Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

su sıralar sacımı kestirecektim 9 subatta kestireyim bari :)
maya maskesi nasıl oluyorki hemen arastırayım :44:
yazılanlar okadar cokıki üşendim okuyamadım umarım faydalıdır birşeydir :)
ne dicem ya sacımı boyatıcam acaba 8 subattamı yoksa 9 subattamı ne zaman boyatsam
daha güzel tutar ? boya hakkında pek bişey yazılmamıs ne dersiniz :)

Son düzenleme:

Canım boya zamanı geçti ama emin olmamakla birlikte 10 gün sonrasında bir boya günü olabilir Aycangül döndüğünde net bir şekilde yanıtlayacaktır. maya maskesi güzel bir maske, kızlar nasıl yapıyorlar emin değilim ama ben kuru mayanın içerisine maden suyu ekleyerek maske yapıyorum.Kesim içinde 9 Şubat saat 13:22 ye kadar bu işi bitirmiş olman lazım...Bence 8 şubat uygundur iki ayağın bir pabuca girmesin :)

Saçını uzatmak isteyenler kızlar duş aldıktan sonra saçlarınızı hep örün hızlı uzamaya bire bir Bide badem yağıyla kil.. Benim arkadaşımın saçı acayip uzun ve yazın 3 ayda uzamış her duştan sonra örmüş saçlarını ben denemeye başlarım sizlerede öneririm :)

Doğrudur, örmek saçı uzatır bu yüzden yatarken hep örerek yatarım saçlarımı ve saçlarım cidden hızlı uzar ama işte birde kazalara kurban gitmese :) bu arada kil maskesi nasıl yapılıyor tatlım kısaca anlatır mısın?

ama baş ve boyun ağrısı yapmaz mı?

sac orulduğu zaman uzuyor cunku dıs etkenlerden etkılenmıyor taranmıyor ve kırılmıyor, sihirli bir gücü yok. bana sorarsanız örme işlemi uzun vadede sac dıplerını zorlayacağı ıcın dokulmeye neden olabilir, banyodan sonra sacınızı havluya sarın sıcak buhar ıcerde kalacaktır sac dıplerınde kan akısı hızlanır we gozenekler rahatlar hızlı uzamaya yardımcı olur.

Yo bende yapmıyor. Bende yukardan ve sıkıca toplamak başımı agrıtıo. Sıkı örmene gerek yok normal ör en azından saçın kuruyana kadar etkisini görürsün bence sürekli yaparsan :)

Ben ıslak değil ama hafif nemli bırakıyorum bu şekilde örüyorum hem bu sayede çok güzel dalgalar oluyor saçımda...

ay ,canım ya..
ben kafama bunları sürerken o da gelip banyo kapısında yatıp beni seyrediyor ,sonra da kafamı koklayıp yüzünü buruşturuyor maskara..
komik oğluş ya :)

Asıl yağ falan değilde kil maskesi yapınca çığlığı basıyor benimkiler anne ne oldu sana diye hahahaha

bu ara ben de uçlarından aldırmak istiyorum ama evde nasıl yapıcaz ki:26:

Ablama söyledim o alıcak benim saçlarımın kırıklarını ama kendimde alabilirdim nasıl alabilirdimm saçlarım ıslakken parçalara ayırırım döndürürüm saçımı zaten öyle yapınca kırık olan saçlar meydana çıkıcak temizlerim onları bir güzel sonra da ucundan 1-2 cm kadar da keserim tamamdır.

ben uclari keserken bütün saclarimi alnimda at kuyrugu baglayip orda kesiyorum 1 cm falan katli oluyor tabi , katiniz yoksa yapmayin bence bu sekilde.

07 Şubat 2011 pazartesi saat 00:47 den 09 Şubat 2011 çarşamba saat 13:22 ye kadar Ay koç burcunda büyümekte:
saç bakımı için uygun.
Saç kesimi için de çok uygun.

acaba bakım günlerinde boya yapamaz mıyız ki ?

ŞUBATIN BOYA GÜNÜNÜ BİLEN ARKADAŞ VAR MI ?

ben de yarın gideceğim kuaföre. Gece rüyama girdi. küt kesmiş kuaför saçlarımı (( kabus oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…