O sarısın kız bana kafayı yedirticek

terkettim aranızdan çekilirim sevmek ne demek bilirim dedim. oda çok yalvardı sonra dayanamadı küfretti onun için terketme beni dedi. ben ona sildirmedim o sildi. karşılığında erkekleri silmemi istedi. konuşurum bende dedi. bak ben sildim sende sil dedi. küfredince mutlu olmadım . ama insan inanmak isterya bende nefret ettiğine inanmak istedim. kocan bi kadına baksa sen bağrınamı basıcaksın insan kıskanıyo tabi deli oldum.

bi senedir bakmamış hiç sadece benmle çıktığı gün ve ondan önce. sizde amma savundunuz kızı. inanmak istiyorum. kendimi avutuyorum. can yakmayı amma seviyosunz

yok be canım benle konşrken o .... yüzndeb terketm bni dedi

bi senedir bakmamış hiç sadece benmle çıktığı gün ve ondan önce. sizde amma savundunuz kızı. inanmak istiyorum. kendimi avutuyorum. can yakmayı amma seviyosunz

can yakmayı sevmiyoruz. akıl danışıp soruyorsunuz. cevaplar hoşunuza gitmeyince de biz kötü oluyoruz ayıp ama şu yaptığınız. kızı savunmadık ayrıca. sen sordun biz düşüncelerimizi sıraladık. napaydık kıza küfür mü edeydik sevgilin gibi? kızın ne suçu var ayrıca...

Şimdiye kadar hiç başının etini yemedim ona buna niye baktın diye. Güzel kadın gördüm mü ayy kadına bak ne güzel diye ondan önce ben söylerim o da onaylar. hareketler dökümünü de hiç incelemedim. Facebook şifresi yok bende. Ama benim bilgisayarımdan giriş yapıp şifresini kaydetmiş safım benim. Hiç bu yaptığını yapmak aklıma gelmedi. bir şeyden şüphe edersem yaparım sadece. Eminim aratmıştır birilerini. Kimse masum değildir bu konuda.

Facebookumdan da asla erkekleri silmem. İsterse kendi facebookunu komple kapatsın benim bir çevrem var.

Bir ilişkiye ait olmadan birey olmayı öğrenmek lazım.

Sekerim, dedigin gibiyse o zaman adam unutup gecmistir, belki de arada meraktan bakiyordur. Kizi savunmuyorum ki, kizla bence senin alakan yok.

Ben yakin zamanda bakti sandim..1 senedir bakmadiysa, 1 sene onceki olayi kurcalama bence, cok geride kalmis.

sevdiğinin hoşlandığından tanımadan nefret ediyosun. bu bi içgüdü sanırım. seni kırmak istemedim saol cevap içn

yok be canım benle konşrken o .... yüzndeb terketm bni dedi

Valla canım sen kendini avutmak istiyorsun. Objektif bakamıyorsun olaya belli. Sövmek için bakmamış kızın profiline. Üstelik kızda sevgiline sor diyerek konunun ucunu açık bırakmış. Sen bu şüpheyle artık daha çok didikleyeceksin, kontrol edeceksin. Buda sağlıklı bir ilişki yaşatmayacak size.

evet oda çok ilginç acaba sinir etmek içnmi söyledi birşeyler olduğu içinmi. hiçbi yorum bulamadım ikisinin profilindede hiçbi mesaj bulamadım

saol canım <3 canım yanıyo sarışın ya bide . ben saçımı boyatçam diorum ben eski elifi seviyorum boyalı saçlı olanı değil diyo. ama sarışınlara bakmasını biliyo .

Sevgiline ya inanıp devam edeceksin sürekli önüne ısıtıp ısıtıp bunu surmeyeceksin

Ya da güvensiz olduğun için ayrilip hem kendini hem de sevgilini bu dertten kurtaracaksin..

Hem guvenmeyip hem yaninda gezip hem.de basinin etini yemek neden?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Kiza mesaj atararak kendinizi kizin gozunde de sevgilinizin gozunde de cok kucultmussunuz. Kiz sevgiline sor dediyse, aralarinda bir reddedilme olayinda fazlasi var gibi geliyor. Ama her ne olursa olsun aradan bir sene geçmiş, en erken ciktiginiz gun aratmis adam yani. Bunda buyutulecek bi sey goremedim. Sevgiliniz gozunuzun icine bakiyor, ne dediyseniz yapıyor sizi bu kadar seviyor ama siz bi sarisina takilip kaljp güzelim ilişkinizi yaban ediyorsunuz. Acikcasi biraz da esegin aklina karpuz kabugu sokmak olmuş sizinki. Bunca yasanmisligi sizden önceki biri icin silmek olmaz bence. Ha bunlar pozitif bakis acim. Biraz daha derin dusunsek altindan bir suru komplo teorisi de cikarabiliriz. Ama bence o kadarlik bir durum yok.

neden ikisinin gözündede küçüleyim. sordum sadece . öryargılı davranmaktansa kıza sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…