- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi kimsebilmez0
-
Kadınla erkek arkadaş olabilir ama sıkı dost olamaz. Birinden biri mutlaka niyeti bozar. Belli ki kız boş değil erkek arkadaşınıza karşı. Erkek arkadaşınız da ya anlamıyor ya da işine geliyor.
İnşallah dediğiniz gibi olur.
Bana da tersi gibi geldi, adam ne yaparsa yapsın sütten çıkma ak kaşık ya da en beteri de olsa sevecek.
Bunun anormal olduğunu anlatabilirsek, farkındalığı artar belki.
Ben anlayamıyorum bu durumları.
Gurur da değil bu, insan istenmediği ya da sevilmediği bir yerde nasıl kalır, bununla nasıl baş eder?
Bir nevi de bencillik, sadece 'kendi' için bir ilişkiyi götürmek, karşıdakinin hissiyat ve beklentilerini karşıla(ya)madan, 'aman benim yanımda, ben mutluyum'la olduğu gibi yaşamayı kabullenmek.
İlginç hakikaten...
o kız seviyor eminim
ama erkek arkadaşım sevgisinden mi yoksa belli şeyler yaşamak istediğinden mi onunla bilmiyorum
sormadım duymak istemediğim için sormadım
sandığın gibi değil dedi sadece...
bunu da beni üzmemek için mi söyledi
yoksa o kızı korumak için mi
onu da bilmiyorum
erkeklere hiç kızmayalım arkadaşlar. böyle kadınlar olduğu sürece onlar da aldatıro kız seviyor eminim
ama erkek arkadaşım sevgisinden mi yoksa belli şeyler yaşamak istediğinden mi onunla bilmiyorum
sormadım duymak istemediğim için sormadım
sandığın gibi değil dedi sadece...
bunu da beni üzmemek için mi söyledi
yoksa o kızı korumak için mi
onu da bilmiyorum
Ben konu sahibesini anlıyorum.
Ben de aşık oldum, kendime söz geçiremedim. Adamın bana ilgisi olmadığını bile bile aşık oldum, sonra duygularım karşılıksız olduğu halde bir süre ümit etmeye devam ettim. İnsan ne yazık ki kime aşık olacağını seçemiyor. Ben ona aşıkken , o adam bana gelip çıkma teklif etseydi , bir şey hissetmediğini bile bile onunla bir ilişki yaşardım, çünkü gerçekten de çok seviyordum. Onun beni sevip sevmemesini umursamaz, niye benimle olmak istediğini fazla kurcalamada sevdiğimin yanında olduğu her anın tadını çıkarırdım.
Konu sahibesi, sen de aynı şeyi yapıyorsun. Adam yanımda olsun da ne olursa olsun mantığındasın, anlıyorum. Onu kaybetmektense, görememektense gözünün önünde olan bitene şahit olmayı seçiyorsun. Lakin şöyle bır sıkıntı var ki, sen bu adamı kaybedemezsin çünkü o sana ait değil. Seninle niye beraber bilmiyorum ama seni eninde sonunda terk edecek ve sen terk edilmeyi kaldıramayacaksın. En iyisi terk et ve arkana bakma derim , ama biliyorum yapamayacaksın.
İnsan kendine bazen söz geçiremiyor , biliyorum. Aşk gözü kör ediyor, kulakları tıkıyor . Zor durumdasın , umarım çıkışın olur.
kizim sen sakamisin?birlikten uyumaktan bahseden kisiler arkadasmi olur yok biz kardesiz deselerdi bide tovbe ya bide ayrilmam seviorum diosun sende ayri bi cinssin kusura bakmabirlikte uyumaktan bahsediyorlar....
Bu yoruma gerçekten hiçbir şekilde katılmıyorum, hatta inanamıyorum.
Siz AŞKla HIRS ı birbirine karıştırmış olabilir misiniz?
Onu elde etme hırsı ya da Surrender'ın deyimi ile saplantı başka bir şeydir, ama AŞK söz konusu olduğunda istisnasız arzular devreye girer ve eksikliklikleri de yıkıma götürür.
Öyle yanımda dursunla yaşanan değildir AŞK...
Asikmisiniz bilmiyorumda...
Gurursuz vede Onursuz oldugunuz ön planda..
Asikmisiniz bilmiyorumda...
Gurursuz vede Onursuz oldugunuz ön planda..
çok ağır olmuş be bacım şimdi bilemezsinki
belki geleneksel bir yapıdan geliyordur ve birlikte olmuşlardır ve bırakamıyordur bilemeyiz ki şimdi durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?