Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Daha kolay temizleniyor, daha az yağ kullanmak zorunda kalıyorsun bu açıdan daha karlı ve daha iyi nemlendiriyor, zaten yıkayıp kurttuğunda aradaki farkı görüyorsun.bir kereye mahsus dene derim...

Daha kolay temizleniyor, daha az yağ kullanmak zorunda kalıyorsun bu açıdan daha karlı ve daha iyi nemlendiriyor, zaten yıkayıp kurttuğunda aradaki farkı görüyorsun.bir kereye mahsus dene derim...

denedim bile :)
ama saçımı nemlendirmek yerine sinameki çayı yaptım ve badem yağıyla karıştırıp sürdüm.
sadece badem yağı sürecektim ama böyle oldu bakalım..
aslında protein günlerindeyiz :)) yarın saçımı yıkayıp nemini alıp protek sürücem.bekletip durularım..protein günününde gönlünü almış olurum :)

Vayyyy hemde bu saatte , bende nereye kayboldu bu kız diyorum :) yarın şu protek maskeden alacağım bende...Sinameki çayı ne işe yarıyor? Defne yağı için kullandığın yaprakları ağaçtan mı topladın yoksa aktardan mı aldın evde aktardan aldığım yaprak var çünkü reiki yaparken tütsü olarak kullanıyorum eğer oluyorsa hemen tentür yapayım...Offff amma sordum yahu, sen iyisimi ne var ne yok bana kullandıklarını yaz bir daha sormayayım haha :)
Defne yağı için kullandığın yaprakları ağaçtan mı topladın yoksa aktardan mı aldın

bugün pretein günü değilmiş :)) protek maskesi yattı..
sinamekili kür var burada çok meşhur..saç uzatmaya yarıyor..
akşam yaptım ama pek memnun kalmadım..çok döküldü saçım..iki haftadır dökülme tamamen durmuştu..
defne yapraklarına gelince,ağaçtan toplamıştım..yine ay takvimine göre şifalı bitkilerin şifalarının en yüksek olduğu günler var..o günlerde topluyorum ben..yada toplatıyorum..
ben tentür yapmıyorum ama yağını yapıyorum..
bu arada reiki konusu ilgimi çekti..ne zamandır yapıyorsun tatlım..

8 Senedir, reiki, kundalini reiki, golden triangle, rasheba, gma vs hepsinde uzamanlık aldım, ama hangisini kullanıyorsan dersen çoğunlukla reiki ama en çok kundalini reiki çünkü kundalinide enerji daha sert ve daha kesin...Bu konu ilgini çekiyorsa sana uyumlama yaparım tatlım...

Son düzenleme:
13 ocak perşembe günü 05:37 den 15 ocak cumartesi günü 14:47 e kadar ay büyüyen fazda ve boğa burcunda olacak:
demişşsın aycangul ,acaba ben 13 ocak perşembe günü değilde cuma günü öğle gıbı sacıma bakım yapsam uygun olurmu???

"13 ocak perşembe günü 05:37 den 15 ocak cumartesi günü 14:47 e kadar " dediğimizde "cuma " günüde bu tarih aralığına dahil oluyor zaten..cumartesi 14:47 ye kadar zamanın var..
tabi ki yapabilirsin..

8 yıl..önemli bir emek..
reikiyle zaman zaman nette karşılaşırım..vaktim olduğunda da okumaya çalışırım ama hep orada kalır..
yalnız bir keresinde bununla ilgili bir site bulmuştum..öyle kötü durumdaydım ki mail atıp yardım isteyecektim..
birde fotoğraflar kaldı hatırımda..çok şaşırmıştım..özel fotoğraflardı.enerjiyi fotoğraflamışlardı..gerçekten etkileyici..
ben biraz araştırayım..basit bir bilgiye sahip olayım en azından..sonra yeniden konuşalım :)

Tabii ki araştır canım, hazır olman çok önemli diğer türlü ne yapacağını bilemediğin bir enerjiye sahip oluyorsun :) Bu arada bu gün ayın 13'ü olduğuna göre cildime kil maskesi yapacağım peki saçıma nasıl bir bakım yapayım? saç uzatmaya yönelik dax super gro olur mu acep? yoksa bu hint cevizi+zeytinyağı maskesi mi yapayım? Gerçi yağ günü de değil ilki daha mantıklı en azından sıvı değil...

ikiside yağ aslında..dax bende de var ama uygulamak için hep erteliyorum..bir ki kez uyguladım sadece..hatta diğer yağlara karıştırarak kullandım..
ama önceliğim diğer yağlar şu anda..çünkü etkisini çok farkediyorum..
yalnız daha öncede dediğim gibi yağları karıştırmak yerine tek tek uygulamak daha etkili..en azından ben bunu deneyimledim..

bu günlerde saçına yaptığın herşey etkili olacaktır.çünkü yaptıkların saç diplerini besleyecek..
maya yoğun mineral içerdiği için çok iyi olabilir.çünkü bu günler tuz ve mineral günleri aynı zamanda..
reiki konusunda da daha fazla fikir edindikten sonra sana mutlaka mesaj atıcam :)

Yüzüme kil, saçıma maya maskesi yaptım ama bu sefer senin yaptığın şekilde kuru maya kullandım ve inceltmek için maden suyu ile karıştırarak sürdüm, eh madem mineral günleriymiş maden suyundan iyi mineral mi olur :)

bu arada boya günleri demişsin peki bu ay yeniden boya günü olacak mı acaba? Eğer olmayacaksa hiç beklemeden yarın saçıma güneş balyajı atacağım azıcık...

bu konuda da bir sorum olacak, tüylerle ilgili kısımla alakası olmayacağı için buraya yazayım dedim. benim yüzümde elmacaık kemiklerim civarında çiller var, bunlardan nasıl kurtulabilirim bir bilginiz var mı yine bu tarihler içinde nesıl bir uygulama yapsam uygun olur?

canım çiller için ne yapılabilir inan bilemiyorum..
bir ara yosun yağını duymuştum lekeler için..hatta sürdükten sonra güneşe çıkılmaması gerekiyordu..geceleri kullanılabilir..araştır istersen..
bu sitede mutlaka bununla ilgili bir bölüm vardır..

bugünlerde son durulama suyu olarak mineralli sular kullanılabilir evet..
boya günü gelecek,acele etmene gerek yok..

Expigment+ 30 faktör güneş koruyucu krem.Expigment kullandığın sürece dışarı çıkarken hatta pc başında oturuken bile koruyucu süreceksin ayrıca expigmenti gece temiz cilde sür, sabahları ise nemlendirilmiş pamuk üzerine 2 damla buğday yağını damlat ve sorunlu bölgelere sür...Çillerden ancak düzenli kullanım sonucu kurtulabilirsin bu da maalesef ki ilacı değiştiremeyeceğin manasına geliyor tatlım.

Son düzenleme:
arkadaslar sac diplerini kuvvetlendirmek icin bir günmüs.
Ne maskesi yapabilirim sacima peki? kil haricc.
durulama suyumada maden suyu düsünüyorum.
:80:

arkadaslar sac diplerini kuvvetlendirmek icin bir günmüs.
Ne maskesi yapabilirim sacima peki? kil haricc.
durulama suyumada maden suyu düsünüyorum.
:80:

maya olabilir mesela..
şöyle düşün..sürdüğün herşeyin faydası saç köklerine yarayacak..
bu açıdan bakarsan herşey yapılabilir aslında..yeter ki yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…