözlüklerle bakmayin
İnanin oyle insanlar göruyorum ki cahil cahil hareketler tavirlar iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir tavir duyuyorumki üniversite bitirmiş şok oluyorum ben inanmiyorum okumuş insan daha kültürlu..

Okumamasinin nedeninin ne önemi var? Sonuçta okumamış lise olsa anlayacağım da ilkokul
İmkanları olanak vermediği için okuyamıyan var, kapasitesi olmadığı için okuyamayan var; bence çok farklı.

Kaldıki ilkokul diplomasına rağmen üniversiteliyim diye öne çıkanları kültürde 4 kez katlayan insanlar da tanıdım bizzat.

Buna pembe gözlükle bakmak denmez. Hayat görüşü gelişmiş bazı insanları tanımış etiket sevdası olmayan insanlar denir. Kocan profesör ama seni deli gibi dövüyor mesela ne fayda o kocadan ama sen ortamlarda kocam prof der ger ger gerinirsin mesela belli :)

Hem kultur hemde cevre farki olacaktir.universite sadece ogrenim gormek degil egitim ve bir cok insanla ayni ortami paylasmak demek sosyal cevre de kna gore sekilleniyor.
Ilkokul mezunu olmasi elbete onu kaba,gorgusuz yapmaz kendini gelistirmistir fakat biseyler ters giddrse elindeki ilkokul diplomasiyla ne is yapabilir.

ilkokul mezunları küçümsenmemeli asla!!! diploma ine adam olunmuyor..
kesinlikle öyle..
benim annemde babamda ilkokul mezunu.. ne var ilkokul mezunuysa..
belki birşey oldu okulu bırakmak zorunda kaldı fakat kendisi için çabaladı..

Ne iş yapıyor? Daha doğrusu mesleği nedir?
Yani iş alanında kendini geliştirmiş mi?
Cunku erkeklerin iş bulma durumu bayanlara göre daha zor.
Hele bir de diploma yoksa. İleride sorun yaşayabilirsiniz.

kahvenindelisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…