o mu ben mi?... yine kaybettim.

Kullanılmış hissetmen için bunca şeyden haberin olmayıp aynı diğer kıza yapılan gibi arkandan iş çevirilmesi gerek...
Bile isteye devam etmişsin seni kandırmamış ki...
En başta koymuş olmayan karakteri ortaya..
Hata sende..

kesinlikle bulaşmayacağım. Dediğiniz gibi duvar oldum bir anda. Anlamıştır sanırım.

amaç ne bilmiyorum. Rahat insanlar böyle ilkiydim bırakamıyorum tarzı bi durum olacağını bilmiyorum.

Benim ki zaten sonuna kadar hata. Kafamı kullanmalıydım. yapamadım .

hak ettim bunu.

olan olmuş bundan sonra bulaşmayın ...siz zaten farkindasiniz yaptiklarinizin ..ayrilacam diye oyalamaya kalkarsa kizi bulur anlatirim de uzak dur de ...
en son kesin bir dille bu şekilde devam etmeyeceğimi söyledim. Sabah gelip yüzsüzce günaydın dedi yüzüne bile bakmadım.

Sanırım anladı o da konuşmuyor.

bu sorduğunuz soruları kendime kaç defa sordum hatırlamıyorum inanın.

Başkası anlatsa bunları salak derim. Bazen içindeyken farkedilmiyor.

Benim ki büyük aptallık . O gayet mutlu alt üst olan benim hayatım oldu.

Kiz olsun erkek olsun, su "takiliyorum" ne ya:)

Duygusal birsey yok sadece sexpartnerim mi denmek isteniyor?

Sen resmen davatiye vermişsin...

Unutmadan aptal kafam vah vah deme...
Resmen kızı boynuzlamışsın. İlişki yikamadim diye ah ah demek cok saçma değilmi?

Bu yapdığın daha cikar senden...
Karma var... karma...
yanlış anladınız galiba ben bir ilişki yaşamadım.

En başta bilmiyordum da sevgilisi olduğunu sonradan öğrendim ama onun bana ilgisi devam etti sadece terslemedim yani bana ilgi göstermesine izin verdim. Ama karşılığında herhangi bir yakınlaşma da bulunmadım.

Ayrıl da demedim. Kendisi zaman ver zaten sevmiyorum anlatamadığım seyler var dedi. Hiçbir şey yapmadan bekledim ve herşeyin yalan olduğunu anladım bitirdim.

yaptığım hata evet çıkar mı benden bilemiyorum sizin kadar net konuşamayacağım. Çıkarsa da razıyım o ayrı.

o böyle düşünüyor ben bir ilişki yaşamadım onunla kesinlikle..
o sebepsizce ilgilendi benmle konuşma ilgilenme demedim.
Ama herhangi bir olumlu girişimde de bulunmadım.

Yinede yorumunuz için teşekkür ederim.

Arkadasin dedigi gibi ilgi hosuna gitmis o kdr. Ayni is yerinden olmasa iyi olurdu
iyi olurdu ama mecburuz yüzyüze bakmaya .. Alışıcam inşallah.

Yargılamadan yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.

iyi olurdu ama mecburuz yüzyüze bakmaya .. Alışıcam inşallah.

Yargılamadan yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.
Bu tarz adamlar kadina doymaz..digeriyle ciddi dusunurken senide arada cerez niyetine goturcekti. diger kadini senle aldatmis oldu... bu saatten sonra yapcak bisey yok. Gormezden gel gitsin karaktersizi

amaç ne bilmiyorum. Rahat insanlar böyle ilkiydim bırakamıyorum tarzı bi durum olacağını bilmiyorum.

Benim ki zaten sonuna kadar hata. Kafamı kullanmalıydım. yapamadım .

hak ettim bunu.

En azından farkındasın. Diğer kız ya da o adam umurumda değil şuan şahsen.
Sen bunu kendine yapma en başta. Sadece bunu söyleyebilirim canım.

Anladim.
Kısaca flört etdin yani...
Cikmasina cikar (ben baya eminim)

Neden emojilerin içinde uçan bir terlik yok! Şu anda bana çok lazımdı. Sanki bu kızcağızın da öyle bir şeye ihtiyacı var gibi geldi bana.

o böyle düşünüyor ben bir ilişki yaşamadım onunla kesinlikle..
o sebepsizce ilgilendi benmle konuşma ilgilenme demedim.
Ama herhangi bir olumlu girişimde de bulunmadım.

Yinede yorumunuz için teşekkür ederim.
Sonuçta ilgisini geri tepmediniz karsili verdiniz ve o kızdan ayrılmasını beklediniz eğer ayrılmış olsaydı kollarınızı açmış onu bekliyor olurdunuz.
Üzgünüm ama bulunduğunuz konum çok çirkin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…