kesinlikle bütün bağlantıyı kopardım. İş yerinde sürekli görüyorum dipdipe çalışıyoruz.
bu durumda olduğum için üzülüyorum. Ama umarım zamanla gececek.
zayıflığımdan faydalandı. İzin vermemliydim.Gecer elbet. Siz kararli olun. Zaten buyuk bi hata yapmissiniz. Zayiflik gosterip tekrar kanmayin.
odamdan dışarı cıkmıyorum görmeyeyim diye. Tınlamamak en doğrusu sanırımOlan olmuş bu saatten sonra onu tamamen görmezden gelecek yok, sayacaksınız. Herkesin hatası oluyor hayatta yeter ki ısrarcı olmayın. Bir dahaki ilişkinizde de dikkatli olursunuz. Bu size ders oldu diye düşünün.
Tabi ki en doğru tepki görmezden gelmek hiçbir şey yaşamamış gibi davranmaktır bir arkadaşımın başına da gelmişti böyle benzer bir durum. Aynen böyle duvar gibi oldu bi anda. Adamın egosu da kırıldı zaten öyle olunca. Normalleşti yani durum. Bir daha bulaşmayın o adama sakınodamdan dışarı cıkmıyorum görmeyeyim diye. Tınlamamak en doğrusu sanırım
Hoşuna gitmiş kızdan ayrılsa sevgili olmayacakmıydın bariz olacaktınız flört ettmişsiniz bana bunlar yapılsa neysebaştan bilmiyodum öğrenince devam etmemeliydim biliyorum. aramızda ilişki olmadı sevgili değildik yani sadece bana gösterdiği ilgi karsısında terslemedim onu.
Senin yaptığın şey kendi yaşadığın aldatilma olayını başkasına yaşatmak olmuş. Bile bile onunla görüşmüşsün o kızı düşünebilirdn o bundan habersiz görüşüyor erkekle ama sen bile bile devam etmişsinKızlar Merhaba,
Buraya uzun süredir üyeyim .Hepinizin fikirlerine ayrı ayrı değer veriyorum.Yine yeniden size ihtiyacım var
Belki söyledikleriniz beni kendime getirir. Getirmeli !
Aynı iş yerinde bir çocuk var yaklaşık 6 ay oldu işe başlayalı ben aynı şirkette 8 yıldır çalışıyorum.
Bilmeyenler için söyliyim 1 sene asker bekledim ve eski erkek arkadasım dönüşte beni eski sevgilisiyle aldattı. Çok acı çektim ama atlattım çok şükür 3 yıl oldu. 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım. tekrar aynı seyleri yaşamamak adına taaa ki bu başta bahsettiğim çocuk işe baslayana kadar .
Başta bişey yoktu sonra cok fazla ilgilenmeye başladı benimle , sevgilim yok dedi (konu arasında konuşurken). Sonra sosyal medyada çarsaf çarsaf kızla resimlerini gördük. Sevgilisi var ve annesiyle bile tanıştırmış. Sorduk ciddi bişey yok o benm sevgilim değil takılıyorum sadece dedi. ( biliyorum bunu söyleyen bir erkek bile yeterince iğrenç ).
Nedense bana ilgisi aptal gibi hoşuma gitmeye devam etti. Defalarca seviyor musun kızı diye sordum sevsem yapmam dedi , hissizim ona dedi ama anlatamayacağım şeyler var dedi. Bakıyorum sosyal medyada aşk paylaşımları devam ediyor. Bana ilgili masama notlar , aşk sözleri , dışarıda görüşmeler ufak hediyeler. Anlam vermediğim şekilde devam ettim bekledim. En son ona aşık olduğumu kendisine itiraf ettim . Aptal kafam sandı ki birşeyler değişecek.
Yine olmadı yine kaybettim ..kızdan ayrılmadı bir taraftan benden de kopmadı. Sanırım derdi ikimizi aynı anda idare etmek. Nasıl olsa ben sevgilisi olduğu halde devam etmişim. Aptal kafam.!!!!
Şuan canım çok yanıyor . Nasıl inandım ? Nasıl yaptım bunu kendime?
Beni silkeleyip kendime gelmem gerekiyor kızlar. Nolur gerçekleri bana tekrar tekrar söyleyin.
Kızlar Merhaba,
Buraya uzun süredir üyeyim .Hepinizin fikirlerine ayrı ayrı değer veriyorum.Yine yeniden size ihtiyacım var
Belki söyledikleriniz beni kendime getirir. Getirmeli !
Aynı iş yerinde bir çocuk var yaklaşık 6 ay oldu işe başlayalı ben aynı şirkette 8 yıldır çalışıyorum.
Bilmeyenler için söyliyim 1 sene asker bekledim ve eski erkek arkadasım dönüşte beni eski sevgilisiyle aldattı. Çok acı çektim ama atlattım çok şükür 3 yıl oldu. 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım. tekrar aynı seyleri yaşamamak adına taaa ki bu başta bahsettiğim çocuk işe baslayana kadar .
Başta bişey yoktu sonra cok fazla ilgilenmeye başladı benimle , sevgilim yok dedi (konu arasında konuşurken). Sonra sosyal medyada çarsaf çarsaf kızla resimlerini gördük. Sevgilisi var ve annesiyle bile tanıştırmış. Sorduk ciddi bişey yok o benm sevgilim değil takılıyorum sadece dedi. ( biliyorum bunu söyleyen bir erkek bile yeterince iğrenç ).
Nedense bana ilgisi aptal gibi hoşuma gitmeye devam etti. Defalarca seviyor musun kızı diye sordum sevsem yapmam dedi , hissizim ona dedi ama anlatamayacağım şeyler var dedi. Bakıyorum sosyal medyada aşk paylaşımları devam ediyor. Bana ilgili masama notlar , aşk sözleri , dışarıda görüşmeler ufak hediyeler. Anlam vermediğim şekilde devam ettim bekledim. En son ona aşık olduğumu kendisine itiraf ettim . Aptal kafam sandı ki birşeyler değişecek.
Yine olmadı yine kaybettim ..kızdan ayrılmadı bir taraftan benden de kopmadı. Sanırım derdi ikimizi aynı anda idare etmek. Nasıl olsa ben sevgilisi olduğu halde devam etmişim. Aptal kafam.!!!!
Şuan canım çok yanıyor . Nasıl inandım ? Nasıl yaptım bunu kendime?
Beni silkeleyip kendime gelmem gerekiyor kızlar. Nolur gerçekleri bana tekrar tekrar söyleyin.
Ayıplamıyorum, ama acı ve ızdırap bakımından ne yaşadın ne yaşıyor ve ne yaşayacaksan sonuna kadar hak etmişsin. Aynı kafada olduğun sürecede katlanarak devam etmesini dilerim. Zira sen başka türlüsünü hak etmiyorsun arkadaşım. Bile isteye sevgilisi olan bir insanla birliktesin.Nasıl olsa ben sevgilisi olduğu halde devam etmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?