O neydi gız 😜😁

bunlar hoş şeyler :) hadi bakalım hayırlısı

Biliyorum söylediğiniz ismi hatta onun taktiklerini uyguladığımda geri dönmüştü eski erkek arkadaşım fakat ne oldu diye soracak olursanız karşılıklı kapının önüne koyduk birbirimizi sırtlan çıkmış anlaşılan o yüzden taktik maktik yok bam bam bam

Her erkek ayni model canim 35 yastan bildiriyorum. Hepsi bi sure sonra geri donusume ugrayarak tomruk oluyor. Anin tadini cikar.

Süper bi başlangıç anısı aynı zamanda

Her erkek ayni model canim 35 yastan bildiriyorum. Hepsi bi sure sonra geri donusume ugrayarak tomruk oluyor. Anin tadini cikar.
Sürekli sevgi pıtırcığı olmasını bende beklemiyorum öyle olmayacağını da biliyorum tabiiki ben şunu kastedmiştim hani seni seviyorum demeyi bile külfet gören, senin dışında her şeye vakti olan fakat sana hiç zaman ayırmayan varlıklardan bahsetmiştim yoksa ilk günkü ilgi ve heyacanı ben de beklemiyorum zaman geçtikçe

Cemre böyle mi düşüyordu

Flört ediyor olabilir de olmayabilir de. Ben tam emin olamadım. Her ne oluyorsa da keyfini çıkartın.
Sadece gaza gelip olmayan hisler oluşmasın sizde ona dikkat edin.

O bana yürümedi Yaaa resmen koşa koşa geldi
Bizimki de ilk görüşte aşk gbi biseydi

Sanirm akros çekiciliği
Sizin şu ilk görüşte akros aşkınızı da dinlemek isterim sizde anlatmak isterseniz tabiiki maşallah bebişinize bu arada ee ne diyorsunuz bizim hikayeden de çıkar mı sizinki gibi bir aşk öyle çok romantik değil ama karşılıklı çöp poşetlerini birbirine ekleyip bantladık birbirimize ponpon felan uzattık olur mu ne dersiniz

Bizim çöp poseti harika bir romantizm bence
İleride hatırladıkça çok güleceksiniz (ins olursa tabi )
Neden çıkmasın tabiki çıkar karakteri duzgunse herşey her hikaye çıkar kafa yapınız uyumluysa :)

Anlatayım hemen ;
Ben yeni Nisan atmış bunalim bir halde takiliyorum aklımda evlilik adına bişey yok aradan baya zaman geçti annemler gezmeye gitmişler ordan da biri söylemiş böyle böyle biri var gelip bir gorussunler mi diye annemde tamam demiş benm yerime ben tabi evden çıkmıyorum o sıralar :)

Geldi annem seni bir çocukla tanistircam falan dedi bende beni gezmeye gittiğin yerlerde mi verdin geldin ne biçim annesin sen benm fikrimin hiç mi önemi yok kimse gelmesin istemiyorm kimseyle görüşmek çok beğendiysen kız kardeşime yap falan evde terör estiriyorum (Ergen gbi)

O gece rüyamda nasıl olduysa bembeyaz güvercinler gördüm ağzıma sarı sarı samanlar tikip tikip gittiler ben kan ter içinde uyandım :) iyi anne gelsin görüşelim bı dedm

Zaten içeri girdiği anda ben eridim gülüşü oturusu konuşması beni çok etkilemişti uzun süre konuştuk saatler geçmiş
Ertesi gün bir daha görüştük
Sonra bir daha derken derken bir baktım nikah masasında buldum kendimi :)

İçinizdeki ses sizi bence doğru olanı yaptırır

Ya bayıldım hikayenize inanın. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın akros'a karşı da aşkınız şeevkiniz hiç bitmesin emi belki de bu gece beyaz güvercinler benim ağzıma saman çöpü tıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…