Çocuk Hastalıkları O minik burun neden tıkanıyor???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ya arkadaşlar öksürük, halsizlik, atom karınca modları için formülleriniz yok mu? mesela vitamin/balık yağı falan veriyor musunuz?

okul sendromu yaşayan yok mu ya?
haftaya okullar açılyor, bak şimdi de onun derdi girdi içime.:KK47:

bilinmedik şeyler bilenler yok mu? mesela ateş bantları varmış, alnına yapıştırıyormuşsun.
kullanan var mı?

Araya bi kaynak yapmak istiyorum yeni burun ameliyat oldim sik sik burnum tikaniyo ozellikle geceleri butuzlu suy nasil hazirliyosunuz ne kadar su ne kadar tuz ? Bi sprey bi jel verdi spre bitti jel de sanki burnum sumukluymus akiyo hissi veriyo kullanamyorum

Araya bi kaynak yapmak istiyorum yeni burun ameliyat oldim sik sik burnum tikaniyo ozellikle geceleri butuzlu suy nasil hazirliyosunuz ne kadar su ne kadar tuz ? Bi sprey bi jel verdi spre bitti jel de sanki burnum sumukluymus akiyo hissi veriyo kullanamyorum
tuzlu suyu hazırlamak için zaten bir serum fizyolojik şisesine ihtiyacın var.
elinde boş şise yoksa eğer okyanus suyu kullan dicem ama ben mesela fayda görmedim.
denizli bir yerde yaşıyorsan direk suyunu çekebilirsin.
ben bazen kendime yapıyorum öyle oran vermeden çay kaşığının ucuyla tuz ve karbonatı suda çözdürüp çek burnuna.

burnuna estetik falan mı yaptırdın? yoksa başka bir sorun muydu?benim kardeşim de yaptırmak istiyor da.

okul sendromu yaşayan yok mu ya?
haftaya okullar açılyor, bak şimdi de onun derdi girdi içime.:KK47:
Bende hep yazıyorum canım ama bennnnn

Ikısınıde yazdırdım esım dıyor sen ağlarsın akşama kadar

Çocuklarımı verın dıye okul kapısına gıdersın dıyor

Ama onlar cok mutlu heycanlı

Geçmiş olsun...daha rahat olur çünkü hastalıkta sisen çocuğu rahatsız eden lenf bezi vücuttan azalmış oldu...o sebeblerden hafif atladır...bBoğaz şikayetleri zaten bayagi bitecek. ...Ancak görünmeyen bademcikten var vücudumuzda o yüzden hasta olma ihtimali de var...
Bize de çok Dr. Öyle dedi..ameliyat şart dedi. Sonra araştırma hastanesine gittik.dr.muayenesinde evet geniz eti var ama ameliyat değil dedi..çok ilgili ve bilgilendirdi. Teshisini testler de doğruladı. ....bizim burun tıkanıklığı ve geniz eti vardı. .onun dediği ise geniz eti hasta yapmaz...çeşit li enfeksiyon lardan dolayı çocuk hasta olur geniz eti lenf bezi olduğu içinhhastalandı gında şişme yapar çocuğu rahatsız eder...Eğer öyle olsa idi yetişkin insanlar da da geniz akıntısı vs.olurdu..ki yetişkin insanda geniz eti olma.olmaz. .sen düşün kararını ver ama ameliyat düşünmeni tavsiye etmiyorum.. dedi ki biz son 1 sene haziran kadar çoook hastaydik. ..

konu açılmışken soyleyeyim oğluma da kulak sıvısı var diye verdikleri ilacın zararı ni öğrenince şok oldum..onada geniz eti kulak sıvısı için ameliyat demişlerdi. ..2si içinde araştırmaya gittik iyi ki gitmisiz. ..oğlumun kulakları tamamen iyi çıktı. .ve biz 1 senedir Dr. Tedavisi görüyordu. ..artik özelleştirme yapılan testlerin bile doğruluğundan şüpheliyim ne yazik:KK43:

konu sahibi çok güzel paylaşım olacağından eminim...lütfen kaldırması yaaa..
Haklısın canım buyuk oldugu için degılde hasta oldugu ıcın buyuyormus genız etı

Tesekkur ederım sızede cok gecmıs olsun

Inan bende en son dusundum amelıyatı çok doktorada götürdüm agız bırlıgı etmıscesıne amelıyat denılınce artık mecbur kalıyosun

O amelıyattan cıkmalarını beklemek kadar acı veren bişey yok Rabbım korusun kızucuklarımızı

Bende hep yazıyorum canım ama bennnnn

Ikısınıde yazdırdım esım dıyor sen ağlarsın akşama kadar

Çocuklarımı verın dıye okul kapısına gıdersın dıyor

Ama onlar cok mutlu heycanlı
Onlar mutluysa ne güzel sen de mutlu ol. Hiçbir koşulda evde onlara okul imkanları kadar kaliteli fırsatlar sunamayız. Hem de yaşıtlarıyla.

Seninkiler kaç yaşında?
İlk hafta hep ağlayan çocuklar, sızlanan anneler, kapılardan gözetleyenler, susmayan çocuklar. O beni tedirgin ediyor. Çocuklar da etkileniyor.

Onlar mutluysa ne güzel sen de mutlu ol. Hiçbir koşulda evde onlara okul imkanları kadar kaliteli fırsatlar sunamayız. Hem de yaşıtlarıyla.

Seninkiler kaç yaşında?
İlk hafta hep ağlayan çocuklar, sızlanan anneler, kapılardan gözetleyenler, susmayan çocuklar. O beni tedirgin ediyor. Çocuklar da etkileniyor.
Bırı 4 bucuk bırıde 3 canım

Çok dogru okul gıbı olmazda ne bıleyım bır garıbım işte:confused:

Back
X