• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o mu ben mi?... yine kaybettim.

Valla bu kadar eleştirisel yorumlara bile kendi pismanliginizla cevap vermeniz bile gerçekten pişman olduğunuzu gösteriyor ve belli ki gerçekten bu yaptığınız yanlışın altında eziliyorsunuz. Insaniz hata yaparız önemli olan bundan ders çıkarmak ve pismanliginizin arkasında durmak...
Ama.. ilgisini arttırır size bask kurmaya devam eder de karşı koyamaz zaten o kızı sevmiyor vs. diye düşünmeye devam edersen o zaman hiç bir anlamı kalmaz kisiliginizddn ödün verirsiniz.

Ben bildiğiniz üzre konuya çok sert yorumlar yaptım, ki halende söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım.
Fakat yemin ederim sizin doğruyu gormenize cok cok cok sevindim. Amacim zaten kırmak yada kınamak hic olmadı. Oyle algiladiysanizda ozur dilerim.
Ki belliki sizde zaten kötü bir insan degilsiniz. Hatanizi anlamaniz buyuk bir erdemdir. Ve erdemli birisinede oyle aşağılık bir tiple ayni yone bakmak dahi yakismaz.
Kendinize yakıştırdığınız şeyi yapin, iste bu butun sorunlari cozecektir.
Allah yardimciniz olsun.
Beni anlamaniza cok sevindim.. tepkileri anlayabiliyorum kizmanizi da hakettim cunku biliyorum.. ama sonunda anlamaniz beni cok mutlu etti.

Ben o defteri zaten acmamak uzere kapattim. Desteginiz icin cok tesekkur ederim.

Kuzummm, durumuna çok üzüldüm. Keşke yaşanmasaydı hiç. Neyse ki geç olmadan anlamışsın hatanı. Zararın neresinden dönülürse kardır diye düşün ve gerekli dersleri çıkararak yoluna devam et.

Ne kadar kötü birşey olduğunu bizzat yaşadın, biliyorsun. Fırsat verme böyle pisliklere. Umarım sevgilisi de gerçek yüzünü görür en kısa sürede bu pisliğin.
Denizim kuzumm.. seni gordugume çok sevindim. Evet hataydi farkettim.biraz gec oldu ama oldu.. kesinlikle iletisimi kestim.

Kiz da gorur umarim gercek yüzünü.

Diğeri ile çarşaf çarşaf resimler. Sizi muhtemelen saklıyor. Siz de bu adama inanıyor ve kaybettiğinizi düşünüyorsunuz. Acaba gerçekten problemli tipleri arayıp buluyor musunuz? Yazık gençliğinize... Böyle adamlara taviz verildiği sürece bunlar,terbiyesizlikte sınır tanımıyor.
Ariyorum sanırım. Aptal kafam iste. Ah nasil pismanim

Valla bu kadar eleştirisel yorumlara bile kendi pismanliginizla cevap vermeniz bile gerçekten pişman olduğunuzu gösteriyor ve belli ki gerçekten bu yaptığınız yanlışın altında eziliyorsunuz. Insaniz hata yaparız önemli olan bundan ders çıkarmak ve pismanliginizin arkasında durmak...
Ama.. ilgisini arttırır size bask kurmaya devam eder de karşı koyamaz zaten o kızı sevmiyor vs. diye düşünmeye devam edersen o zaman hiç bir anlamı kalmaz kisiliginizddn ödün verirsiniz.
Gercekten pismanim. Laf olsun diye demiyorum ve evrt cok utaniyorum. Bu yükün altinda eziliyorum resmen.

Bunu kendime nasil yaptim bilmiyorum. Ama kesinlikle dönüşü yok artik. Ama pismanliklar yasananlar hala ezilmeme engel degil

Yaptığın hatayı inatla devam ettirmek,
İntikam almaya çalışmak,
Kıza ulaşıp aralarını bozmak suretiyle adamı kendine döndürme çabalarına girmek
Gibi şeylere girmediğin için
tebrik ederim.

Bunları gördü çünkü bu gözler..

Olmuş bitmiş artık, keşke olmasaydı evet hoş değilmiş gerçekten.

Ama önüne bak, ilgilenme, düşünme daha fazla..

Yaptığın hatayı inatla devam ettirmek,
İntikam almaya çalışmak,
Kıza ulaşıp aralarını bozmak suretiyle adamı kendine döndürme çabalarına girmek
Gibi şeylere girmediğin için
tebrik ederim.

Bunları gördü çünkü bu gözler..

Olmuş bitmiş artık, keşke olmasaydı evet hoş değilmiş gerçekten.

Ama önüne bak, ilgilenme, düşünme daha fazla..
Asla asla bu kadarda düşmem.. onume bakacagim .. bu da bana bir ders olsun. Bir daha da asla bir başka kadinin uzulmesinin ufacik bir sebebi bile olmayacagim

Yuva yıkanin yuvası olmaz diye güzel bir atasözümüz var bizim. Bu sevgili için de geçerli bence ayrılmamış birine yaklaşmak ondan bir şeyler beklemek doğru değil. Ayrıca seçim yaptirmak da bir yol değil. Karşınızdaki de bir kadın belki o da sizin kadar çok sevdi çok üzüldü. Bence çok yanlış ayrıca anlatamayacağım şeyler var diyen erkekten arkana bakmadan kaç..

Size geri dönseydi bile bu sefer sizinle çarşaf çarşaf fotoğraflarını koyup başkasının masasına sevgi notları bırakıp, dışarıda onunla kaçamak yapardı.

Yuva yıkanin yuvası olmaz diye güzel bir atasözümüz var bizim. Bu sevgili için de geçerli bence ayrılmamış birine yaklaşmak ondan bir şeyler beklemek doğru değil. Ayrıca seçim yaptirmak da bir yol değil. Karşınızdaki de bir kadın belki o da sizin kadar çok sevdi çok üzüldü. Bence çok yanlış ayrıca anlatamayacağım şeyler var diyen erkekten arkana bakmadan kaç..
çok çok haklısınız. Aynen bende tamamen görüşmeyi kestim.

Size geri dönseydi bile bu sefer sizinle çarşaf çarşaf fotoğraflarını koyup başkasının masasına sevgi notları bırakıp, dışarıda onunla kaçamak yapardı.
en kötüsü de bu sanırım. Güvenmemek ..
Zaten hiçbir şekilde mutlu olamayacak mısım

kızlar ,

Kendisiyle dünden itibaren tek kelime etmedim. Dün utanmadan saat 4 gibi odama geldi iş ile ilgili bir bahaneyle. geçti oturdu ( ben davet etmediğim halde) ne bu tripler dedi. trip değil olması gerektiği gibi davranıyorum dedim. resmen ciddiye almıyor bir kahve söyle de içelim diyor birde utanmadan. çıkar mısın dedim geçti oturdu. o oturunca ben çıktım oda dan.

neyse akşam işten çıkıcaz gelmiş hadi çıkıyoruz diyo. bekledi beni benimle beraber yürüdü servislere kadar.

Ya ben anlamıyorum istemiyorum diyorum. Israrla muhattap olmaya çalışıyor.
Normalde bu kadar ısrarcı olmazdı . Anlayamıyorum ya sanırım tamamen vazgectığımı anladı. Son çırpınışlar

kızlar ,

Kendisiyle dünden itibaren tek kelime etmedim. Dün utanmadan saat 4 gibi odama geldi iş ile ilgili bir bahaneyle. geçti oturdu ( ben davet etmediğim halde) ne bu tripler dedi. trip değil olması gerektiği gibi davranıyorum dedim. resmen ciddiye almıyor bir kahve söyle de içelim diyor birde utanmadan. çıkar mısın dedim geçti oturdu. o oturunca ben çıktım oda dan.

neyse akşam işten çıkıcaz gelmiş hadi çıkıyoruz diyo. bekledi beni benimle beraber yürüdü servislere kadar.

Normalde bu kadar ısrarcı olmazdı . Anlayamıyorum ya sanırım tamamen vazgectığımı anladı. Son çırpınışlar
Varya bu adam (adam dediysem lafın gelişi) su katılmamış tam bir ya**şak.
Zerre haysiyeti ve vicdanı olan birisi için böyle bir tiple aynı yone bakmak dahi en basta kendisine yaptigi bir hakarettir.
Sen kurtulmuşsun şükret, sadaka ver, fakir fukara doyur, kurban kes falan yap biseyler.
Allah o sevgilisinide kurtarsın.

kızlar ,

İtici yapışkan bi tip. ayrıca doyumsuz sinir bozucu. Sevgilisi olduğunu bile bile onunla takılmakla hata yapmışsın ama bu saatten sonra kendine gel ve asla konuşma gelse otursa konuşsa bile işle ilgili söylemen gereken bişey yoksa lütfen çık de yanında falan da yürümesine izin verme. Ayy gerçekten çok itici

Hadi sen biliyodun sevgilisi olduğunu kendin kaşınmışsın.. Sana diyecek bi sözüm yok.
Yazık ama o kıza.. Ona çok üzüldüm.

Varya bu adam (adam dediysem lafın gelişi) su katılmamış tam bir ya**şak.
Zerre haysiyeti ve vicdanı olan birisi için böyle bir tiple aynı yone bakmak dahi en basta kendisine yaptigi bir hakarettir.
Sen kurtulmuşsun şükret, sadaka ver, fakir fukara doyur, kurban kes falan yap biseyler.
Allah o sevgilisinide kurtarsın.
aklım almıyor ya.

Ben konuşmuyorum seninle sende bas git hayatına değil mi ? ama yok adam ısrarla konuşuyor ya ısrarla.
bu nasıl karaktersizlik inanamıyorum ama iyi oluyor temelli tiksinmeye başlıyorum.

İtici yapışkan bi tip. ayrıca doyumsuz sinir bozucu. Sevgilisi olduğunu bile bile onunla takılmakla hata yapmışsın ama bu saatten sonra kendine gel ve asla konuşma gelse otursa konuşsa bile işle ilgili söylemen gereken bişey yoksa lütfen çık de yanında falan da yürümesine izin verme. Ayy gerçekten çok itici
dün geldiğinde işle ilgili olan kısma cevap verip çıkmasını istedim. çıkmadı o çıkmayınca ben çıktım odadan.

İşin varsa mail atarsın dedim. bugun yapışmaları devam ediyor maalesef ki ama netim ve asla geri adım atmayacağım.

Haketmişşin hiç üzgünmüş gibi yapma sevgilisi oldugunu bile bile aşk itirafı yapmışşın ayyyy ne çirkin hareket

Back
X