- 26 Mayıs 2019
- 1.497
- 3.882
- 53
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Bende bu gece 00.00 da diye biliyordum meğersem ki dün gece açılmışBanının kaldırıldığının farkında değil mi acepSevimli Muallime
Ayy hadii anlat anlat neler olduBende bu gece 00.00 da diye biliyordum meğersem ki dün gece açılmışçok özledim burayı yahu ne uzun bandı öyle artık çok akıllı olacağım
Geldim geldimHu huuu
Evcil hayvan degilmis bunu merak ediyorduk.neyse bence sizinde yazdiklarinizdan anladigim kadariyla gonlunuz var sanki.bi sans verin derim sonucta evli degil bekar adamYa hanımlar tesdüfün bukadarı der susarım KK da çok eski değilim kuralları pek bilmediğimden ban yemişim sizleri merakta bıraktığım için hem üzüldüm ve eyvah dedim yoldaşlarımın fikrini nasıl öğrenicem. Size cevap yazamasam bile yazdıklarınızı okudum beni merak eden ve benim iyiliğim için vaktini ayırıp yazan, güzel dileklerde bulunan tüm gönlü güzel hanımlara sevgilerimi gönderiyorumNeyseki maphustan yeni çıktım pazartesi günü şöyle olmuştu: Dumanı üstünde tüten ders öncesi sınıfa getirilen sıcacık bir kahve... '' Oğlun olduğunu söylemiştin 23 nisan çalışmalarına katılabilir güzel bir hatıra kalır '' diyen bir ben...O daha çok küçük henüz 3 yaşında diyen bir adam... Baba olmak için yaşınız çok genç diyen fakat içinde karşındakinin bile hissedemeyeceği şekilde sitem eden bir kadın... İçinde bana karşı güzel duygular oluştuğunu söyleyen ve bunu en başından bilmen gerektiği düşündüm denilip mahçup bakan gözler... Evladına yetememe korkusu olan bir baba... Çocuğunu aramayan bir anne... Torununu büyüten bir babaanne.. Hisleri karmakarışık olan bir muallime ve bardakta soğuyan kahveler...
Ayy hoş geldin gözümüz yollarda kaldi nasilsinnGeldim geldim
İnsan çocuğu çıkması sürpriz olmadı.Ya hanımlar tesdüfün bukadarı der susarım KK da çok eski değilim kuralları pek bilmediğimden ban yemişim sizleri merakta bıraktığım için hem üzüldüm ve eyvah dedim yoldaşlarımın fikrini nasıl öğrenicem. Size cevap yazamasam bile yazdıklarınızı okudum beni merak eden ve benim iyiliğim için vaktini ayırıp yazan, güzel dileklerde bulunan tüm gönlü güzel hanımlara sevgilerimi gönderiyorumNeyseki maphustan yeni çıktım pazartesi günü şöyle olmuştu: Dumanı üstünde tüten ders öncesi sınıfa getirilen sıcacık bir kahve... '' Oğlun olduğunu söylemiştin 23 nisan çalışmalarına katılabilir güzel bir hatıra kalır '' diyen bir ben...O daha çok küçük henüz 3 yaşında diyen bir adam... Baba olmak için yaşınız çok genç diyen fakat içinde karşındakinin bile hissedemeyeceği şekilde sitem eden bir kadın... İçinde bana karşı güzel duygular oluştuğunu söyleyen ve bunu en başından bilmen gerektiği düşündüm denilip mahçup bakan gözler... Evladına yetememe korkusu olan bir baba... Çocuğunu aramayan bir anne... Torununu büyüten bir babaanne.. Hisleri karmakarışık olan bir muallime ve bardakta soğuyan kahveler...
"Çocugunu aramayan anne" demiş ya adam, bence her denilene hemen inanmayinYa hanımlar tesdüfün bukadarı der susarım KK da çok eski değilim kuralları pek bilmediğimden ban yemişim sizleri merakta bıraktığım için hem üzüldüm ve eyvah dedim yoldaşlarımın fikrini nasıl öğrenicem. Size cevap yazamasam bile yazdıklarınızı okudum beni merak eden ve benim iyiliğim için vaktini ayırıp yazan, güzel dileklerde bulunan tüm gönlü güzel hanımlara sevgilerimi gönderiyorumNeyseki maphustan yeni çıktım pazartesi günü şöyle olmuştu: Dumanı üstünde tüten ders öncesi sınıfa getirilen sıcacık bir kahve... '' Oğlun olduğunu söylemiştin 23 nisan çalışmalarına katılabilir güzel bir hatıra kalır '' diyen bir ben...O daha çok küçük henüz 3 yaşında diyen bir adam... Baba olmak için yaşınız çok genç diyen fakat içinde karşındakinin bile hissedemeyeceği şekilde sitem eden bir kadın... İçinde bana karşı güzel duygular oluştuğunu söyleyen ve bunu en başından bilmen gerektiği düşündüm denilip mahçup bakan gözler... Evladına yetememe korkusu olan bir baba... Çocuğunu aramayan bir anne... Torununu büyüten bir babaanne.. Hisleri karmakarışık olan bir muallime ve bardakta soğuyan kahveler...
Çocugu varmış demekYa hanımlar tesdüfün bukadarı der susarım KK da çok eski değilim kuralları pek bilmediğimden ban yemişim sizleri merakta bıraktığım için hem üzüldüm ve eyvah dedim yoldaşlarımın fikrini nasıl öğrenicem. Size cevap yazamasam bile yazdıklarınızı okudum beni merak eden ve benim iyiliğim için vaktini ayırıp yazan, güzel dileklerde bulunan tüm gönlü güzel hanımlara sevgilerimi gönderiyorumNeyseki maphustan yeni çıktım pazartesi günü şöyle olmuştu: Dumanı üstünde tüten ders öncesi sınıfa getirilen sıcacık bir kahve... '' Oğlun olduğunu söylemiştin 23 nisan çalışmalarına katılabilir güzel bir hatıra kalır '' diyen bir ben...O daha çok küçük henüz 3 yaşında diyen bir adam... Baba olmak için yaşınız çok genç diyen fakat içinde karşındakinin bile hissedemeyeceği şekilde sitem eden bir kadın... İçinde bana karşı güzel duygular oluştuğunu söyleyen ve bunu en başından bilmen gerektiği düşündüm denilip mahçup bakan gözler... Evladına yetememe korkusu olan bir baba... Çocuğunu aramayan bir anne... Torununu büyüten bir babaanne.. Hisleri karmakarışık olan bir muallime ve bardakta soğuyan kahveler...
Hoş buldumAyy hoş geldin gözümüz yollarda kaldi nasilsinn
Aaa oglu varmış önemli olan senin duyguların ve ne hissettiginYa hanımlar tesdüfün bukadarı der susarım KK da çok eski değilim kuralları pek bilmediğimden ban yemişim sizleri merakta bıraktığım için hem üzüldüm ve eyvah dedim yoldaşlarımın fikrini nasıl öğrenicem. Size cevap yazamasam bile yazdıklarınızı okudum beni merak eden ve benim iyiliğim için vaktini ayırıp yazan, güzel dileklerde bulunan tüm gönlü güzel hanımlara sevgilerimi gönderiyorumNeyseki maphustan yeni çıktım pazartesi günü şöyle olmuştu: Dumanı üstünde tüten ders öncesi sınıfa getirilen sıcacık bir kahve... '' Oğlun olduğunu söylemiştin 23 nisan çalışmalarına katılabilir güzel bir hatıra kalır '' diyen bir ben...O daha çok küçük henüz 3 yaşında diyen bir adam... Baba olmak için yaşınız çok genç diyen fakat içinde karşındakinin bile hissedemeyeceği şekilde sitem eden bir kadın... İçinde bana karşı güzel duygular oluştuğunu söyleyen ve bunu en başından bilmen gerektiği düşündüm denilip mahçup bakan gözler... Evladına yetememe korkusu olan bir baba... Çocuğunu aramayan bir anne... Torununu büyüten bir babaanne.. Hisleri karmakarışık olan bir muallime ve bardakta soğuyan kahveler...
Evet boşanmışlar ve üç yaşında sarı kıvırcık saçlı çok şeker bir erkek çocuğuÇocugu varmış demek
Tesekkur ederim iyiyim bizde de durum ayni bebegimle ilgileniyorum oyleHoş buldumiyiyim teşekkür ederim evde sirkeli sularla her yeri dezenfekte etmek dışında tabii siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?