herşeyin bir gününün zamanının verilmesi ve ortak o günlerin kullanılması çok teşvik edici.bakım yapacağım yoksa buraya bakıp bakım yapasım geliyor
boya günü bu gece bitiyor öyle degilmisiparis ettigim boya gelmedi yarin gelir sanirim artik. Birdahaki tarihi simdi veremiyorsun degilmi aycangül yada söyle sorayim boya günün faydalari nedir boya dahami kalici oluyor renkmi daha güzel tutuyor acaba ?
ben geldim!bensiz yazılan herbişeyi okudum aycangül her zamanki gbi ellerine sağlık,emeklerin için ne kadar teşekkür etsek az.. vermiş olduğun ay hakkındaki link çok faydalı ve şaşırtıcı oldu..bana deliymişim gbi bakan eşimin de artık düşünceleri değişti ben de bu konu hakkında daha derin detaylı araştırmalara girmeye karar verdim.. saçımın kırıkları içinse anladığım kadarıyla 17 sinden sonrasını bekleyeceğim değilmi cicim??bu arada 3 aydır görmediğim annem,saçlarımı kestirdiğimi sandı yıkıldığım andır tabiki
tesekkurler aycangulcum
bugun sac kesım gunu dıye kestırdım
umarım yanlıs hatırlamamısımdır
kuaforumde 10 tl ye bı bakım yagı verdı, haftada bır uygulayacaksın dedı bakalım ona uyabılırsem bakım gunlerı ınsallah pazara felan denk gelırde
saçlarımı boyuyorummmmmmmmm
kolay gelsin canım,güzel olsun inşallah :)
iki haftalık tarihler ilk sayfada arkadaşlar..14 şubata kadar verdim..
sevgililer günü hediyem olsun size
kendimede çiçek vereyim bari
yine yalnız gireceğim nasılsa
demek eşin öyle düşünüyordueşine selamlar,çok güzel bir çiftsiniz yeri gelmişken :)))
bu kez 8 şubatta kestirmeni öneriyorum tatlım :) zaten 17 sinden sonraki tarihi denemiştin..bu kez farklı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?