sende 7 martta mümkün olduğunca akşam saatlerinde kestirsin olur biter :)
bu 3 gün içinde ne kadar geciktirebilirsek o kadar iyi..
(bu sadece bu kesim tarihi için geçerli..diğerlerinde sorun olmuyor pek)
ben yeni olduğum için konuyu uzun uzadıya okuyamıyorum burcum oğlak acaba saçımı uzatmak için bu ay ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz :) bi de öğrenciyim tabiki bütçem kısıtlı :)
o zaman bu ay saçımı uzatmak için yapmam gereken şeylerin tarihini kaçırdım demek mi oluyo bu :78:
burada bahsettiğimiz burçlar bizim burçlarımız değil..
ayın içinde bulunduğu burca göre hareket ediyoruz..
konunun ilk mesajında hangi gün,hangi saatlere kadar hangi bakımları yapabileceğimizi ve nasıl besleneceğimizi veriyorum.ve her hafta güncelliyorum..
bizi oradan takip edebilirsin..
peki bunun böyle olduğunu nereden biliyorsunuz yani bilimsel bi açıklamaıs var mı? bu durumda ayda kaç kez bakım yapmamız gerekiyor ben çalıştığım için hafta sonları yaparım.. sizin verdiğiniz tarihler mesela mart ayında 3 kez oluyor galiba
hiç bi şey anlamadım ben ilk mesajdan o yüzden buraya yazdım zatenneyse karışık bi iş sanırım ben hiç bulaşmıyim :)
ben sinameki yapıyordum ara verdim şimdi 2 hafta kessem mi diyorum kesim günüde gelmiş bilemedim nasıl yapim ya uzamasını iyice mi görsem gerçi çok kesmicem kendim kesiyorum tutamları kıvırıp etrafındakileri kesiyorum ama :26:
ya kizlar bende en iyisi olsun diye 8 martta kestirmeye karar verdim ama yinede korkuyorm korkmamin sebebi bu katlar yüzünden sadece katlarindan düzelttiricem yine kat olucak. yani ben katlari olsada cok üstlerde olmasin istiyorum en ucundan azicik aldirsam katlarinimi elletmesem öyle yaparsamda katlar yine cirkin görünücek ufff kafam cok karisik biri bana yardimci olssun( nasil bi kesim isticemi nasil anlaticam ya birde anlamaz cok keserse diye acayip korkuyorum..
en sonuda 8. kürümü yapıp ara vereceğim bugün 3 hafta ara vermeyi düşünüyrm
1 yıl oldu hala lanet kuaforun lanet katı duzelmedı..
sakın ola kuafore gdp duzelltrme, daha derın kat yapar. kendn al elıne ınce tırnak etı makasını azcık cok azck al katlarndan mılım mılım..
Ucunuda kendn al mılım mılım
kuafore gtme kas yaparken goz cıkar arkadasım
annem de diyodu bi ara tüy temizliği yaparken eski ayın yeni aya geçtiği gün mü yeni aynı eski aya geçtiği gün mü ne o zaman alırsan bir kaç ay içinde tüylerin azalır devam edersen biter bile(çok tüylü değilim de) demişti onun anneannesi yapıyomuş ordan biliyo eskiler bizden iyi tabi :) annemden onu da öğreniyim de sonra burda da saçlarım için bi şeyler öğreniyim umarım yani anlarsam
1 yıl oldu hala lanet kuaforun lanet katı duzelmedı..
sakın ola kuafore gdp duzelltrme, daha derın kat yapar. kendn al elıne ınce tırnak etı makasını azcık cok azck al katlarndan mılım mılım..
Ucunuda kendn al mılım mılım
kuafore gtme kas yaparken goz cıkar arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?