- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- 323
Çirkin olduğunu veya şişman olduğunu sanmıyorum ama üzülme, bu yorgunluk genel olarak herkesde var galiba arkadaşlar, topluca bezgin bekir olduk çıktık
yaa bilmiyorum sanki herşey kötüye gidiyor ve ben engel olamıyorummm ben yorgun ve dediğin gibi bezgin olunca kendimi ruhumu o kdr çirkin görüyorum kii nasıl gecicek yaaa bu siteyi ve sizleri seviyorum ama hiç değilse bakımlara bakıp deyenleri görüp kendimi zorluyorum saçlarım uzasın kilolar gitsinnn yyaz gelsinn tek istediğim bunlarrr
eline sağlık aycangülüm tarihlerimizde gelmiş
Öğretmenimmmm tarihler için teşekkür ederim, saç diplerime sinameki kürü yaptım, boylara ve uçlarada maske uyguladım şimdi 4 saat bekeleyeceğim...
Hava çok soğuk kızlar, fena halde demoralize olmuş durumdayım içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor
aynı durumdayım canım..bakım falan yapamıyorum zaten şu ara yoğunluktan..
bir de nasıl üşüyorum nasıl ağrıyor her yerim
aycangül yeni tarihler gelmiş.Teşekkürler canım. 6sı saç kesimi çok çok uygun demişsin.Birden heyecan bastı panik oldum.Kuaför fobim var.kesimi düzelttirmem gerekiyor.Ama kendimi hazır hissetmiyorum :) 7şubatta ucundan kesmiştim.Bu tarih ondan daha mı etkili ve önümüzdeki aylarda böyle etkili tarihler gelecekmi?
hahahaha çok güldümmmm :) kızmaaa banaaa hala işyerindeyim kafam allak bullak ay sonu işlemleri falan.kimbilir neye baktım.e diğer taraftada cuma sabah 11e kadarmış ben akşam 5te yaptım epilasyon.bide seviniorum tarihi yakaldım diye.oofff offffff tatile ihtiyacım var(
bu ay verdiğim tarih ağustosa kadar olmaz bir daha canım..
hatta bu 6-7-8 mart günlerinden 8 mart kesim için daha da iyi olacaktır.
yani ne kadar sona bırakırsan o kadar iyi olur..
bence bu ay kestir saçını,sonra da taa ağustosa kadar dokunma :)
bu ay verdiğim tarih ağustosa kadar olmaz bir daha canım..
hatta bu 6-7-8 mart günlerinden 8 mart kesim için daha da iyi olacaktır.
yani ne kadar sona bırakırsan o kadar iyi olur..
bence bu ay kestir saçını,sonra da taa ağustosa kadar dokunma :)
Bu günün biz tembeller, üşengeçler ve depresfiler için özel bir anlamı var harhalde...Böyle olmaz ama birbirimizi gaza getirmemiz gerek...
Bu arada Aycangül bu diet konusu seni alakadar eden bir konu değil sanırım değil mi? Yok yani rejim falan yapmak niyetindeysen seni sopayla kovalarım hihihihi
teşekkürler Aycangül.
ben de kendi programımı gözden geçirdim.
yarın ve perşembe saç bakımı yaparım.(acaba 3 gün de mi yapsam ama saçlarım yoğun bakımdan bitap düşer diye çekiniyorum.)
6 mart da saç kesimi için uygun bana göre. saçlarımın boyundan gitmeyecek de şöyle bir şekil vermek için kuaföre uğrayacağım. dün konuştum da zaten kuaförle.
hadi bakalım yeni tarihler hayırlı-uğurlu olsunnn:92::92:
bu tarihler bana cok uygunnnn.. 6 sinda bakim yaparim.. 7 sindede kestiririm diye düsünüyrum. yada 8 inde..
aycangül birsey sormak istiyorum 7 sindede kestirsem 8 indede kestirsem etkiler ayni diilmi yani bu günler arasindada özel bi gün secimi yapmaya gerek yok ?
ne kadar sona bırakırsan o kadar iyi canım..her ay böyle bir zorunluluk yok ama bu ay için böyle..
yinede 6 sında kestirmeyin demiyorum.
ben muhtemelen 6 sında kestireceğim mesela..diğer iki gün için başka planlarım var çünkü..
kızlar dönemsel birşey heralde bu kötü hissetme..
sıkalım biraz dişimizi ve hasta olmamaya çalışalım..
toplu yazdım halim yok
bak bak bak,nasılda döktürüyor..
sen benim öğrencim olacaktın ah..nasıl sıkıştırırdım seni..
ilkokuldaki halini gördüm yemin ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?