Senin içinde rahatsa onlara doktorunun sorun etmediğini söyleyip çık işin içinden
Mesela ben kedi sevmem çok huylanırım ama sen onları çok seviyorsun ve ayrılmak istemiyorsun.
Ve buda senin en doğal hakkın :)
Sağlıkla doğsun bebeğin inşallah
Evimizde bir köpeğim var. Sokakta da baktığım bir sürü kedimiz.
İlk hamileliğimde annem köpeği yanıma bile yaklaştırmadı eski düşüncede olduğundan. Ama alıştı artık. Hep köpeğim yollama derdindeydi. Şimdiki de biraz sıkıntılı ilerliyor. Birşey olsa köpekten biliyor. Ama artık alıştı. Allah izin verirse bebeğimi ve köpeğimi birlikte büyütmek istiyorum. Üstelik bebeğim doğsun bir de kedi alacağım. Üstelik de engelli bir kedi alayım ki faydam olsun istiyorum. Ben hep kedilerle büyüdüm. Üstelik o zaman aşı felan nerde ellerimi bile yıkamıyordum muhtemelen. 3 yaşında çocuk ne anlar kedi sevince el yıkamaktan.Onun için hayvan sevmeyene inat benim çocuğum hayvanlarla büyüsün büyüsün ki onlara karşı merhametli olsun duyarlı olsun.
Oncelikle hayirli olsun canim umarim.sag salim yavrunu kucagina alirsin Bende kedileri cok seviyorum ve benimde yurtdusinda bir kedim vardi evlenip turkiyeye yerlestigim icin onu bu arkadasima vermek zorunda kaldim Ve inanirmisin onu cok ozluyorum tikirtilarimi duydugunda hemen kapiya gelirdi geceleri yanimda yatardi bence hayvan sevgisiyle buyuyen cocuk cok daha guzel olur ayrica soylenenlerede bakma bence kedilerin bakimlari asisi varsa hicbir sorun olmaz aksine faydasi bile olur benimde suan bahcemde besledigim 3 kedim var kis geldi disarisi buz gibi biz sicak evimizde oturken onlarsa disarida bu sogukta esim bi evet dese hic dusunmez hemen eve alicam ama malaesef kedilerden korkuyo
ne kadar güzel, kedili ve köpekli bol şenlikli bir ev.
ben şimdiden merakla bekliyorum ilk iletişimleri nasıl olacak.
bebeği nasıl karşılayacaklar, bebek onlara ne tepki verecek.
büyürken çok eğleneceği ve sıkılmayacağı kesin.
benimkiler çok hareketli oyun oynamaya bayılan hayvanlar
ben onları izlerken çok eğleneceğim kesin.
şimdiden bile ister istemez şapşal sırıtık bir ifade yerleşti yüzüme
özlenmez mi, ben bazı günler çok ilgilenemediğimde bile özlüyorum onları
eşin belki bir yavru kediyle aşabilir korkusunu.
ne kadar güzel, kedili ve köpekli bol şenlikli bir ev.
ben şimdiden merakla bekliyorum ilk iletişimleri nasıl olacak.
bebeği nasıl karşılayacaklar, bebek onlara ne tepki verecek.
büyürken çok eğleneceği ve sıkılmayacağı kesin.
benimkiler çok hareketli oyun oynamaya bayılan hayvanlar
ben onları izlerken çok eğleneceğim kesin.
şimdiden bile ister istemez şapşal sırıtık bir
özlenmez mi, ben bazı günler çok ilgilenemediğimde bile özlüyorum onları
eşin belki bir yavru kediyle aşabilir korkusunu.
Aslında daha şimdiden almak isiyordum ama ben biraz pimpirikliyim. Her ne kadar toxoplazmam pozitif olsa da engel olamıyorum bu evhamıma. Ondan doğum sonrasına bıraktım kedi sahiplenmeyi. Yoksa eşim de bende çok istekliyiz. Nedense kedide sorun olacağını sanmıyorum ama köpeğimizden biraz endişeliyim açıkçası. Hayatına bizden başka kimseyi sokmuyor. Ama alışacak. Bakalım sağlıkla doğsun çok istiyorum merhametli duyarlı bir evlat olsun. İsterse daha da büyüdükçe barınaklarda gönüllü olsun. Ama hayvan sevgisi mutlaka olsun inşallah.
Sanmiyorum canim keske asabilse esimin is arkadasinin kedisine bakmistik bir hafta kedi daha yavruydu onu bile esim evde oldugu surece balkonda tutuk ise gitiginde aliyordum iceri gerci kedi baya afacandi ayaklara bi alerjisi vardi herhalde surekli ayaklara saldiriyoduesimin o hali gozume geliyorda nekadar korkuyo du ama umudumu kesmedim belki bir gun diyorum
Umarim oyle olur canim disaridaki kedileri gordukce icim gidiyo hadi yazin neysede kisin dayanamiyorum onlari oyle gordukceyavruyken ayaklara atlamak onlar için oyun. büyüdükçe vazgeçiyorlar allahtan
inşallah bir gün eşinde kedilere olan korkusunu yener ve seni de bu kararıyla mutlu eder
için nasıl rahat edecekse öyle yap tabi.
köpekler sahiplerini çok daha fazla sahipleniyorlar
biraz zor olacak dengeyi sağlamak ama sen bilinçli bir kadınsın
eğitimini biliyorsundur muhakkak. köpeğinin bebeği sahip gibi benimsemesine yardım etmen gerek
onun hiyararşide yerinin sahip olduğunu anladığında ona da bağlanacaktır.
biraz emek ister ama üstesinden gelirsiniz.
benim kedilerimse çok kedi gibi kediler yahu.
beni pek salladıklarını söyleyemicem.
sadece gece yatmalarında sıkıntı olacak çünkü yıllardır biz beraber yatıyoruz.
bebek olunca bebek bizle yatacağı için kapıyı kapalı tutarım diyorum
yoksa bunlar beşikten çıkmaz rahatlarına acayip düşkünler çünkü
Kılı tüyü ne kadar dikkat etsemde kaçacaktir muhtemelen. Nasıl toz kıl kacabiliyorsa o da kaçar. Ama sanıldığı gibi bir zararı yok. Sağlıklı ve aşıli hayvanlar cunku. Doktorum ve veteriner arkadaşlarım zararlı olmayacağı konusunda hem fikir. Bir çok hayvan sahibi çocuklu ailede bunun en güzel örneği zaten.
merhaba konu sahibi doğum yaptınmı hayvanlar evde mi yaşadıklarını burdan paylaşmanı umut ediyorum çünkü ben bebek 3 aylıkken kedilerimi başkasına vermiştim son ana kadar onlardan vazgeçemeyeceğimi düşünüyordum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?