• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadına ne yapabilirim?

Çok da bir şey yapamazsın aslında. Kadının kocasına duyursan babana zarar verme ihtimali var. Aldatmış da olsa kötü de olsa baba işte kalkıp adamın zarar verme riskini göze alamaz insan. Bence senin elini kolunu bağlayan da kadının çocuklar değil baban. Tehdit edip huzursuz edeyim desen Ben kadının kocasından korktuğunu da sanmıyorum zaten. Korkan insan cesaret edemez en azından inkar ederdi. Bazı insanların başına gelebilecekleri düşünebileceği Bi zekası yok. Beyinleriyle mantıklarıyla değil uçkurlarıyla hareket ediyorlar. Annen boşanır mı? Boşanmayacaksa hiç karışma. Boşanacaksa destek ol boşanması için. Babanın da yüzüne tükür. Gerçi yarabbi şükür der ama sen rahatlarsın.

Ortak çevreniz varsa gidin olduğu yerlere vs bu konuyu başkası yapmış gibi anlatın kocasına nasıl söyleyeceğimizi düşünüyoruz bulalım hemen söyleyeceğiz deyin uykuları kaçsın.
Ama tabii anneniz boşanmayacaksa hiç söylemeyin neden tek taraf ceza alsın sadece değil mi?

Ay şeytan diyor şuraya bir "Ortaya Çıkarma Ritüeli" yaz gitsin, iki tarafın da bütün pisliği kendiliğinden ortaya dökülsün rezil olsunlar. Yeminle zor tutuyorum şu an kendimi.
Valla yapabileceğiniz bir şey gelmedi aklıma, ama dikkatli olun demek isterim. Annenizi, kardeşlerinizi incitecek bir sonuç oluşmasın..
Şeyyy.. Ritüeli dm den yazar mısın bir arkadaşım soruyor da :KK51:

Karışmayın derim. Öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız. Onlar zaten birbirlerini tanıyolarmışda o kadının eşi duysa babanıza pusu kurup allah korusun bir şey yapabilir gazetelerde okuyoruz bunu. Babanızın da bir çevresi var annenizinde sizinde. İşini gücünü etkileyede bilir. Ayrıca bu konu duyulursa gelecekte babası böyledi vs derler, bekar mısınız bilmiyorum ama kardeşleriniz var sanırım yarın öbür gün evleneceklerdir illaki, sizin çevreden biriyle evleneceksede sıkıntı olur. Annenize manevi destek verin. O kadın, babanız, anneniz hepsi yetişkin insanlar. Ne yaptıklarını biliyorlar, siz babanıza da manevi destek verin, sanırım boşlukta ve arayışta. Sert tepki yerine konuşarak anlaşın derim, arzularının peşinde yanlış, tehlikeli bir yoldanda yürüyor olsa sonuçta o sizin babanız. Bizde de aynısı yaşandı, ben çok kırdım babamı, bir kere düştüm bu hataya herşey geldi geçti ama babam bana hala kırgın.

Son düzenleme:
Babamın annemi aldattığını öğrendik. Ne derecede ne kadar süredir bilmiyoruz. Tanıdığımız ve ailemizi tanıyan bir kadın, ortak çevremiz var. O da evli ve çocukları var. Annem konuşmalarını yakaladığında telefonla kadını aramış. "Sen bizi anlayamazsın, anlaman mümkün değil, bu olay ortaya çıkarsa benim yuvam yıkılır, çocuklarımın vebalini almaya ne hakkın var, sus ve kabullen" gibi cümleler kurmuş kadın. Şimdi babamı buna nasıl pişman edeceğimi, annemin hakkını nasıl savunacağımı bir kenara bırakalım orası bende. Biz de dört kardeşiz ve o kadın bu dört çocuğun vebalini alırken düşünmemiş. (Babamın ne kadar suçlu olduğunu biliyorum onun hesabı ayrı yanına bırakmayacağım.) Bir de üstüne bu kadın bu kadar pişkin pişkin laflar etmiş. Ailesine kendi elimle ifşa ederek, çocuklarının zararı elimden olsun istemiyorum. O yüzden sessizce bu kadının nasıl burnundan getirebilirim? Nasıl üç buçuk attırabilirim? Nasıl o pişkinliğiyle onu kavurabilirim? Bunu düşünüyorum. Hayatımda her zaman duyarlı ve sağduyulu oldum, sakin ve anlayışlı davrandım. Üç kardeşime kol kanat gerip onların arkasında her zaman dozunda tavır ve düşüncelerle yer almaya çalıştım. Bu olayda kardeşlerimin canı yandı ve bu konuda gerçekten can yakmak istiyorum. Duyar kasmayın lütfen. Bu kadını nasıl canından bezdirebilirim fikir verin..
Günah işlerken sıkıntı yok.Olay duyulmasın mis bak sen.Annenin bir geliri varsa babandan bosansin.

Benim ailemi düşünmeyen bir kadının ailesini yuvasını ben neden düşüneyim? cümle aleme yayarım valla.

Karışmayın derim. Öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız. Onlar zaten birbirlerini tanıyolarmışda o kadının eşi duysa babanıza pusu kurup allah korusun bir şey yapabilir gazetelerde okuyoruz bunu. Babanızın da bir çevresi var annenizinde sizinde. İşini gücünü etkileyede bilir. Ayrıca bu konu duyulursa gelecekte babası böyledi vs derler, bekar mısınız bilmiyorum ama kardeşleriniz var sanırım yarın öbür gün evleneceklerdir illaki, sizin çevreden biriyle evleneceksede sıkıntı olur. Annenize manevi destek verin. O kadın, babanız, anneniz hepsi yetişkin insanlar. Ne yaptıklarını biliyorlar, siz babanıza da manevi destek verin, sanırım boşlukta ve arayışta. Sert tepki yerine konuşarak anlaşın derim, arzularının peşinde yanlış, tehlikeli bir yoldanda yürüyor olsa sonuçta o sizin babanız. Bizde de aynısı yaşandı, ben çok kırdım babamı, bir kere düştüm bu hataya herşey geldi geçti ama babam bana hala kırgın.
Eşim de bir arayıştaydı, gitti iş yerinden biriyle beni aldattı, bu adamı nasıl anlayabiliriz ya da nasıl bir öğüt verebiliriz? Başka birine aşık olabilirdi, hay hay, dürüstçe söyleyip ayrılıp istediği hayatı yaşayabilirdi, buna kimse engel olmazdı. Aldatan insan her zaman ahlaksızdır, öğütle falan da düzelmezler. En güzel çözüm tekmeyi basmaktır.

Back
X