O Kedileri Evden Gönder !??

Teşekkür ederim iyi dileklerin için
Oyle açıklama yapıyorum. Bi kac senedir rahattim susmuslardi çocukla beraber hortladi herkesin kedileri gonder sevdası. Çocuk doğduktan sonra 1-2 yıl daha devam eder sonra ilelebet susarlar diye umuyorum

Evimizde bir köpeğim var. Sokakta da baktığım bir sürü kedimiz.

İlk hamileliğimde annem köpeği yanıma bile yaklaştırmadı eski düşüncede olduğundan. Ama alıştı artık. Hep köpeğim yollama derdindeydi. Şimdiki de biraz sıkıntılı ilerliyor. Birşey olsa köpekten biliyor. Ama artık alıştı. Allah izin verirse bebeğimi ve köpeğimi birlikte büyütmek istiyorum. Üstelik bebeğim doğsun bir de kedi alacağım. Üstelik de engelli bir kedi alayım ki faydam olsun istiyorum. Ben hep kedilerle büyüdüm. Üstelik o zaman aşı felan nerde ellerimi bile yıkamıyordum muhtemelen. 3 yaşında çocuk ne anlar kedi sevince el yıkamaktan. Onun için hayvan sevmeyene inat benim çocuğum hayvanlarla büyüsün büyüsün ki onlara karşı merhametli olsun duyarlı olsun.

Oncelikle hayirli olsun canim umarim.sag salim yavrunu kucagina alirsin Bende kedileri cok seviyorum ve benimde yurtdusinda bir kedim vardi evlenip turkiyeye yerlestigim icin onu bu arkadasima vermek zorunda kaldim Ve inanirmisin onu cok ozluyorum tikirtilarimi duydugunda hemen kapiya gelirdi geceleri yanimda yatardi bence hayvan sevgisiyle buyuyen cocuk cok daha guzel olur ayrica soylenenlerede bakma bence kedilerin bakimlari asisi varsa hicbir sorun olmaz aksine faydasi bile olur benimde suan bahcemde besledigim 3 kedim var kis geldi disarisi buz gibi biz sicak evimizde oturken onlarsa disarida bu sogukta esim bi evet dese hic dusunmez hemen eve alicam ama malaesef kedilerden korkuyo

ne kadar güzel, kedili ve köpekli bol şenlikli bir ev.
ben şimdiden merakla bekliyorum ilk iletişimleri nasıl olacak.
bebeği nasıl karşılayacaklar, bebek onlara ne tepki verecek.
büyürken çok eğleneceği ve sıkılmayacağı kesin.
benimkiler çok hareketli oyun oynamaya bayılan hayvanlar
ben onları izlerken çok eğleneceğim kesin.
şimdiden bile ister istemez şapşal sırıtık bir ifade yerleşti yüzüme

özlenmez mi, ben bazı günler çok ilgilenemediğimde bile özlüyorum onları
eşin belki bir yavru kediyle aşabilir korkusunu.

Aslında daha şimdiden almak isiyordum ama ben biraz pimpirikliyim. Her ne kadar toxoplazmam pozitif olsa da engel olamıyorum bu evhamıma. Ondan doğum sonrasına bıraktım kedi sahiplenmeyi. Yoksa eşim de bende çok istekliyiz. Nedense kedide sorun olacağını sanmıyorum ama köpeğimizden biraz endişeliyim açıkçası. Hayatına bizden başka kimseyi sokmuyor. Ama alışacak. Bakalım sağlıkla doğsun çok istiyorum merhametli duyarlı bir evlat olsun. İsterse daha da büyüdükçe barınaklarda gönüllü olsun. Ama hayvan sevgisi mutlaka olsun inşallah.

Sanmiyorum canim keske asabilse esimin is arkadasinin kedisine bakmistik bir hafta kedi daha yavruydu onu bile esim evde oldugu surece balkonda tutuk ise gitiginde aliyordum iceri gerci kedi baya afacandi ayaklara bi alerjisi vardi herhalde surekli ayaklara saldiriyodu esimin o hali gozume geliyorda nekadar korkuyo du ama umudumu kesmedim belki bir gun diyorum

için nasıl rahat edecekse öyle yap tabi.
köpekler sahiplerini çok daha fazla sahipleniyorlar
biraz zor olacak dengeyi sağlamak ama sen bilinçli bir kadınsın
eğitimini biliyorsundur muhakkak. köpeğinin bebeği sahip gibi benimsemesine yardım etmen gerek
onun hiyararşide yerinin sahip olduğunu anladığında ona da bağlanacaktır.
biraz emek ister ama üstesinden gelirsiniz.
benim kedilerimse çok kedi gibi kediler yahu.
beni pek salladıklarını söyleyemicem.
sadece gece yatmalarında sıkıntı olacak çünkü yıllardır biz beraber yatıyoruz.
bebek olunca bebek bizle yatacağı için kapıyı kapalı tutarım diyorum
yoksa bunlar beşikten çıkmaz rahatlarına acayip düşkünler çünkü

Mama sandalyesini fazla benimseyen kedi ornegi
Gunlerce uzerinde uyudu. Yeni yeni hevesini aldi

Bu da helva gören masum kediler

yavruyken ayaklara atlamak onlar için oyun. büyüdükçe vazgeçiyorlar allahtan
inşallah bir gün eşinde kedilere olan korkusunu yener ve seni de bu kararıyla mutlu eder

yavruyken ayaklara atlamak onlar için oyun. büyüdükçe vazgeçiyorlar allahtan
inşallah bir gün eşinde kedilere olan korkusunu yener ve seni de bu kararıyla mutlu eder
Umarim oyle olur canim disaridaki kedileri gordukce icim gidiyo hadi yazin neysede kisin dayanamiyorum onlari oyle gordukce

Bilinçli olmasına bilinçliyim de işte bende korkularıma yenik düşüyorum. Bebeği köpeğe alıştırma görevi eşimin ben sadece karakızımı ve minik oğlumu izleyerek keyfini çıkarmak istiyorum. Muhtemelen bizim köpeğin rahatı kaçacak. Ona kalırsa bizim köpekte beni sallamıyor kızmıyorum hiç ona kıyamıyorum çünkü. Sen çocuğa da böyle davranırsam karakollardan toplarız diye dalga geçiyor. Ama napiim elimde değil. Sert yapamıyorum kara kızıma. Eşimi dinler ama.

İlk bir iki ay ayrı yatarsınız ama sonra hep birlikte uyursunuz gibime geliyor. Ama doğum yaza yakın muhtemelen sıcaktan da ayrı yatarlar.

Aklıma geldi. İş yerinde bir arkadaşımız var. Birer hafta arayla gebeliğimiz. Kedileri var. Bana vermek istedi eşinin hamileliğini öğrendiğinde. Vermemesi hep anlattım artısını, nelere dikkat etmelerini. Vazgeçtiler vermekten şimdi. Üstüne birde köpek almak istiyormuş bebekle birlikte büyüsün diye.

Son düzenleme:
Almanyada yasiyorum
herkes hayvanlarla icice yasiyor
yeni dogan bebekler hayvanlarin icinde evde
öyle guzel hayvan sevgisiyle buyuyorlar ki
arkadasimizin gelini sizin gibi kedi coks eviyor evde 5 kedisi var
cocuk 3 yasina geldi kediler hala evde
ve cok mutlular
hayvan sevgisiyle buyuyen cocuklar daha merhametli daha sevgi dolu olurlar buna cok inanirim

bu arada hayirli olsun bebeginiz
saglikla kucaginiza alin insallah

Son düzenleme:
Canim bebekle evcil hayvan çok tatli oluyolar
Bi tanidigimin bebegi var, evdeki kedi bebek yataktan kalkinca hemen yataga giriyor çok eglenceli bişey yaa bebekle arkadaş gibi ne güzel
Seninkiler de öyle olacak inşallah canim keşke görme imkanim olsa merak ediyorum çok

ben bebeğimle beraber bakmak istemezdim içim elvermezdi zaten yeni yeni alışıyorum kedişlere :2:

ama sen rahatsız değilsen bence kimsenin ne dediğini umrunda olmasın sonuçta o senin yaşam şeklin kim ne karışır?

merhaba konu sahibi doğum yaptınmı hayvanlar evde mi yaşadıklarını burdan paylaşmanı umut ediyorum çünkü ben bebek 3 aylıkken kedilerimi başkasına vermiştim son ana kadar onlardan vazgeçemeyeceğimi düşünüyordum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

24 günlük oldu bebeğim henüz eve geçmedik kırkım çıkana kadar yalnız kalmama annem müsade etmiyor
Bu hafta sonu eve gideceğiz bir kaç günlüğüne o zaman karşılaşacaklar bebek ve kediler. Ben ilk zamanlar kedilerin bebeğin yaşam alanına çok fazla girmesine izin vermeyi düşünmüyorum kontrollü şekilde kısa süreler en fazla. Zor olacak muhtemelen ama ben rahat bir anneyim bebeğim de sorunsuz rahat bir bebek rahatsız edecek bir durum oluşsun sanmıyorum.
Anne olunca fikrin değişir diyorlardı değişmedi kedilerimizi hala göndermeyi düşünmüyorum.
Çevre baskısı 4 misli arttı diyebilirim ama.
Umursamıyorum baskıları.

Öncelikle tebrikler .allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.bizimde evde kedimiz var hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hiç düşünmedik göndermeyi.ağzı olan konuşuyor takmayın kafanıza .sadece dikkat etmeniz gereken tek bir şey var.doktorunuz zaten toksoplazma testi yapacaktır bağışıklığınız varsa zaten bir sorun olmaz ama yoksa sadece hamileliğiniz boyunca dışkısından uzak durmanız gerekir.onun dışında bir sorun olacağı ı düşünmüyorum.etraftaki insanlara ne derseniz deyin,nasıl açıklama yaparsanız yapın bu konuda o kadar sabit fikirlilerki.açıklama yapmaya bile uğraşmayın bence .bırakın istedikleri gibi konuşsunlar,konuşur konuşur susarlar:)

bebeğinize kavuşmuşsunux hayırlı olsun hersey gönlünüzce olur ünşallah ve kedilerle birlikte büyütürsünüz bebişi.Ben bebeğim 3 aylıkken yapamayacağımın farkına vardım zaten 3 aylık olana kadar bebek daha çok kendi odasında kapısı kapalı durdu benim sorunum temizlikti tek başımayım ev temizliği ve beveğin bakımından başka birşeye yetişemez oldum.Toksoplazma testi evet ama yinede kıl tüy yutmasını düşünemiyorum şuan 1 yaşında eline yiyecek veriyorum yere düşürüyor tekrar yiyor yerlerde sürünüyor parkeyi yalıyor 2 kedi ile yerler tüyden geçilmiyordu...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amonra bebegin hayirli olsun Allah anali babali büyütsün

Kedilerle beraber büyütme kararini tebrik ediyorum tekrardan
Sen o kediciklerin de annesisin :))))

Etrafindakilere kulak tikayacaksin mecburen artik,

Ayy benimde köpeğim var, 4,5 yaşında dişi bir golden retriever... Bende asla ayrılamam ondan. Belli bir süre uzak kalabilirim ama sonra yok olmaz. Ben eşimle köpeğim sayesinde tanıştım, o bizim hikayemizin baş kahramanı. Hep konuştum onunla , "çok uzun yaşa lady, daha bebiş gelicek onunla çimlerde koşup oynayacaksın" diye fısıldadım kulağına. Hassas kızım benim, hamile olduğumu bile hissetti, hep ön ayaklarını kaldırır karnıma denk getirirdi, zıplardı üstüme, ama sonra birden kesti bu hareketi, ve nazik olmaya başladı. Akşamları karnıma koyup kafasını uyumaya başladı. Onlar hassas ve duygulu. terkedilmeyi hak etmiyorlar. Konu sahibini tebrik ediyorum bu yüzden.

Ve insanlar, lütfen artık bilinçlenin, aşıları tam ve bakımlı hayvanlardan kimseye zarar gelmez.Kulaktan dolma hurafelerle, bu güzel varlıkları hayatınızdan soyutlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…