- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
O minik burunlar bızımde hep tıkalı malesef
Genız etı ve bademcık amelıyatı yaptırdım bakalım bu sene nasıl gececek
Kbb doktoru genız etı buyuk fılan dedı mı canım
O buyuk olunca çok hasta oluyorlarmıs
Geçmiş olsun...daha rahat olur çünkü hastalıkta sisen çocuğu rahatsız eden lenf bezi vücuttan azalmış oldu...o sebeblerden hafif atladır...bBoğaz şikayetleri zaten bayagi bitecek. ...Ancak görünmeyen bademcikten var vücudumuzda o yüzden hasta olma ihtimali de var...
Bize de çok Dr. Öyle dedi..ameliyat şart dedi. Sonra araştırma hastanesine gittik.dr.muayenesinde evet geniz eti var ama ameliyat değil dedi..çok ilgili ve bilgilendirdi. Teshisini testler de doğruladı. ....bizim burun tıkanıklığı ve geniz eti vardı. .onun dediği ise geniz eti hasta yapmaz...çeşit li enfeksiyon lardan dolayı çocuk hasta olur geniz eti lenf bezi olduğu içinhhastalandı gında şişme yapar çocuğu rahatsız eder...Eğer öyle olsa idi yetişkin insanlar da da geniz akıntısı vs.olurdu..ki yetişkin insanda geniz eti olma.olmaz. .sen düşün kararını ver ama ameliyat düşünmeni tavsiye etmiyorum.. dedi ki biz son 1 sene haziran kadar çoook hastaydik. ..
konu açılmışken soyleyeyim oğluma da kulak sıvısı var diye verdikleri ilacın zararı ni öğrenince şok oldum..onada geniz eti kulak sıvısı için ameliyat demişlerdi. ..2si içinde araştırmaya gittik iyi ki gitmisiz. ..oğlumun kulakları tamamen iyi çıktı. .ve biz 1 senedir Dr. Tedavisi görüyordu. ..artik özelleştirme yapılan testlerin bile doğruluğundan şüpheliyim ne yazik

konu sahibi çok güzel paylaşım olacağından eminim...lütfen kaldırması yaaa..