hata kesinlikle bende . Suçsuzum demiyorum hiç konuşmamam gerekirdi. Ne olursa olsun ilgi göstermesine bile izin vermemeliydim.Kullanılmış hissetmen için bunca şeyden haberin olmayıp aynı diğer kıza yapılan gibi arkandan iş çevirilmesi gerek...
Bile isteye devam etmişsin seni kandırmamış ki...
En başta koymuş olmayan karakteri ortaya..
Hata sende..
çok çirkin olduğunu biliyorum.Sonuçta ilgisini geri tepmediniz karsili verdiniz ve o kızdan ayrılmasını beklediniz eğer ayrılmış olsaydı kollarınızı açmış onu bekliyor olurdunuz.
Üzgünüm ama bulunduğunuz konum çok çirkin .
Ha tamam o öyle düşünüyorsa kesin doğrudur zaten. Zira kendisi son derece asil karakter sahibi adam gibi bir adam!o böyle düşünüyor ben bir ilişki yaşamadım onunla kesinlikle..
o sebepsizce ilgilendi benmle konuşma ilgilenme demedim.
Ama herhangi bir olumlu girişimde de bulunmadım.
Yinede yorumunuz için teşekkür ederim.
valla aklım başıma geldi. Ama yinede iyice gelirdi kesinlikleNeden emojilerin içinde uçan bir terlik yok! Şu anda bana çok lazımdı. Sanki bu kızcağızın da öyle bir şeye ihtiyacı var gibi geldi bana.
aynen öyle. Kimbilir belki başka kişilerde var.Bu tarz adamlar kadina doymaz..digeriyle ciddi dusunurken senide arada cerez niyetine goturcekti. diger kadini senle aldatmis oldu... bu saatten sonra yapcak bisey yok. Gormezden gel gitsin karaktersizi
siz anlamamakta ısrarcısınız sanıyorum. o yüzden size daha fazla açıklama yapmayacağım.Ha tamam o öyle düşünüyorsa kesin doğrudur zaten. Zira kendisi son derece asil karakter sahibi adam gibi bir adam!
Neyi savunuyorsun ablacım sen halen? Siz ikiniz bir olup o masum kızı ayan beyan aldatmışsınız ve bunu sende çok iyi biliyorsun! Aldatmak sadece fiziksel degildir, çılgınlar gibi flörtleşmişsiniz daha ne olsun?
Ama asıl anlamadığım nokta geçmişte aldatılma acısını yaşayan bir insan bunu başkasının yasamasina nasil vesile olabilir??? Hadi o herif aşağılığın tekide sen buna bile bile alet olduguna gore sen hangi seviyedesin?
Bu arada yorumlarda sevgi pıtırcığı kesilen anlayisli uyeler acaba aldatilan sevgili gelipde "sevgilim beni isyerinden bir kadin ile aldatti ustelik kadin benim varligimida biliyordu, hadi sevgilim karaktersizin teki ama kadin kadina bunu nasil yapar?" seklinde konu açsa yine ayni cevabimi verecekler cok merak ediyorum.
Dedigim gibi sen ve o herif muthis bir cift olursunuz, tencere kapak misali. Allah o kizi sizden kurtarsin yeter.
birincisinde çok acı çektim. İkincisinde aptal gibi ilgisizlik içinde olmanın verdiği bir anlık şeyle inandım, inanmak istedim belkide.Birincide bilmeden,ikincide bile bile darbe almışsın. İnsan yanıla yanıla yanılmamayı öğrenir. Ve öğrenmek için bu yanılgılar yeter. Hastalıklı ilişki olacağına, ilişkin olmasın daha iyi. 2.yle sanırım mecburen karşılaşıyorsundur, bence hiç tanımamış, hiç görmemiş gibi davran ve kendini suçlamaktan,mutsuz olmaktan vazgeç. Ama aynı hatayı bir daha yapma :)))
Hayatın tekrarı yok,yapılan hataların da 3. kez tekrarı olmamalı diye düşünüyorum. Çünkü insanın kendisine zarardan başka bir işe yaramıyor.
sanırım öyle oldu. En başta tanıdığımda olur ya dedim içimden. Sonra öğrendim .üzülme artık. sanırım o duyguları yeniden hissetmek hoşuna gitti ondan bile bile lades durumları.
doğru insanı bulursun inşallah.
Tabi tabi eminim öyledir. Adamla çılgınlar gibi flörtleşen, sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra dahi mesafe koymayan ve flörtü surduren, artı eğer sevgilisinden ayrılsa kollarım açık bekleyende benim zaten, sizin ne suçunuz varki???siz anlamamakta ısrarcısınız sanıyorum. o yüzden size daha fazla açıklama yapmayacağım.
keslinlikle kendime geldim. Konuşmuyorum şuan zaten. Sadece sizinle paylaşmak içimi sogutmak istedim.bile bile lades bu oluyor işte.
kendinize yapılmasını istemediğinizi o kıza yapmışsınız ne farkınız var acaba sizi eski sevgilisiyle aldatan eski sevgilinden?
herkes hakettiğini kendine yakıştırdığını yaşar.
kendine gelmek istiyorsan bir daha görüşme iletişimi kes kendine saygın olsun.
Kızlar Merhaba,
Buraya uzun süredir üyeyim .Hepinizin fikirlerine ayrı ayrı değer veriyorum.Yine yeniden size ihtiyacım var
Belki söyledikleriniz beni kendime getirir. Getirmeli !
Aynı iş yerinde bir çocuk var yaklaşık 6 ay oldu işe başlayalı ben aynı şirkette 8 yıldır çalışıyorum.
Bilmeyenler için söyliyim 1 sene asker bekledim ve eski erkek arkadasım dönüşte beni eski sevgilisiyle aldattı. Çok acı çektim ama atlattım çok şükür 3 yıl oldu. 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım. tekrar aynı seyleri yaşamamak adına taaa ki bu başta bahsettiğim çocuk işe baslayana kadar .
Başta bişey yoktu sonra cok fazla ilgilenmeye başladı benimle , sevgilim yok dedi (konu arasında konuşurken). Sonra sosyal medyada çarsaf çarsaf kızla resimlerini gördük. Sevgilisi var ve annesiyle bile tanıştırmış. Sorduk ciddi bişey yok o benm sevgilim değil takılıyorum sadece dedi. ( biliyorum bunu söyleyen bir erkek bile yeterince iğrenç ).
Nedense bana ilgisi aptal gibi hoşuma gitmeye devam etti. Defalarca seviyor musun kızı diye sordum sevsem yapmam dedi , hissizim ona dedi ama anlatamayacağım şeyler var dedi. Bakıyorum sosyal medyada aşk paylaşımları devam ediyor. Bana ilgili masama notlar , aşk sözleri , dışarıda görüşmeler ufak hediyeler. Anlam vermediğim şekilde devam ettim bekledim. En son ona aşık olduğumu kendisine itiraf ettim . Aptal kafam sandı ki birşeyler değişecek.
Yine olmadı yine kaybettim ..kızdan ayrılmadı bir taraftan benden de kopmadı. Sanırım derdi ikimizi aynı anda idare etmek. Nasıl olsa ben sevgilisi olduğu halde devam etmişim. Aptal kafam.!!!!
Şuan canım çok yanıyor . Nasıl inandım ? Nasıl yaptım bunu kendime?
Beni silkeleyip kendime gelmem gerekiyor kızlar. Nolur gerçekleri bana tekrar tekrar söyleyin.
zaten bu bana yakışmadı.En azından farkındasın. Diğer kız ya da o adam umurumda değil şuan şahsen.
Sen bunu kendine yapma en başta. Sadece bunu söyleyebilirim canım.
görmezden geliyorum. O da bu sefer bulaşmadı o da konuşmuyor.Bazen sevilmeye ihtiyac duyar insan beyni devreden cikar dusunemez akisina yasar. Oyle olmus sizde de biraz.
Bosverin, boyle bir adamdan kimseye hayir gelmez. Yok farzedin, umursamayin, ilgisine cevap vermeyin. Konu kapansın siz daha fazla uzulmeyin.
Hayat uzun, bir yerlerde duran iyi adama yaklasirken boyle karisiklik oluyor bazen. Kazadir, hatadir deyip gecmek lazim :)
Bide bunu bir olup aldattıkları masum kıza söylemek lazım, "olur böyle şeyler kazadır hatadır aman alt tarafı o ikisi çatır çatır aldatılmışlar seni yani, olabilir karışıklık olmuş ne varki bunda" desek acaba onun cevabı ne olurdu???Hayat uzun, bir yerlerde duran iyi adama yaklasirken boyle karisiklik oluyor bazen. Kazadir, hatadir deyip gecmek lazim :)
Insanın kendine yaptığı kötülüğü ona baska hiçkimse yapamamışbu sorduğunuz soruları kendime kaç defa sordum hatırlamıyorum inanın.
Başkası anlatsa bunları salak derim. Bazen içindeyken farkedilmiyor.
Benim ki büyük aptallık . O gayet mutlu alt üst olan benim hayatım oldu.
Evet ben de senin öyle bir karakter olmadığını fark ettim .zaten bu bana yakışmadı.
Kızı sevsin sevmesin ayrılsın ayrılmasın. Bu karakterde biriyle konuşmak bana yakışmadı.
Kendime kızgınlığım bu yüzden.
oyalamasına izin vermemeliydim katılıyorum. Ama daha fazla izin vermicemMdem kıza hissizdi o paylaşımlar kesilmeliydi. Bu konuda diretmeliydiniz..Oradan anlaşılırdı kime ne düşündüğü.Lafa değil icraate bakmak lazım..Erkek milleti hedefine gitmek için her yolu mübah sayan cins.. Ne yazık ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?