Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kızlar hergün bakım yapsak sakıncası olurmu sizce?Böyle günlerde tutamıyorum kendimi.Bu site, insanı acayip motive ediyor

Hergun bakim yapmak demek hergun saci yikamak demek.. bu da saci kurutur.. saci hergun yikamak saca zararli, 3 günde bir yikamak ideal, sacin yaglanmasina izin vermeliyiz cunki sacin dogal yagi saca cok faydali. e bakim yapip yikamadanda birakamadigina göre hergün bakim faydasindan cok zarar verir..

canım evet ben de 2-3 günde bir yıkıyordum.ama burada gördüğüm kürleri uygulamaya çalışıyorum.anca oluyor.o da uzatır bu da uzatır derken bir ümit yapıyorum işte.Saçlarım şekle bir girsin azaltacağım zaten.Daha önce kesimim kötü demiştim.Bugün kuaförün önünden geçiyordum.Sorayım dedim.Kesecekler hemen saçımı.Cesaret edemedim.Ama kuaför diplerden birsürü yeni saçımın geldiğini söyledi.ve saçımın yapısının güzel olduğunu söyledi.işe yarıyor bakımlar .2,5 aydır bişeyler yapmaya çalıyorum.

Son düzenleme:

Anliyorum seni canim.. her duydugumuzu denemek istiyoruz biran önce uzasin diye, her duydugumuz bir umut iste..
peki tatlim sacin zarar görmedikce sorun yok, ama kurumaya baslarsa biraz azalt. kuru sacla basa cikmak cok zor, kendimden biliyorum
acicicalardan boyadan cok kurudu yiprandi benim saclar, ama cok sukur bebe yagi imdadima yetisti yumusacik oldu geri.

bebe yağı,Hint yağı,badem yağı kullanıyorum.Onlar kuruluğunu önlüyor.Saçımda boya yok.Bir de kuaför hemen boyayalım saçını diyor.röfleden zor kurtuldum zaten.para tuzağı olmuş her yer.

Dün akşam 18:30 gibi saçlarımı kestirdim. kuaförüm saçlarımın çok uzadığını söyledi ve kesim sonrası fön çekerken de aralardaki saçları gösterdi çok sevindim. sadece alnımda bebek tüyleri çıkmış değil ayrıca tepe kısmımda ve arka kısımlarımda da (yani tüm saçlı deride) yeni saçlarım çıkmaktalar. boyları da 6-7 cm civarında. kuaför bir dahaki sefere çok güzel katlar yapar bu saçlar dedi o kadar yani.

Çooook teşekkür ediyorum Aycangül. Canım benim.

Sorulara hemen peşin cevap:
BAKIM TARİHLERİNDE 5 KEZ SİNAMEKİ KÜRÜ YAPTIM
DAHA SONRA BEPHANTEHENE EVİGEN VE BEMİKS İÇEREN DEFNE YAĞI, ZEYTİNYAĞI, BADEMYAĞI, ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI, HİNT YAĞI İÇEREN KARIŞIMLA SAÇIMI 4-5 SAAT BEKLETTİM BU DA 6 DEFA İDİ SANIRIM
4-5 KEZ DE SAÇLARIMI ISIRGAN DEMLENMİŞ SU İLE ISLATTIM. BU ISLATMALAR KURUDUKÇA DEVAM EDEN 2-3 KEZ YAPTIĞIM UYGULAMALARDI. BANYODAN ÖNCE BAKIM TARİHLERİ OLAN GÜNLERDEYDİ, SÜNGERİ KABA DALDIRIP SAÇIMI ISLATTIM.

TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN AYCANGÜL'DEN.

bende anlamadim diye bi sürü sorular sormusummmmm. demekki 18 subat yanlismis biraz önce okudum daha yani bugün son gün kesim icin bende kendim kesicem.. her kesim tarihinde uclarindan biraz aliyorum saclarim insallah dahada kisalmaz :))))

Son düzenleme:

Amanııın bugün kesim günü gidiyim de saçlarımın uçlarından yarım cm cik alayım:)) Bir önceki kesim gününde de 1 cm almıştım ve gerçekten o günden bu güne kadar epey uzadı saçlarım.Çok teşekkürler bunları bizimle paylaştığın için aycangul:))

dün saçlarıma maya maskesi yaptım
sonrada duşta saçlarımın uçlarından aldım biraz
ilk kez kendim kestim saçlarımı, bu da sizlerin sayesinde oldu
seviyorum sizi KK

ben de dün gece yatmadan bişeyler sürdüm saçıma sabah yıkadım.
Gece 3 buçuka kadar oyalandım. Sonra Aycangül'ün söyledikleri geldi aklıma. yoksa çok üşeniyordum.

kızlar rica etsem şu fotoğrafa bakar mısınız? saçlarımı 8 Şubatta kestirmiştim. bu 1 hafta sonraki hali. Acaba uçları çok mu kötü görünüyor? az mı kestirmişim? biraz daha mı düzelmeliydi. Eğer öyleyse bugün geç olmadan azıcık daha kestireyim

O kadar da kötü görünmüyor canım.kestirsen de olur kestirmesen de :))

Canım eğer kestirmek istiyorsan kestir içinde kalmasın sonra aynaya baktıkça kestireyim mi kestirmeyeyim mi diye çelişkiye düşersin hep.Boşver aklına takılıp duracağına kestir daha iyi.Bu arada gözlerin çok güzelmiş.

Saçında kırılma eğilimi varsa istediğin kadar kestir kısacık bir süre sonra yeniden kırılacak bu yüzden bence şimdi kestirme, ayda bir kesim gününe denk geldiğinde kırıklarını alman yeterli çünkü zaten epey kesilmiş...Biz uzatmaya çalışıyoruz sen kestiriyorsun ama Ayşe olmaz ki ama yaaa...Bu arada maşallah sana canım

rica ederim arkadaşlar :)
sefamız olsun :)

acele etmene gerek yok tatlım.nasılsa her ay kesim için tarih veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…