o kadar kzııyorum ki kendime.şu devirde bir kişinin taa 5. kuşak eniştesine kadar herşeyi öğrenebilirsin zaten baya resmini görmüşsün başka bir kızla defalarca sorman bile seni aşırı ezik ilgiye muhtaç göstermiş ve yürüyüp gitmiş ne olacak ki kendini eğlendiriyor başkalarının duygularından kime ne.
nelerle karşılaşıyoruz bu forumda ne iğrenç tiplerle ve siz hala yok sana anlatamayacağım şeyler var diyen birine inananıyor musun .... yazık etmişsin kendine...
artık bütün ilşkini kes şu adamla ilahi adalet yerini bulacaktır.
artık asla ve asla konuşmıcam . Allah bildiği gibi yapsın ne diyim. Hatanın büyüğü bende orası ayrı.
Çok teşekkür ederim.
aynen aklıma getirip getirip tiksinmeye çalışıyorum.İyi de sizden saklamaya gerek bile duymamış baksanıza. Size olan ilgisinden sonra koydu fotoğrafları diyorsunuz. Bunu görünce de uzak duramadıysanız aşk itirafı yapmasaydınız keşke. Kıza siz ulaşmayın zaten, saçma olur. Her seferinde adamın ne kadar pislik olduğuna odaklanın bence, sevilecek bir yanı yok çünkü.
haklısınız biliyorum. Zatn kendime sinirimden çıldırıyorum.sevgilisi olduğunu bile bile başlamışsınız, kartlarını açık oynamış adam he yaptığı karaktersizlik o apayrı bir şey ama yani siz de bile bile lades demişsiniz...
bi de diğer kızı düşünün? hiçbir şeyden haberi yok bulutların üstünde gibi neden? çünkü adam ona da aynı şekilde ilgili, hem de o sevgilisi yani..
ay yazdıkça yazıcam da sonunda ban yememe sebep olacak kelimeler çıkabilir ağzımdan.. susayım ben..
asla istemedim boyle bir durumda olmayı. Başta bilmeden konuştum sevgili olmadık zaten.En masum o kizcagiz. Garibim evlenecegiz diye kandiriliyor ve ne senden ne de muhtemelen o çocuğun hayatindaki diğer kızlardan haberi var.
Sizi bi yerde yakalasa çocuk ona "hayatım benim için tek aşk sensin o kız sadece takilmalikti" diyecek senin için.
Ikinci bir kadın olmak çok iğrenç değil mı? Şu an o kızı seninle aldatıyor ve o bunu öğrendiğinde sen cok buyuk bir ah alacaksın. Eski sevgilinin sana yaptığını başkasına yaşatıyorsun. Bunun acısını da bile bile ne bu kötü kalpliliğin?
o kadar iyi geliyor ki bu sözler anlatamam.Rica ederim.
Evet, hatanın büyüğü sizde, ama dönmek de kar.
Yani şu tiplerin gtünü kaldırmayın gözünüzü seveyim, değer mi?
Biraz daha ayrılığa motive edeyim seni:
Bak bu yvşk modeller, kendi arkadaş çevrelerinde "Ehehe ikisini de idare ediyorum" diye övünürler.
O erkek muhabbetlerinde affedersin (üstü kapalı yazacağım) "Biz birini bulamıyoz, adam ikisiyle helal. Sen gruba da ikna edersin kanka, yap bunu benden sana bilmem kaç çalışır aksjhdakj" tarzı espri ve iddialara maruzsunuz.
Bunu kendinize daha fazla yaptırmayın yani. Ders olarak alın dediğim gibi ve yolunuza bakın.
Gönlünüzü, bu ucuz insanların elinde oyuncak etmeyin.
Kırılma lütfen, ama gerçek bunlar. Sert konuştuğumu biliyorum ancak bundan vazgeçmen gerek, ah almanı istemem iyiliğini istiyorum. Her şeyi sil at, o kızı da bi şekilde uyar. Çocuğu konustur mesajla, onu sevmiyorum vs.desin tekrar. Iyice dökülsün sonra ekran görüntüsünü kıza at. Yapacağın en büyük iyilik o olur kızcağıza. Kim bilir ne hayaller kuruyor. Eski sevgilinin sana yasattiklarini düşün ve empati yapasla istemedim boyle bir durumda olmayı. Başta bilmeden konuştum sevgili olmadık zaten.
onun ilgisini terslemedim sadece. Öğrenince zaman ver dedi ben bilemedim. Çok pişmanım
sevgili olmadım yanlış anlaşılma olmasın. Yani el ele tutuşup aşkım hayatım falan gibi bir durum olmadı kesinlikle.Kusura bakmayın ama resmen kaşınmışsınız sevmiyorum mecburum dese bile sizin bile bile bunu kabul etmeniz bir kere yanlış o kızı düşünmeliyniz hem cinsinize bunu yapmanız ne kadar doğru niye üzülüyorsunuz anlamadım herşey ortayken adamla görüşmeleri kabul etmişsiniz ilişkisii varmıydı vardı o zaman konu kapanmıştır
hak ettim. o yüzden kırılmıyorum. Biliyorum size güvendiğim için açtım konuyu. Beni doğru yönlendireceğinize emindim.Kırılma lütfen, ama gerçek bunlar. Sert konuştuğumu biliyorum ancak bundan vazgeçmen gerek, ah almanı istemem iyiliğini istiyorum. Her şeyi sil at, o kızı da bi şekilde uyar. Çocuğu konustur mesajla, onu sevmiyorum vs.desin tekrar. Iyice dökülsün sonra ekran görüntüsünü kıza at. Yapacağın en büyük iyilik o olur kızcağıza. Kim bilir ne hayaller kuruyor. Eski sevgilinin sana yasattiklarini düşün ve empati yap
Sen üstüne düşeni yap gerisi kıza kalmış. Kanıyorsa da kendisi bilir. Senin rezil olacak bir durumun yok, ipliğini pazara çıkar kenara çekil bir daha da muhatap olmahak ettim. o yüzden kırılmıyorum. Biliyorum size güvendiğim için açtım konuyu. Beni doğru yönlendireceğinize emindim.
hepsi whatsap dökümnde yazdığı herşey. Ama kızı tanımıyorum nasıl tepki verir bilmiyorum.
Bu karaktersiz kızı kandırır yine. Beni rezil eder.
baştan bilmiyodum öğrenince devam etmemeliydim biliyorum. aramızda ilişki olmadı sevgili değildik yani sadece bana gösterdiği ilgi karsısında terslemedim onu.Sevgisini bildiğin halde boy boy fotoları aşk sözlerini gördüğün halde ne diye devam ettin nasıl miden aldı şimdi üzülmen boşuna ve aptalca
haklısınız biliyorum. Zatn kendime sinirimden çıldırıyorum.
o kız orda hiçbişeyden habersiz . Bir de utanmaz ciddi değilim her birlikte olduğum insanla evlenmek zorunda mıyım diyor. Takılıyorum diyor.
Ama kimbilir kıza ne süslü cümleler kuruyor.
kesinlikle bütün bağlantıyı kopardım. İş yerinde sürekli görüyorum dipdipe çalışıyoruz.Bu saatten sonra ne yapacaksiniz onemli olan o. Az cok gordunuz bazi seyleri
zaten çıkardım hayatımdan. İçim soğusun diye açtım konuyu.e tabi canım seni ilgiden göklere çıkaran , sevgilisine neden süslü cümleler kurmasın ki; neticede sen sevgilisi bile değilsin. ve baksana bunların hepsini sen kendine de itiraf etmişsin.
en kısa zamanda bu kişiyi çıkar hayatından.. yoksa kendine olan azıcık saygını da kaybedersin..
ve böyle devam edersen ben sana başına gelecek olanı söyleyeyim; acı biraz ama; bu kızla evlenir bu..
hatta evlenince bile senle görüşmeye devam etmek ister..
karakter yoksunu pis herif..
ay geliyolar bana yavaştan...
aynen aklıma getirip getirip tiksinmeye çalışıyorum.
Gerçi yeterince iğrenç bir insan. Bir de diyor ki kıza yaz kaybetmekten korksam yazmam , sevmiyorum. Bu nasıl karakter anlamadım.
Hele benm aptal kafam . sen bekle bekle yıllarca bulduğum adama bak. Adamda demek istemiyorum gerçi
kimseyi sevemez zaten bence. İlanı aşk ettiği sevgilsiini bile aldattığına göre.Olan olmuş artık, önemli olan arkanı dönüp gidebilmek. Kendine değer ver, o adam zerre kadar değer vermiyor çünkü. Zaman zaman yoklar bu tipler. Gardını hiç indirmemen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?