Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangülcüm öncelikle topiğin için tesekkür ederim bı aydır gizli takipteyim ben bişi sorcam benim saclarım hiçbişi yapmasamda ayda üç cm felan uzuyo yanı sacımı kısacık kestiriyim üç ay sonra yıne omzumda ondan korkmam hiç dün kesim günüydü kısacaık kestirdim cünkü saclarım kırmızı ve sürekli boyadan yıprandı acımadım kestirdim gitti:) bu özel günleri takıp ediyorum sinameki bemiks felan yapıyorum ayda bes cm uzarmı dersin basarabiilirmiyiz bu ayın gücüyle felan de bakım bı bana

birçok arkadaş sadece bu tarihleri kullanarak uzama hızını çok arttırdığını yazdı..
umarım sende de etkili olur :)
denemeden bilemeyiz..şimdi küçülen ay fazına grdik gerçi..uzama geçtiğimiz iki haftadaki gibi olmayacaktır.ama yinede dene..sonraki döneme hazırlık olsun..
ve sonra sonuçları bizimle paylaş olur mu :)

tesekkürler canım ilgin için sonuçlarıı paylaşıcamm tabıkı

acele etmene gerek yok tatlım.nasılsa her ay kesim için tarih veriyorum..
kestiremedim zaten.
ben 8 şubatta kestirmştim. Fakat sanki hala kırıklar var gibi geldi. Şubat ayı daha etkili demiştin ya onun bir daha kestireceksem kestireyim diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim

aycangülcüm 16-17 subat tarihini kacirdim sac kesimi icin baska ne zaman kestirebilirim

Aaa geçmiş olsun canım ya :s Kaçıncı kürdeydin de öyle kaşıntı ve 'feci' kepek yaptı saçlarını :s

Aaa geçmiş olsun canım ya :s Kaçıncı kürdeydin de öyle kaşıntı ve 'feci' kepek yaptı saçlarını :s

malesef 4. kürümden sonra böyle oldu canım yoksa bakım yapıyordu evet uzamasında öyle haftada 1 cm fln olmasada katkısı olmuştu ama kaşıntıdan ve kepekten zor kurtardım saçımı yıllardır kepek fln olmamıştı saçımda

Sor canım, çam terebentin kattıktan sonra birde ısırgan suyu ile durularsan problem azalıyor çünkü aynı sorun bendede vardı, saçlarım zaten ince telli düz hemen kafama yapışıyordu... e hergün saç mı yıkanır yani...

bende uclarindan kendim aliyorum ama saclarimin uzunlugu esit olmadigi icin tereddütteyim bir etkisi oluyormu bosami kesiyorum diye. cünkü saclarim v gibi duruyor. ucundan alinca en uzun yerinden gidiyor diger yerlerinden kesilmis bile olmuyor.

bende bi önceki kesim gününde kestim birde 17 subatta kestim ucundan.. psikolojikmi yoksa gercekmi bilmiyorum ama saclarim gercekten uzuyor gibi.. dustan sonra sacim kuruyunca bebek yagi sürüyorum acaba onu sürüyorumdiyemi uzun görünüyor bilmiyorum..

saclari benim gibi katli olanlarda benim gibi kesiyorlardir heralde bi etkisi oluyormu acabaaa..saclarimin en altlari uzun ama üstlere dogru katlar var cooook dsünüyorum kuaöföre gidip o katlari yok etsin diye, bi yerde okumustum kakül yada percemi olanlar onu saclarinin arasina nasil katip yokedebilir gibi,yani hic kakül yok gibi onlari saclarin aralarina atiyorlar. anlatmak istedigimi anlayan varmi :) eger varsa kuaföre nasil tarif etmeliyim?

Son düzenleme:

Malesef benim saçlarım da katlı nereden katlı kestirdiysem ne güzel hepsi aynı boydaydı.Benimkide seninki gibi v gibi duruyor yanları kısa arka tarafı uzun ve saçlarımın eryerini kesemiyorum katlı olduğu için belli bir yere kadar kesebiliyorum yani. Saçlarım belime kadar bir gelse gidicem kuaföre epsini aynı boyda kestiricem. :) aa oyle bir şey mi varmış kahkülü falan saçların aralarına katıp yok mu ediliyormuş.ilk defa senden duydum canım o yuzden pek yardımcı olamıycam sana.

evet bende yeni ögrenmistim bi kac ay önce uzmantv den duymustum gibi geliyor..böyle kakülün birazini arkaya dogru atiyor birazini birseyler yapiyor resmen kakül yok oluyor gibi bi kesim. tabi hepsi deil ama yavas yavas sanirim ve bence bu kesimi ancak cokkkkk cok iyi bi kuaför yapiyordur bence. normal kuaföre anlatsam kesin anlamaz :)) ve bizim saclarimizi tarihlere göre kestirdigimizde bi ise yariyormu sence ? sanki bana yariyor gibi geldi bikezde bebek yagi sürmeden bakicam sclarima bakiyim nolcak :)) aycangüle cookkkkk tesekkürler

benimkide dümdüzdü birisi kezban gibi deyince katli kestirmistim, deli gibi bir ay sonra bi daha baska yerde yine kestirmistim o daha beter bi sürü kat yapti iyice saclarim katli olmustu simdi pisman oldum. bende kuaföre gitmeye cekiniyorum cünkü sekilsiz duruyor arkalardaki katlar ayri ayri gibi duruyor..kuaföre yukarda anlattigim gibi anlatsam hic kat oldugu belli olmasa süper olurdu. birazda burnumun altina kadar kakül istioyrum okadar gerisinde kat hic istemiyorum artik cok pisman oldum..ama belime kadar olsa sacim önlerinden biraz kat attirirdim okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…