o mu ben mi?... yine kaybettim.

hata kesinlikle bende . Suçsuzum demiyorum hiç konuşmamam gerekirdi. Ne olursa olsun ilgi göstermesine bile izin vermemeliydim.

Adama bak açık açık iki kişiyi oyalıyor, sizde bi tuhaf sınız bili bile nasıl devam edersiniz

çok çirkin olduğunu biliyorum.

Kendim bile inannamıyorum kendimi bu duruma getirdiğime.
Kesinlikle hiçbir şekilde iletişim de olmamlıydım kabul ediyorum.

Bu saatten sonra ne olursa olsun kesinlikle hiçbir şekilde konuşmayacağım.

o böyle düşünüyor ben bir ilişki yaşamadım onunla kesinlikle..
o sebepsizce ilgilendi benmle konuşma ilgilenme demedim.
Ama herhangi bir olumlu girişimde de bulunmadım.

Yinede yorumunuz için teşekkür ederim.
Ha tamam o öyle düşünüyorsa kesin doğrudur zaten. Zira kendisi son derece asil karakter sahibi adam gibi bir adam!
Neyi savunuyorsun ablacım sen halen? Siz ikiniz bir olup o masum kızı ayan beyan aldatmışsınız ve bunu sende çok iyi biliyorsun! Aldatmak sadece fiziksel degildir, çılgınlar gibi flörtleşmişsiniz daha ne olsun?
Ama asıl anlamadığım nokta geçmişte aldatılma acısını yaşayan bir insan bunu başkasının yasamasina nasil vesile olabilir??? Hadi o herif aşağılığın tekide sen buna bile bile alet olduguna gore sen hangi seviyedesin?
Bu arada yorumlarda sevgi pıtırcığı kesilen anlayisli uyeler acaba aldatilan sevgili gelipde "sevgilim beni isyerinden bir kadin ile aldatti ustelik kadin benim varligimida biliyordu, hadi sevgilim karaktersizin teki ama kadin kadina bunu nasil yapar?" seklinde konu açsa yine ayni cevabimi verecekler cok merak ediyorum.
Dedigim gibi sen ve o herif muthis bir cift olursunuz, tencere kapak misali. Allah o kizi sizden kurtarsin yeter.

Bu tarz adamlar kadina doymaz..digeriyle ciddi dusunurken senide arada cerez niyetine goturcekti. diger kadini senle aldatmis oldu... bu saatten sonra yapcak bisey yok. Gormezden gel gitsin karaktersizi
aynen öyle. Kimbilir belki başka kişilerde var.

siz anlamamakta ısrarcısınız sanıyorum. o yüzden size daha fazla açıklama yapmayacağım.

birincisinde çok acı çektim. İkincisinde aptal gibi ilgisizlik içinde olmanın verdiği bir anlık şeyle inandım, inanmak istedim belkide.

Birdaha mı aslaaaaaa. çok teşekkür ederim beni anladığınız için .. iyi ki varsınız hepiniz.

üzülme artık. sanırım o duyguları yeniden hissetmek hoşuna gitti ondan bile bile lades durumları.

doğru insanı bulursun inşallah.
sanırım öyle oldu. En başta tanıdığımda olur ya dedim içimden. Sonra öğrendim .

Hatalıyım öğrenince hiçbir şekilde konusmamalıydım

Suan yeterince üzgünüm ve birdaha asla bu durumun içinde olmayacağım.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

siz anlamamakta ısrarcısınız sanıyorum. o yüzden size daha fazla açıklama yapmayacağım.
Tabi tabi eminim öyledir. Adamla çılgınlar gibi flörtleşen, sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra dahi mesafe koymayan ve flörtü surduren, artı eğer sevgilisinden ayrılsa kollarım açık bekleyende benim zaten, sizin ne suçunuz varki???

keslinlikle kendime geldim. Konuşmuyorum şuan zaten. Sadece sizinle paylaşmak içimi sogutmak istedim.

Bazen sevilmeye ihtiyac duyar insan, beyni devreden cikar dusunemez akisina yasar. Oyle olmus sizde de biraz.

Bosverin, boyle bir adamdan kimseye hayir gelmez. Yok farzedin, umursamayin, ilgisine cevap vermeyin. Konu kapansın siz daha fazla uzulmeyin.

Hayat uzun, bir yerlerde duran iyi adama yaklasirken boyle karisiklik oluyor bazen. Kazadir, hatadir deyip gecmek lazim :)

En azından farkındasın. Diğer kız ya da o adam umurumda değil şuan şahsen.
Sen bunu kendine yapma en başta. Sadece bunu söyleyebilirim canım.
zaten bu bana yakışmadı.

Kızı sevsin sevmesin ayrılsın ayrılmasın. Bu karakterde biriyle konuşmak bana yakışmadı.

Kendime kızgınlığım bu yüzden.

görmezden geliyorum. O da bu sefer bulaşmadı o da konuşmuyor.

Birdaha cesaret edemez diye düşünüyorum. İş ile ilgili maillestik sadece o kdr.
Birdaha mı asla !!!

Yalnızlıktan ölsem de kendimi bu duruma düşürmeyeceğim.

Hayat uzun, bir yerlerde duran iyi adama yaklasirken boyle karisiklik oluyor bazen. Kazadir, hatadir deyip gecmek lazim :)
Bide bunu bir olup aldattıkları masum kıza söylemek lazım, "olur böyle şeyler kazadır hatadır aman alt tarafı o ikisi çatır çatır aldatılmışlar seni yani, olabilir karışıklık olmuş ne varki bunda" desek acaba onun cevabı ne olurdu???

Insanın kendine yaptığı kötülüğü ona baska hiçkimse yapamamış

Mdem kıza hissizdi o paylaşımlar kesilmeliydi. Bu konuda diretmeliydiniz..Oradan anlaşılırdı kime ne düşündüğü.Lafa değil icraate bakmak lazım..Erkek milleti hedefine gitmek için her yolu mübah sayan cins.. Ne yazık ki..

zaten bu bana yakışmadı.

Kızı sevsin sevmesin ayrılsın ayrılmasın. Bu karakterde biriyle konuşmak bana yakışmadı.

Kendime kızgınlığım bu yüzden.
Evet ben de senin öyle bir karakter olmadığını fark ettim .
Bazen böyle hatalara düşebiliriz insanız netice de :)

seninki bilerek lades demek olmuş. sevgilisiyle ciddi o. ciddi olmayan insan sosyal medyada çarşaf çarşaf yayınlamaz ayrıca annesiyle tanıştırmaz. birde etik olarak sevgilisi olan birinden beklenti içine girmen yanlış olmuş. kızla gerçekten dalga geçiyor bile olsa uzak durman lazımdı. zaten karakter ortada. başta dediğim gibi bile bile lades demişsin

oyalamasına izin vermemeliydim katılıyorum. Ama daha fazla izin vermicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…