Gelecek kurmak istediğin adam tabiki karışabilirsin ben bunda yanlış bir olay görmedim. 450 TL ile belki o da senin gibi eve alışveriş yapıyodur olabilir mi yada belki arkadaslarına felan ısmarlıyodur yani ne bileyim aylık 450 yemek için max. bi miktar 2 ay yemek yersin onunla.. Harcamayı seven bi tipse para biriktirememesi normal (Benimkide öyle) o yüzden evlillik için 10 yılda geçse ne zaman hazır olursun o zaman evleniriz diyorum
Yemek parası yetmeyebilir onu bilemem ya herkesin damak zevki farklı.
Kimi çok yiyeyim ucuz olsun der,kimi az yiyeyim ama kaliteli ve pahalı olsun der kimi de hem pahalı olsun hem çok yiyeyim ister kimi de ben gibi öğlen yemek yemez.
Ama benim anlamadığım neden parası dayıda birikiyor ki?
Bankaya yatırsa ya.
Aaaaaa çok komik bence.Bende öyle dedim ama yanlış anladı.Dayıma güvenim tam filan dedi.Böyle ne birikiyo ne oluyo kendinin bile haberi yok merakta etmiyo dayım dayım o benim diyo
dayısına her ay yolladığına eminim..sevgilimin annesi de biliyo bana söylemişti oda.Yani bana da çok tuhaf gelmişti dayıda birikmesi 2 buçuk sene önce bu yüzden kavga ettim sevgilimle o gün bana dediklerinden sonra ağzımı açmadım...Madem bu kadar güveniyosun dayına ne yaparsan yap dedim..Ama şimdi artık az zaman kaldı lafta devamlı sabırsız evliliğe...Soruyorum kaç para oldu diye dayım 5 se 10 yapar merak etme diyo.Ya bu nasıl cevap ya.. dayından beklentimiz yok senin paran o senin diyorum. Evlenicez diyosun insan bi plan için kaç para birikmiş bilmek ister diyorum soramam çekinirim diyo..
Bi kere ısrar etmiştim sormuş dayısına.Dayısı da ne o koçum işte paranı mı harcıcaz demiş buda gülmüş yok dayı sordum diye
Aaaaaa çok komik bence.
Biz sanki dayımıza güvenmiyor muyuz?
Kendi parası dayısını ne ilgilendirir ki?
Kendi parasının hesabını yapmasını bilmiyorsa gitsin bir bankaya da öğretsinler bari.
Bu adamla evlilik için bence biraz daha düşün.
2 senede biriktiridiği parayı askerde yer bu bak görursun bı 5 sene daha beklersın nasıl çektin bunu bi 5 sene demkki çok seviyosun ama yıllarına yazık olmasa bari çok sorumsuz gördüm sevgilini , boğa burcu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?