Bazen önyargılı yaklaşmakta hata yapıyoruz, başlangıçta bende bu sistemi bildiğin defrize gibi zararlı bir şey diye düşündüm, sonra araştırdım üstün körü, formaldehit konusu ve mumyalar çıktı karşıma, sonra bazı makalalelerde ikinci nesillerin çıktığını öğrendim, üşenmedim Türkiye'de ki tüm keratincilere mail atıp içerik istedim.sonunda birinde karar kılıp sipariş verdim, gelen ürünü tahlil ettirdim bakalım içindeki ne diye...sonuç sağlıkla ışıldayan saçlar...güvenip uyguladığın için ben teşekkür ederim canım benim, güle güle kullan saçlarını...samur samur uzasınlar inşallah...birde tavsiye, sıcak sudan uzak tut ve, kkontes ile amonranın paylaştığı gliserinli tarifi dene, korkunç nem veriyor saçlara
kitty cnm sende resim eklesen senin saçlarıda görsek karar aşamasındayım ve kafam baya karışmış durumdada fikir edinmeye çalışıorumhmmm bugun biraz sıcak su ile yıkadım neyse bundan sonra dikkat ederim artık..canım nedir o tarif?bulamadım..
ampul degılde canım bole plastık sıse kucuk ama ampul seklınde
nette dogru duzgun gecmıuyordu bıle bu yuzden bende kullanmadım
sızın brezılya fonunu okuyordum
saclarım duz zaten sadece bakım kısmını nasıl yapacagım onu arastırıyordum
aycangul ve kılıcbalıgı cok tatlısınız ve cok yardımcı oluyorsunuz kokulu opucukler ıkınıze de
bugun sac bakımı yaptım
yag bakımı
ama bı yandan bı suru kuruyemıs yedım
bır yerlerımde depolancak sanırsam
hoşbulduk canım:)
sonuç almana çook sevindim:)
hangi tarihi kullanmıştın?
8 şubat kesim için demiştin ya,o tarihte kestirdim :)
bende 8 şubattaki kesim tarihiden çok memnun kaldım gözle görünür bir fark var bugün duştan sonra farkettim teşekkürler aycangül
ampul degılde canım bole plastık sıse kucuk ama ampul seklınde
nette dogru duzgun gecmıuyordu bıle bu yuzden bende kullanmadım
sızın brezılya fonunu okuyordum
saclarım duz zaten sadece bakım kısmını nasıl yapacagım onu arastırıyordum
aycangul ve kılıcbalıgı cok tatlısınız ve cok yardımcı oluyorsunuz kokulu opucukler ıkınıze de
8 şubat kesim için demiştin ya,o tarihte kestirdim :)
ve de bugün sinamekili yağ bakımı yaptım ,uzatmak için ...
çok teşekkür ederim Aycangül :)
bende 8 şubattaki kesim tarihiden çok memnun kaldım gözle görünür bir fark var bugün duştan sonra farkettim teşekkürler aycangül
çok sevindim ikiniz içinde :)
öpüyorum saçlarınızdan :))
aycangül önümüzdeki haftanın günlerini ne zaman verceksin pekiii heycanla bekliyorum
merhaba arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorum saçlarım röfleliydi yeni koyu yani kendi rengime boyattım artık böyle kullanmayı düşünüyorum boyatırkende kestirdim biraz uçları baya yıpranıktı şimdide bakıma başlayıp canlandırmayı düşünüyorum tabikide uzatmayı birazda
şu yağ günlerini kaçırdım. Sanki vicdan azabı duyuyorum ben bunun saçlarıma nasıl yaparım diye
bu ay takvimi öyle beynime kazınmış ki dün gece rüyamda saçlarımı kesiyorduum. sonra birden hatırlayıp ağlıyordum 'bugün kesim günü değil, ne yaptım ben' diye
dün de ilk defa takvim doğrultusunda bakım yaptım.inşallah gelişmeler olur da yazarım buraya.
bu ay takvimi öyle beynime kazınmış ki dün gece rüyamda saçlarımı kesiyorduum. sonra birden hatırlayıp ağlıyordum 'bugün kesim günü değil, ne yaptım ben' diye
dün de ilk defa takvim doğrultusunda bakım yaptım.inşallah gelişmeler olur da yazarım buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?