Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Normal kuaförler doğru düzgün saç bile kesemiyorlar ya bir tarafı güzel diğer tarafı daha bir kısa ve kötü oluyor.Eğer öyle istiyorsan çok iyi bir kuaföre gidip yaptır.İşe yarıyor bence benim saçlarım epey uzadı.Öyle yapıp bak bakalım birde canım ama bebek yağı sürmeden de uzun durcağına inanıyorum..Ayyy canım elalemin lafına bakıp niye saçlarını kestiriyorsun.Bırak ne derlerse desinler....Katlı kesim sevmiyorum ama boyle uzun katlar olursa güzel druyor benim katlarım uzun mesela.Bence şimdilik lafa kaldır bu kuaför konusunu saçların uzasın o zaman gidip kestirirsin.

sanirim öyle yapicam beklicem biraz daha olmazsa 2-3 ay daha beklerim.her kesim gününde kesersem heralde katlar kendiliginden gider :))

bende uzun katlar seviyorum fön cekince falan güzel göstersin yeter cok dümdüzde olsun istemiyorum yani sadece önlerde yeterli

Gider canım gider:)) fön olsun maşa olsun çok yıpratıyor onlar saçları eğer sen sürekli bunları uyguluyorsan saçlarına işte o zaman sürekli kesmek zorunda kalırsın saçlarını.

tamam tatlım denerım
evet bende bıktım her gun sac yıkamaktan

rica ederim canım..işe yarıyorsa ne mutlu bana:)

Gider canım gider:)) fön olsun maşa olsun çok yıpratıyor onlar saçları eğer sen sürekli bunları uyguluyorsan saçlarına işte o zaman sürekli kesmek zorunda kalırsın saçlarını.

Artik fazla uygulamioyrum sadece özel günlerde falan onun disinda birsey yapmiyorm simdilik ama bi uzasinlar neler yapicammmm

Kizlar benim saclarim yag sürerken cok dokuluyor yha sizinde oylemii ?
hint yagi, badem yagi, bebe yagi, zeytin yagi ne surersem sureyim cok dokuluyor saclarim yagla masaj yaparkeeen

cnm ben yağlarla ilk bakıma basladığımda benımde cok dokuldu..12 ay once baslamstm, hıc aksatmadan 2 haftada 1 sureklı bakımımı yaptm yaptım..artık sacım dökulmuyor ve yenı saclar cıkıyor. Yağlı bakım ılk etapta zayıf olan sacları doker sonraları daha kuvvetlı cıkmalarına yardımcı olur

Insallah dedigin gibi olur bende de canim..
zaten sacimda boya var.. 1.5 cm uzadi boyadan sonra.. dökülenlerinde uzadigi kisima bakiyorum ½ cm bile yok.. yani tembellesen, artik uzamasi yavaslayan ya da komple duran saclardi hep dökülen..
ama insallah her defasinda böyle olmaz.. 1 yil böyle yag sürsem ve ayni miktarda dökülse kel kiz felan olurum herhalde
artik rumuzumu kel kiz felan yaparim

arkadaslar ya ben sacımı arıtamadım sanırım yenıden yıkamak zorunda kalacagım
hacı sakır ın lımonlusundan almıstım ıcınde sılıkon yok dıye
bakalım nasıl olacak

arkadaslar ya ben sacımı arıtamadım sanırım yenıden yıkamak zorunda kalacagım
hacı sakır ın lımonlusundan almıstım ıcınde sılıkon yok dıye
bakalım nasıl olacak

ben genelde bir kez şampuan yapıyorum yağlı bakım yapınca..çok temizlemiyorum...

inşallah şampuanından memnun kalırsın canım :)

ben genelde bir kez şampuan yapıyorum yağlı bakım yapınca..çok temizlemiyorum...

inşallah şampuanından memnun kalırsın canım :)

temizle kiz bitlenirsin valla ay Allah korusun..
Canim ben yag sürdükten sonra yagdan iyice arinana kadar yikiyorum. cok az yagli kalmasi bile bitlenmeye neden olabiliyormus diye okumustum. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…