evet bende yeni ögrenmistim bi kac ay önce uzmantv den duymustum gibi geliyor..böyle kakülün birazini arkaya dogru atiyor birazini birseyler yapiyor resmen kakül yok oluyor gibi bi kesim. tabi hepsi deil ama yavas yavas sanirim ve bence bu kesimi ancak cokkkkk cok iyi bi kuaför yapiyordur bence. normal kuaföre anlatsam kesin anlamaz :)) ve bizim saclarimizi tarihlere göre kestirdigimizde bi ise yariyormu sence ? sanki bana yariyor gibi geldi bikezde bebek yagi sürmeden bakicam sclarima bakiyim nolcak :)) aycangüle cookkkkk tesekkürler
benimkide dümdüzdü birisi kezban gibi deyince katli kestirmistim, deli gibi bir ay sonra bi daha baska yerde yine kestirmistim o daha beter bi sürü kat yapti iyice saclarim katli olmustu simdi pisman oldum. bende kuaföre gitmeye cekiniyorum cünkü sekilsiz duruyor arkalardaki katlar ayri ayri gibi duruyor..kuaföre yukarda anlattigim gibi anlatsam hic kat oldugu belli olmasa süper olurdu. birazda burnumun altina kadar kakül istioyrum okadar gerisinde kat hic istemiyorum artik cok pisman oldum..ama belime kadar olsa sacim önlerinden biraz kat attirirdim okadar.
Normal kuaförler doğru düzgün saç bile kesemiyorlar ya bir tarafı güzel diğer tarafı daha bir kısa ve kötü oluyor.Eğer öyle istiyorsan çok iyi bir kuaföre gidip yaptır.İşe yarıyor bence benim saçlarım epey uzadı.Öyle yapıp bak bakalım birde canım ama bebek yağı sürmeden de uzun durcağına inanıyorum..Ayyy canım elalemin lafına bakıp niye saçlarını kestiriyorsun.Bırak ne derlerse desinler....Katlı kesim sevmiyorum ama boyle uzun katlar olursa güzel druyor benim katlarım uzun mesela.Bence şimdilik lafa kaldır bu kuaför konusunu saçların uzasın o zaman gidip kestirirsin.
sanirim öyle yapicam beklicem biraz daha olmazsa 2-3 ay daha beklerim.her kesim gününde kesersem heralde katlar kendiliginden gider :))
bende uzun katlar seviyorum fön cekince falan güzel göstersin yeter cok dümdüzde olsun istemiyorum yani sadece önlerde yeterli
Sor canım, çam terebentin kattıktan sonra birde ısırgan suyu ile durularsan problem azalıyor çünkü aynı sorun bendede vardı, saçlarım zaten ince telli düz hemen kafama yapışıyordu... e hergün saç mı yıkanır yani...
Aycangül canim boyada tüy sorunundaki gibi karanlikta yapilirsa dahami etkili olur yoksa gündüzde yapsak iyi sonuc alirmiyiz ?
evet bende yeni ögrenmistim bi kac ay önce uzmantv den duymustum gibi geliyor..böyle kakülün birazini arkaya dogru atiyor birazini birseyler yapiyor resmen kakül yok oluyor gibi bi kesim. tabi hepsi deil ama yavas yavas sanirim ve bence bu kesimi ancak cokkkkk cok iyi bi kuaför yapiyordur bence. normal kuaföre anlatsam kesin anlamaz :)) ve bizim saclarimizi tarihlere göre kestirdigimizde bi ise yariyormu sence ? sanki bana yariyor gibi geldi bikezde bebek yagi sürmeden bakicam sclarima bakiyim nolcak :)) aycangüle cookkkkk tesekkürler
benimkide dümdüzdü birisi kezban gibi deyince katli kestirmistim, deli gibi bir ay sonra bi daha baska yerde yine kestirmistim o daha beter bi sürü kat yapti iyice saclarim katli olmustu simdi pisman oldum. bende kuaföre gitmeye cekiniyorum cünkü sekilsiz duruyor arkalardaki katlar ayri ayri gibi duruyor..kuaföre yukarda anlattigim gibi anlatsam hic kat oldugu belli olmasa süper olurdu. birazda burnumun altina kadar kakül istioyrum okadar gerisinde kat hic istemiyorum artik cok pisman oldum..ama belime kadar olsa sacim önlerinden biraz kat attirirdim okadar.
rica ederim canım..işe yarıyorsa ne mutlu bana:)
Gider canım gider:)) fön olsun maşa olsun çok yıpratıyor onlar saçları eğer sen sürekli bunları uyguluyorsan saçlarına işte o zaman sürekli kesmek zorunda kalırsın saçlarını.
cnm ben yağlarla ilk bakıma basladığımda benımde cok dokuldu..12 ay once baslamstm, hıc aksatmadan 2 haftada 1 sureklı bakımımı yaptm yaptım..artık sacım dökulmuyor ve yenı saclar cıkıyor. Yağlı bakım ılk etapta zayıf olan sacları doker sonraları daha kuvvetlı cıkmalarına yardımcı olur
Ben sacimi yenice yaglamistim, kacirmismiyim uygun gunleri :26:
yeni tarihleri vericek misin bu gece aycangül cüm :))
arkadaslar ya ben sacımı arıtamadım sanırım yenıden yıkamak zorunda kalacagım
hacı sakır ın lımonlusundan almıstım ıcınde sılıkon yok dıye
bakalım nasıl olacak
ben genelde bir kez şampuan yapıyorum yağlı bakım yapınca..çok temizlemiyorum...
inşallah şampuanından memnun kalırsın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?