- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
tarih acisindan icim rahat kestiricem ama korkuyorum. boyundan aldirmicam sadece üstlerden düzelltiricem ama katlar cogalicak diye korkuyorum yaaa.. bu katlarin yok olmasini istiyorum ama böylede uzayana kadar sac seklim kötü duruyor..insallah güzel bi kesim yaparlar bi dahaki kesimimde boyundan azicik aldirarak düzelttirebilirim. böyle birsy mümkünmü bilemiyorum ama(
Doğrusu işlemden evvel arındırıcı şampuan ile yıkanıp saçın kurutulduktan sonra keratin sürülmesi muhtemelen sende bunu bildiğin için yıkattın, bazı yerlerde yıkamadan sürüyorlarmış...Hadi bakalım inşallah sende memnun kalırsın...
Umudunu kırmak istemem ama bir kuaförden bahsediyorsak her türlü ihtimale hazırlıklı olmak gerek diye düşünüyorumBu arada katları aldırıp hepsini aynı boya getirdiğinde bu sefer dümdüz saçlardan sıkılıyor insan, demedi deme
Umudunu kırmak istemem ama bir kuaförden bahsediyorsak her türlü ihtimale hazırlıklı olmak gerek diye düşünüyorumBu arada katları aldırıp hepsini aynı boya getirdiğinde bu sefer dümdüz saçlardan sıkılıyor insan, demedi deme
kuaför mü
ben almayayım kızlar...
kuaför mü
ben almayayım kızlar...
şimdik sizinle bu haftalık bakım programımı paylaşıyorum:
1,2,3 mart her gün saç bakımı yapacağım(bugününkünü yaptım bu arada)
6 martta da saç bakımı yapacağım.
7 mart saç kesimi yaptıracağım.(bizim memlekette salı günleri kuaförlere resmi tatil,yoksa 8 marta bırakırdım)
şimdilik planlarım bu yönde. Aycangülcüm bu günlerin saç uzatmaya en etkili olanları hangileri acep? olmazsa değişiklik yapabilirim.
Canım beniim nasıl korkuttular diimi artık
bende birazdan sinamekinin 7. kürünü yapıcam, araya 1 kür kalıcaakk uzasıınnn saçllaaarrr yehuuuu
bizim memlekette de salı günleri tatil.memleketler aynı mı acaba :))
ayyy korkutmayin yaaaaa.. valla korkuyorum kisaltirlarsa diyeeee
neden salı tatil kızlar ?
canım ben aydın nazilli ilçesindenim.ama izmir'de oturuyorum.Salıları kuaförler tatil.açanlara para cezası kesiyorlarmış.malum hafta sonları, çalışanlar o gün vakit ayırıyorlar.ve nişan düğün hafta sonları oluyor diye.salı günü bir tane kuaför bulamazsın
anladım tatlım...
burada neredeyse hergün açıklar ...
kesinlikle. ben de bob modelinden kurtulmak için 3 ay önce çok az ucundaki kattan başka kat yaptırmadım ve şimdi çok sıkıldım. bu kesim tarihinde ben de biraz hareketlendireceğim. ayrıca kat olmayınca da uzadıkça şekle sokmak daha da zor oluyor.
evet canim bizzat yasadim:)) hepsini ayni boya getirmistim sonra gittim biraz kat yaptirdim cokta güzel olmustu kahküller disinda, kahküllerden fazla almamisti düzensiz duruyordu 1 ay sonra baska bi kuaföre kestirdim oda bol bol kat atti dahada cogaldi katlar.. simdi iste gecen sene nisandan beri kestirmiyorum kendi kestiklerim haric :)) simdide iste biraz katlardan düzelttirmek istiorum. cok kat istemioyrum biraz hareket olsun ama bende cok kat var.. suan üstteki katlarda uzadi kötü görünüyor. dedigin gibi en iyisi güzel bi katlari düzeltirmek boyundan almadan nasilsa ilerde düzden de sikilicam :)) düsünüyorum iste acaba kahkülde kestirsemmi yana dogru diye..seneye dügünüm olacagi icin kahkülden emin olamiyorm dügnü sacimda kahkül kullanirmiyim onuda bilmiyorum... ayyy yaaa kafam cok karisik.:2:.
kuaför mü
ben almayayım kızlar...
Canım beniim nasıl korkuttular diimi artık
bende birazdan sinamekinin 7. kürünü yapıcam, araya 1 kür kalıcaakk uzasıınnn saçllaaarrr yehuuuu
ayyy korkutmayin yaaaaa.. valla korkuyorum kisaltirlarsa diyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?