kimse tarihleri beklemiyormuş..
dur sileyim bari..
dur sileyim bari..
dur sileyim bari..
olleeyyyy tarihler gelmişşş beklemezmiyiz yaaa ben sessiz sessiz takip ediodum en son sabah baktım sıkmıyım diye sormak istemedim
olur mu hiç?
bu tarihler olmasa halimiz harap.
teşekkürler Aycangül
Aycabgül senden bir şey isticem canım bir dahaki 1. sayfadaki yazını düzenlediğinde saç bakım günleri yağ içeren bakımlar yazdığın gibi bu gün diyet yapabilirsnz şeklnde diyet gnleri diyede yazarsan sewinirm.Tamam tuz mineral protein günleri diye yazmşsn sağol ama bu şeklde yazarsan daha iyi anlayacağım.
Öğretmenimmmm tarihler için teşekkür ederim, saç diplerime sinameki kürü yaptım, boylara ve uçlarada maske uyguladım şimdi 4 saat bekeleyeceğim...
Hava çok soğuk kızlar, fena halde demoralize olmuş durumdayım içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor
gülşahhhhhh
bak bakalım ben yeni tarihleri kaçta vermişim..
son 1 haftadır bende aynı durumdayım canım ya hiç bakmadım ne kendime ne saçlarıma ama bugün bakımlarımı yaptımm
Bu günün biz tembeller, üşengeçler ve depresfiler için özel bir anlamı var harhalde...Böyle olmaz ama birbirimizi gaza getirmemiz gerek...
Bu arada Aycangül bu diet konusu seni alakadar eden bir konu değil sanırım değil mi? Yok yani rejim falan yapmak niyetindeysen seni sopayla kovalarım hihihihi
kesinlikle haklısın canım birbirimizi motive etmeliyizbana böyle ara sıra hele havalar kötüyken bi üşengeçlik geliyoki sorma sabah uyanmaya üşeniyorum resmen
ben oturup hüngür hüngür aağlamak istyrm yılın hep bu zamanlarında en az3 kilo alıyorummmm rejime baslaya bnilemem ölecek kadar yorgun hissediyorum kendimi. neden bu yorgunlukkk ufff hayatımdan bıkktım artıkkkksaçlarımda uzamıyor şişmanımda çok çirkinm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?