Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Hiç sorma, akşam benimde çıkmam lazımdı ama bir tembellik çöktü kalkıp gidemedim bir türlü, oturdum kaldım...yaşlanıyorum galiba

sen yokken burası çok tatsızdı, bütün kuzucuklar dağıldı hemen pek bir şey yapmadım ama teşekkür ederim...

kılıç balığı cnm senin şu brezilya fönüyle ilgili topiği bulamadım bi türlü.bi yerle konuştum ve kesin olarak yaptırmaya karar verdim 2 hafta içinde yaptırıcamda kafama takılan bazı şeyler var onları sorucam sana onun için burayı meşgul etmek istemedim

bende kılıçbalığının gazına geldim 2 hafta sonra yaptırıorum ama kafama takılan bi sürü şey var kendi kuaförüm senin saçına asla olmaz dedi yeni konuştuğum kuaför olur dedi 250 lira fiyat verdi diğeri 400 lira fiyat verdi.offf kafam karıştı iyiceee nolur resim koy kitty nolurrrrrr

canım kesinlikle olmaz diyen kuaför ne sebeple gösterdi..

canım kesinlikle olmaz diyen kuaför ne sebeple gösterdi..

saçlarım çok aşırı ince telliymiş ve çok yıpranmış.bunun üstüne zaten bu işlemin bakım amaçlı bişi olduğunu söledim ve çok araştırdım dedim ona rağmen yapmam ben senin saçına dedi.işin içinde para kazanmak var sonuçta ona rağmen kabul etmedi yapmayı.

Allah allah ya, ne kadar enteresan...Ben kedni hikayemi anlattım, saçlarım artık o kadar incelmişti ki lastik gibi uzuyordu ıslakken bunun ötesi yok, bende işlem oluyorda sende neden olamıyor anlamadım.Moonshine76 'da aynı benim gibi yıpranmış saçları vardı onunda harika oldu mesela...Bence düzleştirici ile saçını daha fazla yıpratmaktan korktu çünkü çok ince bir ayar bu, düzleştirici ile keratini sabitlerken duman kesildiği an başka tutama geçmen lazım, eğer aynı tutamı bir kere daha yaparsan yanabilir, eh bunun riskini de hiç bir kuaför almak istemez, sende almak istemezsin.Bende güvenemediğim için kendim yaptım çünkü nasılsa kendi saçları olmadığı için canına okumaktan hiç çekinmiyorlar, gerçi benb u güne kadar saçının rengi, kesimi doğru dügün olan bir kuaförde görmedim ama :) Bu arada kullandıkları ilaç çok önemli, ne kullanıyorlar acaba.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html Aycangül'ün izni ile linki paylaşıyorum.

Son düzenleme:

yaa anlamadım valla kafamı karıştırdılar iyice.dediğin gibi risk almak istemedi sanırım ama diğerine nasıl güvenicem.kullandıkları ürünü sordum gösterdiler hatta kuaför kendi kızınada yapmış onuda görmek istiyorum dedim pazartesi gelicek dedi.gidip bakıcam kızın saçlarına.ürünede baktım ama unuttum şimdi ne olduğunu.yarın bakarım yazarım sana.buarada saçımın şuanki halinide çekip paylaşıcam senin topicte yaptırdıktan sonrada paylaşıcam.tabi yaptırabilirsem bu kararsızlıkla.

ıcımde kuaforunu dınlemelısın dıye bır hıs var canım
cunku banada kuaforum saclarını acmayalım cok zarar verırız
bıkac ay daha bekle demıstım
beklemedım
onun sıkıntısını cekıyorum sımdı

hoş geldin Aycangül'cüm...

öncelikle senin verdiğin tarihlerde saçımı kestirdim ve şu an uzaması çok daha sağlıklı ve güzel..
herşey için çok ama çok teşekkürler..
bakım tarihlerini de yakalamaya çalışıyorum :90::90::90:

kızlar bugun bakım yapacagımda
parfumerıden keratın almıstım
ama kucucuk bı sıse gıbı bısıyde
yanı ona sacıma surup surmemekte kararsızım

Canım içindekiler kısmına bakman lazım, beeswax yazıyorsa problem yok ürün yeni çıkanlardandır...Eger nasıl güveneceğim diye düşünüyorsan bence hiç yaptırma canım, insanın aklına gelen başına gelir çünkü

hoşbulduk canım:)
sonuç almana çook sevindim:)
hangi tarihi kullanmıştın?

acaba sinameki hangi günler icin uygun yag bakimi günlerindemi yoksa protein günlerindemi ?

12 Şubat 2011 cumartesi saat 00:20 den 14 Şubat 2011 pazartesi saat 07:48 e kadar Ay ikizler burcunda büyümekte:
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

Yağ günleri canım :)

tesekkür ederim canim yarina kadar yapmaklazim, keratinime bisey olmaz dimi bu bakimlardan cözer falan icindeki maddeler diye aklima takildi birde sac kesim tarihleri belli oldumu acaba ?

Ampul şeklinde olan mı tatlım?

ampul degılde canım bole plastık sıse kucuk ama ampul seklınde
nette dogru duzgun gecmıuyordu bıle bu yuzden bende kullanmadım
sızın brezılya fonunu okuyordum
saclarım duz zaten sadece bakım kısmını nasıl yapacagım onu arastırıyordum
aycangul ve kılıcbalıgı cok tatlısınız ve cok yardımcı oluyorsunuz kokulu opucukler ıkınıze de

bugun sac bakımı yaptım
yag bakımı
ama bı yandan bı suru kuruyemıs yedım
bır yerlerımde depolancak sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…