Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Çirkin olduğunu veya şişman olduğunu sanmıyorum ama üzülme, bu yorgunluk genel olarak herkesde var galiba arkadaşlar, topluca bezgin bekir olduk çıktık

yaa bilmiyorum sanki herşey kötüye gidiyor ve ben engel olamıyorummm ben yorgun ve dediğin gibi bezgin olunca kendimi ruhumu o kdr çirkin görüyorum kii nasıl gecicek yaaa bu siteyi ve sizleri seviyorum ama hiç değilse bakımlara bakıp deyenleri görüp kendimi zorluyorum saçlarım uzasın kilolar gitsinnn yyaz gelsinn tek istediğim bunlarrr

Olur olur, hepsi olur sadece hayal et ve iste yeter...

aynı durumdayım canım..bakım falan yapamıyorum zaten şu ara yoğunluktan..
bir de nasıl üşüyorum nasıl ağrıyor her yerim

teşekkürler Aycangül.
ben de kendi programımı gözden geçirdim.
yarın ve perşembe saç bakımı yaparım.(acaba 3 gün de mi yapsam ama saçlarım yoğun bakımdan bitap düşer diye çekiniyorum.)
6 mart da saç kesimi için uygun bana göre. saçlarımın boyundan gitmeyecek de şöyle bir şekil vermek için kuaföre uğrayacağım. dün konuştum da zaten kuaförle.

hadi bakalım yeni tarihler hayırlı-uğurlu olsunnn:92::92:

bu ay verdiğim tarih ağustosa kadar olmaz bir daha canım..
hatta bu 6-7-8 mart günlerinden 8 mart kesim için daha da iyi olacaktır.
yani ne kadar sona bırakırsan o kadar iyi olur..
bence bu ay kestir saçını,sonra da taa ağustosa kadar dokunma :)

bak bak bak,nasılda döktürüyor..
sen benim öğrencim olacaktın ah..nasıl sıkıştırırdım seni..
ilkokuldaki halini gördüm yemin ederim :))

Ben ağustosa kadar saçlarımı hiç kesmeden nasıl duracağım :26::26::26: Anlaşıldı 8 inde kesip sonra 5 ay dokunmayacağım ama ne hale gelir bilemiyorum tabii...

Son düzenleme:

tamam canım.iyi bir kuaför bulayım kendime. teşekkürler tatlım

yok canım yok :)))
ben formumu strese borçluyum.bi sürede almam heralde :))
önümüz yaz..e birde ramazan var tabii..
sadece egzersize başlamıştım bu ay.onuda yapamıyorum şimdi..dökülüyorum..

güle güle kullan canım..
inşallah hayırlı olur..
ben ocakta 10 gün üst üste yaptım birşey olmadı.ama aşırı şampuanlamadım..

ne kadar sona bırakırsan o kadar iyi canım..her ay böyle bir zorunluluk yok ama bu ay için böyle..
yinede 6 sında kestirmeyin demiyorum.
ben muhtemelen 6 sında kestireceğim mesela..diğer iki gün için başka planlarım var çünkü..

kızlar dönemsel birşey heralde bu kötü hissetme..
sıkalım biraz dişimizi ve hasta olmamaya çalışalım..
toplu yazdım halim yok

ozaman iyice düsüniyim ben en iyisini yapmaya calisiyim bakalim :) büyük ihtimal 7 sinde kestiririm heralde madem agustosa kadar güzel bi tarih yok..cokkkk tsk ederim..

kızlar dönemsel birşey heralde bu kötü hissetme..
sıkalım biraz dişimizi ve hasta olmamaya çalışalım..
toplu yazdım halim yok

bencede öyle 3 gündür hic iyi hissetmiyorum kendimi.. sinav sonrasi diyemi böyle bilemicem ama hic birsey yapasim gelmiyordu kac gündür bugünde baya bi yorgunum, yakin zamanda düzelirim insallahhh

yaşasınnn kesim günü gelmişşş:))arkadaşım da sabırsızlanıyodu ne zaman,kestirelim artık diye,sanırım 8ine kadar tutamıcam 6sında kuafördeyiz
ben sadece ben de sanıyodum bu depresif hali daha da kötü hissediyodum derdim ne acep diyemeğer herkes öyleymiş.kesimler bakımlar derken bişeyciğimiz kalmaz:82:

bak bak bak,nasılda döktürüyor..
sen benim öğrencim olacaktın ah..nasıl sıkıştırırdım seni..
ilkokuldaki halini gördüm yemin ederim :))

sıkıştırrr valla sevinirimmm.ay herkes bi tembellikten bahsetmiş.o şuan bitek bende değilmi yani.spor yapmıorum aksine abartı bişekilde yiyorum,dün bi saçımı boyıyım dedim zar zor kolumu kaldırasım bile gelmedi neyseki onu yaptım bari.bakım falan hak getire :))) depresyondayımmmmmm unutuldummmmmmm aldatıldımmmmmmmm.bence hep bir ağızdan bu şarkıyı söleyelim biz bu ara neyseki 2 gün sonra izmirime gidiyorum memleketimin havasını alınca kendime gelirim sonraaa bakımlara aynen devammm

canlarım bugun keratın bakımına gıttım
fırsat satın almıstım
cok uygun fıyata
bır haftalıkmıs
fena degıl
sanırım keratını tum sacım emdı
baska hatunlarda bole sacları yaglı gozukuyordu
ghercı ısleme baslamadan ben saclarımıda yıkattım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…