Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aysecım cok guselsın masallah

kızlar ya ben pazar gunu bakım yapmıstım
bugunde tekrar yaparsam cok olmayacak mı

bıde lıve clean benım sacımı normal sampuandan bıle cok yaglandırdı puff

Son düzenleme:

aycancım boya 20 sine kadar değil mi ?

bugün kestiremedim saçımı yarın da yetişemem maalesef..
bu yakınlarda tekrar kesim tarihi olur mu acaba?yoksa gelecek ay mı?

neylı sabun yanı onu sormak ıstemıstımdı

İçinde 8 çeşit yağın olduğu bir sabun tatlım ama formülasyonunu vermediler, bende güvendiğim İçin sorgusuz kullanıyorum.3. defa yıkadım saç daha az yağlı görünüyor bu kez...ben fayda görürsem gerçekten uzamaya katkı sağlarsa ve aktarlarda vs satılmaya başlanırsa haberdar ederim zaten ama önce kendimde tecrübe edeyim.Kimsenin umut bağlamasını istemem...

ben sinamekiyi bırakmak durumunda kaldım malesef, artık bakımlarıma yarın turplu suyla devam edicem birde onu deneyip sonuç alamazsam sadece yağları kullanıcam... sinameki saçlarımda kaşıntı ve feci kepek yaptı.

Son düzenleme:

aynen tatlım..bende turplu su da olmamıştı..o da kurutmuştu saçlarımı..yağ bakımı yapacağım yalnızca Aycangülin verdiği tarihlerde ve azıcık kestireceğim artık mart tarihlerinde..
yağlı bakımlarda iyi hoş da benim saçlar yağlı ,bunlarla da çok yağlanıyor ama .ne yapayım bir o kaldı elimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…