bugün korkumun üstüne gittim ve saçlarımı kestirdim. Vallahi çok memnun kaldım. üstümde bi yük gitti sanki. 1 yıldır kestirmiyordum saçlarımı
yarın ayın 9u 9 şubat2011:26:
Güle güle kullan canım, kırıksız kırıksız uzasın saçların...
iyi akşamlar diyorum öncelikle...
aslında yaklaşık 1-2 yıl önce ben de buralarda saç uzatma sevdasına az klavye aşındırmamıştım. saçlarım da az çok uzamıştı bana göre. gel zaman git zaman uzun saç merakım kaybolmuştu,saçlarımı da kısa kestirmiştim bi güzel. ama şimdi yeniden bir saç uzatma telaşı bağlayıverdi. ben de daldım yine topiclerin arasına
kafama yatan bazı bakımları,burdan takvimi de takip ederek uygulamak istiyorum. sizlere naçizane bu sebepten soru sormak istiyorum ki sorularım da şöyle:
1.burda takvimlerde her haftaya kaç bakım günü düşüyor ki ona göre bakım yapayım?(haftada 2 farklı bakım yapmayı düşünüyorum da)
2.bakım yaparken kaç haftada bir ve kaç hafta süreyle bakım molası vermem gerekir?
sorularımı cevaplayabilirseniz sevaba girersiniz
arkadaşlar bu akşammı kesiyoruz saçı?
Kızlar şimdi saçlarımın uçlarından almaya gidiyorum banyoya :)
Kendim alıcam hehehhehee :)
Çok azcık alcam kesimi bozulmasn diye.inş hemencecik uzarlar.
bizde bugün saçımızı kestirdikkk
inşallah çok çabuk ve güzel uzarrrrr
bu arada geçen hafta brezilya fönü yaptırmıştık hatta burayada yazmıştım ama sonuç berbat
izmirde İbrahim&ibrahim de yapıldı ama daha 1 hafta olmasına ramen saçlarımız kabarık
bide iğrenç bi sülfatsız şamuan dene şeyle yıkıyoruzz
düşünen falan varsa tavsiye etmiyoruz biz 3 arkadaş yaptırdık
Saçlarımı da kestirdim Aycangül.
Bu sefer sadece 1 parmak aldı uçlarında.
Boyadım da ne kadar uzadığını net anlayabileceğim yani.
her hafta bakım günü sayısı değişiyor canım ama zaten çoğunlukla haftada iki gün denk gelio. bende özel günleri takip ederek haftada iki kere yapıorum bi sıkıntım olmadı yani.Diğer soruna gelince 8 haftadan sonra 2hafta ara vermek gerekiomuş.bende burdan araştırdığım kadarıyla söylüorum tabi. kolay gelsin,inş bir an önce uzatırsın:)
Kuaföre gidip işlemi yeniletin becerememiş demek ki, yeniletin derken parasız yeniletin 3 kişi çullanın üzerine ne demek kabarık oldu...Yok hayır anlamıyorum ben ve bir çok arkadaşım kendi kendine işlem yaptık buna rağmen saçlarımız harika oldu da bu kuaför bozuntuları neden bu işi beceremiyor? Bu arada sülfatsız şampuna için iğrenç demişsinde sana nasıl bir şampuan sattılar ki acaba ben nefis kokan ve çok yumuşak yapılı bir şampuan kullanıyorum mesela...
Muhtemelen okumuşsundur ama evet
Bende minicik kestim uçlardan herhalde 1 mm kadar... cimri miyim neyim
Kuaföre gidip işlemi yeniletin becerememiş demek ki, yeniletin derken parasız yeniletin 3 kişi çullanın üzerine ne demek kabarık oldu...Yok hayır anlamıyorum ben ve bir çok arkadaşım kendi kendine işlem yaptık buna rağmen saçlarımız harika oldu da bu kuaför bozuntuları neden bu işi beceremiyor? Bu arada sülfatsız şampuna için iğrenç demişsinde sana nasıl bir şampuan sattılar ki acaba ben nefis kokan ve çok yumuşak yapılı bir şampuan kullanıyorum mesela...
İşaret koymadan anlayamıyoruz ne kadar uzadığını bende saçımın görünmeyen bir yerine siyah kirpik boyası sürüp işaretledim iyi mi:26: saçlarda boya yok ve açık renk başka nerden anlayacağım ki
uzadı bu saç!! birşey diycem sırf yağ uygulayan warsa onu ılıtıpta uygulasın daha cok ıse yarıyor galba.. Sacım 17 ocaktan bu yana 1 parmaktan fazla uzamıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?