- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
bunlar hoş şeyler :) hadi bakalım hayırlısıSelam hanımlarokulumda aynı zümreden olduğumuz arkadaşım doğum iznine ayrılınca yerine yeni bir erkek arkadaş görevlendirdi. Bu geçtiğimiz pazartesi aramıza katıldı. Branşımız okul öncesi olunca sınıftan dışarı çıkamıyoruz en azında ben çıkmıyorum anca miniklerimle birlikte hava güzelse o şekilde dışarı çıkıyoruz. Dün de nitekim öyle oldu ve bu yeni gelen öğretmen arkadaşım da pencereden gördüğünü ve çocukların çok eğlendiğini gözlemlediğini, yaptırdığım etkinliği sormak sebebiyle yanıma geldi dün çıkışta . Bende anlattım hatta bir örneğini verdim. O da böyle şeylere çok hakim olmadığını çocukların hoşuna giden yeni etkinlikler bulamadığını yardım edip edemeyeceğimi sordu bende elbette yardım edeceğimi ve çocukların gelişimine katkı sağlayacak yeni oyun ve etkinlikler üretmenin önemli olduğunu belirttim ve numaramı verdim. Dün akşam saatlerinde bir fotoğraf attı masanın üzerinde birbirinden renkli malzemeler atık materyaller ponponlar ziller vs. Bunlardan 23 nisan için fotoğraf çekimi alanı yapabilir miyiz birlikte diye sordu kendisinin profesyonel makinası varmış çocuklara güzel bir hatıra olacağını söyledi. Allah yukarda tamam yakışıklı olabilir amma velakinn hep çocukların yüzündeki gülümsemeye sebep olmak için kabul ettim teklif ettiği yardımları Ama sanki farklı şeyler seziyorum. Sizde Yorumlarınız belirtirseniz sevinirim hanımlar
Biliyorum söylediğiniz ismi hatta onun taktiklerini uyguladığımda geri dönmüştü eski erkek arkadaşım fakat ne oldu diye soracak olursanız karşılıklı kapının önüne koyduk birbirimizi sırtlan çıkmış anlaşılanDikkatli adım at şekerim Adil Yıldırımı dinle taktiklerini uygula bence youtube dan alfa mı sırtlan mı anlarsın :)
ama kendini fazla kaptırıp çok üzülme anın tadını çıkarr
ayyy darısı bana anacımmm :)
Bence bir süre gözlemleyeyim çocuklara karşı tavrına baktım bugün çaktırmadan çocuklar onu öyle sevmiş ki bitanesi başının tepesinde diğeri de bacağına yapışmış vaziyetteydiYürü bence
Sus susBenden geçmiş böyle şeyler hatun
Ben kendimden geçmişim gerçi
Eğer hislerimde yanılmazsam ve eğer bende bir şeyler hissedersem ilerde çocuklara karşı bu yetebilme kaygısının azaldığını sırf benle konuşmak için bahane ettiğini anlarsam direk soğurum galiba muallime hanımÇocuklar bahane sen şahane demiş sana
Aşkla şevkle olduSus susduyanda gerçek sanacak
"Üçüncü" kaç aylık olduydu rooss
Her erkek ayni model canim 35 yastan bildiriyorum. Hepsi bi sure sonra geri donusume ugrayarak tomruk oluyor. Anin tadini cikar.Bundan kısa bir süre önce beni gerçekten üzen tecrübeler edindim aynı şeyleri yaşamak da tecrübe olmaz benim hatam olur sanırımHer ilişki güzel bir şekilde başlıyor ilgiler, sevgi sözcükleri ve duyarlılık hat safhada oluyor fakat zaman geçtikçe bunları azaltan erkek tipi var ya ( soylarıntükenesiceler ) o beni korkutuyor
Akrosta sana böyle yürüdü kesin aşkla şevkleyseAşkla şevkle oldu
8 aylık tam
Süper bi başlangıç anısı aynı zamandaSelam hanımlarokulumda aynı zümreden olduğumuz arkadaşım doğum iznine ayrılınca yerine yeni bir erkek arkadaş görevlendirdi. Bu geçtiğimiz pazartesi aramıza katıldı. Branşımız okul öncesi olunca sınıftan dışarı çıkamıyoruz en azında ben çıkmıyorum anca miniklerimle birlikte hava güzelse o şekilde dışarı çıkıyoruz. Dün de nitekim öyle oldu ve bu yeni gelen öğretmen arkadaşım da pencereden gördüğünü ve çocukların çok eğlendiğini gözlemlediğini, yaptırdığım etkinliği sormak sebebiyle yanıma geldi dün çıkışta . Bende anlattım hatta bir örneğini verdim. O da böyle şeylere çok hakim olmadığını çocukların hoşuna giden yeni etkinlikler bulamadığını yardım edip edemeyeceğimi sordu bende elbette yardım edeceğimi ve çocukların gelişimine katkı sağlayacak yeni oyun ve etkinlikler üretmenin önemli olduğunu belirttim ve numaramı verdim. Dün akşam saatlerinde bir fotoğraf attı masanın üzerinde birbirinden renkli malzemeler atık materyaller ponponlar ziller vs. Bunlardan 23 nisan için fotoğraf çekimi alanı yapabilir miyiz birlikte diye sordu kendisinin profesyonel makinası varmış çocuklara güzel bir hatıra olacağını söyledi. Allah yukarda tamam yakışıklı olabilir amma velakinn hep çocukların yüzündeki gülümsemeye sebep olmak için kabul ettim teklif ettiği yardımları Ama sanki farklı şeyler seziyorum. Sizde Yorumlarınız belirtirseniz sevinirim hanımlar
Sürekli sevgi pıtırcığı olmasını bende beklemiyorum öyle olmayacağını da biliyorum tabiikiHer erkek ayni model canim 35 yastan bildiriyorum. Hepsi bi sure sonra geri donusume ugrayarak tomruk oluyor. Anin tadini cikar.
O bana yürümedi Yaaa resmen koşa koşa geldiAkrosta sana böyle yürüdü kesin aşkla şevkleysemaşallah kizçemize
Anam rosssO bana yürümedi Yaaa resmen koşa koşa geldi
Bizimki de ilk görüşte aşk gbi biseydi
Sanirm akros çekiciliği
Bu ara gözüme çok tatlı görünmeye başladı hele şu konudan sonraAnam rosssakrosa yesil isik mi yakiyon nedir valla
OhaBu ara gözüme çok tatlı görünmeye başladı hele şu konudan sonra
Sanirm aşkım tazelendi
Sizin şu ilk görüşte akros aşkınızı da dinlemek isterim sizde anlatmak isterseniz tabiikiO bana yürümedi Yaaa resmen koşa koşa geldi
Bizimki de ilk görüşte aşk gbi biseydi
Sanirm akros çekiciliği
Bizim çöp poseti harika bir romantizm benceSizin şu ilk görüşte akros aşkınızı da dinlemek isterim sizde anlatmak isterseniz tabiiki ❤ maşallah bebişinize bu aradaee ne diyorsunuz bizim hikayeden de çıkar mı sizinki gibi bir aşk öyle çok romantik değil ama karşılıklı çöp poşetlerini birbirine ekleyip bantladık birbirimize ponpon felan uzattık olur mu ne dersiniz
Hormonlar mahvetti beniOha
Hormonlar demek akrosa karşı bile seni ele geçirdiyse ben bişi demiyom daha
Ya bayıldım hikayenize inanın. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahBizim çöp poseti harika bir romantizm bence
İleride hatırladıkça çok güleceksiniz (ins olursa tabi )
Neden çıkmasın tabiki çıkar karakteri duzgunse herşey her hikaye çıkar kafa yapınız uyumluysa :)
Anlatayım hemen ;
Ben yeni Nisan atmış bunalim bir halde takiliyorum aklımda evlilik adına bişey yokaradan baya zaman geçti annemler gezmeye gitmişler ordan da biri söylemiş böyle böyle biri var gelip bir gorussunler mi diye annemde tamam demiş benm yerime ben tabi evden çıkmıyorum o sıralar :)
Geldi annem seni bir çocukla tanistircam falan dedi bende beni gezmeye gittiğin yerlerde mi verdin geldin ne biçim annesin sen benm fikrimin hiç mi önemi yok kimse gelmesin istemiyorm kimseyle görüşmek çok beğendiysen kız kardeşime yap falan evde terör estiriyorum (Ergen gbi)
O gece rüyamda nasıl olduysa bembeyaz güvercinler gördüm ağzıma sarı sarı samanlar tikip tikip gittiler ben kan ter içinde uyandım :) iyi anne gelsin görüşelim bı dedm
Zaten içeri girdiği anda ben eridim gülüşü oturusu konuşması beni çok etkilemişti uzun süre konuştuk saatler geçmiş
Ertesi gün bir daha görüştük
Sonra bir daha derken derken bir baktım nikah masasında buldum kendimi :)
İçinizdeki ses sizi bence doğru olanı yaptırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?