Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken evlenmenin avantajları..18 inde evlenirsen![]()
Kısmet boyumla kızım var ama bende onunla büyüdüm zor duyani.Erken evlenmenin avantajları..
Ben de diyorum keşke kızımı 25 imde doğursaydım da 30 umda 2. Çocuk olsaydı.
Hayırlısı böyleymiş.
Ayyyy sorma Alış verişe çıkıcam şimdi maraton başlıyor yine.bişey anlamadım tatilden.okul sendromu yaşayan yok mu ya?
haftaya okullar açılyor, bak şimdi de onun derdi girdi içime.![]()
senin oğlan 5 yaşında mıydı?Ayyyy sorma Alış verişe çıkıcam şimdi maraton başlıyor yine.bişey anlamadım tatilden.
Cnm yok daha 2 olmadı. Kçk kızım 5 tesenin oğlan 5 yaşında mıydı?
gidiyor mu kreşe/ana okuluna falan?
hımm daha küçükmüş. tam böyle ayaklanma zamanı. hatta en zor ama en tatlı zaman. zaten 4-5 olunca büyümüş havalarına giriyorlar.Cnm yok daha 2 olmadı. Kçk kızım 5 te
<<<===== bu kadın 18:00 e kadar burada.<===< bu kadın kaçaripek grşZ Cnm
Tmam dostum kolay gelsin<<<===== bu kadın 18:00 e kadar burada.
bekleriz![]()
sana da canım.Tmam dostum kolay gelsin
tuzlu suyu hazırlamak için zaten bir serum fizyolojik şisesine ihtiyacın var.Araya bi kaynak yapmak istiyorum yeni burun ameliyat oldim sik sik burnum tikaniyo ozellikle geceleri butuzlu suy nasil hazirliyosunuz ne kadar su ne kadar tuz ? Bi sprey bi jel verdi spre bitti jel de sanki burnum sumukluymus akiyo hissi veriyo kullanamyorum
burnuna estetik falan mı yaptırdın? yoksa başka bir sorun muydu?benim kardeşim de yaptırmak istiyor da.Araya bi kaynak yapmak istiyorum yeni burun ameliyat oldim sik sik burnum tikaniyo ozellikle geceleri butuzlu suy nasil hazirliyosunuz ne kadar su ne kadar tuz ? Bi sprey bi jel verdi spre bitti jel de sanki burnum sumukluymus akiyo hissi veriyo kullanamyorum
Bende hep yazıyorum canım ama bennnnnokul sendromu yaşayan yok mu ya?
haftaya okullar açılyor, bak şimdi de onun derdi girdi içime.![]()
Haklısın canım buyuk oldugu için degılde hasta oldugu ıcın buyuyormus genız etıGeçmiş olsun...daha rahat olur çünkü hastalıkta sisen çocuğu rahatsız eden lenf bezi vücuttan azalmış oldu...o sebeblerden hafif atladır...bBoğaz şikayetleri zaten bayagi bitecek. ...Ancak görünmeyen bademcikten var vücudumuzda o yüzden hasta olma ihtimali de var...
Bize de çok Dr. Öyle dedi..ameliyat şart dedi. Sonra araştırma hastanesine gittik.dr.muayenesinde evet geniz eti var ama ameliyat değil dedi..çok ilgili ve bilgilendirdi. Teshisini testler de doğruladı. ....bizim burun tıkanıklığı ve geniz eti vardı. .onun dediği ise geniz eti hasta yapmaz...çeşit li enfeksiyon lardan dolayı çocuk hasta olur geniz eti lenf bezi olduğu içinhhastalandı gında şişme yapar çocuğu rahatsız eder...Eğer öyle olsa idi yetişkin insanlar da da geniz akıntısı vs.olurdu..ki yetişkin insanda geniz eti olma.olmaz. .sen düşün kararını ver ama ameliyat düşünmeni tavsiye etmiyorum.. dedi ki biz son 1 sene haziran kadar çoook hastaydik. ..
konu açılmışken soyleyeyim oğluma da kulak sıvısı var diye verdikleri ilacın zararı ni öğrenince şok oldum..onada geniz eti kulak sıvısı için ameliyat demişlerdi. ..2si içinde araştırmaya gittik iyi ki gitmisiz. ..oğlumun kulakları tamamen iyi çıktı. .ve biz 1 senedir Dr. Tedavisi görüyordu. ..artik özelleştirme yapılan testlerin bile doğruluğundan şüpheliyim ne yazik
konu sahibi çok güzel paylaşım olacağından eminim...lütfen kaldırması yaaa..
Onlar mutluysa ne güzel sen de mutlu ol. Hiçbir koşulda evde onlara okul imkanları kadar kaliteli fırsatlar sunamayız. Hem de yaşıtlarıyla.Bende hep yazıyorum canım ama bennnnn
Ikısınıde yazdırdım esım dıyor sen ağlarsın akşama kadar
Çocuklarımı verın dıye okul kapısına gıdersın dıyor
Ama onlar cok mutlu heycanlı
Bırı 4 bucuk bırıde 3 canımOnlar mutluysa ne güzel sen de mutlu ol. Hiçbir koşulda evde onlara okul imkanları kadar kaliteli fırsatlar sunamayız. Hem de yaşıtlarıyla.
Seninkiler kaç yaşında?
İlk hafta hep ağlayan çocuklar, sızlanan anneler, kapılardan gözetleyenler, susmayan çocuklar. O beni tedirgin ediyor. Çocuklar da etkileniyor.