Kiz gel dese gider bence.
bi senedir bakmamış. bende eski sevgililerime baktım. ama eski sonçta bi kere baktm. ama o kafayı takmş gibi eskiden her gün hergün bakmışBu sorunun cevabını bilmek imkansız
Kızla konusmadığın sürece gerceği asla öğrenemezsin
Onu yapman da seni kücük düsürür
Ya bu süpheden kurtulmak icin ayrılacaksın
Ya da susup oturacaksın
Hergün sevgilinin başını yemen sadece iliskini yıpratır
Eline bisey gecmez
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi senedir bakmamış. bende eski sevgililerime baktım. ama eski sonçta bi kere baktm. ama o kafayı takmş gibi eskiden her gün hergün bakmış
bi senedir bakmamış. bende eski sevgililerime baktım. ama eski sonçta bi kere baktm. ama o kafayı takmş gibi eskiden her gün hergün bakmış
kıza küüfür ediyo . sevse yada hoşlansa böyle bişey yaparmı. sevgilim kız delisi değil. ben bile ondan daha fazla gözüm dışardadır. yani yakışıklı görsem gözüm kayar o bakmaz benim yanımda. konuşmasını istemediğim tüm insanları sildi. bi tane kız yok feysinde bu konudada hiç tartışma çıkarmadı. her allahın günü okulumda. kredi kartındaki tüm parayı bana harcadı. yiyeceğime okuluma eğlenceme . ne biliyim ya of kafam çok karışık
kıza küüfür ediyo . sevse yada hoşlansa böyle bişey yaparmı. sevgilim kız delisi değil. ben bile ondan daha fazla gözüm dışardadır. yani yakışıklı görsem gözüm kayar o bakmaz benim yanımda. konuşmasını istemediğim tüm insanları sildi. bi tane kız yok feysinde bu konudada hiç tartışma çıkarmadı. her allahın günü okulumda. kredi kartındaki tüm parayı bana harcadı. yiyeceğime okuluma eğlenceme . ne biliyim ya of kafam çok karışık
Senin yanında kıza küfür etcek tabi napcak baska
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
beni sevdiğine eminim. yani bi senedr aşık oldu. ama neden çıktığımız gün bile bu kız
Bir defa elalemin tanimadigin kizi hakkinda ne hakla "ortam kizina benziyor" seklinde bir yorum yapabilirsin ki? Kim verdi sana bu hakki? Bu yaptigin cok cirkin. Hemcinsin o senin.
Muhtemelen kiskanmissin kizi. Guzel diyorsun cunku. Bir de sen daha guzelsin dedigini vurgulamissin sevgilinin. Duymak istedigin o yani bence.
Ama bana kalirsa o kiz sevgiline yuz vermemis, belki reddetmis. Sanki azicik umut gorse senin degil onun yaninda olurdu gibi geldi bana.
Ayrica soylemeden edemeyecegim cok para muhabbeti yapmissin. Bu da cok cirkin. Ne istesem aliyor, tum parasini bana harcadi seviyor falan demissin. Sen sana olan sevgisini verdigi degeri ne kadar para harcadigiyla mi olcuyorsun? Bir kizin sevgilisinden bana cok para harciyor diye ovunerek bahsetmesi, kendisine bunu yakistirmasi hic hos degil gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?