Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bencede öyle 3 gündür hic iyi hissetmiyorum kendimi.. sinav sonrasi diyemi böyle bilemicem ama hic birsey yapasim gelmiyordu kac gündür bugünde baya bi yorgunum, yakin zamanda düzelirim insallahhh

bol meyve suyu kızlar.evde,taze sıkılmış ve bekletmeden..:94:

hadi bakalım iyi olur inşallah.
kaç gün kalacak saçında..yani ne zaman yıkayacaksın..

yok canım yok :)))
ben formumu strese borçluyum.bi sürede almam heralde :))
önümüz yaz..e birde ramazan var tabii..
sadece egzersize başlamıştım bu ay.onuda yapamıyorum şimdi..dökülüyorum..

kızlar dönemsel birşey heralde bu kötü hissetme..
sıkalım biraz dişimizi ve hasta olmamaya çalışalım..
toplu yazdım halim yok

bencede öyle 3 gündür hic iyi hissetmiyorum kendimi.. sinav sonrasi diyemi böyle bilemicem ama hic birsey yapasim gelmiyordu kac gündür bugünde baya bi yorgunum, yakin zamanda düzelirim insallahhh

Kısaca cevap veriyorum, offffffffffff offfffffffffffff

kesim tarihi 8 mart uygun demişsiniz,peki yağlarla bakım yapma tarihi nedir?önceki sayfalara baktım ama bulamadım.yardımcı olurmusunuz?

oofff ayın 2 sine ani bi seyehat çıktı yoksa beklerdim.. sabah da üşenirim :84:

Yeni tarihlerr için teşekkürler Aycangül'üm Sözünden çıkmayan uslu bi takipçinimm bendee ve sonuçlardan çok çok çookk memnunumm İyi ki varrsıınnn

yeni tarihler gelmiiş :) amaa sersem gibi boya tarihini kaçırdımmm, artık 6sını bekliycez :)
bu arada geçen sefer saçımı boyarken tarihe uygun boyamıştım veee o zamandan beri saç rengim için aldığım övgüleri anlatamam :)))) çookk sağol aycangül :) bakayım üşenmezsem yağlı bakımlar yapıp uzamayıda biraz hızlandırsam mayısa kadar çok mutlu olcam :)

çok sevindim canım..ve gurur duydum :)
maşallah
boya için de 6 güncük sabret artık :)

şubatı bekleyemeyecek olanlar saçlarını kestirebilir yazıyor cnm.değiştirmeyi unutmuşsun.
bana saçma gelmişti bu konu ama yine de günlere uyuyorum.ağdayı dolunay zamanı mı yapmamız uygun? ağda günleri de verirsen iyi olur :)

tarih acisindan icim rahat kestiricem ama korkuyorum. boyundan aldirmicam sadece üstlerden düzelltiricem ama katlar cogalicak diye korkuyorum yaaa.. bu katlarin yok olmasini istiyorum ama böylede uzayana kadar sac seklim kötü duruyor..insallah güzel bi kesim yaparlar bi dahaki kesimimde boyundan azicik aldirarak düzelttirebilirim. böyle birsy mümkünmü bilemiyorum ama (

teşekkür ederim canım:)
düzelttim..
epilasyonla ilgigi hazirandan beri yazıyorum zaten..olumlu sonuçlarda alıyoruz hepbirlikte..
link vereyim..

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

Doğrusu işlemden evvel arındırıcı şampuan ile yıkanıp saçın kurutulduktan sonra keratin sürülmesi muhtemelen sende bunu bildiğin için yıkattın, bazı yerlerde yıkamadan sürüyorlarmış...Hadi bakalım inşallah sende memnun kalırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…