O neydi gız 😜😁

Aslında konu sahibi bir ara çocuğun adını sorsa muhtemelen gizem çözülür. İnsan oğluna Kömür, köpeğine de Levent falan demez sonuçta

Ben de yeni biriyle tanıştım, yazışıyoruz. "Akşam eve gidip kızları parka götüreceğim" dedim, adam bir duruldu. "Senin çocuğun mu var" diye kem küm etti Yani bence çocuğum evet ama onun anladığı şekilde değil

Bugün kahve içerlerken bi ağız arayacaktı konu sahibi aslında. Gelse de bilgi verse, meraktan öleceğiz

Bende de var bir kız, ben de yeni biriyle tanışacak olsam aynı yemi atarım sizin gibi. Bence çok eğlenceli

1 haftadır tanıdığı insana biraz fazla mı hızlı yürüyor ben anlamadım
hafta sonu giriyor araya sizi görmeden gitmeyeyim falan demeler tuhaf geldi bana biraz

Bu kadar hızlı yürüyen adamdan Sempati duymam korkarım. Nitekim çocuğu varmış zaten belli. Neden boşandı acaba? Ortadoğuda mutlu bir kadın asla yuvayı dağıtmaz bu yüzden boşanmış tüm erkekler gözümde sabıkalı.

Asfahahjaka mune güler şimdi bu yoruma kıskıs
Hayir naif de bir kiz ben olsam sivri dilimden falan cok yiyorum ama o ne yapti merak ettim

Konuyu yanlış yere açmak ban sebebi mi? Ondan mı acaba?
Ayrıca ben sizin yorumlarınızı okuduğum kadarıyla sivri dil yakışıyor size. Atın ölümü arpadan olsun.

E ne diyelim Allah tamamına erdirsin inşallah

Konuyu yanlış yere açmak ban sebebi mi? Ondan mı acaba?
Ayrıca ben sizin yorumlarınızı okuduğum kadarıyla sivri dil yakışıyor size. Atın ölümü arpadan olsun.
Konuyu tasiyorlar genelde ve cok uzun sure banlanmiyor sanki tam bilemedim ama
Hahah teşekkür ederim :) Aynen öyle soylemeyeyim de icimde mi kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…