Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

boya günü bu gece bitiyor öyle degilmi siparis ettigim boya gelmedi yarin gelir sanirim artik. Birdahaki tarihi simdi veremiyorsun degilmi aycangül yada söyle sorayim boya günün faydalari nedir boya dahami kalici oluyor renkmi daha güzel tutuyor acaba ?

en kısa zamanda vermeye çalışıcam canım..
boya rengi ve kalitesi açısından çok olumlu sonuç alınıyor öncelikle..ve daha uzun süre kullanıyorsun,kolay kolay akmıyor..
ama dikkat et regl dönemine gelmesin..
bir keresinde boya gününü o kadar heyecanla beklemişim ki regl olduğumu tamamen unutup boyadım saçımı..sonuç hüsran :)

ben geldim! bensiz yazılan herbişeyi okudum aycangül her zamanki gbi ellerine sağlık,emeklerin için ne kadar teşekkür etsek az.. vermiş olduğun ay hakkındaki link çok faydalı ve şaşırtıcı oldu..bana deliymişim gbi bakan eşimin de artık düşünceleri değişti ben de bu konu hakkında daha derin detaylı araştırmalara girmeye karar verdim.. saçımın kırıkları içinse anladığım kadarıyla 17 sinden sonrasını bekleyeceğim değilmi cicim??bu arada 3 aydır görmediğim annem,saçlarımı kestirdiğimi sandı yıkıldığım andır tabiki

tesekkurler aycangulcum
bugun sac kesım gunu dıye kestırdım
umarım yanlıs hatırlamamısımdır
kuaforumde 10 tl ye bı bakım yagı verdı, haftada bır uygulayacaksın dedı bakalım ona uyabılırsem bakım gunlerı ınsallah pazara felan denk gelırde

demek eşin öyle düşünüyordu eşine selamlar,çok güzel bir çiftsiniz yeri gelmişken :)))
bu kez 8 şubatta kestirmeni öneriyorum tatlım :) zaten 17 sinden sonraki tarihi denemiştin..bu kez farklı olsun..

yanlış hatırlıyorsun tatlım..malesef uygun gün değildi..ayrıca küçülen ay fazındayız henüz..

iki haftalık tarihler ilk sayfada arkadaşlar..14 şubata kadar verdim..
sevgililer günü hediyem olsun size

kendimede çiçek vereyim bari
yine yalnız gireceğim nasılsa

iki haftalık tarihler ilk sayfada arkadaşlar..14 şubata kadar verdim..
sevgililer günü hediyem olsun size

kendimede çiçek vereyim bari
yine yalnız gireceğim nasılsa

bendende büssürü çiçek sanaa, hem tüm yardımların için hem sevgililer günü için ön hazırlık olsun

valla ben 1 subat dıye okudum hatırlıyorum
ondan ta okudugum gun randevu almıstım kuaforume
zaten gecen aydan berı saclarım kesılmeyı beklıyor
gecen ay kesım tarıhı varmıydı yokmuydu orası cok karısmıstı bende
benım aylık olmayınca tarıhler hep karısıyor
neyse bakalım artık oldugu kadarıyla
ıyı bakımlar herkese, tesekkurler aycangul:)

aycangül çok alemsin evet öyle düşünüyodu valla,büyüyen ay ve küçülen ay fazına göre de diyet yapıyorum ya,ona da gülüyodu ama kilo verdiğimi görünce zaten bi acaba demişti :26: cnm güzel yakıştırman için de teşekkür ederim daha iyileri senin olsun inşallah kesim tarihi içinde iyi oldu,hemen randevu alacağımmm şu uçlar temizlensin artıkkk :78:
bu arada ben de sana çiçek göndereyim sevgililer günü için,,burda bu topikte senin birrr sürü sevgilin var hepimiz seni çok seviyoruzzzz

Boyadım saçlarımı kızıla dönük bir renk oldu ..
NAr çiçeği kızılı :)
hem bakalım ne akdar hızlı uzadığını görmüş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…