• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kelimeden sonra ne yapmalıyım

Hakaretin ağırı hafifi olmaz bence. Karşılıklı özür dilemelisiniz. Hem siz hakaret etmeseydiniz muhtemelen işitmeyecektiniz de.

Öyle maalesef keşke demez olaydim

Olsun büyütmeyin icinizde. SImsIkI sarilin esinize, birdahada böyle kelime kullanmayacagim diyip arayi düzeltin. En sevdigi ne varsa yapin veya alin bugün. O da sizden özür diler olur biter. Birdaha gercekten yapmayin, kötü söz agiz aliskanligi haline geldigi zaman evliligi cok yipratiyor. Allah mutlu etsin.

eşşek demek ile şerefsiz demek bir bile değil.
vicdan azabı çekmeyin bosuna

Öyle oturuyodunuz karşılıklı ortada hiçbişey yok sakin sakin konuşurken yada ne biliyim napıyoduysanız artık birden içinize canavar kaçtı eşşek dediniz eşinize oda şerefsiz dedi size doğru mu anladım?
Gözümde canlandırdım da pek bi manasız oldu

Öyle oturuyodunuz karşılıklı ortada hiçbişey yok sakin sakin konuşurken yada ne biliyim napıyoduysanız artık birden içinize canavar kaçtı eşşek dediniz eşinize oda şerefsiz dedi size doğru mu anladım?
Gözümde canlandırdım da pek bi manasız oldu
Yaa normal bi konusma esnasinda gecti ben bilee anlayamamisken saskinliktayken sizin sasirmaniz dogal

ben arada ''eşek sıpası'' derim de, sizinki eşinize ağır gelmiş.. ama nolursa olsun cevap olarak şerefsiz dememeliymiş

özür dileyin ve aranızdaki samimiyetin getirdikleri doğrultuda konuşun.

Olsun büyütmeyin icinizde. SImsIkI sarilin esinize, birdahada böyle kelime kullanmayacagim diyip arayi düzeltin. En sevdigi ne varsa yapin veya alin bugün. O da sizden özür diler olur biter. Birdaha gercekten yapmayin, kötü söz agiz aliskanligi haline geldigi zaman evliligi cok yipratiyor. Allah mutlu etsin.
Cok tedekkur ederim

Sizr gore kim haksiz
haksız yok haklıda yok ama
siz şakalaştınız sanıyorum yani insan neden eşşek desinki tatlı bişidir öte yandan bu hayvan,
öküz dana ayı desen anlıcam .
eşinde direk tepki vermiş neyse
agızlarınzıa acı bıber srun hayatınıza devam edın

haksız yok haklıda yok ama
siz şakalaştınız sanıyorum yani insan neden eşşek desinki tatlı bişidir öte yandan bu hayvan,
öküz dana ayı desen anlıcam .
eşinde direk tepki vermiş neyse
agızlarınzıa acı bıber srun hayatınıza devam edın
Yok saka amacli soylemedim

Canım benim normal bi konuşma esnasında geçtiyse eğer karşılığı "şerefsiz"olmamalıydı derim kolay söylenecek ağızdan hemencecik fırlayacak bir laf değil ki genelde çok öfke ve sinirle istemsiz çıkar insanın ağzından.Oda size eşşek yada başka bişey dese anlarım. Özel değilse konuşmayı anlatabilirmisin? bana sanki "eşşek" kelimesine değilde başka bişeye kızmış gibi geldi yada size bişey anlatıyodu sende sen zaten eşşeksin falan mı dedin uslup şekil çok önemli mesele eşşek demen değil bence

Canım benim normal bi konuşma esnasında geçtiyse eğer karşılığı "şerefsiz"olmamalıydı derim kolay söylenecek ağızdan hemencecik fırlayacak bir laf değil ki genelde çok öfke ve sinirle istemsiz çıkar insanın ağzından.Oda size eşşek yada başka bişey dese anlarım. Özel değilse konuşmayı anlatabilirmisin? bana sanki "eşşek" kelimesine değilde başka bişeye kızmış gibi geldi yada size bişey anlatıyodu sende sen zaten eşşeksin falan mı dedin uslup şekil çok önemli mesele eşşek demen değil bence
Yaa anlatmasam daha iyi aslindaa amaa o konusmaya gore serrfsiz cok agir bir kelimeydi o bi anda soyledii

Back
X