- 17 Mayıs 2007
- 467
- 133
- 648
merhabalar bu ara sık uğrar oldum foruma ve peşi sıra konu açıyorum. Neyse konuya geçersem şöyle ki sözlümün ailesi farklı bir şehirde yaşıyor ben sözlüm ve ailem aynı şehirdeyiz. Burda tanıştık işlerimiz Burada haliyle bulunduğumuz şehirde yaşayacağız. İsteme olalı üç hafta oluyor daha öncesinde de sözlümün ailesi ile bir kere görüşmüştüm telefonda hiç konuşmadık bayram yeni yıl mesajları dışında. Keza o da aynı şekilde.
Az önce sözlüm annemi ararmısın halini hayrını sorsan falan dedi bilmiyorum şimdi burdan saçma gelebilir ama benim böyle bir istekte bulunmak aklıma gelmez hadi annemi arasana konuş demek ki annemle de istemeden beri görüşmediler aynı şehirdeyix diye sürekli ailemle görüşme durumu yok evet yorumlar nedir mesafeyi nasıl korumalı
Az önce sözlüm annemi ararmısın halini hayrını sorsan falan dedi bilmiyorum şimdi burdan saçma gelebilir ama benim böyle bir istekte bulunmak aklıma gelmez hadi annemi arasana konuş demek ki annemle de istemeden beri görüşmediler aynı şehirdeyix diye sürekli ailemle görüşme durumu yok evet yorumlar nedir mesafeyi nasıl korumalı