Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hmmm bugun biraz sıcak su ile yıkadım neyse bundan sonra dikkat ederim artık..canım nedir o tarif?bulamadım..

Hımmm kullanan bir kaç kişi var galiba onlar şampuanlarının içine katıyorlardı onu canım başka nasıl kullanılır bilmiyorum ki...Özelden link atacağım sana bir bak bu ürün mü...Sende çok tatlısın teşekkür ederim

bugun sac bakımı yaptım
yag bakımı
ama bı yandan bı suru kuruyemıs yedım
bır yerlerımde depolancak sanırsam

Hiç sorma, bende öyle 1 poşet kuruyemiş yedim şimdide midem ağrıyor, çocuk gibiyim yahu

bizdende sana kocaman öpücükler canım :)

8 şubat kesim için demiştin ya,o tarihte kestirdim :)
ve de bugün sinamekili yağ bakımı yaptım ,uzatmak için ...

çok teşekkür ederim Aycangül :)

bende 8 şubattaki kesim tarihiden çok memnun kaldım gözle görünür bir fark var bugün duştan sonra farkettim teşekkürler aycangül

çok sevindim ikiniz içinde :)
öpüyorum saçlarınızdan :))

merhaba arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorum saçlarım röfleliydi yeni koyu yani kendi rengime boyattım artık böyle kullanmayı düşünüyorum boyatırkende kestirdim biraz uçları baya yıpranıktı şimdide bakıma başlayıp canlandırmayı düşünüyorum tabikide uzatmayı birazda

şu yağ günlerini kaçırdım. Sanki vicdan azabı duyuyorum ben bunun saçlarıma nasıl yaparım diye

hoşgeldin ekibimize o zaman :)

bende yağ günlerini kaçırcaktım nerdeyse dün gece saçıma yağlarımı sürüp uyudum sabah kalkıp yıkadım... bikaç haftadır griptim bakım yapamıyordum bende vicdan azabı duyuyorum bakım yapmadığımda

bu ay takvimi öyle beynime kazınmış ki dün gece rüyamda saçlarımı kesiyorduum. sonra birden hatırlayıp ağlıyordum 'bugün kesim günü değil, ne yaptım ben' diye

dün de ilk defa takvim doğrultusunda bakım yaptım.inşallah gelişmeler olur da yazarım buraya.

:)))))
inşallah canım:)

aycangülün tavsiyeleri hepimizin çok işine yaradı canım. eminim sende de çok güzel gelişmeler olacaktır

Son düzenleme:

canım benim ya...

sorma benim de rüyama uzun saçlı kızlar giriyor ve bana bak senin yok böyle saçların diyorlar..ben de bir bakıyorum,saçlarım yoluk tavuk gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…