Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Bildigin bebe yagi canim ya..
ben libero'nun bebe yagini kullaniyorum icinde dogal e vitamini var.
acicilardan boyadan mahfolmustu yandi kupkuru olmustu benim sacim. yanik sacimi bile yumusacik yapti..

Bildigin bebe yagi canim ya..
ben libero'nun bebe yagini kullaniyorum icinde dogal e vitamini var.
acicilardan boyadan mahfolmustu yandi kupkuru olmustu benim sacim. yanik sacimi bile yumusacik yapti..
anamm ne güzel ya
sevdim ben bu işi
benim de saçlarım yumuşacık oldu bu yağlardan bakımlardan falan
çok sık düzlemem ama perma yüzünden artık düzleme de güzel olmuyordu, çok uğraşıyordum
şimdi hoop 10 dk da oluyor

pekiii bu kil maskesi nasıl yapılıyor, yazabilecek var mı?

Evde yapilabilinen dogal sac maskesi denen basligi tikla orda tarifi vardi..

Son düzenleme:
canlarım bende sacıma bugun body shoptan muzlu sac kremı aldım
ucları kolay acılsın dıye:)
bırde pztsı gunu bakım ve buhar banyosu yaptırdım

Ben watsons'dan live clean adında argan yağı içeren ve üzerinde sulfat free yazan bir şampuan aldım, 350 ml 19 lira çok memnun kaldım.Bir öneri'de geçen gün boşnakgüzeli nickli arkadaşımızdan geldi o defnegarlı şampuan almış içinde sülfat yok dedi.Bunuda deneyebilirsin canım.Kesinlikle hakkınızı arayın, 3 kişidede aynı şekilde olması kuaförün veya ürünün başarısızlığını gösterir bence.saçlarımız en çok değer verdiğimiz şeylerden biri, kimsenin insanları umutları ve ruh durumları ile oynayıp ceplerindeki parayı çalmaya hakkı yok.

Son düzenleme:
bende sizi çookk özledim..
dün gece yazdım ama başımı tutamıyordum yorgunluktan tavuk gibi :)
hemen yattım,ancak uyanabildim :)

arkadaşlar brezilya fönü yaptırdım sevgili kılıçbalığının gazına gelip aslında çok karşıydım ama çok etkilendim resimlerinden, sağolsun kılıçbalığı da her sorumu cevapladı.ve sonuç:mükemmel çok şükür sonunda yanıklarımdan kurtuldum ve en güzeli ne biliyor musunuz,artık aynaya bakıp saçlarımdan nefret ediyorum kelimesini kullanmıyorum..saçlarımı artık çok seviyorum ve bu şekilde eminimki çok çabuk uzayacaklar..tek temennim bu saadetimin uzun sürmesi sülfatsız şampuan aldım ama yine de korkuyorum saçımdan akıp gidecek diye

aycangul senı gormek ne kadar guzel tekrar
bende bu aksam bıraz musaıtım hemen yag bakımı yapacagım
optum hepınızı kızlar

Bazen önyargılı yaklaşmakta hata yapıyoruz, başlangıçta bende bu sistemi bildiğin defrize gibi zararlı bir şey diye düşündüm, sonra araştırdım üstün körü, formaldehit konusu ve mumyalar çıktı karşıma, sonra bazı makalalelerde ikinci nesillerin çıktığını öğrendim, üşenmedim Türkiye'de ki tüm keratincilere mail atıp içerik istedim.sonunda birinde karar kılıp sipariş verdim, gelen ürünü tahlil ettirdim bakalım içindeki ne diye...sonuç sağlıkla ışıldayan saçlar...güvenip uyguladığın için ben teşekkür ederim canım benim, güle güle kullan saçlarını...samur samur uzasınlar inşallah...birde tavsiye, sıcak sudan uzak tut ve, kkontes ile amonranın paylaştığı gliserinli tarifi dene, korkunç nem veriyor saçlara

:) Dinlenebildin mi bari minik kuş

dinlendim desem yalan olur canım..
kolumu kaldırasım yok..
bu akşam dışarı çıkacaktım güya..
ne giyeceğimi falan ayarladım tam giyinicem,geri oturdum.hiç halim yok

ayrıca ben yokken verdiğin emek için ne söylesem az tatlım..çok sağol..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…