Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Umudunu kırmak istemem ama bir kuaförden bahsediyorsak her türlü ihtimale hazırlıklı olmak gerek diye düşünüyorum Bu arada katları aldırıp hepsini aynı boya getirdiğinde bu sefer dümdüz saçlardan sıkılıyor insan, demedi deme

canım benım sacım kırlıydı yanı
cumartesı gece yıkamıstım
sanırım kıuafor ondan yıkadı
yoksa dıger arkadaslarınınkını yıkamamıs
bugun cok yogundu cok kosturdum
ondan mecburen banyo yaptım ve sacımı yıkadım
kuaforden bıde kuafor tıpı fon aldım
gucluymus gercekten

kesinlikle. ben de bob modelinden kurtulmak için 3 ay önce çok az ucundaki kattan başka kat yaptırmadım ve şimdi çok sıkıldım. bu kesim tarihinde ben de biraz hareketlendireceğim. ayrıca kat olmayınca da uzadıkça şekle sokmak daha da zor oluyor.

evet canim bizzat yasadim:)) hepsini ayni boya getirmistim sonra gittim biraz kat yaptirdim cokta güzel olmustu kahküller disinda, kahküllerden fazla almamisti düzensiz duruyordu 1 ay sonra baska bi kuaföre kestirdim oda bol bol kat atti dahada cogaldi katlar.. simdi iste gecen sene nisandan beri kestirmiyorum kendi kestiklerim haric :)) simdide iste biraz katlardan düzelttirmek istiorum. cok kat istemioyrum biraz hareket olsun ama bende cok kat var.. suan üstteki katlarda uzadi kötü görünüyor. dedigin gibi en iyisi güzel bi katlari düzeltirmek boyundan almadan nasilsa ilerde düzden de sikilicam :)) düsünüyorum iste acaba kahkülde kestirsemmi yana dogru diye..seneye dügünüm olacagi icin kahkülden emin olamiyorm dügnü sacimda kahkül kullanirmiyim onuda bilmiyorum... ayyy yaaa kafam cok karisik.:2:.

aycangülcüm ne zaman kestirelim pekhi saclari 6 marta kadar sac kesimle alakali birsey yazmiyorda

şimdik sizinle bu haftalık bakım programımı paylaşıyorum:

1,2,3 mart her gün saç bakımı yapacağım(bugününkünü yaptım bu arada)

6 martta da saç bakımı yapacağım.
7 mart saç kesimi yaptıracağım.(bizim memlekette salı günleri kuaförlere resmi tatil,yoksa 8 marta bırakırdım)

şimdilik planlarım bu yönde. Aycangülcüm bu günlerin saç uzatmaya en etkili olanları hangileri acep? olmazsa değişiklik yapabilirim.

bizim memlekette de salı günleri tatil.memleketler aynı mı acaba :))

Canım beniim nasıl korkuttular diimi artık

bende birazdan sinamekinin 7. kürünü yapıcam, araya 1 kür kalıcaakk uzasıınnn saçllaaarrr yehuuuu

sorma tatlım ya...
önlerinden geçerken kolumdan çekip oturtup kesecekler saçlarımı gibi geliyor..yada yakacaklar saçlarımı..
kabus gibi valla

neden salı tatil kızlar ?

canım ben aydın nazilli ilçesindenim.ama izmir'de oturuyorum.Salıları kuaförler tatil.açanlara para cezası kesiyorlarmış.malum hafta sonları, çalışanlar o gün vakit ayırıyorlar.ve nişan düğün hafta sonları oluyor diye.salı günü bir tane kuaför bulamazsın

Son düzenleme:

anladım tatlım...
burada neredeyse hergün açıklar ...

anladım tatlım...
burada neredeyse hergün açıklar ...

evet canım.İzmir'de de açık olanlar oluyor.ama ben kuförlerden korkar oldum.6sındaki kesime gidemeyeceğim galiba( ağustosu bekleyeceğim. bir daha kötü keserlerse tedavisi olmayan ciddi psikolojik hasarlar bıracaklar bende. 6'sında sadece ucundan evde keseceğim.Beni bu hale getiren o çok muhterem kuaförler utansın :))

Ortak cevap...Saçlar düz kesildiğinde yani saçta kat olmadığında kırıklar daha çok belli oluyor, kat olduğunda ise saçta kırık olsa bile göze çok batmıyor...Ben maalesef şu sıra saçı uzatma derdinde olduğumdan arkadaki tüm katlardan kutuldum hatta önlerde aynı boydu ama mumdan yanınca mecburen yanları kestim

Bu arada Burcu bence kahkülden uzak dur tatlım, bende şu an mecburiyetten dolayı var ve uzama sürecinde insanın başına son derece bela oluyor, kıvırsan olmaz, düz yapsan olmaz çok yorucu bir şey bence yapma...Çok heves ettiysen perukçularda 30 liraya falan takma kahküller var hatta bendede var bir tane çok kullanışlı ondan alabilirsen hevesin geçer tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…