• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o mu ben mi?... yine kaybettim.

Bide bunu bir olup aldattıkları masum kıza söylemek lazım, "olur böyle şeyler kazadır hatadır aman alt tarafı o ikisi çatır çatır aldatılmışlar seni yani, olabilir karışıklık olmuş ne varki bunda" desek acaba onun cevabı ne olurdu???

Kiz zaten pisman olmus, ustune gidip daha zor hale getirmeye gerek yok diye dusunuyorum.

Zaten aldatilmayi kabul ederek birşeylere baslamaya calismis konu sahibi arkadas. Sadece kizi degil kendini de aldatmis.

Aldatma ve aldatilma konusunda gerekli dersi almis, hatasini anlamis. Pisman. Eminim vicdanen rahat degil o yuzden anlatti burada.

Aklindan çıkarması icin en iyi sey kendini bir an once affedip hayata devam etmesi. Bende buna dayanarak motive olmasi adina cumleler kurdum. Yoksa daha cok kafasi karisir ve o adam bundan daha kolay faydalanir.

seninki bilerek lades demek olmuş. sevgilisiyle ciddi o. ciddi olmayan insan sosyal medyada çarşaf çarşaf yayınlamaz ayrıca annesiyle tanıştırmaz. birde etik olarak sevgilisi olan birinden beklenti içine girmen yanlış olmuş. kızla gerçekten dalga geçiyor bile olsa uzak durman lazımdı. zaten karakter ortada. başta dediğim gibi bile bile lades demişsin
hiç sormayın. Elle tutulur tarafı yok farkındayım.

Bu hallere düştüğüme inanamıyorum. Ezikliğin dibi resmen

görmezden geliyorum. O da bu sefer bulaşmadı o da konuşmuyor.

Birdaha cesaret edemez diye düşünüyorum. İş ile ilgili maillestik sadece o kdr.
Birdaha mı asla !!!

Yalnızlıktan ölsem de kendimi bu duruma düşürmeyeceğim.

Keske olmasaydi, yasanmasaydi hic boyle bir olay. Ama olmus..

Dersini almissin bu cok guzel. Her kotu ani iyi bir tecrube aslinda.
Inaniyorum sana bundan sonra bu tur iliskilerde daha net ve dogru hareket edeceksin.

çok iyisiniz gerçekten.

Ön yargı olmadan birileriyle konuşabilmek ne güzel şeymiş.. Çok çok sağolun

Estağfurullah. Ben sadece hiçbir şeye yaşanmaz gözüyle bakmıyorum.
İnsan dün kınadığı bir durumun içinde bugün yer alabilir.
Yani düşmez kalkmaz bir Allah.
Her duygu insanlar için.
Kimse sınanmadığı günahın masumu değil.
Çoğu insanın karşısına böyle durumlar çıkmadığı için mi masumlar o zaman ? diye düşünüyorum.
Benim de 17 yaşından beri aşık olduğum bi adam vardı, sevgilisi yokkenden seviyordum. Bir ara ayrıldı o ara biz başladık flörtleştik.
Sonra sevgilisiyle barıştı. Ben resti çektim ilk ama sonra ayrıldığında hep bana geliyodu ben de kabul ediyordum salak gibi.
Bir nevi ikinci kadın olmuştum yani. Ama şimdi şimdi anlıyorum, o ben değilmişim. :)

Kızlar Merhaba,
Buraya uzun süredir üyeyim .Hepinizin fikirlerine ayrı ayrı değer veriyorum.Yine yeniden size ihtiyacım var :KK43:
Belki söyledikleriniz beni kendime getirir. Getirmeli !

Aynı iş yerinde bir çocuk var yaklaşık 6 ay oldu işe başlayalı ben aynı şirkette 8 yıldır çalışıyorum.

Bilmeyenler için söyliyim 1 sene asker bekledim ve eski erkek arkadasım dönüşte beni eski sevgilisiyle aldattı. Çok acı çektim ama atlattım çok şükür 3 yıl oldu. 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım. tekrar aynı seyleri yaşamamak adına taaa ki bu başta bahsettiğim çocuk işe baslayana kadar .

Başta bişey yoktu sonra cok fazla ilgilenmeye başladı benimle , sevgilim yok dedi (konu arasında konuşurken). Sonra sosyal medyada çarsaf çarsaf kızla resimlerini gördük. Sevgilisi var ve annesiyle bile tanıştırmış. Sorduk ciddi bişey yok o benm sevgilim değil takılıyorum sadece dedi. ( biliyorum bunu söyleyen bir erkek bile yeterince iğrenç ).

Nedense bana ilgisi aptal gibi hoşuma gitmeye devam etti. Defalarca seviyor musun kızı diye sordum sevsem yapmam dedi , hissizim ona dedi ama anlatamayacağım şeyler var dedi. Bakıyorum sosyal medyada aşk paylaşımları devam ediyor. Bana ilgili masama notlar , aşk sözleri , dışarıda görüşmeler ufak hediyeler. Anlam vermediğim şekilde devam ettim bekledim. En son ona aşık olduğumu kendisine itiraf ettim . Aptal kafam sandı ki birşeyler değişecek.

Yine olmadı yine kaybettim ..kızdan ayrılmadı bir taraftan benden de kopmadı. Sanırım derdi ikimizi aynı anda idare etmek. Nasıl olsa ben sevgilisi olduğu halde devam etmişim. Aptal kafam.!!!!

Şuan canım çok yanıyor . Nasıl inandım ? Nasıl yaptım bunu kendime?

Beni silkeleyip kendime gelmem gerekiyor kızlar. Nolur gerçekleri bana tekrar tekrar söyleyin.
Bile bile onun hayatına girmişsin erkek milletine güven olmaz zaten ama sen zaten biliyormuşsun o yüzden o kişiye değil kendine kızman lazım silkelen ve bir daha o kişiyle görüşme kendine yeni sayfa aç yoksa bu şekilde çok üzülürsün

Daha önce aldatılmış bir kadının başka bir kadının aldatılmasına göz yumması hemde bunun sebebinin kendisi olması çok ilginç. Çocuk saklamamış ki sizden aya beyan sosyal medyada fotoğraflar aşk sözleri paylaşmış istese o kişiden ayrılırdı ama ne şiş yansın ne kebap demiş öbürünün haberi bile yok ve siz bile bile aşık olduğunuzu söylemişsiniz bence geçmişte benim canım yandı şimdide başkasının canı yansın mantığı içindesiniz fakat yine sizin canınız yanacak uzaklaşın

Sevgilisine sizinle ihanet eden bir erkekden ne bekliyordunuz ki. Ondan ayrilip sizinle sevgili oldugunda size de baskalariyla ihanet etcekti ...

altın mı madem mi bu herif de kaybettim diyorsun üstelik seni eski sevgilisi ile aldatan adamdan farklı yönü yok .

ama sen bile bile baska bir kızın üstüne adamla cıkmıssın . tabiki seref yoksunu sana sevmiyorum diyecek yoksa nasıl idare edecek ikinizde

Kiz zaten pisman olmus, ustune gidip daha zor hale getirmeye gerek yok diye dusunuyorum.

Zaten aldatilmayi kabul ederek birşeylere baslamaya calismis konu sahibi arkadas. Sadece kizi degil kendini de aldatmis.

Aldatma ve aldatilma konusunda gerekli dersi almis, hatasini anlamis. Pisman. Eminim vicdanen rahat degil o yuzden anlatti burada.

Aklindan çıkarması icin en iyi sey kendini bir an once affedip hayata devam etmesi. Bende buna dayanarak motive olmasi adina cumleler kurdum. Yoksa daha cok kafasi karisir ve o adam bundan daha kolay faydalanir.
çok teşekkürler. Beni anlamış olmanıza çok sevindim.

Ben üyeye kendimi anlatmaya calıştım fakat olmadı. Trtışmaya gücüm yok.

Sadece içimdekiler anlatıp içimi soğutmak istedim. Hakaret içermediği sürece hiçbir kötü msja tepki de vermedim çünkü biliyorum haklılar.

Keske olmasaydi, yasanmasaydi hic boyle bir olay. Ama olmus..

Dersini almissin bu cok guzel. Her kotu ani iyi bir tecrube aslinda.
Inaniyorum sana bundan sonra bu tur iliskilerde daha net ve dogru hareket edeceksin.
gerçekten çok pişmanım.

Birdaha yalnızlıktan ölsem de yanlış aşkların peşinden sürüklenmeyeceğim.

Daha önce aldatılmış bir kadının başka bir kadının aldatılmasına göz yumması hemde bunun sebebinin kendisi olması çok ilginç. Çocuk saklamamış ki sizden aya beyan sosyal medyada fotoğraflar aşk sözleri paylaşmış istese o kişiden ayrılırdı ama ne şiş yansın ne kebap demiş öbürünün haberi bile yok ve siz bile bile aşık olduğunuzu söylemişsiniz bence geçmişte benim canım yandı şimdide başkasının canı yansın mantığı içindesiniz fakat yine sizin canınız yanacak uzaklaşın
hiç öyle bir amacım yoktu aslında. ama yaşananların yanında biliyorum tuhaf duruyor söylediklerim..

Evet hatalıyım sonuna kadar. Bu kadar mı acizsin diyorum kendime..
kesinlikle bir ilişki olmadı ama keşke tersleseydim diyorum izin vermeseydim diyorum.

Bundan sonra zaten konuşmayacağım. Sizlerden de yaptığım yanlışı duymak istedim.

Bile bile onun hayatına girmişsin erkek milletine güven olmaz zaten ama sen zaten biliyormuşsun o yüzden o kişiye değil kendine kızman lazım silkelen ve bir daha o kişiyle görüşme kendine yeni sayfa aç yoksa bu şekilde çok üzülürsün
en çok kendime kızıyorum zaten.

Bugun yeniden başladım herşeye bir daha arkama bakmayacağım.

Estağfurullah. Ben sadece hiçbir şeye yaşanmaz gözüyle bakmıyorum.
İnsan dün kınadığı bir durumun içinde bugün yer alabilir.
Yani düşmez kalkmaz bir Allah.
Her duygu insanlar için.
Kimse sınanmadığı günahın masumu değil.
Çoğu insanın karşısına böyle durumlar çıkmadığı için mi masumlar o zaman ? diye düşünüyorum.
Benim de 17 yaşından beri aşık olduğum bi adam vardı, sevgilisi yokkenden seviyordum. Bir ara ayrıldı o ara biz başladık flörtleştik.
Sonra sevgilisiyle barıştı. Ben resti çektim ilk ama sonra ayrıldığında hep bana geliyodu ben de kabul ediyordum salak gibi.
Bir nevi ikinci kadın olmuştum yani. Ama şimdi şimdi anlıyorum, o ben değilmişim. :)
belki de beni anlamanız bu yüzden. tam olmasa da benzer bir durumda kalmışsınız.

Kim ister ki sevdiğini paylaşmak , onu baskasıyla görmek .. Bazen insan sevilmek istiyor. Sevildiğine inanmak istiyor. Bildigin kör oluyor yaa.
Hiç kimseyi bu zamana kdr kınamadım ama başıma geldi .. Hatamın farkındayım.
Kendim yaptım kendim üzülüyorum. Kız için bir şey diyemiyorum belkide yıllardır aldatılıyor ama yinede bir sebebi de ben olmamalıydım .. Yaptığım hata ama bende kırgınım , üzgünüm hem kendime hem ona.

İki taraflı dşnüp empati yaptığınız bunu başarabildiğiniz için sağolun .. HAkaret edenlerin aksine bu mesajlar beni kendime getiriyor. Yaptığım karsısında eziyor.

gerçekten çok pişmanım.

Birdaha yalnızlıktan ölsem de yanlış aşkların peşinden sürüklenmeyeceğim.
Ben bildiğiniz üzre konuya çok sert yorumlar yaptım, ki halende söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım.
Fakat yemin ederim sizin doğruyu gormenize cok cok cok sevindim. Amacim zaten kırmak yada kınamak hic olmadı. Oyle algiladiysanizda ozur dilerim.
Ki belliki sizde zaten kötü bir insan degilsiniz. Hatanizi anlamaniz buyuk bir erdemdir. Ve erdemli birisinede oyle aşağılık bir tiple ayni yone bakmak dahi yakismaz.
Kendinize yakıştırdığınız şeyi yapin, iste bu butun sorunlari cozecektir.
Allah yardimciniz olsun.

Kuzummm, durumuna çok üzüldüm. Keşke yaşanmasaydı hiç. Neyse ki geç olmadan anlamışsın hatanı. Zararın neresinden dönülürse kardır diye düşün ve gerekli dersleri çıkararak yoluna devam et.

Ne kadar kötü birşey olduğunu bizzat yaşadın, biliyorsun. Fırsat verme böyle pisliklere. Umarım sevgilisi de gerçek yüzünü görür en kısa sürede bu pisliğin.

Diğeri ile çarşaf çarşaf resimler. Sizi muhtemelen saklıyor. Siz de bu adama inanıyor ve kaybettiğinizi düşünüyorsunuz. Acaba gerçekten problemli tipleri arayıp buluyor musunuz? Yazık gençliğinize... Böyle adamlara taviz verildiği sürece bunlar,terbiyesizlikte sınır tanımıyor.

Kendim ettim kendim buldum , gül gibi sararıp soldum eyvaahhh eyvaaahhh eyvahhh.. güzel şarkı ara ara açın dinleyin :işsiz:

Onu bırakıp seni "sevmesini" ummuşsun. Sana gelse onu sevmiyordu nasılsa diyecektin. Ben de o kıza acıdım.

Kuluz ve herkes hata yapabilir önemli olan onlardan ders cıkarıp bir daha bu hatalara düşmeden devam etmek.. sizde dersinizi eminm ki almışsınızdır yolunuz açık olsun:)

Back
X