Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ben kesim gününde ufacıkta olsa saç uçlarımı almak istiyorum ama kuaförde değil çünkü çok kesiyorlar :44: ama daha önce kendim kesmedim uçlarını acaba kendisi kesen varmı saçlarını ban tarif edebilirmisiniz

12 Şubat 2011 cumartesi saat 00:20 den 14 Şubat 2011 pazartesi saat 07:48 e kadar Ay ikizler burcunda büyümekte:
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için)
Ooohhh pazar günü tam bakım günü

iyi fikir bende dusa girince ucundan azicik keserim belki ise yarar :)) ben dustan cikinca yana aliyorum dümdüz tarayip saclarimi makasla kesiyorum gidiyor özel bisey yapmiyrm ben

inanmıyorumm geçmiş olsun canım yaa :2:
Teşekkür ederim canım

Yok vallahi, sadece kesim günü uçlarından azıcık alacağım hepsi bu, kuaföre güvenmem düzletecek diye arka taraflarıda aynı boya getirir biliyorum ben... çıtçıtlarla hallettim zaten takınca anormal durmuyor ama dün akşam dışarı çıkarken saçları dışarı doğru kuruttum çıtçıt takmadanda çok hoş oldu kısaca umutsuzluğa yer yok haha öyle veya böyle saçlarımı seviyorum

Sevindim o zaman tatlım evet var öyle kuaförler sen anlamadan kesiveriyorlar saçlarının çoğunu..O yüzden en mantıklısı evde kendimiz almamız kırıkları..Bende saç kesimi için en uygun günü bekliyorum yani ayın 7'si ile 9'u arasını. Ayy canım çok hoşsun tabikii umutsuz olmakta çok gereksiiz zaten

Ben şimdi mecburen 8 inde keseceğim bir miktar daha olsun be kökü bende zaten değil mi Zaten keratin tedavimi yapmışım artık kimse tutamaz beni haha

birsey soracaktimm
Saclara bakim icin etkili Olmayan günlerde ne yapiyorsunuz??
öyle normal yikiyormusunuz? cünki yarin saclarimi yikamam lazimda normal sekilde sampuanlami yikiyim?

bu ara ben de uçlarından aldırmak istiyorum ama evde nasıl yapıcaz ki:26:

Bende bu sayfanin sessiz takipcilerindenim yaklasik 3-4 haftadir bakim günlerini takip ediyorum birkezde saclarimi ucundan kestim. Bir aydirda biotin aliyorum. Ocagin 28 de saclarimi yogun aciciyla acmistim tabi turuncumsu birsey oldu o günden beri kuaför malzemeleri satan yerden siparis verdigim 7 numarali boyayi bekliyorum yoksa coktan boyamistim üzerini. Bu beklemek zorunda kalmam sacimdaki uzamayi farketmeme sebep oldu demin bir iki tel sac koparip baktim 28 ocaktan beri yani 8 günde 0.5mm uzamis

Çok çok güzel demek ki en kötü ayda 2 cm garanti, nazar değmesin canım

tesekkür ederim canim 2cm minimum insallah , aminnn degmesin nazar kimseye
Aycangüle kocamannnnn tesekkürler .........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…