o kızdan nefret ediyorum

kizin karsisine gecip ne diyeceksin
benim sevgilime sözüm gecmiyor, o beni takmiyor
ben sana simdi haddini bildirecegim sende sevgilimden uzak duracaksin mi?
kendini yeterince kücük düsürmedin mi simdiye kadar?

ben zebosa katiliyorum, seninle ayrilip o kizla evlenmezse cok sasarim...

Kadınla erkek arkadaş olabilir ama sıkı dost olamaz. Birinden biri mutlaka niyeti bozar. Belli ki kız boş değil erkek arkadaşınıza karşı. Erkek arkadaşınız da ya anlamıyor ya da işine geliyor.

Kadınla erkek arkadaş olabilir ama sıkı dost olamaz. Birinden biri mutlaka niyeti bozar. Belli ki kız boş değil erkek arkadaşınıza karşı. Erkek arkadaşınız da ya anlamıyor ya da işine geliyor.

o kız seviyor eminim
ama erkek arkadaşım sevgisinden mi yoksa belli şeyler yaşamak istediğinden mi onunla bilmiyorum
sormadım duymak istemediğim için sormadım
sandığın gibi değil dedi sadece...
bunu da beni üzmemek için mi söyledi
yoksa o kızı korumak için mi
onu da bilmiyorum

aşkın da bir gururu var
kalp bazı şeyleri anladığı zaman gerçekten soğuyor karşı tarafın kalbinden.

konu sahibi şuan bu kızı uzaklastırsa, başka bir kız çıkacak
başka bir kızı uzaklaştırsa
daha başka bir kız çıkacak...eee, bu nereye kadar böyle devam edecek?

kaynak belli, durum açık ve net
adam sevmıyor ortada. bu sorunlar tek bir hamleyle sona erer
sevgılıyı hayatından çıkararak, başka yolu yok.

ya da konu sahibi ilişki devam edene kadar
erkek arkadasının peşinde polis gibi dolanır.nasıl bir karakter anlam veremedım, hadi gurur yok
nefretınde mı yetmıyor bu adamı yerın dıbıne sokup tekmeyı basmaya?

bence konu sahibinin yaşadığı durum aşk değil, saplantı.

Sen; sevilmediğini hissede hissede hastalıklı bir tutkuyu gururdan yoksun bir şekilde sürdürmek istiyor ve bunu kendine yakıştırıyorsun !

Sevgilin ; yedekleme sistemi ile çalışmayı ilke edinmiş.

Öteki kız ; öteki olmayı ya da senin öteki olmanı kabul etmiş .

Alan memnun veren memnun...aradaki memnun...

Pardon , sorun neydi ???

Bunları biliyorken neden hala onunlasınız. Ayrılığın size acı çektireceğinden endişe ediyorsunuz belki ama eğer bu ilişkiyi bitirmezseniz ileride daha çok üzülürsünüz. Üzgünüm ama ben böyle düşünüyorum.

Ben konu sahibesini anlıyorum.
Ben de aşık oldum, kendime söz geçiremedim. Adamın bana ilgisi olmadığını bile bile aşık oldum, sonra duygularım karşılıksız olduğu halde bir süre ümit etmeye devam ettim. İnsan ne yazık ki kime aşık olacağını seçemiyor. Ben ona aşıkken , o adam bana gelip çıkma teklif etseydi , bir şey hissetmediğini bile bile onunla bir ilişki yaşardım, çünkü gerçekten de çok seviyordum. Onun beni sevip sevmemesini umursamaz, niye benimle olmak istediğini fazla kurcalamada sevdiğimin yanında olduğu her anın tadını çıkarırdım.

Konu sahibesi, sen de aynı şeyi yapıyorsun. Adam yanımda olsun da ne olursa olsun mantığındasın, anlıyorum. Onu kaybetmektense, görememektense gözünün önünde olan bitene şahit olmayı seçiyorsun. Lakin şöyle bır sıkıntı var ki, sen bu adamı kaybedemezsin çünkü o sana ait değil. Seninle niye beraber bilmiyorum ama seni eninde sonunda terk edecek ve sen terk edilmeyi kaldıramayacaksın. En iyisi terk et ve arkana bakma derim , ama biliyorum yapamayacaksın.

İnsan kendine bazen söz geçiremiyor , biliyorum. Aşk gözü kör ediyor, kulakları tıkıyor . Zor durumdasın , umarım çıkışın olur.

erkeklere hiç kızmayalım arkadaşlar. böyle kadınlar olduğu sürece onlar da aldatır

ne olursa olsun gitmeyi seçmek gerekiyor
yaşın kaç bilmiyorum ama bi kaç yıl sonra aynı aşkla dönüp bakıp iyi ki beklemişim diyecek misin
hadi evlendin
eve geç geldiğinde ne düşüneceksin başına birşey geldiğinden çok kime gitti diyeceksin
bana sarıldığı gibi ona da sarıldı mı diyeceksin
hep düşüneceksin hep....

Bu yoruma gerçekten hiçbir şekilde katılmıyorum, hatta inanamıyorum.
Siz AŞKla HIRS ı birbirine karıştırmış olabilir misiniz?
Onu elde etme hırsı ya da Surrender'ın deyimi ile saplantı başka bir şeydir, ama AŞK söz konusu olduğunda istisnasız arzular devreye girer ve eksiklikleri de yıkıma götürür.
Öyle yanımda dursunla yaşanan değildir AŞK...

Son düzenleme:

çok doğru eğer gerçek bir aşk olsaydı arada
seni sevmiyorum dediğinde basar giderdin
senin ki şu olmuş artık
beni sevdiğinde sana gününü göstereceğim
intikam hissi gibi birşey...

bazı kalpler kendilerine acı çektirmekte hoşlanır hatta sanki yaşam belirtisidir onlar için acı..... hayatın güzelliğini kıymetini böyle acılar yaşarken anlamazlar bile biz ne dersek diyelim sen yine bildiğini okuyacaksın bildiğini yapacaksın oysaki sende biliyorsun sevilmediğini değer görmediğini önemsenmediğini önce sen kendine değer ver ve seni mutsuz eden insanı hayatından çıkar çünkü sen onun hayatında yoksun bilee ...biraz acılı sancılı olur ama geçer hiç kimse vazgeçilmez değildir kendine iyi davran

Burda herkez ayni görüste, Ayril diyoruz.
Baska secenek yok, baska birseyde duymicaksin, dinlemiceksen konuyu kapa nede olsa kimseyi dinlemiyorsun.

çok ağır olmuş be bacım şimdi bilemezsinki
belki geleneksel bir yapıdan geliyordur ve birlikte olmuşlardır ve bırakamıyordur bilemeyiz ki şimdi durumu.

Benden ayrilmaya calismisti demisdi arkadas, öyle geleneksel zorlu birsey olsaydi cocukta birakmazdi..

Kimseyi üzmek istemiyorum ama dedigimizi yapmazsa dahada üzülcek buna eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…