- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
Meseke ne mezunu olduğu değil, denk olmalariAman bırak gören Oxford Harvard mezunu filan zanneder. Bakma şimdi herkes üniversite mezunu ya herkes havalarda. Şimdi üniversite mezunu olmak ilkokul mezunu olmakla eş değer çünkü herkes okuyor. Eskisi gibi olsa bu forumda havalananları görürdüm ben liseyi zor bitirirlerdiPatronları ilkokul mezunu orası da ayrı :)
Kesinlikle canım bu hava kime aferdersin ama ne üniversite mezunları var işsiz onu bırak üniversite mezunu olup eşini döven aynı masada yemek yemeyen insanlar var anlamıyorum bu sadece bizim insanımıza has bir huy yabancılarda böyle birşey YokAman bırak gören Oxford Harvard mezunu filan zanneder. Bakma şimdi herkes üniversite mezunu ya herkes havalarda. Şimdi üniversite mezunu olmak ilkokul mezunu olmakla eş değer çünkü herkes okuyor. Eskisi gibi olsa bu forumda havalananları görürdüm ben liseyi zor bitirirlerdiPatronları ilkokul mezunu orası da ayrı :)
Amaan o zaman takılma derim.İşi var ve kendisini geliştirmiş. Çok da nazik birisi...
Sorun ne o zaman ne güzel işte önemli olan insan olmasıİşi var ve kendisini geliştirmiş. Çok da nazik birisi...
Lise mezunu olsa boşver diyecektim de ilkokul mezunu bana biraz ekstrem geldi
Gerçi ne okumuş eşşşşekler gördü bu gözler. Aman ne bileyim. Ayıptır sorması ne yapmış bu vakte kadar? Yani bir Bill Gates de okuyarak yetişmemiş. Veya ne bileyim öğretmeni Einstein'ı matematikten mi ne bırakmış. Ya da tam tersi Atalay Filiz odtülü mesela. Yani uzun lafın kısası adamın eğitiminden ziyade kendi önemli sanırım. Yine de üniversite mezunu kızımın ilkokul mezunuyla evlenmesine hakkımı helal etmeyecek kadar çok karşı çıkardım heralde
Doğru dedin bak bu devirde herkes üniversite mezunu. O yüzden ilkokulda kalakalmak abes. Hayatın gerçeklerini görmemiş bir insan. Oxford Harvard mezunu değilim. Keske olsaydım. Dlsadece gercekciyimAman bırak gören Oxford Harvard mezunu filan zanneder. Bakma şimdi herkes üniversite mezunu ya herkes havalarda. Şimdi üniversite mezunu olmak ilkokul mezunu olmakla eş değer çünkü herkes okuyor. Eskisi gibi olsa bu forumda havalananları görürdüm ben liseyi zor bitirirlerdiPatronları ilkokul mezunu orası da ayrı :)
İnanin oyle insanlar göruyorum ki cahil cahil hareketler tavirlar iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir tavir duyuyorumki üniversite bitirmiş şok oluyorum ben inanmiyorum okumuş insan daha kültürlu..İnsan olduesine gerek yok. Bu devirde ilkokul mezunu kalmış bir insanin nedeni olamaz. Evlendiler diyelim arkadaş çevreleri, kültür seviyeleri herşey farklı olacak. Hayata pembe gözlüklerle bakmayin
Sana sunu yap bunu yap diyemem ama seni gercekten seviyorsa bu acigini kapatabilir disardan sinavlara girsin. Su anda egitimini aldiginiz bolumun isini mi yapiyorsunuz is bulabildiniz mi yani
İmkanları olanak vermediği için okuyamıyan var, kapasitesi olmadığı için okuyamayan var; bence çok farklı.Okumamasinin nedeninin ne önemi var? Sonuçta okumamış lise olsa anlayacağım da ilkokul
Buna pembe gözlükle bakmak denmez. Hayat görüşü gelişmiş bazı insanları tanımış etiket sevdası olmayan insanlar denir. Kocan profesör ama seni deli gibi dövüyor mesela ne fayda o kocadan ama sen ortamlarda kocam prof der ger ger gerinirsin mesela belli :)Herkes nr kdara pembe gözlükler bakmış. Eminim kendi çevrelerinde varsa benden çok ayrım yapıyorlardır. Tutturmuslar okumak cahilliği almaz diye. Hem üniversite mezunu hem kendini yetiştirmiş birini bulsun o zaman. Bu baştan nakavt
niye ilkokul mezunlarını böyle küçümsüyorsunuz..
kesinlikle öyle..ilkokul mezunları küçümsenmemeli asla!!! diploma ine adam olunmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?