O mu haklı?

O dayi parayi geri vermez ki zaten
Soguslenecek adam ayagina gelmis bu firsati kacirmaz
Hele ki bu devirde

O dayi parayi geri vermez ki zaten
Soguslenecek adam ayagina gelmis bu firsati kacirmaz
Hele ki bu devirde
Di mi, ver ben saklayayım diye teklif ettiyse, gel olaya...
Hayır harcamak istemiyorsan, dolar hesabı/ altın hesabı falan yap..olmadı otomatik ödeme yap, ikinci bir hesaba. Bu devirde dayı , amca değişik işler.

Di mi, ver ben saklayayım diye teklif ettiyse, gel olaya...
Hayır harcamak istemiyorsan, dolar hesabı/ altın hesabı falan yap..olmadı otomatik ödeme yap, ikinci bir hesaba. Bu devirde dayı , amca değişik işler.
Akrabanin akrabaya akrep etmez ettigini demisler
Annem de enistesi olacak firildak serefi olmayan insana kaptirdi parasini. Ustelik teyzem merkez bankasindan emekli bir sef, hani oyle ipsiz sapsiz degil, eniste de oyle. O zamandan beri insan yerine koydugum akrabam yok

o değil de bide bu askere gidecek tazminatını da dayıya verecek...tazminat nerden baksanız 15 milyardan fazla...2 buçuk sene birikenin üstüne tazminatta eklenecek
haydaa.
tazminatını da kaptıracak.
ya akılsız desem hakaret sayarmısın?:))
bu nedir ya.
evlilik düşünen bir insan profili göremedim ben kendisinde.
hadi evlenmeye kalktınız.
ya dayı yan çizerse ya harcadım derse ne olacak.
valla iyi düşün derim ben sevgilinle ilgili.

Aşırı güveniyo dayısına...bu konuyu konuşup ben bi yere varamayacağım...giden para gitti dayıya bunca zaman..bide toplu tazminat eklenecek.Evlenmek için biriktiriyo yani hani niyeti evlilik. Ama bu yapısı beni evlilik için çok düşündürüyo.

Ayrılıyorum senden demek te olmaz gibi geliyo

Dayısı o paranın üstüne yatacak gibi. Madem geleceğini düşünüyor parayı bana ver demek yerine bankaya at oğlum biriksin diyebilirdi. Koskoca adam kendi parasına sahip çıkamıyor mu ? Bide ev geçindirecek dimi bu kişi.

ya işte demek sadece ben böyle düşünmüyorum..bu cümleler benim de ağzımdan çıktı o beni haksız gördü ve görüyo...

İşte onu diyorum ya neden söylemiyor. Tanıyor huyunu biliyor,bir daha sormasın diye bozmuş kesin,beklediği gibide olmuş gayet.
o değil de bide bu askere gidecek tazminatını da dayıya verecek...tazminat nerden baksanız 15 milyardan fazla...2 buçuk sene birikenin üstüne tazminatta eklenecek
Yazık. Kesin kullanıyor parayı.
Verir mi geri yoksa top mu dolaştırır,muamma.
Bilemiyorum hiç iyi düşünemedim bu dayı hakkında ben. Sorunca bozması,kendi kendine akıl edip"afferin bak bu kadar biriktirdin,ne güzel kullanırsın evlenirken"dememesi bana hiç iyi niyetli gelmiyor. Para biriktirmeye teşvik etmesi güzel ama kendi çıkarına bir durum varmış gibi geliyor bana.
Bilemiyorum. Karışmayın diyeceğim ama gelecek düşünüyorsunuz
Bence ev alalım deyin,ev bakın hatta,dayıya çıtlatın peşinat yapacağız,şimdiden ödeyeceğiz ufak ufak diye. O dayı almayın demezse,binbir türlü bahane üretmezse bende birşey bilmiyorum.

Bence evlilik için mantıklı düşün seni neden dahil etmiyor dışarda bırakıyor evlenince de böyle olacak ve o Zaman daha zor gelecek duygularını bir kenara bırak mantığını kullan aşk dediğin bir yere kadar sonradan pişmanlığın yıkımı büyük oluyor.. Sanmaki evlenince değişir biz ne dersek diyelim son noktayı koyacak olan sensin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…