O örtüler kalkmalı

Elifciğim sen istiyorsun ki dünyada kimse olmasın eşimle konuşmasın ben olayım bir ben bir eşim olsun :)

gün geçmiyor ki yeni bir konu açmayayım:)
Geçen gün bişey olduda birden ara ara aklıma gelip canımı sıkıyo.
Halıları kv ile beraber yılamaya vermiştik halılar geldiği saat biz işte olduğumuz için kv aldı bizim eve halıları neyse sarmış filan akşam eve bi geldim sehpa,kitaplık, masa, salonda ne kadar varsa hepsinin üzerine örtü örtülmüş!!
Ben tabi şok oldum hiç sevmem örtüyü o hışımla hepsini kaldırdım
Hemen kv yi aradım anne ben sevmem bilmiyomusum dedim oda tamam bana getir ben örteyim o kadar para verdim dedi. Sanki ben istedim..
Nryse götürdüm ama büyük sehpa ve masada ki örtüler kaldı neymiş eşim beğenmiş bilmiyorum benim inadıma mı yapıyo artık
Bir yandan diyorum ki onunda evi belki gerçekten hoşuna gitmiştir ama yok düşündüğüm şeye inanamıyorum.
Bu arada gelin çiçeğimde konsolun önünde duruyo kv koymuş isteöiyorum onu orada dedim eşimde nolur kalsın çok güzel oldu hiç hatrım yok mu dedi.
Ben şimdi ne söyliyimde onlarıda yok ediyim sizce zaten o kadar sorunumuz varken bircde bu yüzden tartışmak istemiyorum tartışmadan çözmek istiyorum.
Sessiz sedasız kaldırınca oğluna şikayet edipyomuş dil döküyomuş ona kaldırıyo bana inat diye
Bu kadar kucuk seyleri dert etmeyin yahu ne var bunda öyle bişey yaptiysada ses etmeyin biraz kullanın usulca kaldırın buda mi sorun yani

Boşa kocani örtüleri de kv nin evinin önünde yak.
Bosanma sebebi bu ne demek evine ortu serer de gelin cocegini konsola koyar?:KK53:
Simdi hatirladim da benim kv her geldiginde mutfagin düzenini degistirir biraz oyle kullanırız o gidince geri eski haline getiriyorum hic aklima gelmedi bile bir sey demek.Ne kadar ezik buzuk bir kadinmisim.:olamaz:

hah işteee bende şimdi farkettim ne kadaaannn ezik olduğumu :D

Bosanma sebebi bu ne demek evine ortu serer de gelin cocegini konsola koyar?:KK53:
Simdi hatirladim da benim kv her geldiginde mutfagin düzenini degistirir biraz oyle kullanırız o gidince geri eski haline getiriyorum hic aklima gelmedi bile bir sey demek.Ne kadar ezik buzuk bir kadinmisim.:olamaz:

konu sahibi kendi ozel alanina mudahale edildiği icin rahatsiz olmus . biz kv tanimiyoruz sonuçta nasil.biir insan bilmiyoruz bile .

Hayat zor kimisi derde bak demis ama dert derttir . Allah size vermesin . büyük konusmayin .

Yooo kendi adına konuş, biz tanıyoruz şahsen, hem konu sahibini, hem eşini hem kaynanasını. Hem de öyle derinden, kendi evimizde yaşıyorlarmış gibi, her anlarını, özellerini, eşinin özelini, eşinin akademisyen arkadaşlarının kaçı kız kaçı erkek, kocası gün içinde kaç adet maili kaç kişiye atıyor, evlerinde ne konuşuluyor, kocasına ne mesaj gelmiş gitmiş, kaynanası ne zaman onlarda, eltisi nasıl biri, dolap düzenleri nasıl herbişeyden haberimiz var :KK14: Dimi kız Bibibella Bibibella

Ezik büzük sensin haddini bil

Yooo kendi adına konuş, biz tanıyoruz şahsen, hem konu sahibini, hem eşini hem kaynanasını. Hem de öyle derinden, kendi evimizde yaşıyorlarmış gibi, her anlarını, özellerini, eşinin özelini, eşinin akademisyen arkadaşlarının kaçı kız kaçı erkek, kocası gün içinde kaç adet maili kaç kişiye atıyor, evlerinde ne konuşuluyor, kocasına ne mesaj gelmiş gitmiş, kaynanası ne zaman onlarda, eltisi nasıl biri, dolap düzenleri nasıl herbişeyden haberimiz var :KK14: Dimi kız Bibibella Bibibella
Saçmalama ben herşeyimi anlatmıyorum burda ayrıca kvyi nerden tanıyorsun hayırdır? Ne anlattımda nerden tanıdın kınumdan uzak dur yeter artıkkk yeter!!!

Kv sana sormadan evine kafasına göre nasıl örtü örterki ya, hoşuma gitmezdi benimde ama sıkıntı çıkarmazdım kaldırırdım. Görüncede ben sevmiyorum gözüm alışmadı zaten derdim.

Elifcim is kocanda bitiyor canim
Anasinin ortulerini istemedin diye kavga edecekse seninle o adami kapinin onune koymalisin sahsi fikrim
Benim kv de esimin sozde ceyizi olan iki tane dalli gullu saten yorgani gorumcemle bizim eve gondermisti. Esime dedim ben bunlari kullanamam napalim geri mi verelim. O da ihtiyaci olan birine vereyim ben dedi. Verdi. Konu kapandi. Yani is kocanda biter kvnin hic sucu yok. Kocani dolduruyor bile olsa. Kocan da adam olsun insan olsun da dolmasin kimsenin lafiyla onun beyni yok mu?
Beyni yok demek ki canım başka bir açıklaması olamaz. Böyle davranmasının
Şimdiiii eve geldin çiçeğin yerini beğenmedin ya....Neden tutup kaldırmak yerine eşine şikayet ediyorsun ?
O zaman eşinde farkındalık yaratıyorsun.Annemin yaptığını beğenmiyor,aman annem kırılmasın diye düşünüyor.
Halbuki bir şey demeden kaldırsan belki farkında bile olmayacak.
. Kaldırdım zaten 3 kez! Ve son kaldırmamda eşim geldi kaldırma lütfen dedi (annesi şikayet etmiş ben koyuyorum elif kaldırıyo diye)

Kv sana sormadan evine kafasına göre nasıl örtü örterki ya, hoşuma gitmezdi benimde ama sıkıntı çıkarmazdım kaldırırdım. Görüncede ben sevmiyorum gözüm alışmadı zaten derdim.
Bende öyle yaptım zaten ilk kez yaşsmıyorum bu olayları ve gelip konu açmadım kimseye bişeyde demedim ben kaldırdım o koydu ve en sonunda beni oğluna şikayet etmiş şimdi bu insanın niyetinden nasıl şüphe etmiyim ben demekki aramız bızulsa sevinecek

Beyni yok demek ki canım başka bir açıklaması olamaz. Böyle davranmasının
. Kaldırdım zaten 3 kez! Ve son kaldırmamda eşim geldi kaldırma lütfen dedi (annesi şikayet etmiş ben koyuyorum elif kaldırıyo diye)
Ay siizin evinizden düzeninizden ona ne ya delimidir nedir ne değişik insanlar var ya ona mı kalmış, keyfin nasıl isterse öyle düzersin evini

Bende öyle yaptım zaten ilk kez yaşsmıyorum bu olayları ve gelip konu açmadım kimseye bişeyde demedim ben kaldırdım o koydu ve en sonunda beni oğluna şikayet etmiş şimdi bu insanın niyetinden nasıl şüphe etmiyim ben demekki aramız bızulsa sevinecek
Şikayet etmesi ayrı bi sinir eder insanı zaten cidden mantık kabul etmiyo, inatlaşır yinede Sermezdim. Anahtarınız falan mı onda ya

12 yaşında bir oğlum var ve gerçekten artık endişeleniyorum ne nazlarla büyütüyoruz evlatlarımızı uykusuz kalıyoz ağlıyoz gülüyoruz onun geleceği ile ilgili hayaller kuruyoruz evlendiği gün en mesut günümüz oluyor sonra biri gelip sırf oğlunun evine örtü serdin diye azarlıyor yazık üzülüyorum gençlere artık
bende 10 sene kv oturdum benimki asabiydide beni evden kovmuşluğuda vardor eşimin yanında senin için gelmedimki sen git deyince gideyim dedim güldüm
çünkü biliyorum ki eşim beni seviyor ama bir o kadar da annesini seviyor onu seçim yapmaya zorlamadım iş gereği başka şehire gittik hala kışın gelir 4 5 ay bende kalır oğlunu seviyorsan annesinide kabulleneceksiniz kızlar
bir empati yap bakalım eşin senin anneni arayıp bir konuda terslese tepkin ne olur o zaman herkes ayağa kalkar.ama biz kv bağırabiliriz neden çünkü oğlu bizi istedi ... sana tecrübeli bir abla tavsiyesi kv sorun yaşadığın sürece eşinlede aran hiç iyi olmayacak..

peki.:kahve:

12 yaşında bir oğlum var ve gerçekten artık endişeleniyorum ne nazlarla büyütüyoruz evlatlarımızı uykusuz kalıyoz ağlıyoz gülüyoruz onun geleceği ile ilgili hayaller kuruyoruz evlendiği gün en mesut günümüz oluyor sonra biri gelip sırf oğlunun evine örtü serdin diye azarlıyor yazık üzülüyorum gençlere artık
bende 10 sene kv oturdum benimki asabiydide beni evden kovmuşluğuda vardor eşimin yanında senin için gelmedimki sen git deyince gideyim dedim güldüm
çünkü biliyorum ki eşim beni seviyor ama bir o kadar da annesini seviyor onu seçim yapmaya zorlamadım iş gereği başka şehire gittik hala kışın gelir 4 5 ay bende kalır oğlunu seviyorsan annesinide kabulleneceksiniz kızlar
bir empati yap bakalım eşin senin anneni arayıp bir konuda terslese tepkin ne olur o zaman herkes ayağa kalkar.ama biz kv bağırabiliriz neden çünkü oğlu bizi istedi ... sana tecrübeli bir abla tavsiyesi kv sorun yaşadığın sürece eşinlede aran hiç iyi olmayacak..
benim annem de tam senesi bilmem ama 10-15 sene kayınvalideyle yaşadı-babaannemle yaşadık
ve babaannem Allah canına sağlık versin tam Osmanlı kadınıdır dediğim dedik ve de kendi evlatları bitanedir en yakışıklı en güzeldir, herşeyin en iyisine onlar layıktır, bi hata varsa kesin karşı taraftadır falan filan kısaca zor bir kadındır 80 küsür yaşında şimdi de benim evliliğimle ilgili yorumlardan kaçmıyor :)
ama annemin tek bi saygısızlığını hatırlamam
aksine hala eve bişe girdi mi illaki babaanneme de yollanır o sever diye ya da yazlığa gidecekleri zaman babaannemde gelsin diye en önce annem söyler deniz iyi gelir, havası değişir falan diye
sizin gibi annem gibi insanlar mı doğruyu yapıyor yoksa konu sahibi gibi minicik sorunları dağ yapan, herşey benim istediğim gibi olsun diyen kadınlar mı artık bilmiyorum çünkü nedense gördüğüm konu sahibi gibi kadınlar hep el üstündeler ama sizin gibi annem gibi fedakar kadınlar hep üzülüyorlar :KK43:

gün geçmiyor ki yeni bir konu açmayayım:)
Geçen gün bişey olduda birden ara ara aklıma gelip canımı sıkıyo.
Halıları kv ile beraber yılamaya vermiştik halılar geldiği saat biz işte olduğumuz için kv aldı bizim eve halıları neyse sarmış filan akşam eve bi geldim sehpa,kitaplık, masa, salonda ne kadar varsa hepsinin üzerine örtü örtülmüş!!
Ben tabi şok oldum hiç sevmem örtüyü o hışımla hepsini kaldırdım
Hemen kv yi aradım anne ben sevmem bilmiyomusum dedim oda tamam bana getir ben örteyim o kadar para verdim dedi. Sanki ben istedim..
Nryse götürdüm ama büyük sehpa ve masada ki örtüler kaldı neymiş eşim beğenmiş bilmiyorum benim inadıma mı yapıyo artık
Bir yandan diyorum ki onunda evi belki gerçekten hoşuna gitmiştir ama yok düşündüğüm şeye inanamıyorum.
Bu arada gelin çiçeğimde konsolun önünde duruyo kv koymuş isteöiyorum onu orada dedim eşimde nolur kalsın çok güzel oldu hiç hatrım yok mu dedi.
Ben şimdi ne söyliyimde onlarıda yok ediyim sizce zaten o kadar sorunumuz varken bircde bu yüzden tartışmak istemiyorum tartışmadan çözmek istiyorum.
Sessiz sedasız kaldırınca oğluna şikayet edipyomuş dil döküyomuş ona kaldırıyo bana inat diye
Kendin kaldır topla koca kadını niye azarlıyon ki

küçük şeyleri büyüterek kendi huzurumuzu kendimiz kaçırıyoruz..nedir yani çiçek orda değil burda dursun örtüler bi hafta kalsın sonra kaldırın insanların gönlünü yapmayı deneyin karşılığının fazlasıyla geldiğini göreceksiniz...

Back
X