o mu ben mi?... yine kaybettim.

kesinlikle bütün bağlantıyı kopardım. İş yerinde sürekli görüyorum dipdipe çalışıyoruz.

bu durumda olduğum için üzülüyorum. Ama umarım zamanla gececek.

Gecer elbet. Siz kararli olun. Zaten buyuk bi hata yapmissiniz. Zayiflik gosterip tekrar kanmayin.

Olan olmuş bu saatten sonra onu tamamen görmezden gelecek yok, sayacaksınız. Herkesin hatası oluyor hayatta yeter ki ısrarcı olmayın. Bir dahaki ilişkinizde de dikkatli olursunuz. Bu size ders oldu diye düşünün.

Olan olmuş bu saatten sonra onu tamamen görmezden gelecek yok, sayacaksınız. Herkesin hatası oluyor hayatta yeter ki ısrarcı olmayın. Bir dahaki ilişkinizde de dikkatli olursunuz. Bu size ders oldu diye düşünün.
odamdan dışarı cıkmıyorum görmeyeyim diye. Tınlamamak en doğrusu sanırım

odamdan dışarı cıkmıyorum görmeyeyim diye. Tınlamamak en doğrusu sanırım
Tabi ki en doğru tepki görmezden gelmek hiçbir şey yaşamamış gibi davranmaktır bir arkadaşımın başına da gelmişti böyle benzer bir durum. Aynen böyle duvar gibi oldu bi anda. Adamın egosu da kırıldı zaten öyle olunca. Normalleşti yani durum. Bir daha bulaşmayın o adama sakın

baştan bilmiyodum öğrenince devam etmemeliydim biliyorum. aramızda ilişki olmadı sevgili değildik yani sadece bana gösterdiği ilgi karsısında terslemedim onu.
Hoşuna gitmiş kızdan ayrılsa sevgili olmayacakmıydın bariz olacaktınız flört ettmişsiniz bana bunlar yapılsa neyse

Kesin şey demiştir: Ben onun ilkiyim ondan bırakamıyorum.
Yoksa bırakırdım çünkü sevmiyorum.

Baştan kaybetmişsiniz. Böyle bir adamla, sevgilisi olduğunu bilerek flörtleştiniz.
Adam tabi ki kızı bırakmaz ? Neden bıraksın ki ikisini de aynı anda yürütebiliyor.

olan olmuş bundan sonra bulaşmayın ...siz zaten farkindasiniz yaptiklarinizin ..ayrilacam diye oyalamaya kalkarsa kizi bulur anlatirim de uzak dur de ...

Neden hep benzer özellikte erkekleri seçiyorsun ?
Neden aynı şeyleri kendine reva görüyorsun ?
Tanımıyorsun etmiyorsun neden sosyal medyada resimlerini görüp üstüne takılıyorum ciddi bşy yok dediği halde yani yüzünü açık açık gösterdiği halde o an bırakmadın .
Yaşadığın aşk falan da değil sadece ilgiye kapılmışsınız .

Sen resmen davatiye vermişsin...

Unutmadan aptal kafam vah vah deme...
Resmen kızı boynuzlamışsın. İlişki yikamadim diye ah ah demek cok saçma değilmi?

Bu yapdığın daha cikar senden...
Karma var... karma...

Birincide bilmeden,ikincide bile bile darbe almışsın. İnsan yanıla yanıla yanılmamayı öğrenir. Ve öğrenmek için bu yanılgılar yeter. Hastalıklı ilişki olacağına, ilişkin olmasın daha iyi. 2.yle sanırım mecburen karşılaşıyorsundur, bence hiç tanımamış, hiç görmemiş gibi davran ve kendini suçlamaktan,mutsuz olmaktan vazgeç. Ama aynı hatayı bir daha yapma :)))
Hayatın tekrarı yok,yapılan hataların da 3. kez tekrarı olmamalı diye düşünüyorum. Çünkü insanın kendisine zarardan başka bir işe yaramıyor.

Haketmişsin valla. Böyle erkeklere inanan böyle kızlar oldukça ooo.

Bu kadar saf olamazsın sadece inanmak istedin. Diğer kızı da düşünmedin. Ne olursa olsun sevgiliydi onla, bunu biliyordun. Ciddi ya da değil. Masum değil.

Senin yaptığın şey kendi yaşadığın aldatilma olayını başkasına yaşatmak olmuş. Bile bile onunla görüşmüşsün o kızı düşünebilirdn o bundan habersiz görüşüyor erkekle ama sen bile bile devam etmişsin

Sevgilisi olan adamla bu tarz muhabbetlere girip bir de asik olmussun.

Uzak duracaktin.
Adamin sevgilisi var.
Anlasana.
Sevgilisini senle aldatacakti imkan bulsaydi.
Ise yaramazin teki.

Hemen uzaklas.
Aklini basina topla
O kiza da sana da yazik

Çok enteresan..

Kıza ulaşın bari nasıl bir karaktersizle birlikte öğrensin,devam eder etmez onun kararı.

bile bile lades bu oluyor işte.
kendinize yapılmasını istemediğinizi o kıza yapmışsınız ne farkınız var acaba sizi eski sevgilisiyle aldatan eski sevgilinden?
herkes hakettiğini kendine yakıştırdığını yaşar.
kendine gelmek istiyorsan bir daha görüşme iletişimi kes kendine saygın olsun.

üzülme artık. sanırım o duyguları yeniden hissetmek hoşuna gitti ondan bile bile lades durumları.

doğru insanı bulursun inşallah.

Nasıl olsa ben sevgilisi olduğu halde devam etmişim
Ayıplamıyorum, ama acı ve ızdırap bakımından ne yaşadın ne yaşıyor ve ne yaşayacaksan sonuna kadar hak etmişsin. Aynı kafada olduğun sürecede katlanarak devam etmesini dilerim. Zira sen başka türlüsünü hak etmiyorsun arkadaşım. Bile isteye sevgilisi olan bir insanla birliktesin.
O aşağılık adamda sende aynı rengin farklı tonlarısınız.
Bu hikayedeki tek masum kişi o herifin sevgilisi. Allah onu sizden kurtarsın. Sonrasında o ve sen müthiş bir karakter uyumu icinde ideal bir çift olursunuz bence, çok yakışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…