bencede öyle 3 gündür hic iyi hissetmiyorum kendimi.. sinav sonrasi diyemi böyle bilemicem ama hic birsey yapasim gelmiyordu kac gündür bugünde baya bi yorgunum, yakin zamanda düzelirim insallahhh
yaşasınnn kesim günü gelmişşş:))arkadaşım da sabırsızlanıyodu ne zaman,kestirelim artık diye,sanırım 8ine kadar tutamıcam 6sında kuafördeyiz
ben sadece ben de sanıyodum bu depresif hali daha da kötü hissediyodum derdim ne acep diyemeğer herkes öyleymiş.kesimler bakımlar derken bişeyciğimiz kalmaz:82:
sıkıştırrr valla sevinirimmm.ay herkes bi tembellikten bahsetmiş.o şuan bitek bende değilmi yani.spor yapmıorum aksine abartı bişekilde yiyorum,dün bi saçımı boyıyım dedim zar zor kolumu kaldırasım bile gelmedi neyseki onu yaptım bari.bakım falan hak getire :))) depresyondayımmmmmm unutuldummmmmmm aldatıldımmmmmmmm.bence hep bir ağızdan bu şarkıyı söleyelim biz bu ara neyseki 2 gün sonra izmirime gidiyorum memleketimin havasını alınca kendime gelirim sonraaa bakımlara aynen devammm
canlarım bugun keratın bakımına gıttım
fırsat satın almıstım
cok uygun fıyata
bır haftalıkmıs
fena degıl
sanırım keratını tum sacım emdı
baska hatunlarda bole sacları yaglı gozukuyordu
ghercı ısleme baslamadan ben saclarımıda yıkattım da
yok canım yok :)))
ben formumu strese borçluyum.bi sürede almam heralde :))
önümüz yaz..e birde ramazan var tabii..
sadece egzersize başlamıştım bu ay.onuda yapamıyorum şimdi..dökülüyorum..
kızlar dönemsel birşey heralde bu kötü hissetme..
sıkalım biraz dişimizi ve hasta olmamaya çalışalım..
toplu yazdım halim yok
bencede öyle 3 gündür hic iyi hissetmiyorum kendimi.. sinav sonrasi diyemi böyle bilemicem ama hic birsey yapasim gelmiyordu kac gündür bugünde baya bi yorgunum, yakin zamanda düzelirim insallahhh
kesim tarihi 8 mart uygun demişsiniz,peki yağlarla bakım yapma tarihi nedir?önceki sayfalara baktım ama bulamadım.yardımcı olurmusunuz?
canım konunun ilk mesajına bak lütfen..
ya arkadaşlar saçımı yarın birgün boyasam etkili olur mu? :26:
kimse tarihleri beklemiyormuş..
dur sileyim bari..
yaşasın...tarihler gelmiş...
teşekkürler Aycangül
Yeni tarihlerr için teşekkürler Aycangül'ümSözünden çıkmayan uslu bi takipçinimm bendee ve sonuçlardan çok çok çookk memnunumm İyi ki varrsıınnn
yeni tarihler gelmiiş :) amaa sersem gibi boya tarihini kaçırdımmm, artık 6sını bekliycez :)
bu arada geçen sefer saçımı boyarken tarihe uygun boyamıştım veee o zamandan beri saç rengim için aldığım övgüleri anlatamam :)))) çookk sağol aycangül :) bakayım üşenmezsem yağlı bakımlar yapıp uzamayıda biraz hızlandırsam mayısa kadar çok mutlu olcam :)
hadi bakalım iyi olur inşallah.
kaç gün kalacak saçında..yani ne zaman yıkayacaksın..
şubatı bekleyemeyecek olanlar saçlarını kestirebilir yazıyor cnm.değiştirmeyi unutmuşsun.
bana saçma gelmişti bu konu ama yine de günlere uyuyorum.ağdayı dolunay zamanı mı yapmamız uygun? ağda günleri de verirsen iyi olur :)
şubatı bekleyemeyecek olanlar saçlarını kestirebilir yazıyor cnm.değiştirmeyi unutmuşsun.
bana saçma gelmişti bu konu ama yine de günlere uyuyorum.ağdayı dolunay zamanı mı yapmamız uygun? ağda günleri de verirsen iyi olur :)
canlarım bugun keratın bakımına gıttım
fırsat satın almıstım
cok uygun fıyata
bır haftalıkmıs
fena degıl
sanırım keratını tum sacım emdı
baska hatunlarda bole sacları yaglı gozukuyordu
ghercı ısleme baslamadan ben saclarımıda yıkattım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?