Çocuk Hastalıkları O minik burun neden tıkanıyor???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
İnşlh 2. Şart bazen aileler bencillik yapıyor gezmeden eğlenceden rahatlarından ödün vermeyerek kendileri gibi bencil kimlikler yetiştiriyorlar. Senin zmnın gelmiş bence eve neşe huzur bereketinde beraber getiriyor yeni bebek. Rabbim gönlüne göre versin dostum. Unımer yada tonımer tonımer brz daha pahalı ama aynı ikiside. Ben unımer kullanıyorum şimdi. Yaz kış kullandık hep . Artık bebeklikten alışdıgı için o minik burnuna indi tutuyor sık diye.
Saol canım. Valla ben de böyle bir hevesliyim ama uykusuz geceler korkutuyor beni. Tam kız büyüdü azcık rahatladık derken...ama onu mahrum etmek istemiyorum bu duygudan. Hayırlı ise olsun diyorum.

Tolimer sarı beyaz kutulu olan değil mi?İtalyan menşeli.

O hiç açmadı nedense, hatta kızın burnunda mı sorun var dedim ben denedim benimkini de açmadı.

Dedim bu İtalyanlar bir tek ayakkabıdan anlıyor.

ipek gene konu bebemi :DDDDDDDDDDD
konu nereden geldı 2. bebeye yaw :D
Ben düşünüyorum artık.

Kızım çok istiyor cute. Telefonda ağlıyor "parka gittik herkesin kardeşi var benim neden yok" diyor.

Neler neler.. bir de babamdan sonra kardeşin önemini iyice anladım.

Bakalım ilk denemelere bismillah diyeceğim.:oops:

Saol canım. Valla ben de böyle bir hevesliyim ama uykusuz geceler korkutuyor beni. Tam kız büyüdü azcık rahatladık derken...ama onu mahrum etmek istemiyorum bu duygudan. Hayırlı ise olsun diyorum.

Tolimer sarı beyaz kutulu olan değil mi?İtalyan menşeli.

O hiç açmadı nedense, hatta kızın burnunda mı sorun var dedim ben denedim benimkini de açmadı.

Dedim bu İtalyanlar bir tek ayakkabıdan anlıyor.
:70: unımeri denedicem ama aynı şey bunlar. Dr ne diyor

:KK70: unımeri denedicem ama aynı şey bunlar. Dr ne diyor
Aynı mı? Yani neden fiyatlar farklı dicem de saçma olacak.

Aslında bunların yetişkinler için olanı var mı acaba? Hani çözeltisi daha yoğundur. Nasıl olsa doğal onu deneyeceğim.

Doktor fizyolojik veriyor. Geniz eti vs olabilir hiç demedi. Ben de valla aklıma gelmedi ama kesin baktıracağım.

Ben düşünüyorum artık.

Kızım çok istiyor cute. Telefonda ağlıyor "parka gittik herkesin kardeşi var benim neden yok" diyor.

Neler neler.. bir de babamdan sonra kardeşin önemini iyice anladım.

Bakalım ilk denemelere bismillah diyeceğim.:oops:
Korunyrsan bırak hemn olmayabiliyor

Aynı mı? Yani neden fiyatlar farklı dicem de saçma olacak.

Aslında bunların yetişkinler için olanı var mı acaba? Hani çözeltisi daha yoğundur. Nasıl olsa doğal onu deneyeceğim.

Doktor fizyolojik veriyor. Geniz eti vs olabilir hiç demedi. Ben de valla aklıma gelmedi ama kesin baktıracağım.
Cnm yok kçk byk herkes için bu.fizyolijik burunhassaiyetini artırıyor bir zmnın sonra sıcak suya karbonat ve tuz dur aslında en ideali bak bunu mutlaka dene ben ok. Suyu açtığı için yapmadım

Cnm yok kçk byk herkes için bu.fizyolijik burunhassaiyetini artırıyor bir zmnın sonra sıcak suya karbonat ve tuz dur aslında en ideali bak bunu mutlaka dene ben ok. Suyu açtığı için yapmadım
Senin hepsi mi erkek? Yaşları kaç?

Nasıl yetişiyorsun hepsine ?

Gec kaldim biliyorum...
Herhangi bir enfeksiyon gecirdiginde en ufak bir gripten bile olabilcek kulak iltihabı ve kulaga vurmasinda kulak ve burun boslugu arasindaki oztaki borusunda odem olusmasi demektir...o bolgede bir sivi vardir ve devamli o boslukta devir daim yapar...ornek vereyim goz yasi gibi dusunun...Öztaki borusunda ödem olduğu zaman sıvının devir daim yapamamasından ötürü arka tarafda birikiyor ayrica kulaga baski yapiyor...yani ödem inmedi takdirde kulak geçici düzeliyor sonra tekrarlama ihtimali yüksek. ..bunun icin yapilacak tek sey o odemi gidermeye calismaktir..o da ancak burun damlalari ya da spreyi ile olur..doktorlarin cogu neden bu durumda antibiyotigin yaninda burun spreyi veriyor saniyorsunuz? Ben sahsen sadece burun tikanikligi icin zannediyordum...ama oyle degilmis:(tabii verdikleri yontem bir sure ise yariyor...sonra yeniliyor deniyor...Burun damlası yardımı ile ödem çözülüyor. ..Eğer çokciddi bir oödem yoksa serum fizyolojik. bile yeterli ödemi açmak için çooook ağrısı varsa soylediklerinizi anlamiyorsa vs...ödem ciddi demektir. .o zamanda ancak;

Iliadin Pediatric burun DAMLAsi (sprey degil)yan yatar posizyonda 2 damla sık birkaç dakika bekle sonra diğer yanına dön aynısşekilde uygula...günde 2 kere 2ser damla olacak sekilde 3 gün tamamen düzelmez ise 5 gün en fazla kullanabilirsiniz...kulak iltihabı na en iyi o geliyor gozlemledigim kadari ile...ve bir süre yatabilirse daha iyi...sonra serum fizyolojik. Devam...yalnız burun damlası damlatildiktan sonra buruna herhangi birsey damlatilamaz burun temizliği yapılacak ise damla dan önce serum fiz.ile yapilmasi lazım. ..çocuğunuzu telefonla konuşturun. .karşı tarafın ne dediğini duyabiliyor ve anlayabiliyorsa sorun yok ya da gecmis demektir...

"]merakla beklıyorum[/QUOTE]

Herhangi bir enfeksiyon gecirdiginde

Gec kaldim biliyorum...
Herhangi bir enfeksiyon gecirdiginde en ufak bir gripten bile olabilcek kulak iltihabı ve kulaga vurmasinda kulak ve burun boslugu arasindaki oztaki borusunda odem olusmasi demektir...o bolgede bir sivi vardir ve devamli o boslukta devir daim yapar...ornek vereyim goz yasi gibi dusunun...Öztaki borusunda ödem olduğu zaman sıvının devir daim yapamamasından ötürü arka tarafda birikiyor ayrica kulaga baski yapiyor...yani ödem inmedi takdirde kulak geçici düzeliyor sonra tekrarlama ihtimali yüksek. ..bunun icin yapilacak tek sey o odemi gidermeye calismaktir..o da ancak burun damlalari ya da spreyi ile olur..doktorlarin cogu neden bu durumda antibiyotigin yaninda burun spreyi veriyor saniyorsunuz? Ben sahsen sadece burun tikanikligi icin zannediyordum...ama oyle degilmis:KK43:tabii verdikleri yontem bir sure ise yariyor...sonra yeniliyor deniyor...Burun damlası yardımı ile ödem çözülüyor. ..Eğer çokciddi bir oödem yoksa serum fizyolojik. bile yeterli ödemi açmak için çooook ağrısı varsa soylediklerinizi anlamiyorsa vs...ödem ciddi demektir. .o zamanda ancak;

Iliadin Pediatric burun DAMLAsi (sprey degil)yan yatar posizyonda 2 damla sık birkaç dakika bekle sonra diğer yanına dön aynısşekilde uygula...günde 2 kere 2ser damla olacak sekilde 3 gün tamamen düzelmez ise 5 gün en fazla kullanabilirsiniz...kulak iltihabı na en iyi o geliyor gozlemledigim kadari ile...ve bir süre yatabilirse daha iyi...sonra serum fizyolojik. Devam...yalnız burun damlası damlatildiktan sonra buruna herhangi birsey damlatilamaz burun temizliği yapılacak ise damla dan önce serum fiz.ile yapilmasi lazım. ..çocuğunuzu telefonla konuşturun. .karşı tarafın ne dediğini duyabiliyor ve anlayabiliyorsa sorun yok ya da gecmis demektir...

"]merakla beklıyorum

Herhangi bir enfeksiyon gecirdiginde[/QUOTE]
peki bu orta kulak iltihabının ne belirtileri oldu sende akıntı, ağrı,??
şiddetli griple mi başladı??
zonklama?
çocuk kaç yaşındaydı ve nasıl dile getirdi kendini?

Senin hepsi mi erkek? Yaşları kaç?

Nasıl yetişiyorsun hepsine ?
Cnm benm 2. Evliliğim den oğlum:) kçk yaşta evlendim kızlarımın babalarıonlar kçkken vefat etti.buk kızım 14 kçk 11 byk kızım hemşirelik okuyor:) 2 kıZım 2 gözüm :)))) sabrlıyımdır eşimde saolsun hyrlı eşlerden

Gec kaldim biliyorum...
Herhangi bir enfeksiyon gecirdiginde en ufak bir gripten bile olabilcek kulak iltihabı ve kulaga vurmasinda kulak ve burun boslugu arasindaki oztaki borusunda odem olusmasi demektir...o bolgede bir sivi vardir ve devamli o boslukta devir daim yapar...ornek vereyim goz yasi gibi dusunun...Öztaki borusunda ödem olduğu zaman sıvının devir daim yapamamasından ötürü arka tarafda birikiyor ayrica kulaga baski yapiyor...yani ödem inmedi takdirde kulak geçici düzeliyor sonra tekrarlama ihtimali yüksek. ..bunun icin yapilacak tek sey o odemi gidermeye calismaktir..o da ancak burun damlalari ya da spreyi ile olur..doktorlarin cogu neden bu durumda antibiyotigin yaninda burun spreyi veriyor saniyorsunuz? Ben sahsen sadece burun tikanikligi icin zannediyordum...ama oyle degilmis:KK43:tabii verdikleri yontem bir sure ise yariyor...sonra yeniliyor deniyor...Burun damlası yardımı ile ödem çözülüyor. ..Eğer çokciddi bir oödem yoksa serum fizyolojik. bile yeterli ödemi açmak için çooook ağrısı varsa soylediklerinizi anlamiyorsa vs...ödem ciddi demektir. .o zamanda ancak;

"]merakla beklıyorum

Herhangi bir enfeksiyon gecirdiginde[/QUOTE]
şimdi DAMLA vurgulaman dikkatimi çekti. ben damla olarak hiç görmedim. spreyle damla arasındaki fark ne? püskürtme şekli mi içeriğinde fark var mı?

Cnm benm 2. Evliliğim den oğlum:) kçk yaşta evlendim kızlarımın babalarıonlar kçkken vefat etti.buk kızım 14 kçk 11 byk kızım hemşirelik okuyor:) 2 kıZım 2 gözüm :)))) sabrlıyımdır eşimde saolsun hyrlı eşlerden
hadi ya maşallah ben seni benimle yaşıtsındır falan diye düşündüm hep.

Back
X