Seni sevmiyor demedik ki. Beğenmiştir bakmıştır. Neden birbirinizin hayatına bu kadar müdahale ediyorsunuz ben orasını anlamadım. Facebookundan bütün kızları neden sildirdin mesela? Ya da neden o kadar arattığı insanları inceledin. İlle çıkar altından bir şeyler. Ben hala eski sevgililerimi aratırım merak ederim ne yapıyor falan arada yaşanmışlık olunca. Sizin çıktığınız gün bile o kıza bakmış çünkü ulaşamamış o hatuna. Beğenmiş dibi düşmüş ama yetişememiş. Bu seni sevmiyor demek değil ki. Yok bütün parasını sana harcıyormuş kıza küfrediyormuş yanında ayıp şeyler bunlar. Kıza küfredince mutlu mu oldun. Benim sevdiğim adam hemcinsime küfredemez. Bence bunlara takılıp ilişkiyi yıpratma.
Bu sana şu an saçma gelecek biliyorum ama evli ve 7 yıldır aynı kişiyle beraber olan biri olarak tavsiye vereyim birbirinizin facebook şifrelerinizi bilmeyin. Telefonlarınızı karıştırmayın. Birbirinize özel alanlar bırakın. Her şeyi bilmemize gerek yok.
Küfür ettiğini gözünüzle gördünüz mü?
Off almayin su facebook sifrelerini adamlarin ya. Bakiyolar iste soyle sarisin az suslu bir sey gormeyiversinler :)
O zaman bu konuyu neden actin sekerim, adama bu kadar guveniyorsan?
Bence seninki bu kizdan hoslanmis ama kiz yuz vermemis. Kiz yuz verseymis senin degil onun yaninda olacakmis. Hala baktigina gore de hala begeniyor, yani kiz cagirsa gider. Bak ne guzel duz mantik yaptim kuzum, parcalari birlestirmek bence bu kadar zor degil.
telefonda dedi terkedince oda.
yok be canım benle konşrken o .... yüzndeb terketm bni dediO kadar süre kızın profiline bakmasının küfür etmek için olmadığı bariz belli. Kızdan yüz bulamamış. Üstelik anlamadım ben. Siz terkedince sizin yanınızda kızımı aradı da telefonda kıza küfür etti ?
bi senedir bakmamış hiç sadece benmle çıktığı gün ve ondan önce. sizde amma savundunuz kızı. inanmak istiyorum. kendimi avutuyorum. can yakmayı amma seviyosunz
terkettim aranızdan çekilirim sevmek ne demek bilirim dedim. oda çok yalvardı sonra dayanamadı küfretti onun için terketme beni dedi. ben ona sildirmedim o sildi. karşılığında erkekleri silmemi istedi. konuşurum bende dedi. bak ben sildim sende sil dedi. küfredince mutlu olmadım . ama insan inanmak isterya bende nefret ettiğine inanmak istedim. kocan bi kadına baksa sen bağrınamı basıcaksın insan kıskanıyo tabi deli oldum.
bi senedir bakmamış hiç sadece benmle çıktığı gün ve ondan önce. sizde amma savundunuz kızı. inanmak istiyorum. kendimi avutuyorum. can yakmayı amma seviyosunz
yok be canım benle konşrken o .... yüzndeb terketm bni dedi
can yakmayı sevmiyoruz. akıl danışıp soruyorsunuz. cevaplar hoşunuza gitmeyince de biz kötü oluyoruz ayıp ama şu yaptığınız. kızı savunmadık ayrıca. sen sordun biz düşüncelerimizi sıraladık. napaydık kıza küfür mü edeydik sevgilin gibi? kızın ne suçu var ayrıca...
yok be canım benle konşrken o .... yüzndeb terketm bni dedi
Erkekler kadınları ne kolay o... yapıyor dimi?
evet oda çok ilginç acaba sinir etmek içnmi söyledi birşeyler olduğu içinmi. hiçbi yorum bulamadım ikisinin profilindede hiçbi mesaj bulamadım
Valla canım sen kendini avutmak istiyorsun. Objektif bakamıyorsun olaya belli. Sövmek için bakmamış kızın profiline. Üstelik kızda sevgiline sor diyerek konunun ucunu açık bırakmış. Sen bu şüpheyle artık daha çok didikleyeceksin, kontrol edeceksin. Buda sağlıklı bir ilişki yaşatmayacak size.
Sekerim, dedigin gibiyse o zaman adam unutup gecmistir, belki de arada meraktan bakiyordur. Kizi savunmuyorum ki, kizla bence senin alakan yok.
Ben yakin zamanda bakti sandim..1 senedir bakmadiysa, 1 sene onceki olayi kurcalama bence, cok geride kalmis.
Sevgiline ya inanıp devam edeceksin sürekli önüne ısıtıp ısıtıp bunu surmeyeceksin
Ya da güvensiz olduğun için ayrilip hem kendini hem de sevgilini bu dertten kurtaracaksin..
Hem guvenmeyip hem yaninda gezip hem.de basinin etini yemek neden?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
çünkü cevap veremediği tek soru
neden baktın?
allah aşkına kızmıycam yalan söyleme hoşlandım de neden baktın
ve telefon kapanır. elif kaç kere söyliycem sana
bi daha söyle neden baktın
karşımda güler ve ben o an ağlarım.
böyle bu döngü
Sevgiline ya inanıp devam edeceksin sürekli önüne ısıtıp ısıtıp bunu surmeyeceksin
Ya da güvensiz olduğun için ayrilip hem kendini hem de sevgilini bu dertten kurtaracaksin..
Hem guvenmeyip hem yaninda gezip hem.de basinin etini yemek neden?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
çünkü cevap veremediği tek soru
neden baktın?
allah aşkına kızmıycam yalan söyleme hoşlandım de neden baktın
ve telefon kapanır. elif kaç kere söyliycem sana
bi daha söyle neden baktın
karşımda güler ve ben o an ağlarım.
böyle bu döngü
Tamam da sana sorsa sen doğruyu söyler misin su durumda?
Boyle basini yedikce doğruyu bulacagini düşünüyor musun?
Tamam bakmis yanlis yapmis. Ama eger guveniyorsan artik kapamalisin konuyu bundan sonraki en ufak bu kiza ait adiminda hesabini sorarsin...
Şuan sadece birbirinizi yipratiyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz sevgilimle 2013 subatında çıkmaya başladık. iki ay sonra face hesabında hareketler dökümü diye bir yer olduğunu farkettim. Sürekli bir kıza bakmış askerdeyken çarşı izinlerinde çıktığımız günde dahil çıkmadan öncede bakmış . kim olduğunu sordum. mahalleden kuzenimin gösterdiği bir kız kuzenim git teklif et dedi bende ettim sonra arkamdan kötü laf etmiş girip feysine sövmek istedim hep dedi o yüzden baktım dedi. ben bu yalana tabi inanmam . çok yalvardı ben ağladım onu seviosan çekilirim aradan dedim. oda ağlıycak duruma geldi çok yalvardı. ben bi kıza feysten mesaj attım sevgilimi nerden tanıyosun dedim onu sevgiline sor dedi bende fotoğraflarına bakınca senden şüphelendim dedim. numaramı istedi kız engelledim sildim büyümesin diye. kız gerçekten güzel ama ortam kızına benziyo aynı pozlar felan o biçim. sonra biz sevgilimn kuzeniyle dışarı çıktık benmki tuvalete gidnce sordum şu kızı anlatsana die. oda mahallede gösterdim bi kere o kadar peki semih teklif ettimi ona dedim yoo hayır dedi. semih öyle anlattı bana dedim. aa olabilir felana döndü. biz çok şey yaşadık semihle beni hiç üzmez peşimde pervane hergün buluşuruz. kıskanır ne istesem alır. onunla ilgilenmeyince günlerce trip atar. bu kız mevzusunu açıyorum gülüyo boşver kapat bak ben seninleyim sen ondan çok daha güzelsin felan diyo. dün yine açtım konuyu suratıma kapadı telefonu daha kaç kere sölicem ben sana dedi. bu kız aklımı kemiriyo . benimle evlenince hayallernde bu kızı kurmasından korkuyorumm ! çokmu fazla takıyorum yoksa hala hoşlanıyor olabilirmi
notarasını bana harcıyor demekle ben ona şunu al bunu al demiyorum. aylarca iş aradım onunla beraber sırf psikolojisi bozuldu diye ağzından tek bir kelime çıkmıyodu beni biyer almadığı için kendmi değersiz hissediorum diodu. ama şmdi aldığı paranın son damlasına kadar bana harcamak istiyo. kursa yazılmak istiyodum ben yzdırıcam seni yürü gidiyoruz dedi. parayla değer ölçmüyorum sadece zor zamanda kazanılan paranın kıymetini bilirim. bana harcamak istemesi sevdiğini gösterir bence
Kiza mesaj atararak kendinizi kizin gozunde de sevgilinizin gozunde de cok kucultmussunuz. Kiz sevgiline sor dediyse, aralarinda bir reddedilme olayinda fazlasi var gibi geliyor. Ama her ne olursa olsun aradan bir sene geçmiş, en erken ciktiginiz gun aratmis adam yani. Bunda buyutulecek bi sey goremedim. Sevgiliniz gozunuzun icine bakiyor, ne dediyseniz yapıyor sizi bu kadar seviyor ama siz bi sarisina takilip kaljp güzelim ilişkinizi yaban ediyorsunuz. Acikcasi biraz da esegin aklina karpuz kabugu sokmak olmuş sizinki. Bunca yasanmisligi sizden önceki biri icin silmek olmaz bence. Ha bunlar pozitif bakis acim. Biraz daha derin dusunsek altindan bir suru komplo teorisi de cikarabiliriz. Ama bence o kadarlik bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?