- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
dinlendim desem yalan olur canım..
kolumu kaldırasım yok..
bu akşam dışarı çıkacaktım güya..
ne giyeceğimi falan ayarladım tam giyinicem,geri oturdum.hiç halim yok
ayrıca ben yokken verdiğin emek için ne söylesem az tatlım..çok sağol..
Hiç sorma, akşam benimde çıkmam lazımdı ama bir tembellik çöktü kalkıp gidemedim bir türlü, oturdum kaldım...yaşlanıyorum galiba
sen yokken burası çok tatsızdı, bütün kuzucuklar dağıldı hemenpek bir şey yapmadım ama teşekkür ederim...
arkadaşlar brezilya fönü yaptırdım sevgili kılıçbalığının gazına gelipaslında çok karşıydım ama çok etkilendim resimlerinden, sağolsun kılıçbalığı da her sorumu cevapladı.ve sonuç:mükemmel çok şükür sonunda yanıklarımdan kurtuldum ve en güzeli ne biliyor musunuz,artık aynaya bakıp saçlarımdan nefret ediyorum kelimesini kullanmıyorum..saçlarımı artık çok seviyorum ve bu şekilde eminimki çok çabuk uzayacaklar..tek temennim bu saadetimin uzun sürmesi sülfatsız şampuan aldım ama yine de korkuyorum saçımdan akıp gidecek diye
bende kılıçbalığının gazına geldim 2 hafta sonra yaptırıorum ama kafama takılan bi sürü şey var kendi kuaförüm senin saçına asla olmaz dedi yeni konuştuğum kuaför olur dedi 250 lira fiyat verdi diğeri 400 lira fiyat verdi.offf kafam karıştı iyiceee nolur resim koy kitty nolurrrrrr
canım kesinlikle olmaz diyen kuaför ne sebeple gösterdi..
saçlarım çok aşırı ince telliymiş ve çok yıpranmış.bunun üstüne zaten bu işlemin bakım amaçlı bişi olduğunu söledim ve çok araştırdım dedim ona rağmen yapmam ben senin saçına dedi.işin içinde para kazanmak var sonuçta ona rağmen kabul etmedi yapmayı.
Allah allah ya, ne kadar enteresan...Ben kedni hikayemi anlattım, saçlarım artık o kadar incelmişti ki lastik gibi uzuyordu ıslakken bunun ötesi yok, bende işlem oluyorda sende neden olamıyor anlamadım.Moonshine76 'da aynı benim gibi yıpranmış saçları vardı onunda harika oldu mesela...Bence düzleştirici ile saçını daha fazla yıpratmaktan korktu çünkü çok ince bir ayar bu, düzleştirici ile keratini sabitlerken duman kesildiği an başka tutama geçmen lazım, eğer aynı tutamı bir kere daha yaparsan yanabilir, eh bunun riskini de hiç bir kuaför almak istemez, sende almak istemezsin.Bende güvenemediğim için kendim yaptım çünkü nasılsa kendi saçları olmadığı için canına okumaktan hiç çekinmiyorlar, gerçi benb u güne kadar saçının rengi, kesimi doğru dügün olan bir kuaförde görmedim ama :) Bu arada kullandıkları ilaç çok önemli, ne kullanıyorlar acaba.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html Aycangül'ün izni ile linki paylaşıyorum.
saçlarım çok aşırı ince telliymiş ve çok yıpranmış.bunun üstüne zaten bu işlemin bakım amaçlı bişi olduğunu söledim ve çok araştırdım dedim ona rağmen yapmam ben senin saçına dedi.işin içinde para kazanmak var sonuçta ona rağmen kabul etmedi yapmayı.
kızlar bugun bakım yapacagımda
parfumerıden keratın almıstım
ama kucucuk bı sıse gıbı bısıyde
yanı ona sacıma surup surmemekte kararsızım
yaa anlamadım valla kafamı karıştırdılar iyice.dediğin gibi risk almak istemedi sanırım ama diğerine nasıl güvenicem.kullandıkları ürünü sordum gösterdiler hatta kuaför kendi kızınada yapmış onuda görmek istiyorum dedim pazartesi gelicek dedi.gidip bakıcam kızın saçlarına.ürünede baktım ama unuttum şimdi ne olduğunu.yarın bakarım yazarım sana.buarada saçımın şuanki halinide çekip paylaşıcam senin topicte yaptırdıktan sonrada paylaşıcam.tabi yaptırabilirsem bu kararsızlıkla.
kızlar bugun bakım yapacagımda
parfumerıden keratın almıstım
ama kucucuk bı sıse gıbı bısıyde
yanı ona sacıma surup surmemekte kararsızım
hoş geldin Aycangül'cüm...
öncelikle senin verdiğin tarihlerde saçımı kestirdim ve şu an uzaması çok daha sağlıklı ve güzel..
herşey için çok ama çok teşekkürler..
bakım tarihlerini de yakalamaya çalışıyorum :90::90::90:
acaba sinameki hangi günler icin uygun yag bakimi günlerindemi yoksa protein günlerindemi ?
Ampul şeklinde olan mı tatlım?
12 Şubat 2011 cumartesi saat 00:20 den 14 Şubat 2011 pazartesi saat 07:48 e kadar Ay ikizler burcunda büyümekte:
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
Yağ günleri canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?