Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Öğretmenimmmm tarihler için teşekkür ederim, saç diplerime sinameki kürü yaptım, boylara ve uçlarada maske uyguladım şimdi 4 saat bekeleyeceğim...

Hava çok soğuk kızlar, fena halde demoralize olmuş durumdayım içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor

buyur bakalım
sanırım istediğin gibi oldu :)

son 1 haftadır bende aynı durumdayım canım ya hiç bakmadım ne kendime ne saçlarıma ama bugün bakımlarımı yaptımm

Bende aldğım postişlerin rengini saçımda yakalamaya çalışıyorum denedim normal boyayla turunculuklar gitmedi yarın açıcı ve boya alıp kendim yapıcam umarımm becerebilirimmm

aycangül yeni tarihler gelmiş.Teşekkürler canım. 6sı saç kesimi çok çok uygun demişsin.Birden heyecan bastı panik oldum.Kuaför fobim var.kesimi düzelttirmem gerekiyor.Ama kendimi hazır hissetmiyorum :) 7şubatta ucundan kesmiştim.Bu tarih ondan daha mı etkili ve önümüzdeki aylarda böyle etkili tarihler gelecekmi?

Son düzenleme:
gülşahhhhhh
bak bakalım ben yeni tarihleri kaçta vermişim..

hahahaha çok güldümmmm :) kızmaaa banaaa hala işyerindeyim kafam allak bullak ay sonu işlemleri falan.kimbilir neye baktım.e diğer taraftada cuma sabah 11e kadarmış ben akşam 5te yaptım epilasyon.bide seviniorum tarihi yakaldım diye.oofff offffff tatile ihtiyacım var (

son 1 haftadır bende aynı durumdayım canım ya hiç bakmadım ne kendime ne saçlarıma ama bugün bakımlarımı yaptımm

Bu günün biz tembeller, üşengeçler ve depresfiler için özel bir anlamı var harhalde...Böyle olmaz ama birbirimizi gaza getirmemiz gerek...

Bu arada Aycangül bu diet konusu seni alakadar eden bir konu değil sanırım değil mi? Yok yani rejim falan yapmak niyetindeysen seni sopayla kovalarım hihihihi

Son düzenleme:
ben oturup hüngür hüngür aağlamak istyrm yılın hep bu zamanlarında en az3 kilo alıyorummmm rejime baslaya bnilemem ölecek kadar yorgun hissediyorum kendimi. neden bu yorgunlukkk ufff hayatımdan bıkktım artıkkkk saçlarımda uzamıyor şişmanımda çok çirkinm yaaa

kesinlikle haklısın canım birbirimizi motive etmeliyiz bana böyle ara sıra hele havalar kötüyken bi üşengeçlik geliyoki sorma sabah uyanmaya üşeniyorum resmen

kesinlikle haklısın canım birbirimizi motive etmeliyiz bana böyle ara sıra hele havalar kötüyken bi üşengeçlik geliyoki sorma sabah uyanmaya üşeniyorum resmen

Bahar gelsin artık, yeniden hayata dönmek istiyorum...Sandalet ve t-shirt ile dolaşmak istiyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Çirkin olduğunu veya şişman olduğunu sanmıyorum ama üzülme, bu yorgunluk genel olarak herkesde var galiba arkadaşlar, topluca bezgin bekir olduk çıktık

bu tarihler bana cok uygunnnn.. 6 sinda bakim yaparim.. 7 sindede kestiririm diye düsünüyrum. yada 8 inde..

aycangül birsey sormak istiyorum 7 sindede kestirsem 8 indede kestirsem etkiler ayni diilmi yani bu günler arasindada özel bi gün secimi yapmaya gerek yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…