boya günü bugün son diye anlamistim, 20 kadarsa süper o zaman
aycangülcüm öncelikle topiğin için tesekkür ederim bı aydır gizli takipteyimben bişi sorcam benim saclarım hiçbişi yapmasamda ayda üç cm felan uzuyo yanı sacımı kısacık kestiriyim üç ay sonra yıne omzumda ondan korkmam hiç dün kesim günüydü kısacaık kestirdim cünkü saclarım kırmızı ve sürekli boyadan yıprandı acımadım kestirdim gitti:) bu özel günleri takıp ediyorum sinameki bemiks felan yapıyorum ayda bes cm uzarmı dersin basarabiilirmiyiz bu ayın gücüyle felan de bakım bı bana
birçok arkadaş sadece bu tarihleri kullanarak uzama hızını çok arttırdığını yazdı..
umarım sende de etkili olur :)
denemeden bilemeyiz..şimdi küçülen ay fazına grdik gerçi..uzama geçtiğimiz iki haftadaki gibi olmayacaktır.ama yinede dene..sonraki döneme hazırlık olsun..
ve sonra sonuçları bizimle paylaş olur mu :)
kestiremedim zaten.acele etmene gerek yok tatlım.nasılsa her ay kesim için tarih veriyorum..
kestiremedim zaten.
ben 8 şubatta kestirmştim. Fakat sanki hala kırıklar var gibi geldi. Şubat ayı daha etkili demiştin ya onun bir daha kestireceksem kestireyim diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim
aysecım cok guselsın masallah (
martta çok güzel bir tarih vereceğim :)
aycangülcüm 16-17 subat tarihini kacirdim sac kesimi icin baska ne zaman kestirebilirim
Çam terebentin kat...
ben sinamekiyi bırakmak durumunda kaldım malesef, artık bakımlarıma yarın turplu suyla devam edicem birde onu deneyip sonuç alamazsam sadece yağları kullanıcam... sinameki saçlarımda kaşıntı ve feci kepek yaptı.
öpüyorum canım :)
pek birşey kalmadı zaten,iki hafta kadar sabret:)
Aaa geçmiş olsun canım ya :s Kaçıncı kürdeydin de öyle kaşıntı ve 'feci' kepek yaptı saçlarını :s
dun gece yıkadım su an yaglanma egılımınde yanı
sacım yumusadı
daha berraklastı ama daha cabuk yaglanıyor
ıse yarar mı kı
gercı bızımde cok ıı bı aktarımız var oraya da sorabılırım
Amanııın bugün kesim günü gidiyim de saçlarımın uçlarından yarım cm cik alayım:)) Bir önceki kesim gününde de 1 cm almıştım ve gerçekten o günden bu güne kadar epey uzadı saçlarım.Çok teşekkürler bunları bizimle paylaştığın için aycangul:))
bende uclarindan kendim aliyorum ama saclarimin uzunlugu esit olmadigi icin tereddütteyim bir etkisi oluyormu bosami kesiyorum diye. cünkü saclarim v gibi duruyor. ucundan alinca en uzun yerinden gidiyor diger yerlerinden kesilmis bile olmuyor.
bende bi önceki kesim gününde kestim birde 17 subatta kestim ucundan.. psikolojikmi yoksa gercekmi bilmiyorum ama saclarim gercekten uzuyor gibi.. dustan sonra sacim kuruyunca bebek yagi sürüyorum acaba onu sürüyorumdiyemi uzun görünüyor bilmiyorum..
saclari benim gibi katli olanlarda benim gibi kesiyorlardir heralde bi etkisi oluyormu acabaaa..saclarimin en altlari uzun ama üstlere dogru katlar var cooook dsünüyorum kuaöföre gidip o katlari yok etsin diye, bi yerde okumustum kakül yada percemi olanlar onu saclarinin arasina nasil katip yokedebilir gibi,yani hic kakül yok gibi onlari saclarin aralarina atiyorlar. anlatmak istedigimi anlayan varmi :) eger varsa kuaföre nasil tarif etmeliyim?
Malesef benim saçlarım da katlı nereden katlı kestirdiysem ne güzel hepsi aynı boydaydı.Benimkide seninki gibi v gibi duruyor yanları kısa arka tarafı uzun ve saçlarımın eryerini kesemiyorum katlı olduğu için belli bir yere kadar kesebiliyorum yani.Saçlarım belime kadar bir gelse gidicem kuaföre epsini aynı boyda kestiricem. :) aa oyle bir şey mi varmış kahkülü falan saçların aralarına katıp yok mu ediliyormuş.ilk defa senden duydum canım o yuzden pek yardımcı olamıycam sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?