- 28 Şubat 2019
- 246
- 197
- 23
- 34
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
tamamdır dediğin gibi ettim Rabbim gönlündekini sana hayırlı etsin
İnşallah çok teşekkür ederim güzel duanız içinFakat şöyle düzeltebilir miyim duanızı lütfen İnşallah hayırlısıyla olur, beyefendinin kendisi o kadar karakterli ve efendidir ki kızımızı mest eder bir ömür elini sıcak sudan soğuk suya katmaz
Bundan kısa bir süre önce beni gerçekten üzen tecrübeler edindim aynı şeyleri yaşamak da tecrübe olmaz benim hatam olur sanırımAkisina birak en fazla azicik canin yanar tecrube olur.
Bu soru Biraz kırıcı olmamış mı sizcede?Tıpkı sizin gibi herkes kendi fikrini belirtmiş çünkü. Bende kendi kendime gelin güvey mi oluyorum diye açmıştım konuyu sizlerden yorum almak için. Söylediğim gibi faklı şeyler seziyorum sanırım hanımlar da benim sezdiklerimi sezdiler aşka hasret kalmakla alakası bile olmadığını düşünüyorum yorumunuz için teşekkür ederim
Öyle aşklı meşkli şeyler değil de kibarlığı ve sarı saçları beni etkilemiş olabilir yalan yokHavadaa askkk kokusuuu varrr
Hemen bi gaza gelme durumu dimiŞu kadarcık şeyden bir ton aklı başında kadının aşk hikayesi çıkarması...
aşka hasret mi kaldınız hanımlar?
Benden geçmiş böyle şeyler hatun
Bende içinde elti barındıran konular görünce başım dönüyor, midem bulanıyor, korkuyorum düşman başına diyip topukluyorumŞöyle konulara bayiliyorum yaa.
Kaynana, görümce leveline gelinince topukluyorum
Durun yahu bakın aşık olurum sonra ceremesini siz çekersiniz burda açtığım konularlaHayırlı olsun
İnşallah gönlünüzce olur herşey ama bence havada karşılıklı bir aşk kokusu var gibiDurun yahu bakın aşık olurum sonra ceremesini siz çekersiniz burda açtığım konularla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?