kızlar hergün bakım yapsak sakıncası olurmu sizce?Böyle günlerde tutamıyorum kendimi.Bu site, insanı acayip motive ediyor
kızlar hergün bakım yapsak sakıncası olurmu sizce?Böyle günlerde tutamıyorum kendimi.Bu site, insanı acayip motive ediyor
Hergun bakim yapmak demek hergun saci yikamak demek.. bu da saci kurutur.. saci hergun yikamak saca zararli, 3 günde bir yikamak ideal, sacin yaglanmasina izin vermeliyiz cunki sacin dogal yagi saca cok faydali. e bakim yapip yikamadanda birakamadigina göre hergün bakim faydasindan cok zarar verir..
canım evet ben de 2-3 günde bir yıkıyordum.ama burada gördüğüm kürleri uygulamaya çalışıyorum.anca oluyor.o da uzatır bu da uzatır derken bir ümit yapıyorum işte.Saçlarım şekle bir girsin azaltacağım zaten.Daha önce kesimim kötü demiştim.Bugün kuaförün önünden geçiyordum.Sorayım dedim.Kesecekler hemen saçımı.Cesaret edemedim.Ama kuaför diplerden birsürü yeni saçımın geldiğini söyledi.ve saçımın yapısının güzel olduğunu söyledi.işe yarıyor bakımlar .2,5 aydır bişeyler yapmaya çalıyorum.
Anliyorum seni canim.. her duydugumuzu denemek istiyoruz biran önce uzasin diye, her duydugumuz bir umut iste..
peki tatlim sacin zarar görmedikce sorun yok, ama kurumaya baslarsa biraz azalt. kuru sacla basa cikmak cok zor, kendimden biliyorum
acicicalardan boyadan cok kurudu yiprandi benim saclar, ama cok sukur bebe yagi imdadima yetisti yumusacik oldu geri.
ya ben bu dolunay falan filan hiiccc anlamiyorumcok yabanci geliyor bana.. simdi ilk sayfayi okudum..
16 Şubat 2011 saat 11.15’ten 18 Şubat 2011 saat 11.40’a kadar Ay Aslan burcunda Dolunay fazında (Dolunay 18 Şubat saat 10.34’te);
saç bakımı için en uygun günlerden :)
ayrıca boya günleri..
dolunay saatine kadar saç kesimi için uygun.(yani 16 ve 17 şubat)
ama saç kesimi için asla ! artık küçülen ay fazına girdik çünkü..
anlamadigim su: dolunay saatine kadar sac kesimi uygun demissin. yani 18 subat 10.34 e kadar uygun dimi daha sonra uygun deil yani 11. 40 a kadar öylemi?yada söyle diyim 18 subat hic uygun deil ben öyle anladim. birde ben yurtdisinda yasiyorum bunlar hakkinda bilgin yok sanirim. ama 17 subatta kestirsem uygun mu peki yurtdisindada olsam :)
bende anlamadim diye bi sürü sorular sormusummmmm. demekki 18 subat yanlismis biraz önce okudum daha yani bugün son gün kesim icin bende kendim kesicem.. her kesim tarihinde uclarindan biraz aliyorum saclarim insallah dahada kisalmaz :))))
dün saçlarıma maya maskesi yaptım
sonrada duşta saçlarımın uçlarından aldım biraz
ilk kez kendim kestim saçlarımı, bu da sizlerin sayesinde oldu
seviyorum sizi KK
kızlar rica etsem şu fotoğrafa bakar mısınız? saçlarımı 8 Şubatta kestirmiştim. bu 1 hafta sonraki hali. Acaba uçları çok mu kötü görünüyor? az mı kestirmişim? biraz daha mı düzelmeliydi. Eğer öyleyse bugün geç olmadan azıcık daha kestireyim
Eki Görüntüle 142838
O kadar da kötü görünmüyor canım.kestirsen de olur kestirmesen de :))
bence de ..iyi gibi duruyorlar ..
ne güzel uzunmuş saçların canım..maaşallah
teşekkür ederim. Aslında biraz kesildiği halde böyle. Kesildiği gün beğenmiştim. ama sonra yıkayınca fönsüz haliyle sanki biraz daha mı kestirseydim diyorum.
bu da kestirdiğim gün onu da ekleyeyim :
Eki Görüntüle 142970
teşekkür ederim. Aslında biraz kesildiği halde böyle. Kesildiği gün beğenmiştim. ama sonra yıkayınca fönsüz haliyle sanki biraz daha mı kestirseydim diyorum.
bu da kestirdiğim gün onu da ekleyeyim :
Eki Görüntüle 142970
Dün akşam 18:30 gibi saçlarımı kestirdim. kuaförüm saçlarımın çok uzadığını söyledi ve kesim sonrası fön çekerken de aralardaki saçları gösterdi çok sevindim. sadece alnımda bebek tüyleri çıkmış değil ayrıca tepe kısmımda ve arka kısımlarımda da (yani tüm saçlı deride) yeni saçlarım çıkmaktalar. boyları da 6-7 cm civarında. kuaför bir dahaki sefere çok güzel katlar yapar bu saçlar dedi o kadar yani.
Çooook teşekkür ediyorum Aycangül. Canım benim.
Sorulara hemen peşin cevap:
BAKIM TARİHLERİNDE 5 KEZ SİNAMEKİ KÜRÜ YAPTIM
DAHA SONRA BEPHANTEHENE EVİGEN VE BEMİKS İÇEREN DEFNE YAĞI, ZEYTİNYAĞI, BADEMYAĞI, ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI, HİNT YAĞI İÇEREN KARIŞIMLA SAÇIMI 4-5 SAAT BEKLETTİM BU DA 6 DEFA İDİ SANIRIM
4-5 KEZ DE SAÇLARIMI ISIRGAN DEMLENMİŞ SU İLE ISLATTIM. BU ISLATMALAR KURUDUKÇA DEVAM EDEN 2-3 KEZ YAPTIĞIM UYGULAMALARDI. BANYODAN ÖNCE BAKIM TARİHLERİ OLAN GÜNLERDEYDİ, SÜNGERİ KABA DALDIRIP SAÇIMI ISLATTIM.
TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN AYCANGÜL'DEN.
Amanııın bugün kesim günü gidiyim de saçlarımın uçlarından yarım cm cik alayım:)) Bir önceki kesim gününde de 1 cm almıştım ve gerçekten o günden bu güne kadar epey uzadı saçlarım.Çok teşekkürler bunları bizimle paylaştığın için aycangul:))
kızlar rica etsem şu fotoğrafa bakar mısınız? saçlarımı 8 Şubatta kestirmiştim. bu 1 hafta sonraki hali. Acaba uçları çok mu kötü görünüyor? az mı kestirmişim? biraz daha mı düzelmeliydi. Eğer öyleyse bugün geç olmadan azıcık daha kestireyim
Eki Görüntüle 142838
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?