Kızlar Merhaba,
Buraya uzun süredir üyeyim .Hepinizin fikirlerine ayrı ayrı değer veriyorum.Yine yeniden size ihtiyacım var

Belki söyledikleriniz beni kendime getirir. Getirmeli !
Aynı iş yerinde bir çocuk var yaklaşık 6 ay oldu işe başlayalı ben aynı şirkette 8 yıldır çalışıyorum.
Bilmeyenler için söyliyim 1 sene asker bekledim ve eski erkek arkadasım dönüşte beni eski sevgilisiyle aldattı. Çok acı çektim ama atlattım çok şükür 3 yıl oldu. 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım. tekrar aynı seyleri yaşamamak adına taaa ki bu başta bahsettiğim çocuk işe baslayana kadar .
Başta bişey yoktu sonra cok fazla ilgilenmeye başladı benimle , sevgilim yok dedi (konu arasında konuşurken). Sonra sosyal medyada çarsaf çarsaf kızla resimlerini gördük. Sevgilisi var ve annesiyle bile tanıştırmış. Sorduk ciddi bişey yok o benm sevgilim değil takılıyorum sadece dedi. ( biliyorum bunu söyleyen bir erkek bile yeterince iğrenç ).
Nedense bana ilgisi aptal gibi hoşuma gitmeye devam etti. Defalarca seviyor musun kızı diye sordum sevsem yapmam dedi , hissizim ona dedi ama anlatamayacağım şeyler var dedi. Bakıyorum sosyal medyada aşk paylaşımları devam ediyor. Bana ilgili masama notlar , aşk sözleri , dışarıda görüşmeler ufak hediyeler. Anlam vermediğim şekilde devam ettim bekledim. En son ona aşık olduğumu kendisine itiraf ettim . Aptal kafam sandı ki birşeyler değişecek.
Yine olmadı yine kaybettim ..kızdan ayrılmadı bir taraftan benden de kopmadı. Sanırım derdi ikimizi aynı anda idare etmek. Nasıl olsa ben sevgilisi olduğu halde devam etmişim. Aptal kafam.!!!!
Şuan canım çok yanıyor . Nasıl inandım ? Nasıl yaptım bunu kendime?
Beni silkeleyip kendime gelmem gerekiyor kızlar. Nolur gerçekleri bana tekrar tekrar söyleyin.