- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Kesinlikle kendim ettim kendim buldum. Kendime inanamıyorum aslında.
Bana gelse ne olacaktı ona yapan banada yapıcaktı. Beynimi devreye sokamadım ne yazıkki
Ne deseniz haklısınız. üzülmemeliyim. Sürekli görüyorum ve kullanılmış hissediyorum kendimi
kesinlikle bulaşmayacağım. Dediğiniz gibi duvar oldum bir anda. Anlamıştır sanırım.Tabi ki en doğru tepki görmezden gelmek hiçbir şey yaşamamış gibi davranmaktır bir arkadaşımın başına da gelmişti böyle benzer bir durum. Aynen böyle duvar gibi oldu bi anda. Adamın egosu da kırıldı zaten öyle olunca. Normalleşti yani durum. Bir daha bulaşmayın o adama sakın
amaç ne bilmiyorum. Rahat insanlar böyle ilkiydim bırakamıyorum tarzı bi durum olacağını bilmiyorum.Kesin şey demiştir: Ben onun ilkiyim ondan bırakamıyorum.
Yoksa bırakırdım çünkü sevmiyorum.
Baştan kaybetmişsiniz. Böyle bir adamla, sevgilisi olduğunu bilerek flörtleştiniz.
Adam tabi ki kızı bırakmaz ? Neden bıraksın ki ikisini de aynı anda yürütebiliyor.
en son kesin bir dille bu şekilde devam etmeyeceğimi söyledim. Sabah gelip yüzsüzce günaydın dedi yüzüne bile bakmadım.olan olmuş bundan sonra bulaşmayın ...siz zaten farkindasiniz yaptiklarinizin ..ayrilacam diye oyalamaya kalkarsa kizi bulur anlatirim de uzak dur de ...
bu sorduğunuz soruları kendime kaç defa sordum hatırlamıyorum inanın.Neden hep benzer özellikte erkekleri seçiyorsun ?
Neden aynı şeyleri kendine reva görüyorsun ?
Tanımıyorsun etmiyorsun neden sosyal medyada resimlerini görüp üstüne takılıyorum ciddi bşy yok dediği halde yani yüzünü açık açık gösterdiği halde o an bırakmadın .
Yaşadığın aşk falan da değil sadece ilgiye kapılmışsınız .
yanlış anladınız galiba ben bir ilişki yaşamadım.Sen resmen davatiye vermişsin...
Unutmadan aptal kafam vah vah deme...
Resmen kızı boynuzlamışsın. İlişki yikamadim diye ah ah demek cok saçma değilmi?
Bu yapdığın daha cikar senden...
Karma var... karma...
ah bi bilsem .. bu çırkin laftan sonra nasıl konuştum ahhh onu da bir bilsemKiz olsun erkek olsun, su "takiliyorum" ne ya:)
Duygusal birsey yok sadece sexpartnerim mi denmek isteniyor?
Arkadasin dedigi gibi ilgi hosuna gitmis o kdr. Ayni is yerinden olmasa iyi olurduah bi bilsem .. bu çırkin laftan sonra nasıl konuştum ahhh onu da bir bilsem
o böyle düşünüyor ben bir ilişki yaşamadım onunla kesinlikle..Ayıplamıyorum, ama acı ve ızdırap bakımından ne yaşadın ne yaşıyor ve ne yaşayacaksan sonuna kadar hak etmişsin. Aynı kafada olduğun sürecede katlanarak devam etmesini dilerim. Zira sen başka türlüsünü hak etmiyorsun arkadaşım. Bile isteye sevgilisi olan bir insanla birliktesin.
O aşağılık adamda sende aynı rengin farklı tonlarısınız.
Bu hikayedeki tek masum kişi o herifin sevgilisi. Allah onu sizden kurtarsın. Sonrasında o ve sen müthiş bir karakter uyumu icinde ideal bir çift olursunuz bence, çok yakışırsınız.
iyi olurdu ama mecburuz yüzyüze bakmaya .. Alışıcam inşallah.Arkadasin dedigi gibi ilgi hosuna gitmis o kdr. Ayni is yerinden olmasa iyi olurdu
Bu tarz adamlar kadina doymaz..digeriyle ciddi dusunurken senide arada cerez niyetine goturcekti. diger kadini senle aldatmis oldu... bu saatten sonra yapcak bisey yok. Gormezden gel gitsin karaktersiziiyi olurdu ama mecburuz yüzyüze bakmaya .. Alışıcam inşallah.
Yargılamadan yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.
amaç ne bilmiyorum. Rahat insanlar böyle ilkiydim bırakamıyorum tarzı bi durum olacağını bilmiyorum.
Benim ki zaten sonuna kadar hata. Kafamı kullanmalıydım. yapamadım .
hak ettim bunu.
yanlış anladınız galiba ben bir ilişki yaşamadım.
En başta bilmiyordum da sevgilisi olduğunu sonradan öğrendim ama onun bana ilgisi devam etti sadece terslemedim yani bana ilgi göstermesine izin verdim. Ama karşılığında herhangi bir yakınlaşma da bulunmadım.
Ayrıl da demedim. Kendisi zaman ver zaten sevmiyorum anlatamadığım seyler var dedi. Hiçbir şey yapmadan bekledim ve herşeyin yalan olduğunu anladım bitirdim.
yaptığım hata evet çıkar mı benden bilemiyorum sizin kadar net konuşamayacağım. Çıkarsa da razıyım o ayrı.
Neden emojilerin içinde uçan bir terlik yok! Şu anda bana çok lazımdı. Sanki bu kızcağızın da öyle bir şeye ihtiyacı var gibi geldi bana.Kızlar Merhaba,
Buraya uzun süredir üyeyim .Hepinizin fikirlerine ayrı ayrı değer veriyorum.Yine yeniden size ihtiyacım var
Belki söyledikleriniz beni kendime getirir. Getirmeli !
Aynı iş yerinde bir çocuk var yaklaşık 6 ay oldu işe başlayalı ben aynı şirkette 8 yıldır çalışıyorum.
Bilmeyenler için söyliyim 1 sene asker bekledim ve eski erkek arkadasım dönüşte beni eski sevgilisiyle aldattı. Çok acı çektim ama atlattım çok şükür 3 yıl oldu. 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım. tekrar aynı seyleri yaşamamak adına taaa ki bu başta bahsettiğim çocuk işe baslayana kadar .
Başta bişey yoktu sonra cok fazla ilgilenmeye başladı benimle , sevgilim yok dedi (konu arasında konuşurken). Sonra sosyal medyada çarsaf çarsaf kızla resimlerini gördük. Sevgilisi var ve annesiyle bile tanıştırmış. Sorduk ciddi bişey yok o benm sevgilim değil takılıyorum sadece dedi. ( biliyorum bunu söyleyen bir erkek bile yeterince iğrenç ).
Nedense bana ilgisi aptal gibi hoşuma gitmeye devam etti. Defalarca seviyor musun kızı diye sordum sevsem yapmam dedi , hissizim ona dedi ama anlatamayacağım şeyler var dedi. Bakıyorum sosyal medyada aşk paylaşımları devam ediyor. Bana ilgili masama notlar , aşk sözleri , dışarıda görüşmeler ufak hediyeler. Anlam vermediğim şekilde devam ettim bekledim. En son ona aşık olduğumu kendisine itiraf ettim . Aptal kafam sandı ki birşeyler değişecek.
Yine olmadı yine kaybettim ..kızdan ayrılmadı bir taraftan benden de kopmadı. Sanırım derdi ikimizi aynı anda idare etmek. Nasıl olsa ben sevgilisi olduğu halde devam etmişim. Aptal kafam.!!!!
Şuan canım çok yanıyor . Nasıl inandım ? Nasıl yaptım bunu kendime?
Beni silkeleyip kendime gelmem gerekiyor kızlar. Nolur gerçekleri bana tekrar tekrar söyleyin.
Sonuçta ilgisini geri tepmediniz karsili verdiniz ve o kızdan ayrılmasını beklediniz eğer ayrılmış olsaydı kollarınızı açmış onu bekliyor olurdunuz.o böyle düşünüyor ben bir ilişki yaşamadım onunla kesinlikle..
o sebepsizce ilgilendi benmle konuşma ilgilenme demedim.
Ama herhangi bir olumlu girişimde de bulunmadım.
Yinede yorumunuz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?