bendende büssürü çiçek sanaa, hem tüm yardımların için hem sevgililer günü için ön hazırlık olsun
aycangül çok alemsin evet öyle düşünüyodu valla,büyüyen ay ve küçülen ay fazına göre de diyet yapıyorum ya,ona da gülüyodu ama kilo verdiğimi görünce zaten bi acaba demişti :26: cnm güzel yakıştırman için de teşekkür ederim daha iyileri senin olsun inşallah kesim tarihi içinde iyi oldu,hemen randevu alacağımmm şu uçlar temizlensin artıkkk :78:
bu arada ben de sana çiçek göndereyim sevgililer günü için,,burda bu topikte senin birrr sürü sevgilin varhepimiz seni çok seviyoruzzzz
valla ben 1 subat dıye okudum hatırlıyorum
ondan ta okudugum gun randevu almıstım kuaforume
zaten gecen aydan berı saclarım kesılmeyı beklıyor
gecen ay kesım tarıhı varmıydı yokmuydu orası cok karısmıstı bende
benım aylık olmayınca tarıhler hep karısıyor
neyse bakalım artık oldugu kadarıyla
ıyı bakımlar herkese, tesekkurler aycangul:)
hadi bakalım inşallah..aycangül 8 şubatı bekliyorum saçlarımı kestircem :) Kırıkları gitsin ve bir an önce uzasınlar.
Boyadım saçlarımı kızıla dönük bir renk oldu ..
NAr çiçeği kızılı :)
hem bakalım ne akdar hızlı uzadığını görmüş olurum.
Aycangül yazılarını takip ediyorum gerçekten güzel bilgiler veriyorsun ben de 8 şubatda saçımı kestirmeyi daha doğrusu uçlarından biraz aldırmayı düşünüyorum. Peki bu hafta sonu yani ayın5'i veya 6'sısaçımı boyasam nasıl olur? uygun zamanlar mı sence şimdiden teşekkürler bu da benden sana
Çok teşekkür ederimhadi bakalım inşallah..
diyet için dolunayı bekle..dolunaydan sonraki iki hafta hızlı kilo veriliyor..
ama dolunaya kadar (büyüyen ay fazında) yani önümüzdeki iki hafta ne yesek yarıyor ve kiloya dönüşüyor..o yüzden abartmamak lazım..
ilk mesajda verdiğim protein günlerinde proteini az tüketmelisin mesela .çünkü o günlerde iki kat etkili..
yani 100 gram alsan 200 gram almış gibi oluyorsun.
karbonhidrat ve yağ günlerinde de aynı mantıkla hareket etmelisin.
dolunaydan itibarende güzel bir diyet uygularsan tamamdır.
iyi günlerde kullan canım :)
eşin beni fazla hafife almış :))) ay büyüsü yaptırmasın bana şimdi:)))
ikinize de çook teşekkür ederim..önceleri etrafımdaki çiftleri kutluyordum sevgililer gününde..kaç yıldır onu da bıraktım :) önceleri+kaç yıldır,gerisini siz düşünün işte
ay büyüsübugün bir programda ayın bazı günlerine göre çocuk yapmak isteyenler için önerilerde bulundular..yani kız-erkek olması,sağlıklı olması vs.. gbi..derinn araştırma yapmak lazımmmm daha neler neler vardır aslındaaaa..aycangül saçlarım sayende uzuyor.. (kopmasa boyu farkedecek,ama dipten de gelmiyodu sayende geliyor) ve sayende bu ay konusuyla ilgilenmeye başladım..ve daha neler neler..nefesle ilgili mail atmışlar seans varmış ama tam da ist dışında olduğum güne denk geldi..bir dahakine artıkın.
canım benim..seni de bu yöntemle madur ettim..
1 şubatı yanlış hatırlıyorsun..keşke not alsaydın..
saç boyunu bilmiyorum ama şöyle birşey önereceğim.görebileceğin kadar önüne alabiliyorsan 8 şubatta tutam tutam eline alıp makasla sadece 1 mm kadar kes uçlarından..amaç makas değirmek..işi şansa bırakma canım..
özel mesaj kutunu boşaltır mısın canım:)
iki haftalık tarihler ilk sayfada arkadaşlar..14 şubata kadar verdim..
sevgililer günü hediyem olsun size
kendimede çiçek vereyim bari
yine yalnız gireceğim nasılsa
Aycangülüm saç kesimi için 8'i demişsin ya acaba 7'si akşam da olur mu canım? Yaşadığım yerde salı günleri bayan kuaförleri tatil yapıyor da
Kızlar saçlarıma nazar değdiİkinci seans keratin bakımımı yaptım biliyorsunuz, dün kuzenimin doğum günüydü neyse kutlamak için ışıklar kapatıldı falan diğer kuzenim olacak salak üzerinde mum yanan pastayı saçıma yapıştırdı!!! çıtır çıtır yandı alev aldı saçlarım şaka gibi ya! Sol yan taraf bildiğiniz yandı, mecburen sağ tarafıda ona benzettim iğrenç oldu iğrenç! arkalar uzun yanlar kısa hay lanet olsun!
acaba her hafta kesimgünü oluyormu ? ben mesela gecen hafta deilde sonraki hafta kestirmek istersem kesin bi kesim günü olucak diye birsey varmi acaba ? en azindansimdiye kadar takip edenler biliyordur sanirim
Kızlar saçlarıma nazar değdiİkinci seans keratin bakımımı yaptım biliyorsunuz, dün kuzenimin doğum günüydü neyse kutlamak için ışıklar kapatıldı falan diğer kuzenim olacak salak üzerinde mum yanan pastayı saçıma yapıştırdı!!! çıtır çıtır yandı alev aldı saçlarım şaka gibi ya! Sol yan taraf bildiğiniz yandı, mecburen sağ tarafıda ona benzettim iğrenç oldu iğrenç! arkalar uzun yanlar kısa hay lanet olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?